Results 13,141 to 13,155 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-02-2012, 23:03 #13141
Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα..... Κάθησα για λίγο με τα ρούχα όπως ήμουν στο καναπεκρεβάτι μου και ξεράθηκα! Καλά που με πήρε τηλ. τώρα η αδερφή μου και ξύπνησα γιατί μάλλον θα το πήγαινα έως το πρωί και θα είχα θέμα αν δεν έκανα τη βραδυνή ινσουλίνη. Any way Eli περαστικά σου. Το μηχανηματάκι τα κάνει τέλεια τα τσιγάρα με τον καπνό! Οπότε ακόμα δε θα σας κάνω συμπαράσταση στη στάση καπνίσματος γιατί είναι κρίμα να μην το χρησιμοποιήσω!! Το μεσημέρι έψησα παϊδάκια και τα ζώα μου κόντεψαν να λυποθυμήσουν από τη μυρωδιά! Στεκόντουσαν σαν αγάλματα στην κουζίνα και έπαιρναν τζούρες και μετά όση ώρα έτρωγα μου μέτραγαν τις μπουκιές! Ο γάτος νιαούριζε κι ανέβαινε στο τραπεζάκι πίσω μου και μου τραβούσε τον ώμο με το πόδι του. Τους έβαλα φαγητό μπας και με ξεφορτωθούν αλλά δεν έπιασε το κόλπο.
- 11-02-2012, 23:20 #13142
Αυτό θα πει η μάνα να τρώει και στο παιδί να μη δίνει!!!:lol::lol::lol::lol:
11-02-2012, 23:22 #13143
Δεν απαντάει η ʼβα και κ@λοτρίβομαι για τσιγάρο τι θα κάνουμε τελικά θα κάνουμε στάση καπνίσματος ή όχι, να ξέρω και εγώ τι θα κάνω χιχιχιχι
11-02-2012, 23:26 #13144
Originally posted by Eli
ωωωωωω Αβουλίνα μου και εγώ μαζί σου!!! Λες να κάνουμε μαζί μία προσπάθεια;;Θα σου κάνω συμπαράσταση! Δεν θα καπνίσω και εγώ!
Τι θα έλεγες να το προσπαθήσουμε αύριο; Να πούμε καλημέρα και όσες ώρες αντέξουμε. Μέσα;
Τώρα πάω να ξαπλώσω, κοριτσάκια μου. Αγρίεψα το παρεάκι, το αποπήρα καμια εκατοστή φορές, το μάλωσα γιατί νυστάζει, το έβγαλα να βαδίσουμε στο κρύο και στο χιόνι, μάλλον ήρθε η ώρα η στρίγγλα να μπει στο κρεβάτι της, μπας και σκάσει επιτέλους! Μόλις ήπια και το χαμομήλι μου, μπας και ηρεμήσουν τα νεύρα μου..
Θα τα πούμε αύριο κοριτσάρες μου. Φιλάκια!
11-02-2012, 23:29 #13145
Originally posted by Eli
Δεν απαντάει η ʼβα και κ@λοτρίβομαι για τσιγάρο τι θα κάνουμε τελικά θα κάνουμε στάση καπνίσματος ή όχι, να ξέρω και εγώ τι θα κάνω χιχιχιχι
11-02-2012, 23:39 #13146
ʼβα συγχαρητήρια για τη δύσκολη προσπάθειά σου. Καληνύχτα και καλό άκαπνο ξημέρωμα.
11-02-2012, 23:43 #13147
Ευχαριστώ, Τζίνα μου! Ήταν μία μίνι προσπάθεια. Όσο σκέφτομαι ότι είχα αντέξει κοντά ένα μήνα άκαπνη, τρελαίνομαι! Βέβαια και τότε μου είχε σαλέψει και γι' αυτό το ξαναμπουμπούνισα!
Πάω να κοιμηθώ πριν φάω τον υπολογιστή.. Είναι αμαρτία και βλακεία, το ξέρω, αλλά τώρα σκέφτομαι το αυριανό πρωινό καφεδάκι και το τσιγαράκι από δίπλα και μπορώ να πω ότι κ@%λώνω!
11-02-2012, 23:45 #13148
Εντάξει ʼβα μου δεν το έχω πιάσει ακόμη το άτιμο. Αν και φλερτάρω επικίνδυνα αλλά αφού άντεξες εσύ θα κάνω και εγώ μία προσπάθεια χιχιχιχι. Πήγαινε να κοιμηθείς μπας και ηρεμήσεις και τα λέμε το πρωί πρώτα ο Θεός και γιατί όχι και άκαπνες
Όνειρα γλυκά και άκαπνα λοιπόν!
11-02-2012, 23:47 #13149
Η μητέρα μου που έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και 1,5 μήνα τις πρώτες μέρες δεν έπινε καφέ για να μη ζητάει τσιγάρο, έπινε γάλα. ʼρχισε να ξαναπίνει καφέ εδώ και μία εβδομάδα.
12-02-2012, 01:19 #13150
Καληνύχτα κορίτσια και καλό βροχερό ξημέρωμα. Τα λέμε το πρωί.
12-02-2012, 01:22 #13151
Καληνύχτα Τζινάκο μου!
Τόση ώρα μια κουβέντα δεν ανταλλάξαμε ξεμείναμε από θέματα!
Εις αύριον τα σπουδαία που λένε.... φιλιά! :kiss:
12-02-2012, 10:51 #13152
ʼκαπνες καλημέρες!
Δεν ξέρετε τι χαρά θα μου δώσετε,κοριτσάρες μου,αν κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια κι ακόμα καλύτερα αν καταφέρετε ν'απαλλαγείτε από αυτόν το βραχνά!
Έχετε και οι δύο πολύ σημαντικούς λόγους να θέλετε να καθαρίσετε το σώμα σας από ο,τιδήποτε σκιερό κι ελπίζω αυτό να σας δίνει δύναμη τις δύσκολες στιγμές!
Μπορείτε να γράφετε γι'αυτό και στο τόπικ κοψίματος τσιγάρου,με την ευχή να ενθαρρύνετε κι άλλους καπνοεξαρτημένους να ελευθερωθούν!
Εδώ επιτέλους άρχισε να βρέχει,οπότε ελπίζω σύντομα ν'αρθεί ο λευκός αποκλεισμός,που όπως πήγαινε μόνο το καλοκαίρι έδειχνε θα έλιωνε το χιόνι!
Ακούω μελαγχολικές μπαλάντες,όσο έβαλα να βράζει μια φακή κι ετοιμάζομαι-αφού σας καλημερίσω-να συνεχίσω την αρχειοθέτηση στον υπολογιστή μου.
Χθες σπατάλησα αμέτρητες ώρες για να κατηγοριοποιήσω εικόνες σε φακέλους και ζούσα τη μέρα της Μαρμότας!Εκεί που τις επέλεγα για αποκοπή,
σαν τα κεφάλια της λερναίας ύδρας αυτές πολλαπλασιαζόντουσαν!Και φτου κι από την αρχή να σβήνω και πάλι να μου το κάνει αυτό!
Έφτασα στς 2000 εικόνες μ'αυτά και μ'αυτά!Τα νεύρα μου!Ευτυχώς το βράδυ μου εξήγησε η Πέννυ,που έχει το ίδιο ασύρματο ποντίκι μ'εμένα,
πως είναι μια από τις ιδιαιτερότητες του και καθώς δεν ξέρω να την απορυθμίσω θα πάρω το ποντίκι του Ντουλιού κι ελπίζω να μην έχουμε τέτοια!
Μετά έχουν σειρά οι ακέφαλες φωτογραφίες μου(πάντα άδειαζα τελευταία στιγμή τη μνήμη με αποτέλεσμα να μην έχουν τίτλο οι φάκελοι
ούτε να είναι κατηγοριοποιημένοι!)-για να μη λέτε πως μόνο εσάς αφήνω έτσι...Τέλος πάντων...όλα κάποια στιγμή θα γίνουν...
Ελπίζω σήμερα να είναι μια σπουδαία μέρα τόσο σε ατομικό όσο-και κυρίως-σε εθνικό επίπεδο!Κορίτσια,εκπροσωπή στε μας επάξια!Τα φιλιά μου!
12-02-2012, 11:09 #13153
Καλημέρα. Ναταλία βρέχει και στην Αθήνα και δεν είναι ότι καλύτερο για την απογευματινή αγωνιστική συνάντηση. Ελπίζω μέχρι το απόγευμα να υπερισχύσει το αγωνιστικό μου πνεύμα έναντι της μουργελίασης που με έχει πιάσει αυτή τη στιγμή.
12-02-2012, 11:31 #13154
Μόλις έμαθα για το θάνατο της Whitney Houston, την βρήκαν νεκρή στο ξενοδοχείο της και δεν έχουν πει ακόμα την αιτία του θανάτου της. Ήταν μόλις 48 ετών. Τι κρίμα!
12-02-2012, 11:34 #13155
Καλημέρα κούκλες μου!
Τι έχει το Τζινάκι μου; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα πει μουργελίαση και γι' αυτό ανησυχώ. Πάντως για καλό δεν μου ακούγεται. Κάτι σα βαρεμάρα, πλήξη, βάλτωμα, κάπως έτσι το αισθάνομαι. Για πες τι ακριβώς είναι...
Πού είσαι Eli μου; Πώς τα πήγες χθες; Περιμένω νέα...
Ναταλία μου, κουράγιο σε αυτό που επιχειρείς. Εκνευριστικό και βαρετό μου ακούγεται, αλλά αφού πρέπει να γίνει, δεν έχεις και επιλογή. Όρμα του, λοιπόν!
Η αφεντιά μου είναι από χθες και επίσημα "ο τρελός του χωριού"! Ξύπνησα στις 3.10, λόγω στέρησης και με το μάτι να γυαλίζει έφερα μια βόλτα στο σπίτι. Διάβασα λίγο από τη μέθοδο διακοπής καπνίσματος (θα μιλήσω γι' αυτό στο τόπικ διακοπής) και ξανακοιμήθηκα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ίδρωσα, ξεντύθηκα, στριφογύρισα άπειρες φορές.. Με τα πολλά κοιμήθηκα βαριά και μέχρι αργά. Πριν από λίγο άναψα ένα και το έσβησα. Μίλησα και δυνατά. Είπα στο άδειο σπίτι, κοιτώντας το τσακισμένο τσιγάρο "να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις"! Τώρα, μετά από αυτή τη μικρή παράσταση, γιατί άναψα και δεύτερο, ένας Θεός το ξέρει... Πάω στο άλλο τόπικ, να σας μιλήσω για τη μέθοδο. Μόλις έσβησα και το δεύτερο, πριν το καπνίσω ολόκληρο, απλώς πήρα τη δόση μου...
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....