ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 2553 FirstFirst ... 37778586878889971371875871087 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lidal

Καλά ρε Ναντινάκι... ανάποδος χρόνος 13 φεγγάρια είσαι!
    Πίνεις το χάπι και κοιμάσαι? Σας κάποιους άλλους που πίνουν καφεδάκι και κοιμούνται σαν πουλάκια! Είναι δυνατόν?
    Με γκαντέμιασες,άτιμη Λινταλένια...
    Κάποιοι αναίσθητοι έκαναν θορυβώδεις οικοδομικές εργασίες σε ώρες κοινής Ναταλίας και μόνο εκνευρισμό πήρα...
    Πάντως είμαι όντως 27 φεγγάρια,γιατί παρόλο που πίνω πάρα πολύ σπάνια καφέ,μετά κοιμάμαι στο καπάκι χαλλλλαρά!
    ʼμα ο άλλος είναι αναίσθητος...τι τα ψάχνεις...

Senior Member
    Originally posted by pennyV

Ζητώ συγνώμη από την πρόεδρο που μιλάω για ένα τόσο πεζό θέμα μετά από τα φλογερά φιλιά που επεσήμανε εκείνη.. αλλά τουλάχιστον δεν επισυνάπτω σχετικό βίντεο που θα ήταν το απόλυτο ξενέρωμα!! Για να μην πω έλλειψη σεβασμού βεβαιώς βεβαίως..
    --->http://www.youtube.com/watch?v=ks6WNm6i84k&feature=related

Senior Member
    Προς Nadine:
    Καλά επιτρέπεται να χτίζουν πρωϊνιάτικα?
    Έχουμε τρελαθεί τελείως?

Senior Member
    Προς Nadine Νο2:
    Το πήρες καλέ το χάπι?
    Μέτρησες την πίεσή σου?
    Πες μας κάτι που ξεροσταλιάσαμε να σε περιμένουμε εμείς οι πρωϊνές!

Senior Member
    Αμάν αυτές οι πρωινές!Ούτε να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι δε μας αφήνουν...
    Το πήρα "καλέ" το χάπι μου χθες και μάλλον εκεί αποδίδεται η περίεργη μου διάθεση...
    Η διάγνωση έγινε πρώτες πρωινές ώρες από την Πέννυ,η οποία ομολογώ ανταπεξήλθε ικανοποιητικά
    (μην το πάρει και πάνω της)στις επικοινωνιακές μου απαιτήσεις(κοινώς την έπρηξα)Έλειπε κι η Νεφέλη...
    Η χθεσινή ατάκα ήταν "Θέλω σοκολάτα και αγκαλιά!Θέλω!" Βέβαια,δεν ήθελα μόνο αγκαλιά...
    Δε λέω περισσότερα γιατί στο τόπικ κυκλοφορούν και λυσσάρες,που προφανώς είναι σε δίαιτα,
    οπότε να μη βάλω βούτυρο στο ψωμί τους...Τώρα,πίεση δε μετράω κι ούτε με βλέπω να μετράω...
    Σίγουρα μου την ανεβάζει,γιατί το νιώθω και σωματικά και αναφορικά με τη διάθεση μου,αλλά υπομένω.
    Εξάλλου αυτό δείχνει πως το χάπι με πιάνει κι αφού δε με πιάνει άλλος κανείς...θα αρκεστώ σ'αυτό...τι να κάνω;
    Τις καλημέρες μου σε όλες τις κοκόνες εδώ μέσα!Αυτής και προηγούμενων σελίδων...Φιλάκιαααα

Senior Member
    Originally posted by XENIA!

εχουμε χασε επισης και το μαρικακι.που ελπιζουμε να ναι καλα ,αυτη και η οικογενεια της....καθως επισης και την sabe...για την οποια ευχομαι να μαυριζει καπου το κορμι της παρουσια πολλων αντρων....που θα την αλειφουν με λαδι!!!!!!
    Για το Μαρικάκι μας θα συμφωνήσω απόλυτα!Είτε τα λόγια αγάπης της απέναντι μας ήταν αέρας
    είτε πραγματικά κάτι πολύ άσχημο θα συμβαίνει για να έχει έτσι εξαφανιστεί...Καταντώ να ευχηθώ το πρώτο!

Για τη Σαμπίνα μου όμως έχω καλύτερη φαντασίωση από τη λαδίλα!ʼμα είσαι φίλη,είσαι!

Senior Member
    να προσεχετε βρε κοριτσαρες με τα χαπια!

Και ναντιν εγω φοβαμαι που σου ανεβαζει πιεση!

Ειχα δοκιμασει και εγω εναν καιρο κατι παρομοια..τα ξενικαλ ηταν ....και μου πονουσε συνεχως το εντερο ,

το πολυ να πηρα 4 χαπια....τα πεταξα δεν αντεξα

ΝΑ προσεχετε να προσεχετε

Senior Member
    Originally posted by DEPON

Και ναντιν εγω φοβαμαι που σου ανεβαζει πιεση!
    Τι φοβάσαι,βρε κουτό;Μακριά μου είσαι αφού...Να έμενες εδώ,να είχες τους λόγους σου να με φοβάσαι,που μου ανεβαίνει η πίεση...
    Αλίμονο σε όσες είναι κοντά κι είναι κι αρκετά μαζόχες,ώστε να θέλουν να συναντιόμαστε και δη τις επικίνδυνες μέρες...

Senior Member
    χαχαχαχαχ μακαρι να ειμασταν κοντα ....

κοριτσια που ειστε κοντα να την προσεχετε...

Senior Member
    Εγώ το φοβάμαι και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει τόση ζέστη. Ανεβαίνει η πίεση, μας χτυπάει κι ο ήλιος κατακέφαλα...........μας βλέπω ξερές πάνω στην άμμο, λιπόθυμες με αφρούς να βγαίνουν από το στόμα μας..........ΘΡΙΛΕΡ το έκανα πάλι!

Senior Member
    Αμάν βρε Lidal.. ανατρίχιασα!!! Θέλω όμως να σε συγχαρώ για τα μαθήματα αυθυποβολής και να σου πω ότι είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως πιάνει!! Μεγάλο πράγμα η δύναμη του μυαλού!
    Η δε πρόεδρος με ή χωρίς χάπι είναι εξ'ίσου αξιαγάπητη.. το δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώση των συνεπειών που θα υποστώ! Γιατί είναι και εκ πεποιθήσεως κατά των κοπλιμέντων!

Senior Member
    παλι αρχισες τις σοκοκολασεις? α εσυ δεν βαζεις μυαλο, ειμαστε και αρρωστες γυναικες,
    βαρβ που εισαι?..........
    σοκολατοπειρασμος τρεξε..........

Senior Member
    τι να πω βρε Πένυ? πρώτη φορά μου συμβαίνει στην ζωή μου και ελπίζω να κρατήσει γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο με την πείνα μου!

Senior Member
    Originally posted by lidal

Τώρα από την Δευτέρα κάνω ένα διαλογισμό όπου προσπαθώ να κάνω αυθυποβολή στον εαυτό μου ότι έχω πάρει το Reductil ενώ δεν το έχω πάρει! Σας φαίνεται τρελό? Κι όμως (φτου φτου φτου) μέχρι τώρα πιάνει.
    Η όρεξη μου έχει κοπεί μαχαίρι.....ξεχνάω να φάω, τα γλυκά με αηδιάζουν........Αφού μέχρι ότι ανεβάζω πίεση νιώθω, όπως πριν που έπαιρνα το χάπι! Τρελά πράγματα? Κι όμως.....
    Εμένα πάντως αυτό πιο πολύ σε υπνοβασία μου κάνει παρά σε αυθυποβολή...
    Είσαι σίγουρη πως δεν το παίρνεις κρυφά τη νύχτα το χάπι,Λινταλένια μου;Αν όχι,
    και όντως έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα να ξεχνάς να φας και να σ'αηδιάζουν τα γλυκά,
    σε προσκαλώ να με αυθυποβάλεις κι εμένα!Έχει και καν'άλλο χαΐρι το μενού ή μόνο στα της ορέξεως;
    Γιατί έχουμε κι άλλες αχαλίνωτες ανάγκες που χρήζουν έστω ψευτοικανοποίησης...
    Περιμένω το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο παροχής υπηρεσιών...Χθες,ε;

Senior Member
    Originally posted by basia

παλι αρχισες τις σοκοκολασεις? α εσυ δεν βαζεις μυαλο, ειμαστε και αρρωστες γυναικες,
    βαρβ που εισαι?..........
    σοκολατοπειρασμος τρεξε..........
    Μάλιστα!Αν ποτέ εξαφανιστεί η basia,δε χρειαζόμαστε τη Νικολούλη...
    Μια σοκολασμένη φωτογραφία-κατά προτίμηση άντρα,αλλά στην ανάγκη και γυναίκας πιάνει-
    και να τηνε!Τουλάχιστον παραδέχεσαι την αρρώστια σου.Αυτό δίνει κάποιες ελπίδες θεραπείας...
    Το μπαρμπούνι σου μάλλον αποφεύγει το φόρουμ μας,γιατί προφανώς είχε τόσο τραυματική εμπειρία εκεί κάτω,
    που προσπαθεί να συνέλθει και να καλύψει εντελώς τα ίχνη της,ώστε να προστατέψει τη σωματική της ακεραιότητα...
    Εσύ πώς τα πηγαίνεις;Ρίξε κανέναν τίτλο,μια που πέρασες από τα μέρη μας...