ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 900
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 900 of 2553 FirstFirst ... 400800850890898899900901902910950100014001900 ... LastLast
Results 13,486 to 13,500 of 38289
    Senior Member
    Σας ευχαριστω ολες κοριτσια!Να ηταν καθε βραδυ ετσι καλα θα ηταν!Περασμενα μεγαλεια πες....Αβουλινι κ σ'εμενα αρεσει το μπουγιουρντι πολυ αλλα αποψε λεω να τιμησω ενα σαχανακι απο τυρι μανιατικο.Αυτο τρωγετε πολυ με λαλαγγι.Ο Τζινολαλαγγιον,το κανονικο!Η Ελι τι εγινε?τρωει το λοκανικο?Χασαμε κ τη μανταμ Ναταλι,αλλα μαλλον εχει τρεχαματα αφου ειναι το μνημοσυνο της μαμας της την Κυριακη.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
    Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!
    Μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Μόλις χωνέψεις πάλι την τάρτα θα ονειρεύεσαι! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
    Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!
    Μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Μόλις χωνέψεις πάλι την τάρτα θα ονειρεύεσαι! :lol:
    Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις! Το γύρισα στο ΝΕΤ και έχει διαφημίσεις. Περιμένω να δω τους Κρητικούς, οι οποίοι, δε νομίζω πως θα μου προκαλέσουν αναγούλα.. Να που καμιά φορά τα μπουγιουρντιά είναι χρήσιμα.. Σε κάνουν άτομο για "πι" και όχι για λαλαγκοσκέψεις και λαλαγκοκαταστάσεις!

Senior Member
    Πω πω, ντροπές! Σήκωσα τη πυζάμα και έδειξα την κοιλιά μου στο παρεάκι... Ακόμα γελάει! :lol:

Senior Member
    Γιώτα πήγαινε να κοιμηθείς και λίγο γιατί σου λείπει ύπνος!:lol: Καλή ξεκούραση και τα λέμε φρεσκαδούρα το πρωί.
    Γλαύκη μάλλον η Ναταλία έχει μπλέξει γιατί δεν μας έχει επισκεφθεί καθόλου.

Senior Member
    Αλήθεια τώρα που είπατε για κοιλιά φεύγει μωρε...????το μπακάκι εννοώ φυσικά...

Senior Member
    ...Πλήρης η ασυνταξία μου....είναι που έκανα και 6 ώρες μάθημα... εννοούσα αν φελυγει ποτέ η...περισσευούμενη κοιλίτσα ή πρέπει να κάνω κάθε μέρα κοιλιακούς...

Senior Member
    Όταν χάνεις πολλά κιλά, φεύγει. Επανέρχεται παροδικά σε στιγμές μεγαλείου. Μόλις, όμως, χωνέψεις ξαναφεύγει. Μιλάει η πείρα..

Senior Member
    Για εμένα Αβα όπου γης και πατρίς !!!!! Αγαπώ τη Λάρισα γιατί είναι εδώ κ αυτοί που αγαπώ. !!!!!Γλαυκη καλή όρεξη και καλή ξεκούραση .ΜακΓιώτακι καλή νύχτα!!!!! Τζίνα έλα να πάρεις κ το γιο μου να χορεψετε μαζί γιατί δε λέει να κοιμηθεί..

Senior Member
    Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει! Έχει ειδήσεις τώρα στη ΝΕΤ και θα συνεχίσει σε λίγο η εκπομπή. Οι κρητικοί πάντως τελείωσαν το χορό τους. Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδείξει μετά.

Senior Member
    Κοίτα, πλάκα και καλογυμνασμένη δεν θα γίνει ποτέ. Εξαρτάται, βέβαια, από τα πόσα παραπανίσια κιλά έχεις, πόσο χρονών είσαι, τι ζωή κάνεις, αν γυμνάζεσαι, κλπ. Πάντως η μεγάλη κοιλιά φεύγει.
    Και μια και λέμε για κοιλιά, ορίστε ένα τραγουδάκι, να ευθυμήσουμε:
    http://www.youtube.com/watch?v=QDB9w98io4E

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Για εμένα Αβα όπου γης και πατρίς !!!!! Αγαπώ τη Λάρισα γιατί είναι εδώ κ αυτοί που αγαπώ. !!!!!Γλαυκη καλή όρεξη και καλή ξεκούραση .ΜακΓιώτακι καλή νύχτα!!!!! Τζίνα έλα να πάρεις κ το γιο μου να χορεψετε μαζί γιατί δε λέει να κοιμηθεί..
    Φέρτον εδώ το γιόκα σου, Γιωτάκι! Θα τον ταίσω, θα τον ταίσω, μέχρι να ναρκωθεί! :smilegrin:

Senior Member
    Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει!
    Πάντως μπουσουλάω! Έχω τη σωστή στάση, πώς να το κάνουμε δηλαδή!

Senior Member
    Βάλε ʼβα τώρα αμέσως τη ΝΕΤ. Χορεύουν με φουστανέλες και μπορεί να σηκωθεί καμιά φουστανέλα και να φανεί κανένα λαλάγγι!!:lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει!
    Πάντως μπουσουλάω! Έχω τη σωστή στάση, πώς να το κάνουμε δηλαδή!
    :lol: :lol: :lol: :lol: