Results 13,276 to 13,290 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
14-02-2012, 20:13 #13276
Ιμάμ, ε; Μμμμ.... Εγώ μαγειρεύω βραστό. Δηλαδή τη γνωστή μου μαγική χορτόσουπα, με τη θεική μυρωδιά και τις αμέτρητες βιταμίνες. Χώρια που είναι πεντανόστιμη! Επιτέλους, βρήκα κάτι υγιεινό, που είναι και πεντανόστιμο. Το λέω αυτό γιατί πάντα είχα στο μυαλό μου ότι υγιεινό ίσον άγευστο και ξενέρωτο. Λάθος!
Για να προμηθευτώ τα λαχανικά μου τράβηξα τα χίλια μύρια όσα! Τα χιόνια άρχισαν να λιώνουν, αλλά χθες είχε ξαστεριά.. Αποτέλεσμα, πάγωσαν τα πάντα και οι δρόμοι είναι γυαλί. Περπατούσα σα χ@@μένη, είχα και το βάρος από τις σακούλες, καταλαβαίνετε.. Ελπίζω να με δικαιώσει ο κόπος μου!
- 14-02-2012, 20:44 #13277
ΩΩωωω δεν υπάρχει καλύτερο φαγητό για το κρύο από το βραστό! Το λατρεύω και εγώ ʼβα μου. Ειδικά όταν είμαστε άρρωστοι και θέλουμε να πάρουμε δυνάμεις ή αν κάνει πολύ κρύο βάζω κατσαρόλα με μοσχαράκι και άπειρα λαχανικά, πατατούλες, ρυζάκι τα σιγοβράζω και τρώμε δύο μέρες!!! Όσο για το ιμάμ το κάνω παραλλαγή σήμερα...μου περίσσεψε και λίγος κιμάς από χθες και τον κότσαρα και αυτόν στην κατσαρόλα με τα κρεμμυδάκια, την ντομάτα και τα σκορδάκια χιχιχιχι. Και έκανα και ένα πείραμα... έβαλα μέσα και λίγο φαγόπυρο! Ναι ναι το ρίξαμε και στα βιολογικά εναλλακτικά! ʼντε να δούμε τι θα βγει! Εντομεταξύ έκανα κακή διαχείριση χρόνου, ωωω τι προτότυπο, και δεν προλαβαίνω να πάω στην γιόγκα μου γ@μώτι μου! Αλλά να αφήσω στο φαΐ στη μέση δεν παίζει
, με φάγανε οι καφέδες :bigsmile:
14-02-2012, 20:44 #13278
Ava, τι βαζεις στην χορτοσουπα ;;;;;;;;
14-02-2012, 20:45 #13279
Originally posted by Alma libre
Μια μεριδα Ιμαμ Εli pleaseeeeeeeeeeeeeee..................
14-02-2012, 20:48 #13280
ευχαριστω Εli...................
14-02-2012, 20:53 #13281
Πράσο, σέλινο, καρότο, πατάτα, λίγο ρύζι για το χύλωμα, χυμό λεμονιού, κύβο ή ζωμό κότας, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
14-02-2012, 21:03 #13282
Αβουλίνι από τα λουκάνικα στη χορτόσουπα, πάλι καλά δηλαδή για να φας και κάτι υγιεινό. Eli δεν έχω ιδέα τι είναι το φαγόπυρο αλλά μάλλον θα είναι κάτι νόστιμο για να το βάζεις στο φαγητό. Εγώ έφαγα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο που είχα φτιάξει από χθες και τώρα προσπαθώ να βοσκήσω μία λαχανοσαλάτα με καρότο γιατί ξεχνιέμαι και δεν τρώω πολύ σαλάτα. Μετά από χρόνια καταχρήσεων και κακής διατροφής φαντάζομαι τι σοκ θα έχει πάθει τώρα ο οργανισμός μου που τρώω φρούτα, σαλάτα, όχι λίπη, όχι ψωμιά, πολύ νερό, όχι αναψυκτικά. Αφού φαντάζομαι τα όργανά μου στομάχι, πάγκρεας, συκώτι, χολή κ.λ.π. να μιλάνε μεταξύ τους και να σχολιάζουν με θαυμασμό τη νέα μου διατροφή απορώντας πως έγινε αυτό το θαύμα! :lol:
14-02-2012, 21:43 #13283
:lol::lol: α ρε Τζίνα, τα λες ωραία!
Η βραδιά έχει μια μονοτονία σήμερα, απλά ακούγωντας για βαλεντινοκαταστάσεις στην τβ ή αλλού, ξεσηκώνομαι και κάνω σκέψεις που ενώ ξεκινάνε θετικά καταλήγουν στην μοναξιά αυτού του καναπέ... στη συγκατοίκηση με τη μαμά... στην επαναληπτικότητα των ημερών.... της απουσίας μοιράσματος...Αλλά μετά πάλι επανέρχεται ο γνωστός εαυτός που τα βλέπει όμορφα και επικεντρώνεται στο τι μπορεί να κάνει ώστε η αυριανή μέρα να είναι τουλάχιατον λίγο πιο ανεκτή ή λιγότερο μονότονη.. Για αύριο δεν ξέρω αλλά σε 10 μέρες θα πάω για Ταϋλανδέζικο μασάζ μαζί με την αγαπημένη μου κουμπάρα, έχω 1,5 χρόνο να κάνω μασάζ, ήταν η αγαπημένη μου δραστηριότητα για καναδυο χρόνια, όσο δλδ. ήταν τσάμπα (μη ρωτάτε) , τώρα που η φυσίατρος δεν τα παρέχει πια στο ταμείο μου, τα εχω κόψει. Αλλά θα πάμε με το βιβλιάριο της κουμπάρας και χαίρομαι όσο δεν παίρνει! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκσταση νιώθω, τι χαλάρωση, τι ευεξία όταν τα χρυσά χέρια της Ταϋλανδέζας μασέζ μου δίνουν και καταλαβαίνω!
14-02-2012, 22:09 #13284
Αααχ Γιώτα μου λατρεύω μασάζ!!!! Θέλω και εγώ!!! Πωπω τι υπέροχη αίσθηση να σε πατάνε και να σε ζουλάνε και να χαλαρώνουν όλοι οι μύες στο σώμα, υπέροχη, ανακουφιστική, ξεκουραστική, χαλαρωτική αίσθηση!
14-02-2012, 22:11 #13285
Εγώ πάλι τον Βαλεντίνο τον έχω και δεν τον έχω
ακόμη να γυρίσει από την δουλειά , τώρα είναι καθοδόν. Τον βλέπω να ξεραίνεται σε χρόνο dt στον καναπέ και να ροχαλίζει ο κακομοίρης...
14-02-2012, 22:53 #13286
Γιώτα όντως είναι υπέροχη η αίσθηση του μασάζ. Εγώ όταν τελείωσα το σχολείο πήγα για ένα χρόνο στη σχολή αισθητικής και μασάζ της Νότας Αυγερινοπούλου. Εκεί βέβαια επειδή όλες μαθαίναμε κάνοντας πρακτική μεταξύ μας δε μου άρεσε και πολύ το μασάζ γιατί εκτός του ότι είμαστε εντελώς τσίτσιδες, εγώ πονούσα όταν μου έκαναν δυνατό μασάζ εφόσον οι κοπέλες δεν ήξεραν και μάθαιναν επάνω μου. Δεν ασχολήθηκα βέβαια ποτέ επαγγελματικά με αυτό σε ινστιτούτα αισθητικής παρά μόνο για ιδιωτική χρήση. Επίσης πολύ χρήσιμο είναι και το μασάζ για τη δυσκοιλιότητα που έμαθα και κάνω μία τόσο στη μητέρα μου και την αδερφή μου. Και ενίοτε χρησιμοποιώ το μασάζ για πολύ ιδιωτική χρήση δηλαδή το λεγόμενο λαλαγγομασάζ.:lol: Μάθε τέχνη κι άστηνα...
14-02-2012, 23:01 #13287
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και ενίοτε χρησιμοποιώ το μασάζ για πολύ ιδιωτική χρήση δηλαδή το λεγόμενο λαλαγγομασάζ.:lol: Μάθε τέχνη κι άστηνα...
14-02-2012, 23:26 #13288
:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν είχε ακριβώς αυτό στο μυαλό της η μητέρα μου όταν μου πλήρωνε τη σχολή αλλά τι να πει κανείς, η ζωή είναι απρόβλεπτη!:lol:
14-02-2012, 23:31 #13289
Γεια σας κοριτσια μοναχουλια!Γιορταζουμε με τον υπολογιστη....Παροτι πιο μεγαλη απ'ολες σας παντα μου αρεσε το τζερτζελο του Αγιου βαλεντινου.Ρομαντικο δειπνο με καλο κρασι,σοκολατακια η τουρτα καρδια κ φυσικα κοκκινα τριανταφυλλα,τα αγαπημενα μου.Ματιες ολο παθος κλπ κλπ κλπ μετα.Τωρα θα παρω το μαξιλαρι αγκαλια κ ονειρα γλυκα.....
14-02-2012, 23:32 #13290
Γεια σου ρε Τζίνα με τις τέχνες σου! Εσύ βρε παιδί μου σκέτος θησαυρός είσαι! Θα μου κάνεις και εμένα κανένα μασάζ στην πλάτη που είμαι πιασμένη και δεν έχω λεφτά να πάω να μου κάνουν; Μπορώ να σε πληρώσω σε είδος άμα θέλεις, π.χ. σε ταπεράκια με φαγάκι
μαγειρεύω πολύ νόστιμα
! Θα σε κεράσω και κάστανα ψημένα στο τζάκι :bigsmile:. Τον άντρα μου τζάμπα τον παρακαλάω να μου κάνει ένα μασάζ, όλο το ξεχνάει ή άμα μου κάνει μετά θέλει και άλλα... εγώ μετά το μασάζ όμως θέλω να χαλαρώσω όχι να τσιτώσω πάλι :lol::lol::lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....