ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 906
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 906 of 2553 FirstFirst ... 406806856896904905906907908916956100614061906 ... LastLast
Results 13,576 to 13,590 of 38289
    Senior Member
    "χμμ...πφφ..."Τι συγκλονιστικός λόγος!Ο μι τζι ευφράδεια! Κοπελιά,καθηγήτρια είπαμε είσαι;

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    ειμαστε δυο Ναταλίες, Ναταλία μου!Αλλιώς με το δικό σου συλλογισμό θα είμασταν...τρείς!
    Πες τα Αστερό-στομη!!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

ειμαστε δυο Ναταλίες, Ναταλία μου!Αλλιώς με το δικό σου συλλογισμό θα είμασταν...τρείς!
    Πάλι δύο είμαστε,αστερόσκονη μου!Όταν εσύ κι η φίλη σου παραγγέλνετε η μία καπουτσίνο κι η άλλη διπλό καπουτσίνο,δύο καφέδες σας φέρνει το γκαρσόν!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Εγώ ακόμα δεν άρχισα με τις φωτογραφίες.Είχα παρατήσει τη διαδικασία έτσι που έβγαιναν σαν κεφάλια λερναίας ύδρας
    οι αντιγραφές εξαιτίας πολυπλοκότητας του ποντικιού μου.Χθες αγόρασα καινούριο οπότε σύντομα θα μαζοχιστώ.
    Καλή δύναμη Έλι!Φρόντισε να τις κάψεις και σε dvd για να τις έχεις για παν ενδεχόμενο.Έχω και αυτό να κάνω μετά!
    Τεμπελτζίνα,αν σου είναι πολύτιμες οι φωτογραφίες σου,κάνε το κι εσύ,τώρα που έχεις ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου.
    Είμαι σε καλό δρόμο ομολογώ. Ο σκληρός μου ο εξωτερικός είναι το back up μου. Είναι τόσες πολλές Ναταλία μου που δεν χωράνε σε dvd ούτε καν ανά φάκελο. Θα το παλέψω όμως γιατί πρέπει να τις έχω κάπου ως σίγουρο back up. Προς το παρόν τις έχω μοιρασμένες στο pc, στο netbook και στον εξωτερικό έχει πάει η κόπια του back up....

Τώρα που το βλέπω όλος ο φάκελος είναι 17gb οπότε θα το κάνω και το back up σε DVD, τουλάχιστον έτσι θα αποσυμφορήσω τον σκληρό του Pc που είναι παλιό και έχει χωρητικότητα τραγικά μικρή...

Έχω φάει τον κόσμο να βρω κάτι φωτογραφίες από τους Δελφούς και δεν τις βρίσκω, νομίζω ότι χάθηκαν σνιφ κλαψ!!!

Senior Member
    μη μου κολλάς αρχηγέ γιατί θα σε αρχίσω στα επονείδιστους σχολιασμούς ανερυθρίαστα και πάραυτα, ναι καθηγήτρια είμαι!

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Καλημέρα doctor Έλλη !!!!!
    Αμάν αυτή η ηδονοβλεψίας!Επιτρέπεται να ξέρει περισσότερα από μένα;Εξήγηση doctor ΤΩΡΑ!
    Είναι το παρατσούκλι μου στο τόπικ της βουλιμίας με τα τρίωρα
    Αμ τι νομίζατε κυκλοφορώ αεράτη και αλλού και παίρνω τα παρατσούκλια μου! unk:
    Από τι φαίνεται to φρέσκο λαλαγγομέλος μας, κυρία Γιώτα, κυκλοφορεί πολυ στο φόρουμ και έχει πολλά ράμματα για τις γούνες μας! :lol:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

μη μου κολλάς αρχηγέ γιατί θα σε αρχίσω στα επονείδιστους σχολιασμούς ανερυθρίαστα και πάραυτα, ναι καθηγήτρια είμαι!
    μμμ...Κλ@νω μέντες τώρα!Μας κοπάνησες δυό βαρύγδουπα επιρρήματα κι έναν επιθετικό και κάτι τρέχει στα γύφτικα!
    Όσο για την εικόνα σου...Κανόνισε τη σούνερ-μπέτερ συνάντηση,γιατί πολλά τάζεις το Μάρτη και δε σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή!

Senior Member
    Όρμα Γιώτα ανερυθρίαστα!:lol:

Senior Member
    με την κατάσκοπο Νέλη , στενή συγγένεια, ε, εε?

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by giotaki

Καλημέρα doctor Έλλη !!!!!
    Αμάν αυτή η ηδονοβλεψίας!Επιτρέπεται να ξέρει περισσότερα από μένα;Εξήγηση doctor ΤΩΡΑ!
    Είναι το παρατσούκλι μου στο τόπικ της βουλιμίας με τα τρίωρα
    Το ότι είναι απ'αλλού φερμένο κι όχι από τα δικά μας ύδατα το ξέραμε.Τι σημαίνει θέλαμε να μάθουμε,
    αλλά λογικά το προφανές!Πως με τα πολλά Ζουμπανιάσματα,Ζουμπανίζε� �ς επικίνδυνα,deoctoreli!

Senior Member
    deo όπως λέμε deodorant? :lol:

Senior Member
    μμμμμμμμμ...
    Όχι φυσικά,κουτό πλάσμα!Από το deus!Kάθε ντόκτορ που σέβεται τον εαυτό του
    θεωρεί πως είναι ένας έστω μικρός Θεός!Αν πιστεύεις λιγότερα για σένα,πολύ καλά!

DOCTORELI

Senior Member
    Με την αρχειοθέτηση των φωτογραφιών είδα την ζωή μου να περνάει από μπροστά μου τα τελευταία 7 χρόνια! Βλέπω τώρα τα βιντεάκια που είχαμε τραβήξει κάποτε με τον άντρα μου όταν είμασταν στα ξεκινήματα της σχέσης μας, με τον έρωτα να ξεχειλίζει και μέχρι και εγώ αηδίασα από τα πολλά μας σορόπια!!! :lol::lol::lol: Πωπωπωπω σαλιαρίσματα!!!:crazy::lol: Τι σου είναι ο έρωτας βρε παιδί μου σε κάνει άλλο άνθρωπο, κοιταζόμασταν και λιώναμε ένα πράμα, ένα βλέμμα εκατό υπονοούμενα, θα είμαι πιο επιεικής την επόμενη φορά που θα δω ζευγαράκι να σαλιαρίζει στον δρόμο χιιχιχχι.

Senior Member
    Εγώ πάντως προτιμώ το deodorant γιατί αποφεύγεις και δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ με την Eli δεν ξέρεις ποτέ από που θα σού'ρθει!:lol:

Senior Member
    Γεια σας τσούπρες!
    Χαρούμενες σας βλέπω και χαίρομαι κι εγώ!
    Αφού ξεφούσκωσα, ύστερα από τα βραδυνά όργια, αποφάσισα να ανασκουμπωθώ και να ξεκινήσω την επιχείρηση καθαριότητα μαμούθ! Πρόκειται για υπερπροσπάθεια, μια και τα τελευταία Σαββατοκύριακα με τούτο και με κείνο απουσιάζω. ʼλλες μέρες δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση για δουλειές. Το σπίτι είναι βομβαρδισμένο και πενταβρώμικο. Κάθε απόγευμα όλο και κάτι έκανα, αλλά και πάλι.. Θα γίνει χαμός στο ίσιωμα!
    Έχω και ένα θεματάκι με τα χέρια μου. Κάνοντας χαλαρά δουλίτσες, μια τα είχα στα καυτά νερά και μια έβγαινα στον κρύο αέρα. Έτσι, έχουν πάνω κάτι γρατσουνίτσες, από το κρύο. Θα κάνω και τις δουλειές μου και μετά θα πλακωθώ στις κρέμες.