ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 878
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 878 of 2553 FirstFirst ... 37877882886887687787887988088892897813781878 ... LastLast
Results 13,156 to 13,170 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μόλις έμαθα για το θάνατο της Whitney Houston, την βρήκαν νεκρή στο ξενοδοχείο της και δεν έχουν πει ακόμα την αιτία του θανάτου της. Ήταν μόλις 48 ετών. Τι κρίμα!
    Πόσο κρίμα! Νέα γυναίκα!
    Υποψιάζομαι ναρκωτικά, μόνα τους ή σε συνδυασμό και με αλκοόλ.. Αμάν πια αυτές οι εξαρτήσεις..

Senior Member
    Καλημέρα ʼβα. Με το μουργελίαση εννοώ βαρεμάρα, δεν έχω τίποτα απλά βαριέμαι, αδιαθέτησα κιόλας κι ήρθε κι έδεσε. Συνέχισε την καλή προσπάθεια αλλά για καλό και για κακό πες στο παρεάκι να μην έρχεται αυτές τις μέρες σπίτι σου γιατί δεν τον βλέπω να επιβιώνει!:lol:

Senior Member
    Αγωνιστικές καλημέρες!
    Τι κάνετε κοριτσάρες μου; Εγώ χθες τελικά δεν το μπουμπούνισα το στριφτό :lol::lol:, σήμερα με τον πρωινό καφέ φλερτάρω πολύ όμως θα δείξει αν θα τα καταφέρω. Δεν ξέρω αν είμαι σίγουρα έτοιμη να κάνω προσπάθεια αλλά θα δοκιμάσω έτσι λίγο τις δυνάμεις μου έτσι σαν crash test ένα πράμα. Αν το πάρω σοβαρά θα γράψω και στο ανάλογο τόπικ, προς το παρόν δε νιώθω ακόμη έτοιμη. ʼργησα να ξυπνήσω πάλι σήμερα στις 11 σηκώθηκα από το κρεβάτι . Χόρτασα ύπνο και χουζούρι και νιώθω και λίγο καλύτερα αν και ένας πόνος υποβόσκει ακόμη στην κοιλιά μου... Εύχομαι όταν μείνω έγκυος να απαλλαγώ μια και καλή από τα γυναικολογικά μου προβλήματα που με ταλαιπωρούν χρόνια τώρα
    Κατά τα άλλα σήμερα το μενού έχει φιλέτο πέρκας με πατάτες και λαχανικά στο φούρνο θα σπεύσω να το μαγειρέψω σε λίγο γιατί μάλλον μετά θα μας φάνε οι μεσημεριανές βόλτες... δεν με βλέπω να κατεβαίνω κέντρο για αγώνα πάντως.

Senior Member
    Ναταλάκι μου αν και η αρχειοθέτηση είναι βαρετό πράγμα είναι μία πολύ καλή ιδέα για μία τόσο μουντή μέρα χωρίς κάποιο άλλο ενδιαφέρον . Εξάλλου εγώ βρίσκω το τακτοποίημα πολύ χρήσιμο για την ψυχολογία μου, γιατί όταν έχω τα πάντα σε μία τάξη και είναι όλα στην θέση τους ηρεμεί πιο εύκολα και το μυαλό μου . Βέβαια εγώ είμαι άλλου παπά Ευγγέλιο γιατί αν δε είναι όλα τακτοποιημένα γύρω μου πολλές φορές δυσκολεύομαι να χαλαρώσω και να ηρεμίσω σε σημείο να καταντάει ψυχαναγκαστικό! :crazy:

Senior Member
    Όσο για την Witney τι να πω τώρα κρίμα; Πράγματι κρίμα αν και κρίμα είναι εδώ και τόσα χρόνια που άφησε έναν άντρα να την καταστρέψει και να χαθεί στο σκοτάδι των εξαρτήσεων. Χαραμίστηκε αυτή η γυναίκα, τζάμπα πήγε.... τουλάχιστον έφυγε και ησύχασε.

Senior Member
    Στο παρεάκι εξηγήθηκα. Είπα ότι αυτό το τέρας που βλέπει μπροστά του δεν είμαι εγώ. Ας κάνει πως δεν το βλέπει, ας το αγνοήσει, μήπως και ξεπηδήσει μέσα από το τέρας το παρεάκι που πάντα ήξερε..

Eli μου, μη στενοχωριέσαι. Δεν έχει νόημα να ψυχαναγκαζόμαστε και να αυτομαστιγωνόμαστε. Από χθες έχω σκεφτεί τόσο πάρα πολύ το κάπνισμα, ώστε απορώ που κάπνισα μόνο μισό τσιγάρο! ʼχρηστη, ανίκανη, ηλίθια, εξαρτημένη, πρεζόνι, όλο αυτά λέω μέσα μου για μένα. Όλη μου η ύπαρξη και η φαιά ουσία περιστρέφονται γύρω από τον καπνό. Χαλάρωσε, κάπνισε το τσιγαράκι σου, προετοιμάσου ψυχολογικά για τη μέρα που θα το πετάξεις το γ@^$^ένο! Γιατί θα γίνει κι αυτό, ω, είμαι σίγουρη γι' αυτό! ʼλλωστε σε σε "κόβω" και για βαριά καπνίστρια. Εγώ είμαι στο πακέτο ημερησίως, εσένα σε φαντάζομαι στα 5-7 τσιγάρα. Εύχομαι να μη δυσκολευτείς πολύ.. Και νομίζω πως μπορείς να γράφεις στο τόπικ διακοπής, είτε καπνίζεις, είτε όχι. Μπορεί ο τίτλος να παραπέμπει μόνο σε διακοπή, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι μέθοδοι όσων προσπαθούν.

Έχω κάτι φανταστικά μπιφτέκια. Θα κάνω και ένα πιλαφάκι και θα την κάνω λαχείο!!

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή βρέχει πάρα πολύ κι ενώ θέλω να φύγω για να πάω στο σπίτι της μητέρας μου περιμένω να σταματήσει λίγο η βροχή. Μου είπε η αδερφή μου να έρθει να με πάρει αλλά μην το χ@ζουμε κιόλας, αν δεν καταφέρω να πάω με τα πόδια έχω και κάρτα!! Σήμερα θα γελάσουν πολλοί πικραμένοι γιατί αφού δεν μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της αδερφής μου η φίλη μας μου είπε να της τα φτιάξω εγώ, δηλαδή θέλει να φρεσκάρει τις ανταύγιες που έχει και επαναλαμβάνω θέλει να της το κάνω εγώ!! Θα κάνει μόνη της τα μπροστά κι εγώ θα της κάνω τις ανταύγιες στα πίσω μαλλιά, όπου της είπα ότι δεν πειράζει αν δεν πετύχουν γιατί θα είναι πίσω και δεν θα τις βλέπει χιχιχιχι. Εξάλλου ξανθές ανταύγιες σε ξανθό μαλλί πόσο χάλια να γίνουν; Βλέπω την αδερφή μου μέχρι να συνέλθει η φίλη μας να κυκλοφορεί με σκούφο. :lol:

Senior Member
    καλημέρα έμορφες!
    Κι εγώ το χουζούρεψα σήμερα, μόλις πήγα τη μαμά μου στην αδερφή μου οπότε έχω κάποιες ώρες στην αποκλειστική διάθεσή μου..
    Ελι & Αβα, είμαι 100% υποστηρικτική σε αυτό που πάτε να κατορθώσετε παρόλο που μοιάζει βουνό ακόμη και στα δικά μου μάτια, που δεν είμαι και καπνίστρια. Μακάρι μέσα από την καρδιά μου να την κατακτήσετε την ακαπνία μόνιμα στη ζωή σας!
    Τζίνα, συνωμότησε ο καιρός με όσους επιβουλεύονται το Ελληνικό αγωνιστικό αίσθημα..
    Ναταλία, εγώ πάλι χαίρομαι που κάνεις αυτή την τακτοποίηση, και πολύ άργησες! Το αρχείο σου οφείλει να είναι προσβάσιμο ανά χρονιά, μήνα και ημέρα λήψης της κάθε φωτογραφίας! Αλλιώς δεν θα ευχαριστιέσαι τις αναμνήσεις που προκαλεί η φωτογράφιση στιγμών, ανθρώπων και τοπίων, φωτογραφίες ατάκτως ερριμμένες, δεν λογίζονται σοβαρές φωτογραφίες! Βουρ στην αρχειοθέτηση λοιπόν!
    Σήμερα θα συνεχίσω τη φασίνα που άφησα στη μέση λόγω του χτεσινού τρέμουλου και θα προετοιμαστώ για την αυριανή μέρα στο σχολείο, έχω κάτι διορθώματα & διαγωνίσματα να προετοιμάσω.

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα. Καλή φασίνα και να προσέχεις το μανικιούρ σε παρακαλώ.

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    Ο καιρός έχει ξεσαλώσει Τζίνα μου όντως, βρέχει κουβάδες με νερό!:lol:

Εντάξει ʼβα μου θα γράψω λοιπόν και στο ανάλογο τόπικ. Πράγματι δεν είμαι μανιώδης καπνίστρια αλλά δεν με λες και ερασιτέχνη έχω εξάρτηση πολλά χρόνια.

Την καημένη την αδερφή σου Τζίνα μου τι έχει να τραβήξει η καημένη! Ελπίζω το πείραμα να πετύχει! Εγώ τις προάλλες παρότρυνα την αδερφή μου να πάρει βαφή για τα μαλλιά της από τα βιολογικά καθώς ταλαιπωρούν λιγότερο τα μαλλιά. Εγώ τα βάφω εδώ και κάνα δυο χρόνια λόγω των άσπρων που είχαν αρχίσει να ξεπροβάλλουν και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένη καθώς δεν τα ταλαιπωρούν καθόλου. Μέσα στην βδομάδα που μας πέρασε λοιπόν της τα έβαψα και ενθουσιαστήκαμε με το αποτέλεσμα! Καταρχήν το χρώμα ήταν πολύ καλό και πολύ κοντά στο φυσικό της, μάλιστα τα μαλλιά της μαλάκωσαν και ηρέμησαν πάρα πολύ. Είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο λόγω της sleeve και της απώλειας των κιλών και τώρα πλέον αν και άρχισαν σιγά σιγά να φουντώνουν και πάλι ήταν άτονα και ξηρά. Με αυτές τις βαφές το μαλλί της γυάλισε και πάλι και έδειξε υγιές άσε που ενυδατώθηκε πάρα πολύ! Χαίρομαι πολύ για την επιλογή που κάναμε, εύχομαι το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια αλλά αν κρίνω από το μαλλί μου είμαι σίγουρη ότι θα έχει και σε αυτήν ανάλογα αποτελέσματα και διάρκεια

Senior Member
    Καλημέρα Γιώτα και καλή φασίνα! Κυριακάτικα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τι να κάνεις...
    Βρέχει ευτυχώς σήμερα και λιώνουν τα χιόνια. ʼντε, γιατί παράγινε πια!

Senior Member
    Πάω να μαγειρέψω και μετά έχει καφεδοβόλτα! Σας φιλώ μαναράκια μου! Θα τα πούμε το απογευματάκι . Αβάκι θα παλέψω με τον εαυτό μου σήμερα. Έχω κάνει ένα τσιγάρο μόνο από το πρωί και λέω να τα κάνω με το σταγονόμετρο σήμερα. Θα το δουλέψω στο μυαλό μου πολύ πάντως. Μου αρέσει να έχω παρέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Senior Member
    Μπράβο, Eli μου! Βγες τη βολτίτσα σου, πιες το καφεδάκι σου, κατά προτίμηση κάπου χωρίς καπνό γύρω σου, εστίασε στην παρέα σου και στη χαρά της στιγμής. Έχουμε παρέα η μία την άλλη και, αν είμαστε τυχερές, θα προστεθούν και άλλοι στην παρέα μας. Καλή σου διασκέδαση στην καφεδοβόλτα!

Senior Member
    Καλές καφεδοβόλτες και κεφτεδομάσες!

Μακ,δεν κατάλαβες καλά!Ακόμα δεν έφτασα στις φωτογραφίες μου κι όπως το κόβω χλωμό να τα καταφέρω μέσα στο χειμώνα αυτόν
    με τους ρυθμούς που πάω!Αναφέρομαι στις διάφορες εικόνες από το internet,που κατά καιρούς πέφτουν στην αντίληψη μου και τις αποθηκεύω,
    αυτές που κυρίως βάζω σε εσάς δηλαδή.Είχαν γίνει τόσες πολλές όλες μαζί,μη ομαδοποιημένες,που μου έπαιρνε πολύ χρόνο να βρω τι θέλω.
    Βέβαια για κακή μου τύχη το ποντίκι της μαμάς δε λειτουργεί και πέρα από την πολλαπλή επανάληψη των εικόνων αυτών,που πρέπει
    να περιορίσω σε μία για την κάθε μία,διαπίστωσα πως επειδή κρατούσα το αντίγραφο των αρχικών,το φόρουμ δεν το εμφανίζει,
    πράγμα που σημαίνει πως πρέπει μία μία να τις μετονομάσω,ώστε να μην έχουν ελληνικά γράμματα("αντίγραφο")...Μη σας πρήζω...
    Έχω δουλειές με φούντες και πρέπει να τις κάνω και μία μία για να μην ξαναπολλαπλασιαστούν...Σε αυτή τη ζωή λοιπόν ακόμα
    ασχολούμαι με τις εικόνες της βιβλιοθήκης μου.ʼν φτάσω κάποτε να αγγίξω τους φακέλους των φωτογραφιών μου,
    το πολύ πολύ να τις κατηγοριοποιήσω με βάση την τοποθεσία που τραβήχτηκαν ή τα πρόσωπα που αφορούν...
    καθώς ημερομηνίες και λοιπές λεπτομέρειες εκ των υστέρων φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός!Τι πονοκέφαλος Θεέ μου!
    Εντωμεταξύ η νέα μηχανή έχει ρυθμιστεί να κρατά δύο αντίγραφα σε κάθε φωτογραφία,πρέπει να τα ξεχωρίζω και αυτά σε φακέλους,
    να τα αντιγράψω κάποτε όλα στον εξωτερικό μου(πριν μου ξανακλέψουν λάπτοπ και χαθούν)και ύστερα από υπόδειξη του Τουμπιού
    να τα κάψω και σε dvd!Αυτοκτονώ τώρα ένα πράγμα!Για να μην αναφέρω και τις μαγνητοφωνήσεις του ψυχολόγου μου από τα σεμινάρια
    και κάποιες μας συνεδρίες,οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως ένδειξη ούτε χρονολογική ούτε θεματολογική,οπότε χάνεται κατά πολύ η αξία τους!
    Ένας πανικός!Κι όλα αυτά από μία μανιακή της τάξης και της οργάνωσης!Για να δούμε πότε θα καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου
    να μου ταιριάζει!Προς το παρόν ρίχνω κάτι επάνω μου,λίγο χρώμα,να ανέβει η διάθεση και πάω να συνεχίσω...Καλό μας μεσμέρι!