ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 882
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 882 of 2553 FirstFirst ... 38278283287288088188288388489293298213821882 ... LastLast
Results 13,216 to 13,230 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Εεεε...κι εγώ που μόλις τελείωσα δουλειές και βγήκα από το μπάνιο κι έλεγα να σε πάρω για το καφεδάκι,που λέγαμε,
    αλλά χωρίς καφεδάκι...Τα φιλιά μου στην τσαχπίνα ανεψούδα σου!Και στη σειρήνα μαμά της βεβαίως βεβαίως,μόλις γυρίσει!
    Πάρε με πάρε με μόλις γύρισα σπίτι!!! Στο σταθερό πάρε με γιατί το κινητό το ξέχασα στην αδερφή μου!

Senior Member
    Όυφ, έγραψα ένα τεράστιο ποστ στο οποίο σχολίαζα τα πάντα που γράφτηκαν από όλες σας και μαμακίστηκα με ένα πλήκτρο και τα έσβησα!
    Οπότε , απλά να σας πω ότι επέστρεψε ο μακόμορφος κόσμος μου, στο σχολείο με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά τα παιδιά, πήρα πολλές αγκαλιές που δεν τις περίμενα, ο μουρόχαυλος μόλις με αντίκρισε μου είπε"εκτός από χολή, έκανες και facelift?" xaxa, τι χαιρεκακία θεέ μου, του απάντησα " μα τόσο εκθαμβωτική είμαι πια" και του έστρεψα την πλάτη..
    Ναταλία, τα μαλλιά μια χαρά από χρώμα, καλύτερο από το μανταρινί της προηγούμενης φοράς..

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλησπερα κορασιδες! Εχουμε τιτλο!!! Αν και δεν με ενθουσιαζει, ειναι καλυτερος απο τις τελειες!

Τι μου κανετε? Εγω ετοιμαζομαι να παω γυναικολογο να δω την καρουλα μου, και φυσικα μαζι θα ειναι και ο γιοκκας μου μαζι να δει το 'μωακι μας στην τηλεωαση'!

Για οσες αναρωτιουνται, ακομα κανενας γιατρος δεν μου ειπε τι θα ειναι αλλα εγω πιστευω πως θα ειναι κοριτσακι και δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις αυτο (ελπιζω δλδ).

Σας φιλω γλυκα και σας αγκαλιαζω τριφερα!
    Ααααα Πωλινάκι να μας πεις αύριο τα μαντάτα για την κατ ευχήν μπεμπούλα . Με την δουλειά τι έγινε ξεκίνησες;

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    δεν με νοιαζει η χαλαρωση αφου χανω τα κιλα μου.οταν τα χασω ολα το στηθος θα το μαζεψω ακομα κι αν χρειαστει να πουλησω κανενα νεφρο για να πληρωσω τον πλαστικο.το σωμα μου ηταν ομοιομορφα "χοντρο"(τη σιχαινομαι αυτη τη λεξη) οποτε δεν εχω περιεργες αλλαγες τυπου μεγαλος πωπος αδυνατα χερια.ομως το στηθος μου σημερα που χρειαστηκε να το επεξεργαστο μιας και ψωνιζα σουτιεν ηταν τραγικο πιο πεσμενο και απο της συγχωρεμενης της γιαγιας μου που ηταν και 92 οχι 25.
    Ελένη μου, καταλαβαίνω τι λες και το ζω όπως το ζεις και εσύ γι'αυτό και θα την κάνω την μείωση+ανόρθωση στις 9 Απριλίου, θα μου κοστίσει αλλά είναι τεράστια επιθυμία μου να το φτιάξω και προτιμώ να μην κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου και να έχω αυτό. Θα τα εξοικονομήσεις τα χρήματα σιγά σιγά..

Senior Member
    Ελένη μου, σε όλες τις προσπάθειες κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. Δες τη χαλάρωση και το πεσμένο στήθος σαν παράπλευρη απώλεια. Κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται χωρίς απώλειες. Το σημαντικό είναι ότι θα φτάσεις σε ένα υγιές βάρος, θα μπορείς να φοράς ρουχαλάκια που σου αρέσουν πραγματικά και όχι αυτά που απλά σε χωράνε, θα έχεις αυτοπεποίθηση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεσαι άσχημα για το σώμα σου, αλλά τότε θα θυμάσαι το πώς ήσουν πριν με όλα σου τα κιλά και θα ηρεμείς, έστω και με το χαλαρωμένο σου κορμάκι! Γιατί ακόμη κι αυτό το κέρδισες!

Senior Member
    Γιώτα δεν μας είπες για την πρώτη μέρα στο σχολείο που έκαναν οι μαθητές σου ότι χάρηκαν που σε είδαν! χιχιχιχι Είδα στη φωτογραφία σου και το καινούριο πουλόβερ που πήρες και είχαν δίκιο τα κορίτσια ότι σου πάει αυτό το χρώμα. Αν είδα καλά πρέπει να φορούσες και το καινούριο συνονόματο τζινοκολάν. Το μανικιούρ σου επιβίωσε της φασίνας; Έχω πολλά χρόνια να κάνω μανικιούρ αλλά θυμάμαι παλιά όταν έκανα και τη μύτη μου να φυσούσα θα χαλούσα το μανικιούρ!!

Senior Member
    Originally posted by break
    Elaki μου γλυκό ελπίζω να μη σε στεναχωρώ αλλά το να παραδεχθεί κάποιος πως έχει ανάγκη τη βοήθεια των δικών του θέλει πολλά @ρχιδ@# κ δύναμη ψυχής!
    τα ίδια σκ@τα χαρακτήρες είμαστε και οι δύο :lol:! Μα να μην μπορούμε να απλώσουμε το χεράκι μας με ευκολία και να πούμε ελεήστε την άνεργη! :lol:

Senior Member
    Τζινάκι έγραψα κάτι λίγα στην προηγούμενη σελίδα, αλλά είμαστε άσπροι σίφουνες και αλλάζουμε σελίδες αστραπή!

Senior Member
    'Ακυρο Γιώτα μου. Δεν είχα διαβάσει τι έγραφες όταν έγραψα κι εγώ.

Senior Member
    Γιώτα, γιατί δεν στέλνεις αυτόν για καμια επέμβαση; Κάτι του συμβαίνει και ξερνάει χολή... Για να το κοιτάξει λιγάκι... :bigsmile:

Senior Member
    Γιώτα επειδή είμαι καλός και δοτικός άνθρωπος κι επειδή σε αγαπάω σου επιτρέπω να χρησιμοποιείς κι εσύ το παρατσούκλι μου!:lol:

Senior Member
    ωχ θεεεεεεεε μου εγραψα το επεξεργατω με οοοοοοοοοοοομικρον.ελεος κοπελια κοιτα τι γραφεις πριν ποσταρεις.

Senior Member
    Έπρεπε να είμαι εγώ ʼβα να του πω facelift και στα μούτρα σου ρε δυσλειτουργικέ!!

Senior Member
    Ωραία, θα είμαι ο μακοσίφουνας! :spin:
    Αβα μ', καλό! ʼστα , ο τύπος έχει πολλά απωθημένα.. που εμένα δε με αφορούν! Εμείς πάμε για άλλα!

Senior Member
    Πικρόχολοι, κομπλεξάκηδες; Όχι βέβαια, δεν είναι για μας! Πάμε γι' άλλα!
    Να σου κάνω και μια πρόβλεψη; Όσο θα συλλαμβάνει με τις κεραίες του το σκεπτικό σου, τόσο θα σε τριγυρίζει, θα σου πετάει "εξυπνάδες", θα δηλώνει παρουσία. Θυμήσου την ώρα και τη στιγμή που στο λέω!