ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 891
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 891 of 2553 FirstFirst ... 39179184188188989089189289390194199113911891 ... LastLast
Results 13,351 to 13,365 of 38289
    Senior Member
    Γελάει το παιδί, τι να κάνει; Τέλειο το χαμογελαστό μωράκι και ακόμη πιο τέλειο το όνειρο που βλέπει!
    Μόλις γύρισα από την κατεψυγμένη βόλτα μου. Έχω ένα καλό νέο και ένα κακό. Το κακό είναι ότι είχε κλείσει το αγαπημένο μου ζαχαροπλαστείο και δε μπόρεσα να προμηθευτώ τους αγαπημένους μου εργολάβους. Είναι τόσο φρέσκιοι, που την προηγούμενη φορά που πήρα έσπαζαν με το που τους έπιανε στο χέρι της η ζαχαροπλάστισσα, πριν καν τους βάλει στο κουτί! Κόλαση! Το καλό είναι ότι πέρασα από το ντιβιντάδικο και πήρα την ταινία "Ρατατούης". http://www.youtube.com/watch?v=c3sBBRxDAqk
    Είπα να αλλάξω λίγο, αλλά ρεζίλεψα το παρεάκι! Μιλούσε με τον ιδιοκτήτη του βίντεο κλαμπ, και μάλιστα είχαν πολύ "αντρική" συζήτηση, για ποδόσφαιρο. Πήγα κι εγώ κοντά με τρεις ταινίες στα χέρια και του δείχνω να διαλέξει. Έφριξαν και οι δύο! Οι ταινίες ήταν οι εξής: Μπομπ Σφουγγαράκης, Σταχτοπούτα και Ρατατούης. Ο ιδιοκτήτης γελούσε και το παρεάκι έψαχνε λαγούμι να κρυφτεί! Μα, τι τραβάς, του είπε γελώντας ο ιδιοκτήτης.. Σε βάζει και βλέπεις και τέτοια; Όχι, καλέ, μόνη της τα βλέπει... Ψέμματα! Μαζί τα βλέπουμε και μάλιστα τα απολαμβάνει!
    Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα έκανα τη συνταγή της Ναταλίας, τα περίφημα κροκ μεσιέ. ʼλλη κόλαση από κει! Ναταλία, έγιναν πολύ ωραία, μερσί για τη συνταγή!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Γειά σας κορίτσια.Μόλις μίλησα με την Πωλίνα,η οποία δεν μπορεί να γράψει από το κινητό της
    παρά μόνο να διαβάσει.Σας ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και θα επικοινωνήσει μαζί μας αύριο.
    Την άκουσα πολύ ήρεμη.Θα επαναλάβει τις εξετάσεις σε 3 εβδομάδες φυσικά κι από κει και πέρα
    βλέποντας και κάνοντας...Μάλλον ήταν το πρώτο σοκ στο άκουσμα...Όλα καλά λοιπόν και πάμε γι'αλλα!
    μπραβο ναντινακι
    ευχαριστουμε για την ενημερωση!

Senior Member
    Αβα ακόμα να μάθεις να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό; Το ότι δεν βρήκες τους φρεσκότατους εργολάβους είναι καλό νέο και όχι κακό!!:lol: Αλήθεια, η Eli που είναι; Eli σταμάτα να κολυμπάς στην κατσαρόλα με τα ρεβύθια κι έλα στην παρέα μας. :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αλήθεια, η Eli που είναι; Eli σταμάτα να κολυμπάς στην κατσαρόλα με τα ρεβύθια κι έλα στην παρέα μας. :lol:

Θα ζουμπανίζεται!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Αύριο Τσικνοπέμπτη, σκέφτομαι -ναι σκέφτομαι λέω- να θυσιάσω λίγο ύπνο και από το μεσημέρι για να τσικνίσουμε στο σχολείο μετά τα μαθήματα και το βράδυ με φίλους έξω...Μήπως υπερβολή?

Ξέρεις τι κάνεις για να διατηρήσεις φρέσκο το δερματάκι σου!

Σπουδαία υπερβολή, θα φάς κ δυο παΐδάκια κ χάθηκε ο κόσμος

Senior Member
    Κορίτσια, λέτε αύριο οι ταβέρνες να είναι γεμάτες ή λόγω κρίσης ο κόσμος θα τσικνίσει σπίτι του; Θυμάμαι πρόπερσι που δε μπορούσαμε να βρούμε, όχι τραπέζι, αλλά ούτε καρέκλα!

Senior Member
    Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:

Senior Member
    Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:
    Ρεβύθια και ζούμπα δεν πάνε μαζί!
    Κάτι μου λέει ότι θα έρθει καταντροπιασμένη και θα λέει κορίτσιααααα, ρεζίλι έγιναααα!!:spin: :smilegrin:

Senior Member
    ʼβα μάλλον τα ίδια θα είναι. Ο έλληνας δεν τη χάνει τη διασκέδασή του, είμαστε ικανοί να πάρουμε και ταβερνοδάνειο προκειμένου να περάσουμε καλά!

Senior Member
    Ταβερνοδάνειο, γιατί όχι;
    Μια φορά περίμενα στην ουρά σε μία τράπεζα στην Αθήνα και πήρα για να περάσει η ώρα μου ένα φυλλάδιο. Διαφήμιζε δάνειο, που απευθύνονταν σε γυναίκες και αφορούσε επισκέψεις σε ινστιτούτα αισθητικής, αισθητικές επεμβάσεις, κλπ! Τι να πει κανείς για την τρέλα της αλληνής!
    Γι'αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε...

Senior Member
    ʼβα υπήρχε δάνειο για αισθητικές επεμβάσεις, β@ζοδάνειο δηλαδή;

Senior Member
    Εγώ τότε θέλω β@ζοδάνειο, μπουτοδάνειο, κ@λοδάνειο και μπρατσοδάνειο! Μπορώ;!:lol:

Senior Member
    Βυζοδάνειο, ναι!! Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου!

Senior Member
    Εμένα πάλι ένα απλό λαλαγκοδάνειο θα με έκανε χαρούμενη! Είμαι ολιγαρκής τύπος..:lol:

Senior Member

Κοριτσάρα να ΄σαι καλά όλο με κάνεις κ γελάω με τα μνμ σου :smilegrin: