ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 874
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 874 of 2553 FirstFirst ... 37477482486487287387487587688492497413741874 ... LastLast
Results 13,096 to 13,110 of 38289
    Senior Member
    Μπααα Ναταλία μου ακόμη νηστική και καρβέλια ονειρεύομαι.... :lol:
    Όσο για την αφή μάλλον είναι απασχολημένη με την Μαριλού η οποία δίνει ρεσιτάλ ομιλίας τις τελευταίες μέρες και έχει τρελό γέλιο! :lol:
    Γλαύκη ωραίες οι πετσέτες χαχαχαχαχαχα θα πάρω μία στον άντρα μου να χαίρεται!

Ναταλία μου τι υπέροχη η θέα από το πάρκο! Μακάρι να ήμουνα εκεί να κάναμε βόλτες και να πίναμε ζεστή σοκολάτα έχοντας την υπέροχη αυτή θέα

Senior Member
    Τα δικά μου χέρια είναι Γλαύκη και δεν έχω και μανικιούρ!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Αφού λέω so ξεso εννοώ το so gay κ@λαράκι!:lol: Γιατί το άλλο ούτε στους εφιάλτες μου!
    Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω!Πώς μπορείτε να είστε τόσο επικριτικές!Αν είναι δυνατόν!
    ʼνθρωπος δεν είναι κι αυτός;Μανούλα δεν τον γέννησε;Διαφαίνεται ο εσωτερικός κόσμος του άλλου από το κωλαράκι του;
    Ξέρετε τι ευαισθησίες κρύβει το μουστάκι του,τι εγκέφαλος υποβόσκει κάτω από το μαλλί,που με τόση χάρη επιδεικνύει;Ντροπή!

Senior Member
    της άρεσε της άρεσε! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Πάω να πάρω ξύλα για το τζάκι να έχουμε ζεστασιά για το ΣΚ και να κάνω μερικές δουλίτσες! Σας φιλώ γλυκά αγαπημένες μου θα τα πούμε αργότερα

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Αφού λέω so ξεso εννοώ το so gay κ@λαράκι!:lol: Γιατί το άλλο ούτε στους εφιάλτες μου!
    Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω!Πώς μπορείτε να είστε τόσο επικριτικές!Αν είναι δυνατόν!
    ʼνθρωπος δεν είναι κι αυτός;Μανούλα δεν τον γέννησε;Διαφαίνεται ο εσωτερικός κόσμος του άλλου από το κωλαράκι του;
    Ξέρετε τι ευαισθησίες κρύβει το μουστάκι του,τι εγκέφαλος υποβόσκει κάτω από το μαλλί,που με τόση χάρη επιδεικνύει;Ντροπή!
    Ντρέπομαι αλλά όταν φτάσω στο σημείο να κοιτάω το κ@λαράκι του (να έχουμε βγάλει τα ρούχα μας δηλαδή) ποσώς με ενδιαφέρει ο εσωτερικός του κόσμος!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάω να πάρω ξύλα για το τζάκι να έχουμε ζεστασιά για το ΣΚ και να κάνω μερικές δουλίτσες! Σας φιλώ γλυκά αγαπημένες μου θα τα πούμε αργότερα
    Και κάστανα και κάστανα!!

Senior Member
    εγινέεεεεεε πότε θα σας κεράσουμε μαντάμ;

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Ντρέπομαι αλλά όταν φτάσω στο σημείο να κοιτάω το κ@λαράκι του (να έχουμε βγάλει τα ρούχα μας δηλαδή) ποσώς με ενδιαφέρει ο εσωτερικός του κόσμος!!
    Εnjoy!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: Αγαπούλα την κουκούλαααααααα!!

Senior Member
    Πολυ ωραια φωτο Ναταλακι!Θελω να δω αυτες απο την Καλαματα.Παντως πραγματι οσες δικες σου εχω δει ειναι πολυ καλες!Φαντασου να στρωθεις να διαβασεις κι ολας!θεατρο παω καθε βραδυ τωρα.Τα πραγματα δεν ειναι καλα με τη σκηνοθετη.με τους αλλους ενταξει.Κανω το χασαπη παλι σημερα γι'αυτο τα ασυναρτητα ποστ.Αρχιζω τωρα κ τελειωνω 2 ωρες μετα.Ο Νικος εχει αγωνα στην Αρτα.

Senior Member
    Τι σου είναι τα νιάτα! Μ'αυτό το κρύο να παίζουνε ποδόσφαιρο με τα σορτσάκια! Καλή επιτυχία στο γιόκα σου Γλαύκη.

Senior Member
    Μπα Τζινακι μου βολευ παιζει.Σε κλειστο γηπεδο εκτος το καλοκαιρι στο μπιτσ βολευ που μοστραρουν τους κοιλιακους τους....Ευχαριστω....

Senior Member
    Τζίνα, ελπίζω η φίλη σου να συνέρχεται σιγά σιγά από το σοκ της εμπειρίας που έζησε, ποτέ να μην της τύχει κάτι παρόμοιο και σε κανέναν άνθρωπο δλδ.

Σήμερα με έπιασε ένα εσωτερικό τρέμουλο την ώρα που έκανα φασίνα και αναγκάστηκα να σταματήσω, η μαμά μου θέλει την παρηγορία της για την κατάσταση της, που δεν μπορεί να έχει αυτονομία κινήσεων και δεν πάει πουθενά κτλ. Γενικά, λίγο αχταρμάς η ψυχολογία..

Γλαύκη, τη μαγέψατε την αρχηγό μας εκεί στην Καλαμάτα! Της δείξατε ωραία πράγματα και σας αναπολεί! Ζηλεύω γιατί όταν ήρθε Αθήνα το Νοέμβριο, δεν είδα να πάθει καμία νοσταλγία μετά! Να μου πεις που να συγκριθούν τα τοπία της Μεσσηνίας με το River West και στο studio της μανικιουρίστας μου που την πήγα εγώ! Τόσος κόπος να την κάνω πεζή και επιφανειακή σαν του λόγου μου πήγε χαμένος! Επιμένει να είναι μια ευγενική ψυχή που συγκινείται με χιονισμένα τοπία και μεσαιωνικά κάστρα!