Results 12,961 to 12,975 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-02-2012, 00:34 #12961
Ήρθα να σας πω μια καληνύχτα...Είμαι πολύ κουρασμένη συναισθηματικά για να γράψω ο,τιδήποτε άλλο απόψε...
Λυπάμαι αν σας πίκρανα,αλλά αυτό ένιωσα κι έτσι αυτούσιο το εξωτερίκευσα.Η διαφάνεια κι η καθαρότητα στις σχέσεις μου
είναι ένα από τα φετίχ μου!Το ίδιο προσδοκώ κι εκτιμώ κι απ'τους άλλους.Η αγάπη σας είναι συγκινητική κι ας μη δείχνω να την αξίζω...
Πωλίνα μου,είσαι η πρώτη,που μεταμεσονύκτια μου ευχήθηκε...(πρώτο όλων παραμονή κιόλας το Αβουλίνι μου!)
Τα τηλεφωνήματα των 12:00' δείχνουν ν'αποκοιμήθηκαν...Το ίδιο κι ο μπαμπάς...Παράξενη σιωπή...
Γιωτουλίνι μου,θα τα πούμε αύριο...Είναι απόλυτα αναμενόμενη αντίδραση στο πρώτο άκουσμα αυτή,αλλά μην ανησυχείς,δε θα κρατήσει...
Κατερινάκι,Ελάκι,θυμωμένη απαρατσούκλωτη,Αβουλίνι,Γλ αυκόνι,σοκολατένια και λοιπές ηδονοβλεψίες,σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου!
Μόλις έγινα κι επίσημα σαράντα χρονών(ήδη έσβησα την τούρτα μου να γιορτάσω την τελευταία μέρα ούσα δεσποινίς ετών 39!).
Μακάρι να ζούσαμε στην ίδια πόλη να το γιορτάζαμε παρέα!Προς το παρόν κερνώ εικονική πολύχρωμη τούρτα,με την ευχή ν'αντικατοπτρίζει
σε γλύκα και χαρά τις καρδιές μας!Σας φιλώ όλες στο μέτωπο γλυκά,σας βάζω στα κρεβατάκια σας,σας σκεπάζω,φυσώντας παραμυθένια χρυσόσκονη ονείρων!
--->Το νανούρισμα της μαμάς μου για μένα...
- 10-02-2012, 00:50 #12962
Χρόνια Πολλά Ναταλία μου εύχομαι η νέα δεκαετία που ανοίγεται μπροστά σου να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και πολύ πολύ πολύ αγάπη!!!!
Μακάρι να ήμασταν κοντά να σβήναμε παρέα τα κεράκια, τι όμορφα που θα ήταν!
Πάω να ξαπλώσω στο κρεβατάκι μου το πασπαλισμένο από τις ονειρόσκονες σου! Σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και ένα απαλό χάδι να χαϊδέψουν και να γλυκάνουν την πονεμένη σου καρδούλα...
Ελπίζω να μην μας βγάλεις και άλλα φετίχ σου σύντομα γιατί μου ήρθε λίγο απότομο χιχιχιχι, παρόλα αυτά να πω ότι εκτιμώ την ειλικρίνεια έστω και αν καμιά φορά είναι κάπως δύσπεπτη. Καληνύχτα καλή μου
10-02-2012, 01:27 #12963
Σ'ευχαριστώ Γλαύκη μου κι εσένα Ελάκι μου... :love:
Να μου είστε καλά κι ό,τι ποθείτε,ενδόμυχη ευχή μου!
--->ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΗΣΥΧΙΑ
Στίχοι/Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Πολλά είπα λίγα έζησα και ξέμεινα εδώ πέρα
Το στόμα θάφτηκε βαθιά και οι λέξεις στον αέρα
Είπες, είπες για ξένες λύπες
Με δυο τραγούδια προσπαθώ όλους εσάς να πείσω
Μα ένα σας βλέμμα αρκεί για να πισωπατήσω
Είπες, είπες λέξη δεν είπες
Μα αν θα έπρεπε να τραγουδώ για όσα με πληγώνουν
Τα χείλη δεν θα τα άνοιγα θα τα άφηνα να λιώνουν
Ησυχία, ησυχία λέξη καμία
Γιατί όσα με πονούν βαθιά δεν έχουν σημασία
Όταν στα χείλη φτάνουνε χάνουνε την ουσία
Η λέξη είναι μία, ησυχία, ησυχία
10-02-2012, 06:57 #12964
θέλω χαμόγελα σήμερα: Έχουμε γιορτή!
10-02-2012, 10:10 #12965
Originally posted by monahoiot
θέλω χαμόγελα σήμερα: Έχουμε γιορτή!
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
10-02-2012, 12:18 #12966
Καλημέρα. Ναταλία μου χρόνια σου πολλά και καλά. Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να τα ζήσεις όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες. Εγώ πήρα την κρυάδα των 40 χρόνων πριν 2 χρόνια κι ακόμα να ζεσταθώ χιχιχιχι! Κι όπως λέω και στη μητέρα μου όταν με γκρινιάζει "αν θέλεις να τσακωθείς....τσακώσου μόνη σου" έτσι λέω και σε σένα ότι εγώ είμαι εδώ κι αν θέλεις εσύ να χωρίσεις χώρισε μόνη σου. :starhit:
10-02-2012, 12:26 #12967
Ναταλάκι χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις κ ότι άλλο επιθυμεί η καρδούλα σου! :love:
Υ.Γ δεν ξέρω να ανεβάζω φώτο ώστε να σου στείλω ένα λουλουδάκι!!!!
10-02-2012, 15:40 #12968
Originally posted by break
Ναταλάκι χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις κ ότι άλλο επιθυμεί η καρδούλα σου! :love:
Υ.Γ δεν ξέρω να ανεβάζω φώτο ώστε να σου στείλω ένα λουλουδάκι!!!!
Απλά φαντάζομαι πως από κάτω υπάρχει χώμα και δεν είναι κομμένο,οκ;
10-02-2012, 16:11 #12969
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα. Ναταλία μου χρόνια σου πολλά και καλά. Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να τα ζήσεις όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες. Εγώ πήρα την κρυάδα των 40 χρόνων πριν 2 χρόνια κι ακόμα να ζεσταθώ χιχιχιχι! Κι όπως λέω και στη μητέρα μου όταν με γκρινιάζει "αν θέλεις να τσακωθείς....τσακώσου μόνη σου" έτσι λέω και σε σένα ότι εγώ είμαι εδώ κι αν θέλεις εσύ να χωρίσεις χώρισε μόνη σου. :starhit:
Δεν είμαι καλά...Τόσα ζεστά τηλεφωνήματα σήμερα,
τόσες υπέροχες ευχές κι εγώ νιώθω τόσο μόνη και χάλια...
Και δεν είναι που έγινα σαράντα!Ούτε που με νοιάζουν οι αριθμοί!
Βάρος,ηλικία,τα έχω χεσμένα!Τέλος πάντων...Σ'ευχαριστώ
για τις ευχές σου,αν και όνειρα έπαψα από καιρό να κάνω...
10-02-2012, 16:36 #12970
Ναταλάκι μου, νιώθεις μοναχούλι και έχεις κάθε δίκιο, και εγώ έτσι θα ένιωθα και όλες μας δηλαδή.. Σε αγαπάνε πολλοί άνθρωποι Ναταλάκι όμως, η παρουσία σου είναι σημαντική και όλες τους οι ευχές συγκεντρωμένες , σου έρχονται σαν μια προστατευτική ομπρέλα από πάνω σου , τώρα που σε κατατρώει η καταιγίδα μέσα σου...
10-02-2012, 17:19 #12971
Ναταλάκι μου γλυκό, σου ευχύθηκα μέσω μυνήματος, σου ευχύθηκα μέσω τηλεφώνου, ήρθε η ώρα να σου χαρίσω και μία υπέροχη κάρτα.
Φιλάκια πολλά κουκλίτσα μου!!!
10-02-2012, 17:38 #12972
Ναταλία λυπάμαι που σταμάτησες να ονειρεύεσαι γιατί εγώ πιστεύω ότι δίχως όνειρα δεν υφίσταται καν ζωή. Αξίζει τον κόπο να κάνεις μία μέρα την ανατροπή και να δοκιμάσεις να ονειρευτείς ξανά, ποτέ δεν ξέρεις.......
10-02-2012, 19:27 #12973
Η αδερφή μου έχει μία φίλη αρκετά χρόνια που είναι και κομμώτριά της, πηγαίνει στο σπίτι και της φτιάχνει τα μαλλιά. Είχε λοιπόν κανονίσει η αδερφή μου ραντεβού για σήμερα και της τηλεφώνησε χθες για επιβεβαίωση. Της είπε η φίλη της ότι δεν μπορούσε να την κουρέψει γιατί της επιτέθηκαν πριν λίγες μέρες το βράδυ 5 άτομα πακιστοαφγανοκάτι τέλος πάντων για να της κλέψουν την τσάντα αλλά την χτύπησαν πολύ άσχημα. Δεν αντιστάθηκε, αντιθέτως τους έλεγε πάρτε την τσάντα και αφήστε με αλλά αυτοί την χτυπούσαν με αποτέλεσμα να της έχουν βάλει σιδερένιο νάρθηκα μέσα στη μύτη και το ένα μάτι της είναι πολύ πρησμένο και κατεβασμένο, περιμένουν να ξεπρηστεί για να δουν αν έχει πάθει βλάβη. Η αδερφή μου θέλει να πάει να την δει στο σπίτι της και προτετοιμάζεται ψυχολογικά ώστε να μην αντιδράσει έτσι όπως θα την αντικρύσει και την κάνει να νοιώσει πιο άσχημα. Πριν λίγα χρόνια η κοπέλα είχε κάνει και πλαστική στήθους κι ευτυχώς που δεν της προξένησαν κι εκεί καμία βλάβη με τόσο ξύλο που έφαγε. Είναι απίστευτο το μίσος τους για εμάς. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι είναι πιο ασφαλές να κυκλοφορείς στη ζούγκλα ανάμεσα στα λιοντάρια απ'ότι είναι να κυκλοφορείς το βράδυ στην Αθήνα!
10-02-2012, 20:03 #12974
Περαστικά στην φίλη σας Τζινάκο μου! Τρομάζω πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Από τύχη δεν έχει συμβεί και σε εμάς. Πλέον είμαι πολύ καχύποπτη όταν περπατάω στον δρόμο και πολύ προσεκτική αλλά και πάλι τι να το κάνεις μία στιγμή αφηρημάδας είναι αρκετή για να σου συμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει τόσο μίσος και δυστυχία... είμαστε φτιαγμένοι για τα ομορφότερα αλλά συνάμα και για τα πιο αισχρά πράγματα.
Θα αλλάξω όμως θέμα και θα σας ταξιδέψω λίγο .... θυμάστε αυτή την ταινία;;
http://www.youtube.com/watch?v=ezOQC...eature=related
την θυμήθηκα τυχαία και πραγματικά ταξίδεψα σε όμορφα μέρη και άλλες εποχές. Τι υπέροχη ταινία!
και το soundtack υπέροχο...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=9NEfPHQ6LIo
10-02-2012, 20:12 #12975
Πρέπει να είναι ωραία ταινία αλλά δεν την έχω δει, αποφεύγω να βλέπω ταινίες με ζώα (γιατί στενοχωριέμαι πολύ) έστω κι αν έχουν καλό τέλος.
Eli έβαλα σήμερα το λαλάγγι και μου έφτιαξε 20 τσιγάρα με καπνό επειδή εγώ τα φτιάχνω χάλια. Εφόσον τα έφτιαξε όλα σε καμιά ώρα με πήρε η αδερφή μου τηλ. και μου είπε ότι μου αγόρασε το μηχανηματάκι με την κασετίνα για να στρίβω εκεί τα τσιγάρα με καπνό!! Οπότε έκανα πλάκα στο λαλάγγι που έστριβε τόσες ώρες και του είπα μήπως να τα χαλούσα όλα τα τσιγάρα και να τα ξαναφτιάξω αύριο με το μηχάνημα καλύτερα; :lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....