ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 907
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 907 of 2553 FirstFirst ... 407807857897905906907908909917957100714071907 ... LastLast
Results 13,591 to 13,605 of 38289
    Senior Member
    Πφφφφ.....Είπα κι εγώ να κατεβάσω τους δείκτες του αυτοσαρκασμού αλλά με προσγείωσες ανώμαλα δια της παραδειγματικής μεθόδου...ΟΚ, πάσο γτ εισαι κ moderator

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    μμμμμμμμμ...
    Όχι φυσικά,κουτό πλάσμα!Από το deus!Kάθε ντόκτορ που σέβεται τον εαυτό του
    θεωρεί πως είναι ένας έστω μικρός Θεός!Αν πιστεύεις λιγότερα για σένα,πολύ καλά!

DOCTORELI
    :lol: τώρα τι να πω εγώ; Πάντως δεν τον αποδέχομαι τον τίτλο ούτε εδώ ούτε στο άλλο τόπικ δεν με αντιπροσωπεύει, έχει εκεί στα τρίωρα και κάτι άλλα κουμάσια που είναι εγκυκλοπαίδειες γνώσεων. Έχουμε ανοίξει ολόκληρη ανάλυση περί υγιεινής διατροφής, μέχρι κατσικίσιο κεφίρ ήπια για χάρη τους σήμερα το πρωί αν και δεν θα το ξαναπαλέψω!

Senior Member
    Γειά σου προκομένο Αβουλίνι. Κορίτσια κάνει νύστα στο δωμάτιό μου και θα ξαπλώσω για καμιά ώρα. Θα δω τα κατορθώματά σας αργότερα.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Εγώ πάντως προτιμώ το deodorant γιατί αποφεύγεις και δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ με την Eli δεν ξέρεις ποτέ από που θα σού'ρθει!:lol:
    Τζίνα πας γυρεύοντας και θα τις φας!!!
    Πάρε να έχεις!
    http://www.youtube.com/watch?v=CX4cGhQW5Ec

Senior Member
    Γεια σου Αβουλίνα! Καλά καθαρίσματα!

Senior Member
    Καλησπέρα κοπελιες!!!!!Καλέ πότε γέμισατε τη σελίδα πάλι?Φεύγω απ'το σπιτάκι μου και πάω στην παγωμένη μου πατρίδα -όχι δεν είναι η Σιβηρία - και δεν έχω καμία όρεξη ...Ναταλία το δικό μου παρατσούκλι είναι ηδονοβλέψιας?Τα λέμε όταν φτάσω,φιλία και μη γράψετε 5σελίδες κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω!!!!!

Senior Member
    Καλό ταξίδι Γιωτάκι! Έρχεσαι στη Σιβηρία, ε; Να πάρεις οπωσδήποτε ζεστά ρούχα, τα πιο ζεστά που έχεις!
    Μόλις πήγα να καθαρίσω τζάμια και πάγωσε το σπρέυ πάνω! Καταλαβαίνετε.. Έπαθα την πλάκα μου, αν και μου έχει ξανασυμβεί. Μα τόσο κρύο πια; ʼκυρα, λοιπόν τα τζάμια, πάμε για κανένα ξεσκόνισμα..

Senior Member
    Ενώ στο Λονδίνο είχαμε 12 βαθμούς και σχετική ζέστη...Χαχαχα φέτος έχει κάνει ελάχιστο κρύο σε αντίθεση με την Ελλαδίτσα...Υπομονή κορίτσια το κρύο σφίγγει το δέρμα....

Senior Member
    Τι ησυχία είναι αυτή; Που είστε μωρέ αγγελοκρουσμένες;
    Καλά, εγώ έχω δικαιολογία, και η Τζίνα επίσης, οι υπόλοιπες πού χαθήκατε;
    Μπορεί να κουράστηκα λίγο παραπάνω, αλλά το σπίτι άρχισε να παίρνει κατοικήσιμη μορφή.. Όλη την εβδομάδα, κάθε απόγευμα έκανα και από κάτι μικρό. Σήμερα έχω από τις πέντε που κ@λοχτυπιέμαι. Βέβαια κάνω και χοντροδουλειές. Έπλυνα στη μπανιέρα δύο μικρά χαλιά. Να δω πώς θα τα στεγνώσω. Μάλλον παγάκια θα τα μαζέψω.. Γυάλισα τα έπιπλα και πνίγηκα από το βερνίκι. Πέρασα όλες τις επιφάνειες της κουζίνας με χλωρίνη και ξαναπνίγηκα. Στόχος μου είναι να έχω ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, αλλά προς το παρόν υποφέρω!

Senior Member
    Αβακι ευχαριστώ !!!!!Έχει ακόμα χιόνι...Μόνο που το βλέπω παθαίνω κατάθλιψη ... Φεύγωντας από εδώ μάλλον ξέχασα πόσο χάλια είναι το χειμώνα !!!!!Καλό κουράγιο !!!!!

Senior Member
    Μπράβο, Αστερόσκονη! Καλά που μιλάς κι εσύ, γιατί αλλιώς θα πίστευα ότι μας "έκοψαν" λόγω ακατάλληλης θεματολογίας! :smilegrin:
    Μήπως να έρθω στο Λονδίνο; Είμαι σίγουρη ότι εκεί θα περάσω σούπερ! Όσο για τους ʼγγλους, παρόλα όσα λένε, εμένα κούκλοι μου φαίνονται!

Senior Member
    Έφτασες κιόλας Γιωτάκι; Καλώς μας ήρθες!! Για κόπιασε να δεις τις ομορφιές μας! Τα χιόνια, τους μείον 56 βαθμούς..

Senior Member
    Καλησπέρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά δεν το πιστεύω απο εχθές τόσες σελίδες? Δεν σας προλαβαίνω πια!

Να χαρώ εγώ νοικοκυρές!

Senior Member
    Οι ʼγγλοι δεν είναι ωραίοι καλέ!!!!Σε σχέση με τους Έλληνες πάντα.....Δεν έχουν αυτό το brutal, αυτή την...αρρενωπότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!!ʼν ο άνδρας δεν είναι και λίγο "μάγκας" με την καλή έννοια, βράστα. Μας έφαγε το comme-il-faut εδώ πέρα και τρομάζεις να βρεις άνδρα που δε φοράει κρέμα ματιών και χεριών 2 φορές ημερησίως...

Senior Member
    Αβα σε 10 λεπτά είμαι εκεί!!!!!Έχω άντρα τον Σουμάχερ ,απ'τη χαρά του που θα δεί την πεθερά έχει κάνει το γκάζι προέκταση του ποδιού του :lol: Ακόμα δεν ήρθα και λέω πότε θα φύγω!!!!! Ειδικά αυτο με τα μείων το έχω ξεχάσει εντελώς ...κρυώνω:grind: