ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 2553 FirstFirst ... 38788687888990981381885881088 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by lidal
    Εγώ το φοβάμαι και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει τόση ζέστη. Ανεβαίνει η πίεση, μας χτυπάει κι ο ήλιος κατακέφαλα...........μας βλέπω ξερές πάνω στην άμμο, λιπόθυμες με αφρούς να βγαίνουν από το στόμα μας..........ΘΡΙΛΕΡ το έκανα πάλι!

Senior Member
    Originally posted by pennyV

Η δε πρόεδρος με ή χωρίς χάπι είναι εξ'ίσου αξιαγάπητη.. το δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώση των συνεπειών που θα υποστώ! Γιατί είναι και εκ πεποιθήσεως κατά των κοπλιμέντων!
    Τώρα είτε προσπαθείς να με καλοπιάσεις να δείξω έλεος και να μη σε πρήξω και σήμερα(μέρα του "δε θέλωωωω")
    είτε κάτι άλλο έχεις στο βρώμικο μυαλό σου,που θα φανεί στην πορεία...Κοντός ψαλμός, ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ!
    Οι κόλακες κι οι αυλικοί είναι πασέ,μικρή μου...Θα σε παρακαλούσα επίσης να μην αμαυρώνεις τη φήμη,
    που με τόσο κόπο έχτισα και διαδίδεις αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες για το ποιόν μου.ʼκουσ'εκεί "αξιαγάπητη"!Μπρρρρρ

Senior Member
    Ναντινάκι? Είσαι απίστευτη σήμερα! Το τι γέλιο έχω κάνει δεν λέγεται! Ο πίνακας είναι όλα τα λεφτά, αυτό ακριβώς που προσπάθησα να περιγράψω...........
    Όσο για την αυθυποβολή: κάτι μου συμβαίνει, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... πέρα από την όρεξη για το φαγητό που μου έχει κοπεί, μου κόπηκε και η επιθυμία για τσιγάρο... (οι άλλες οι πονηρές επιθυμίες έχουν κοπεί από καιρό -λόγω παιδιών?- και έρχονται που και που, εκεί δεν έχει παρουσιαστεί καμία αλλαγή). Μια αναισθησία με έχει πιάσει...Ας ελπίσουμε ότι θα μου βγει σε καλό!

Senior Member
    για εμας δεν εχει καμια καλη φωτογραφια ε? να δεις κι εσυ. δεν θα περιγραψω τιποτε να σε αφησω να σκυλιασεις.

Senior Member
    λοιπον, επειδη το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι, αποφασισα να μπω απο το σπιτι γιατι δεν αντεχα αλλο μακρυα σας. ουτε καν να μπω σαν barb113345678 δεν χρειαστηκα. απο οτι καταλαβατε, ειχα καλο μπαμπουλα στο γραφειο....Μολις εκανα το 40λεπτο περπατημα μου στον διαδρομο και καθησα να ξεκουραστω. απο δευτερα μεχρι και σημερα 40 λεπτα καθε μερα και την διαιτα μου. σημερα ξαναγυρισα στο 87,3 και αυριο, επισημη ημερα της ομαδας (τι λεω τωρα-ενα-δυο ατομα με καταλαβαινουν πια), σαν προσκολλημενη στην ομαδα και αρνουμενη οτι τα τοτε μελη μας παρατησαν, θα ζυγιστω επισημως.
    αλλα νεα μου τωρα. γυριζοντας απο τις φοβερες μου διακοπες εβαλα 7 πλυντηρια και τα σιδερωσα ηδη ολα, επισκεφτηκα ολα τα σουπερμαρκετ σε δυο ημερες και σημερα το απογευμα σε μια δοση καταλαβα οτι το σπιτι ηταν ασκουπιστο 18 ημερες....και αξεσκονιστο φυσικα κλπ. μολις το καταλαβα αυτο, με παιρνουν τηλ οι κουμπαροι απο λαρισσα και ω, τι χαρα σαββατο πρωι θα μου ερθουν για σαββατοκυριακο-5 ατομα.....ουδεν σχολιο. σαν μανιακη εψαξα το κινητο να βρω την ρωσιδα....το τακτοποιησα και αυτο-αλλιως τωρα δεν θα εγραφα-θα ετρεχα να τα προλαβω.

τα της δουλειας μου τωρα. οπως σας ειπα, επειδη παραπονιομουν οτι δεν προλαβαινα, τα κατεπειγοντα και τα επειγοντα που σας ελεγα ....μου εφεραν εναν βοηθο στο γραφειο για λιγο καιρο. οπως καταλαβαινετε, τωρα προλαβαινω και τα επειγοντα, και ολα -επομενο δεν ειναι? αφου δεν μπορω να σας "καλημερησω"?

οσο για τις διακοπες τις ξεχασα κιολας. μονο η ξενια θα μου μεινει αξεχαστη. αλησμονητα βραδυα...

Senior Member
    Originally posted by BARB3

τα της δουλειας μου τωρα. οπως σας ειπα, επειδη παραπονιομουν οτι δεν προλαβαινα, τα κατεπειγοντα και τα επειγοντα που σας ελεγα ....μου εφεραν εναν βοηθο στο γραφειο για λιγο καιρο. οπως καταλαβαινετε, τωρα προλαβαινω και τα επειγοντα, και ολα -επομενο δεν ειναι? αφου δεν μπορω να σας "καλημερησω"?

Senior Member

οσο για τις διακοπες τις ξεχασα κιολας. μονο η ξενια θα μου μεινει αξεχαστη. αλησμονητα βραδυα...
    --->Unforgetable - Nat King Cole

Αχ! Eίναι να μη σου μείνει αξέχαστη;

Senior Member

γυριζοντας απο τις φοβερες μου διακοπες εβαλα 7 πλυντηρια και τα σιδερωσα ηδη ολα, επισκεφτηκα ολα τα σουπερμαρκετ σε δυο ημερες και σημερα το απογευμα σε μια δοση καταλαβα οτι το σπιτι ηταν ασκουπιστο 18 ημερες....και αξεσκονιστο φυσικα κλπ. μολις το καταλαβα αυτο, με παιρνουν τηλ οι κουμπαροι απο λαρισσα και ω, τι χαρα σαββατο πρωι θα μου ερθουν για σαββατοκυριακο-5 ατομα.....ουδεν σχολιο. σαν μανιακη εψαξα το κινητο να βρω την ρωσιδα....το τακτοποιησα και αυτο-αλλιως τωρα δεν θα εγραφα-θα ετρεχα να τα προλαβω.

Member
    ανοιγω παρενθεση nadine καλη η εικονα που επισυναψες αλλα κανεις που κανεις το καλο βαλε εκει κανενα παιδαρα ιδρωμενο χωρις μπλουζα να σκουπιζει να μας φτιαξεις τελειως ( μετα την σοκολατα , αχ αν ξαναδω εδω μεσα choco αληθεια σας λεω θα αποσυρθω)κατα προτιμηση τον Σπαλιαρα , ολα κι ολα παντρεμενη γυναικα ειμαι αν ειναι να κολαστω ας αξιζει τον κοπο κλεινω παρενθεση....
    reductil εμπειριων συνεχεια .... μαγειρεω και αναγουλιαζω και μονο που βλεπω τα φαγητα απο τοτε που παιρνω το χαπι μονο σ εμενα συμβαινει? τρωω κυριολεκτικα με το ζορι σημερα ανακαλυψα πως εχω να ακουμπησω γλυκο 15 μερες αυτο δεν εχει ξαναγινει ευτυχως η ζυγαρια υποχωρει αργα αλλα σταθερα , σε 9 ημερες εχω γενεθλια , ευχομαι η προεδρος Νadine να μου δωσει γραπτη αδεια να χτυπησω κανενα κινεζικο με τον αντρουλη μου ε προεδρε?
    επισης κερναω ολο το μαγαζι εδω μεσα σημερα γιατι επισημως ξεφορτωθηκα απο πανω μου ΟΛΑ τα κιλα της εγκυμοσυνης μεσα σε 7 μηνες και το ειχα αγχος βεβαια απο τα 94 που ημουν τον Δεκεμβρη μεχρι τα 71.5 που ειμαι σημερα εχει γινει το δερμα μου σαν ακορντεον και γεμισα ραγαδες αλλα να σας πω κατι ? εγω τις αγαπαω. Αυριο το πρωι θα κανω μια βουτια για ολες σαςText

Senior Member
    Originally posted by MARIARHODES

nadine καλη η εικονα που επισυναψες αλλα κανεις που κανεις το καλο βαλε εκει κανενα παιδαρα ιδρωμενο χωρις μπλουζα να σκουπιζει να μας φτιαξεις τελειως
    Έχω αφήσει ποτέ κάποιο από τα κορίτσια μου ανικανοποίητο για ν'αρχίσω τώρα;
    Στις διαταγές σας,Μαρία άπό τη Ρόδο,αλλά να υπενθυμίσω πως εγώ είμαι απλά ένα εκτελεστικό όργανο
    κι άλλος είναι ο εντολέας και συνεπώς ο ηθικός (ίσως κι ανήθικος στην προκειμένη) αυτουργός...
    Εξάλλου ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...Κι ερωτώ :Τον θέλεις για το πάτωμα;Κάπως έτσι;

Senior Member
    Μήπως για γενική χρήση ;

Senior Member
    Ή πιθανόν κάτι πιο κοντά σ'αυτό,για τις κάθετες επιφάνειες;

Senior Member
    τον 3ο κατά σειρά τον θέλω εγώ . . .έτσι για να σας βγάλω απ΄το δίλλημα

Senior Member
    Κατευθείαν στην κορύφωση,βρε hopa μου;Τα προκαταρτικά,τσούκου;Καλά.. .Εσύ ό,τι πεις!
    Στείλε διεύθυνση κι έφτασε...Τον σκουπίζω να μην κρυώσει και σ'τον στέλνω πακέτο!

Senior Member
    ας έρθει και κρυωμένος . . θα τον φροντίσω μέχρι να γειάνει ..