ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 2553 FirstFirst ... 789101119591095091009 ... LastLast
Results 121 to 135 of 38289
    Senior Member
    sabe,τι πόρτα ήταν αυτή που έφαγα κατάμουτρα;
    Μας καλείς στο τσατ,έρχομαι,σου χαμογελώ,σου μιλάω και βγαίνεις;
    Ε,όχι!Δεν το δέχομαι αυτό!Δε γεννήθηκε ακόμα άνθρωπος που θα με σουτάρει στο τσατ!

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια?. Είμαι μάλλον το κακό κορίτσι της παρέας, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω πιο συχνά στο forum?. Αλλά σας σκέφτομαι.

Λοιπόν έχασα μόνο μισό δηλ. από 85,5 είμαι 85? είμαι λίγο κακό κορίτσι δεν κάνω σωστό πρόγραμμα, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο στόχο μου αλλά που θα πάει θα το βρω !

Sabe όχι δεν απολύθηκα εγώ, όχι ακόμα τουλάχιστον. Κορίτσια συγχαρητήρια για τις προσπάθειες σας? Hanele διάβασα την ιστορία σου, και νομίζω ότι τώρα θα τα καταφέρεις, και μην ανησυχείς για τις ραγάδες, εγώ δύο γέννες έχω κάνει και δεν έχω ούτε μία? βάζε και καμία κρεμούλα για ενυδάτωση?

Ναντίν, έχεις δοκιμάσει τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 12% λιπαρά, είναι πολύ καλή?.

Ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα? Είπαμε με τον άντρα μου να πάμε κανένα θέατρο το Σάββατο το βράδυ, είπαμε να πάμε στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, στο οποίο έχω να πάω πολλά χρόνια δηλαδή είχα πάει μία περίοδο που είχα παχύνει και ήμουν 72 κιλά και θυμάμαι ότι χώραγα ίσα ίσα στην καρέκλα?. Σκέφτομαι τώρα που είμαι 85 και αν δεν έχουν κάνει ανακαίνιση, και αν δεν χωρέσω στις καρέκλες, τι θα κάνω, και προπαντός τι θα πω στον άντρα μου ? Αχ, τι τραβάμε και εμείς η αφρατούλες???

Senior Member
    Γεια σας!!Λοιπον στο θεμα ζυγισματος..ειμαι 82.200 (αν και ειμαι αδιαθετη ακομα οποτε ισως να ειμαι και κατι λιγοτερο).Αντε καλε που δεν θα σε χωραει η καρεκλα,ελεος!!Κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με εμψυχωνετε!!Θα βαζω κρεμουλα,και απο Δευτερα θα αρχισω και να γυμναζομαι πιο εντατικα.Βεβαια ο διαδρομος μου τη δινει, οποτε κανω αλλα, πιλατες και τετοια.Και το μαθημα μπαλλετου ειναι πολυ αποτελεσματικο.Για να γινει σωστα πεφτει πολυ ιδρωτας.Μην φανταστειτε οτι παω καπου και τα κανω,(θα πληρωνα περιουσιες),απλα χρησιμοποιω τις γνωσεις μου και το σπιτι μου (το εχουμε κανει στουντιο για να δουλευω,πρεπει να βγαλω και τα προς το ζην,ελπιζω να το ειπα καλα).Τι ωραια που θα ηταν να πηγαιναμε για καφεδακι απογευματινο ολες μαζι!!Φιλακια πολλα πολλα,και θα τα ξαναπουμε!!

Senior Member
    Hanelle, μπράβο μια χαρά τα πας, αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει μία κρέμα της Syncroline για ραγάδες στο φαρμακείο, είναι πολύ καλή...

Μπείτε στο chat, nadine που είσαι μπαίνω....

Senior Member
    Αλαλούμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμ
    Πού είσα καλέ;Μίλα μας!Μέσα είμαστε όλοι και σε φωνάζουμε!
    Αν θέλεις να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο και ν'ασχολούμαστε όλοι μαζί σου,τα κατάφερες!Βγες τώρα έξω απ'όπου κρύβεσαι!

Senior Member
    Hanelle,είναι να μην ευχηθείς κάτι εσύ!Αμέσως ξεπαρταλιαζόμαστε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σου!
    Η πεταλουδίτσα σου έμεινε στα 83...φύσα την να πάει λίγο παρακάτω...Σου κλέβει 800 ολόκληρα γραμμάρια!

Αλαλουμίδιο,η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ ήταν η αγαπημένη μου,αλλά τελευταία σαν να είχε πλαδαρέψει(κοινώς μαλάκωσε)
    και την σούταρα γιατί την θέλω σφιχτή εγώ.Τώρα βγαίνω με την ΟΛΥΜΠΟΣ 12%.Προς το παρόν καλά τα πάμε...
    Πάντως κι εσύ μια χαρά τα πήγες,δεδομένων των ατασθαλιών...βρε και μόνο που μας κάνεις παρέα χάνεις!Τι άλλο θέλεις;

sabe,είδες πως αποζημιώνεσαι που τρως πιο σωστά με απώλεια σχεδόν κιλού;
    ʼντε,την επόμενη Παρασκευή σε βλέπω ματιασμένη...Σκόρδα,φυλαχτά ,ό,τι έχεις μάζεψε το!
    Φεύγεις για τη δεκάδα του εξηντα κάτι...Θα σε ζηλέψουμε λιγάκι όλες μας να ξέρεις!Καλοπροαίρετα πάντα,ε!

BARBούνι μου,για τιμωρία σου(μια που είσαι του καθήκοντος)θα γράψεις 100 φορές
    "δε θα ξαναλείψω από το ζύγισμα της Παρασκευής ο κόσμος να χαλάσει!"
    Τώρα να σε μάθουμε να τσατιάζεσαι κι εσύ μαζί μας,αν κι έχεις άλλα ωράρια...
    Επάνω στη σελίδα που είσαι,στο μπλε της,γράφει"chat υποστήριξης"
    Πατάς εκεί και μπαίνεις στο δωμάτιο.Στα δεξιά έχει ένα γαλάζιο πλάισιο,
    όπου λέει ποιά μέλη είναι ήδη μέσα(αν είναι βέβαια κάποιος)
    και κάτω έχει μια μπλε μπάρα,όπου γράφεις αυτό που θέλεις να πεις
    και πατάς μετά το send δίπλα ή το enter από το πληκτρολόγιο σου
    κι ανεβαίνει στον κοινό χώρο ομιλίας.Οι τσαχπινιές στην πράξη μετά...
    ʼντε,να σε πετύχουμε καμιά μέρα να σου πάρουμε την παρθενιά!

Λοιπόν,στην ετυμηγορία της ζυγαριάς μου τώρα...138(-1,9 kg) βγάλαμε μέσο όρο
    Καλά πάμε,αν και μιλάμε για πολλή πείνα!Πάμε για την επόμενη Παρασκευή τώρα!
    Φιλάκια πολλά,αγαπημένες μου!Τρελό Σαββατοκυριακοξεφάντωμα!

Senior Member
    Εντάξει...ξεφαντώστε,αλλά κάντε κι ένα κιτ κατ να πείτε ένα γειά...
    sabe,τελικά τι ήπιαμε χθες;Περάσαμε καλά;Κουνήσαμε την κορμάρα μας;
    Αλαλουμένια,έχει θέατρο απόψε;ʼντε,να γελάσετε πολύ πολύ και να πάρεις πίσω αυτά που φοβόσουν...
    BARB,εσύ είσαι στα χάι σου τώρα!Σάββατο είναι η επίσημη μέρα σούπερ-μάρκετ αφού!
    Το Χανελέλι μας πώς την πέρασε τη μέρα του σήμερα;Αγορά και καφεδάκι με φίλες;
    Τώρα σας φαντάζομαι,αλλά σε λιγάκι θα έχω και εικόνα!Έχω τα εισιτήρια στο χέρι κι αδημονώ!
    ΒΑRB,θα σε κερατώσουμε λίγο,αλλά έρχονται τα πάρτι σας και θα βρεθούμε λίγο αργότερα όλες μαζί!
    Εξάλλου,εννοείται πως όποτε έχεις χρόνο και διάθεση να πεταχτείς Θεσ/νίκη κερνώ καφεδάκι...
    Φιλούρες!

pegy
    Guest
    Καλησπέρα συνοδοιπόροι, εγώ είμαι ακόμη τώρα στη δουλέιά και σας διαβάζω(όπως κάνω έδω και πάνω από χρόνο, όπως είπε μια ψυχή-μου αρέσει η κατασκοπία!), μετά θα πάω σπίτι να δω τηλεόραση και να ξεκουραστώ γιατί δουλεύω και αύριο, θα προσπαθήσω να μην ανοίξω καθόλου το ψυγείο....καλά να περάσουμε όλοι απόψε, φιλιά!

Senior Member
    Γειά σου,Κα-Γκε-Μπε!
    Μόλις πας σπίτι,βάλε ΝΕΤ!Έχει αφιέρωμα στον Μητροπάνο!

pegy
    Guest
    Γειά σου,NADINE,(καλά ακόμα γελάω με το Κα-Γκε-Μπε!), έχουμε και τα ίδια μουσικά γούστα-αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!

Senior Member
    Καλημέρα ομορφιές μου!ʼντε,επιτέλους,Δευτέρι� �σε!Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
    Περιμένω τα νέα και την ενεργή σας συμμετοχή σ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας!
    Εγώ θ'απουσιάσω από το χρονικό μας(συνεπώς κι απ'το ζύγισμα της Παρασκευής)
    Θα μου λείψετε αλλά θα σας πάρω στη σκέψη μου(έχει λίγο συνωστισμό εκεί βέβαια)
    Να έχουμε ακόμα μια υπέροχη κι αποδοτική εβδομάδα!ΒΑRB μου,μέχρι την επόμενη μας επικοινωνία
    και κορίτσια μέχρι την Τετάρτη στο μέρος και την ώρα που είπαμε,φιλάκια πολλά πολλά κι αγαπησιάρικα!

Senior Member
    Καλε, που πατε? που με αφηνετε εμενα?
    τελος παντων
    nadine, την τιμωρια την αποδεχομαι, θα την γραψω στον ελευθερο χρονο μου. οσο για την απουσια σου, θα σου το κραταω.
    Κοριτσια, τι μου κανετε?
    οπως ξερετε, εγω δεν ανοιγω υπολογιστη απο το σπιτι (προς το παρων) αλλά σε καθημερινη βαση και ολες τις πρωινες ωρες θα ειμαι εδω. οσο για το chat, θα προσπαθησω σε καποια φαση να δω τι θα καταφερω
    Hanelle, χαιρομαι ιδιαιτερως για το νεο σου βαρος. εμπρος δυναμικοτερα και με κρεμες και τα συναφη. πως εχεις διαμορφωσει το σπιτι σου?
    Αλαλουμακι μου, τελικα πηγες θεατρο? Πες μου γιατι εχω την απορια να δω αν δεν χωρας στην καρεκλα τι κανεις.Ξερεις τι μου θυμησες? Μια φορα πηγα σε ενα καφε-ημουν 105 κιλα τοτε, καθισα σε μια καρεκλα. καπως στριμωχτηκα αλλά δεν εδωσα σημασια. Η φαση ηταν οταν σηκωθηκα!!! την πηρα μαζι μου. Φυσικα δεν ξαναπατησα σε εκεινο το καφε ....
    Sabe, Τι νεα απο το παρτυ? τι επιτυχιες ειχες? εχω να παω σε παρτυ κατι χρονια...
    Ρεκοριτσια, γενικως, χαιρομαι που χανουμε κιλα. σαν να τα χανω ολα εγω νιωθω!!!!

Senior Member
    sabe, ελα στο Chat. θελω να το δοκιμασω

Senior Member
    Kαλημερα κι απο μενα σε ολα τα κοριτσια,παλια και νεα(pegy καλωσηρθες,σκεφτεσαι να ενταχθεις στην ομαδα R?Πολυ χαιρομαστε ετσι κι αλλιως,οποιο προγραμμα κι αν αρχισεις!).Ναι κοριτσια,πηγα στο παρτυ,μια χαρα,ηπια μονο μια βοτκα-πορτοκαλι,ετσι κι αλλιως χορευα συνεχεια,δεν ειχα και χρονο να πιω περισσοτερα(ευτυχως).Αlalumaki, για δωσε ρεπορτο για την εξοδο,ευχομαι να περασες τελεια.Βarb μου,θα σε κανουμε τσατοβια,δεν τη γλυτωνεις λεμε!Το ραντεβου ισχυει κοριτσια,αντε,ανυπομονω!!!Han elle,τα νεα σου?Ολα καλα το σουκου?Πως πηγε?
    Ναντιν,να παρεις το p/c μαζι,χαχα,σε εχουμε συνηθισει,δε γινεται χωρις εσενα εδω!
    Εγω εκανα γουρουνιες το Σαβ/κο,ααχ,εφαγα και γλυκο,και αλμυρο,και λαδερο και απ'ολα,σημερα πρωι πρωι η ζυγαρια ητανε πανω 1,5 κιλο!Επαθα μια πλακα και να σκεφτειτε οτι περπατησα την Κυριακη γυρω στις τρεις ωρες(ειχαμε παει στο αττικο παρκο,να πατε οσες δεν εχετε παει,υπεροχα ειναι).Μια ερωτηση να κανω?Αιωνια απορια μου ειναι αυτη:πως γινεται να θες μια βδομαδα να χασεις ενα κιλο,αλλα να μπορεις να το ξαναπαρεις σε δυο μερες?ΑΔΙΚΙΑ!!!Αλλα απο σημερα παλι στο προγραμμα,ειπαμε να μη γινονται οι ατασθαλιες μας λογος διακοπης.Οποτε χαλαρα,προσεχω παλι και συνεχιζω σταθερα.Ναντινακι,δε με κοβω αγαπη μου να δειξει το πολυποθητο 6,αλλα δεν πειραζει.Στοχος μας ειναι να χασουμε τα κιλα μας,πισωγυρισματα η μη!Παρατηρησα κατι παντως,ειχα συναισθηση οτι αυτα που ετρωγα και ο τροπος,η ωρα που τα ετρωγα,ηταν λαθος,δλδ παρατηρουσα τον εαυτο μου και τα λαθη μου,ισως αυτο να ειναι ενα πρωτο βημα για την υιοθετηση πιο καλου διατροφικου μοντελου.Παλιοτερα ουτε που το σκεφτομουν αν αυτο που τρωω ειναι αυτο που πρεπει και την ωρα που πρεπει.Αυτα προς το παρον,αντε,καλη μας συνεχεια!

Senior Member
    Καλημέρα, και καλή εβδομάδα, λοιπόν θέατρο δεν πήγα γιατί είχα άρρωστο τον μικρό, αλλά θα πάω το άλλο ΣΚ οπωσδήποτε, μην μείνουμε και με την απορία, χωράω δεν χωράω ????
    Sabe και εγώ γουρούνιασα τρελά δεν μπορώ να συνέλθω, νομίζω ότι χρειάζομαι επειγόντως μία συνάντηση με κάτι κοριτσάκια που γνώρισα τελευταία για να με βάλουν στον ίσιο δρόμο?. Ναντινάκι με έχεις καταμπερδέψει πότε φεύγεις, μέχρι πότε δεν θα σε έχουμε στο forum, τελικά είναι όλες ΟΚ για Τετάρτη, να μαζευτούμε στο chat στις 4.00 να τα πούμε??? Εχω απορίες....