ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 2553 FirstFirst ... 418189909192931011411915911091 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 38289
    Senior Member
    Έχουμε νέα από το Μαρικάκι!Το ίδιο είναι καλά στην υγεία του,απλά έτρεχε με κάτι οικογενειακά ζητήματα...
    Θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα περάσει μια βόλτα κι από τα μέρη μας.Έχετε όλοι τα φιλιά της!
    Κι όσοι μαζί τους μας κεράτωνε κι από τα άλλα τόπικς...Είμαι ανώτερος άνθρωπος...και σας τα μεταφέρω...

Εμείς με τη ζυγαριά μου πάλι δε μιλιόμαστε...μετά από μία άσχημη εβδομάδα,αντί να με στηρίξει,με χτυπά αλύπητα κι εκείνη...
    ʼντε πια!Από τη μιά λέω να τη χωρίσω να πάρω άλλη,με μεγλύτερη κατανόηση,αλλά από την άλλη,όπου μας δέχονται όπως είμαστε
    συνήθως επεναπαυόμαστε και δεν προσπαθούμε για το καλύτερο μας...Τέλος πάντων...Μακάρι σύντομα να ήρεμήσω και να συντονιστώ...
    Ελπίζω εσείς να είστε καλά στη διάθεση και την προσπάθεια σας!Καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Καλά να περάσεις στις διακοπούλες σου,basia μου,όλη μέρα δίπλα σ'εκείνους που αγαπάς!
    Σε περιμένουμε πίσω σε μία εβδομάδα,ανανεωμένη και χαμογελαστή!Φιλάκια!

Senior Member
    Καλησπερα. Αυτο θα πει nadine μου οτι δε τη πλησιαζεις? Εγω παντως εχω κοψει καθε ειδους σχεση με τη ζυγαρια μου, ουτε απο διπλα της περναω τωρα!

Senior Member
    Εννοώ πως έχω περάσει πάλι το ανώτατο όριο της και δε με δείχνει.

NADINE
    μην στο σκέφτεσαι και μην κολλάς καθόλου.
    Το θέμα είναι να αντέξουμε μακροπρόθεσμα.
    Βραχυπρόθεσμα θα έχουμε αναποδιές και πισωγυρίσματα (όσο δυσάρεστα και αν είναι πρέπει να δεχτούμε ότι θα μας συμβαίνουν)
    Λοιπόν σήμερα ξεκινά μια καλή ημέρα που ΄θα τηρήσουμε το πρόγραμμα. Χαμογέλα!!!!!!

Senior Member
    Γεια σας και από μένα κόρες!
    Μετά από μια σύντομη απόδραση στην Χιλιαδού (Βόρεια Εύβοια) με σκηνές και πολλές λιχουδιές και παραστρατήματα, γυρίσαμε χτες...
    Δεν πήρα κιλό, είμαι στάσιμη αλλά.... δεν με πιάνει πια η αυθυποβολή!
    Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν πεινούσα και δεν έπαιρνα το χάπι? Ε καμία σχέση πια..
    Πεινάω σαν λύκος, δεν πιάνει ο υπνωτισμός ....
    Σκέφτομαι να το ξαναρχίσω, να χάσω ότι μπορώ σ' αυτόν τον ένα μήνα που μου μένει για τις διακοπές και για να νιώθω καλά εκεί αλλά και να μην χρειαστεί να ψάχνω για καινούργια ρούχα.... μεγαλύτερα!
    Είμαι απογοητευμένη..

Senior Member
    Originally posted by paliopaido

NADINE ... Χαμογέλα!!!!!!
    Σ'ευχαριστώ,παλιοπαιδάκι μου,για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!
    Ευτυχώς κοιμήθηκα Ναταλία και ξύπνησα Σκάρλετ,οπότε καλά πάμε...
    Βέβαια,ένα έξτρα χαμόγελο το έριξα μόλις διάβασα το μηνυματάκι σου!
    Ας ελπίσουμε πως ξεμπερδέψαμε με τις ψυχοπλακωτικές παρενέργειες του χαπιού...
    Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα! Όλα μας χαμογελούν αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά! Φιλάκιααα

Senior Member
    Originally posted by lidal on 13/5/09 at 10:37

ΤΕΡΜΑ ΤΑ REDUCTIL!!!

Δυστυχώς...Ενώ είχα καταπληκτικό αποτέλεσμα (μείωση στην όρεξη θεαματική) όλο το πρόβλημα άρχισε την προηγούμενη Δευτέρα με μια δυσκοιλιότητα. Όμως έχω σοβαρό πρόβλημα με το έντερό μου (έχω κάνει δύο χειρουργεία) και φαίνεται ότι μου ξετίναξε στον αέρα όλο το σύστημα. Δευτέρα απόγευμα με έπιασε κολικός εντέρου και ειλεός, μπήκα στο νοσοκομείο και βγήκα την Πέμπτη (παρατρίχα γλύτωσα το χειρουργείο!). Μιλώντας με χειρούργους και γιατρούς στο νοσοκομείο μου είπαν ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό την κρίση την προκάλεσε το χάπι (μέσω της δυσκοιλιότητας) και ότι τους βρίσκει αντίθετους με την λογική του τι γίνεται μετά? ΟΚ χάνεις κιλά (αν σε πιάσουν) αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις επ' αόριστον! Κι όταν τα σταματήσεις τότε τι? Θα νιώθεις δυνατή να κάνεις προσπάθεια μόνη χωρίς την βοήθεια του χαπιού? Τέλος λοιπόν το Reductil για μένα θέλοντας και μη.... Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω και δίαιτα γιατί απαγορεύονται: σαλάτες, φρούτα, χυμοί, όσπρια, γιαούρτια, δημητριακά, ότι συνιστά συνήθως μια δίαιτα. Θα πρέπει να βρω κάποιον διαιτολόγο με εξειδίκευση...
    Λινταλένια μου,καλημέρα!Σου θυμίζω τι έπαθες εν μέρει και λόγω του χαπιού λίγο καιρό πριν...
    Επίσης λες πως σου ανεβάζει την πίεση κι έχουμε κι ελληνικό καλοκαίρι!Δεν είμαστε για να ρισκάρουμε,καρδιά μου!
    Δεν ξέρω γιατί έχεις πειστεί πως μόνο αυτό είναι η λύση σου...Κι άντε και τα πήρες κι έχασες...Μετά τι;Και μόνη σου το λες...
    Αφού κατάφερες να αυθυποβληθείς στο ότο το παίρνεις έχεις τη δύναμη της σκέψης να μπεις σε μια σωστή σειρά με τη διατροφή σου.
    Όχι πως είναι εύκολο-αν ήταν δε θα είμασταν όλοι εμείς εδώ πέρα τώρα-αλλά ίσως είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συντονίσεις τις προσπάθειες σου.
    Έχει ηρεμήσει το έντερο σου;Μπορείς πλέον να καταναλώνεις όσα σου είχαν απαγορευτεί;Μήπως να έβρισκες εκείνον τον διατροφολόγο,που λέγαμε;
    Εσύ ξέρεις...απλά νιώθω πως έχεις εγκλωβιστεί στο δίλημμα "παίρνω το reductil - κόβω το reductil" κι ίσως καλό θα ήταν να ξεκολλήσεις.
    Εμείς σε θέλουμε στην παρέα μας,αλλά γερή!Έλα...ξανασκέψου το να το σταματήσεις μιά για πάντα και να το πάρεις το ζήτημα αλλιώς...
    Εμείς και τότε θα σε παίζουμε και θα σε αφήνουμε να γράφεις στο τόπικ μας!Μη στεναχωριέσαι!'Ελα,χαμογέλ� � κι εσύ!Είναι εξάλλου μεταδοτικό!

Senior Member
    Ναντινάκι μου γλυκό αλήθεια σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να ψάξεις παλιό ποστ για να δεις τι έπαθα! Είσαι απίστευτη και γι' αυτό τόσο αναντικατάστατη εδώ μέσα...
    Όμως όχι δεν μπορώ να χαμογελάσω, αλήθεια σου λέω...
    Ξέρω ότι έχω κολλήσει στο χάπι κι αυτό γιατί είναι η μόνη λύση που πραγματικά με βοήθησε στο να αλλάξω τρόπο σκέψης... Σκέψου ότι στην ουσία έχω πάρει όλα κι όλα 22 χάπια! Ούτε ένα παραπάνω!! Κι όμως με τα ενδιάμεσα διαλείμματα και με ατασθαλίες έχω χάσει συνολικά σχεδόν 5 κιλά! Θα μου πεις αυτό μπορεί να το κατάφερνα και μόνη μου! Μπορεί δεν ξέρω....
    Σε γενικές γραμμές το χάπι το έχω απορρίψει. Αλλά πάλι με τριβελίζει η ιδέα του να το πάρω ένα μήνα, έτσι ώστε με την βοήθειά του να χάσω αυτά τα 6 κιλά που μου έχουν φορτωθεί από πέρσυ το καλοκαίρι!
    Κι ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα όλα έδειχναν ότι θα τα καταφέρω και μόνη μου, λίγο ξέφυγα το ΣΚ στην εκδρομή και όλα χάθηκαν...
    Το ξέρω ότι είμαι κολλημένη, ότι και να πεις θα έχεις δίκιο, αν ήμουν νορμάλ στο μυαλό θα ήμουν και νορμάλ στα κιλά μου...........

Senior Member
    Όσο για το έντερό μου (για να σου απαντήσω και στα πιο πεζά αλλά ουσιαστικά!) έχει αποκατασταθεί αλλά αυτό είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη πάντα να εκραγεί (με την δυσκοιλιότητα πχ).
    Κατά τα άλλα πια τρώω τα πάντα εκτός από όσπρια, χόρτα, σαλάτες ωμές και ξηρούς καρπούς.

Senior Member
    Να μην ακούω χαζομάρες τύπου "αν ήμουν νορμάλ κπλ"!Είσαι στα χαμηλά σου σήμερα και το παραβλέπω...
    Το χάπι,Λινταλένια μου,δε "σε βοήθησε ν'αλλάξεις τρόπο σκέψης"αλλά επέδρασε στον εγκέφαλο σου,μείωσε την όρεξη και αύξησε το αίσθημα κορεσμού.
    Αυτό μόνο κάνει και μόνο για όσο το παίρνουμε.Η σχέση μας με το φαγητό μένει ανέγγιχτη κι αν δεν κάνουμε κάτι να την βελτιώσουμε εμείς,
    "στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!"...Κι άντε τα έχασες αυτά τα 6 κιλάκια,μετά τι;Δεν έχεις ξαναχάσει βάρος και το ξαναπήρες;Αυτό είναι το ζητόύμενο;
    Έχει σημασία αν τα έχασες με δίαιτα ή με reductil;Θυμόμαστε τάχα πως χάσαμε όσα κιλά χάσαμε στα χρόνια,πώς τα ξαναπήραμε,πώς τα ξαναχάσαμε κλπ;
    Είμαστε εδώ γιατί κάτι δεν κάνουμε σωστά.Εστιάζουμε στο αποτέλεσμα μ'έναν τρόπο που δεν μας εξασφαλίζει τη μαύρη πέτρα πίσω μας.
    Κάθεσαι πάλι και αγχώνεσαι με την αντίστροφη μέτρηση του ένα μήνα για τις διακοπές,που επίκεινται,για τα 6 κιλά του περσινού καλοκαιριού
    και όπως το πάμε θα πάθεις και τίποτα σοβαρότερο πάλι!Εγώ λέω να ηρεμήσεις,να σβήσεις όλα τα χρονοδιαγράμματα από το μυαλουδάκι σου,
    να εστιάσεις σε μικρές διατροφικές αλλαγές που μακρυπρόθεσμα θα σε οδηγήσουν μιά για πάντα στο επιθυμητό σου αποτέλεσμα.
    Δεν έχεις τόσα κιλά εξάλλου να χάσεις και δε νομίζω πως αξίζουν να κλέβουν τόσο από την ενέργεια και την καλή σου διάθεση.
    Ήδη όλο αυτό σου στερεί τη λαχτάρα σου για τις διακοπές,σίγουρα επηρεάζει και τις σχέσεις σου με τ'αγαπημένα σου πρόσωπα και ό,τι άλλο αγαπάς!
    Κι εγώ πιέστηκα τις μέρες αυτές να χάσω κάτι για να μην πονάω τόσο στο ταξίδι μου και να μπορέσω να συμμετέχω στις εξορμήσεις,
    αλλά τελικά το αντίθετο πέτυχα και δεν ξαναπαρασύρομαι...Δε θα τρελαθούμε κιόλας!Τάχα και που αγχωνόμαστε τι καλό καταφέρνουμε;
    Κι εμείς γινόμαστε χειρότερα ψυχολογικά κι αποτέλεσμα αντίθετο συνήθως έχουμε...Σε παρακαλώ,λοιπόν,να προσπαθήσεις να πάρεις βαθειές ανάσες,
    να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες σου και να επανασχεδιάσεις το δρόμο,που θα σε βγάλει στο στόχο σου!Είμαστε δίπλα σου,εδώ όσο κι αν πάρει!

Senior Member
    Για να βλέπω Λινταλοχαμόγελα!

Senior Member
    Α ρε Ναντινάκι...
    μία σαν και σένα θέλω κοντά μου αλλά που?
    Δεν είμαι απλά στα κάτω μου...
    Είμαι σαν τρελή, μπερδεμένη, απογοητευμένη, ασυντόνιστη..
    Αν είναι κάθε εκδρομή που πηγαίνω, να την πληρώνω τόσο ακριβά....
    Βαρέθηκα πια αυτήν την ψυχανωμαλία μου....
    Λοβοτομή είναι η μόνη λύση πια, κάπου το είχες πει και συ..
    Και το χειρότερο?
    Έχω σήμερα το απόγευμα παιδικό πάρτυ σε ξαδέλφια των παιδιών μου και ενώ όλη η οικογένεια χαίρεται, εγώ σκέφτομαι πόσο μακριά θα με πάει ΚΑΙ αυτό από το στόχο μου....
    Όλο τέτοιες σκέψεις.........

Senior Member
    Λινταλένια, δεν είσαι η μόνη που ξεφεύγει από το στόχο με ένα ΣΚ ή ένα πάρτι... λίγο πολύ όλοι το κάνουμε, εγώ έχω πάρτι σήμερα και έχω χαλάσει τη δίαιτα από χθες... Δικαιολογίες πολλές... όλο δικαιολογίες βρίσκουμε.... το περίεργο είναι ότι τουλάχιστον εγώ, έχω περάσει και φάσεις τις τέλειας ισορροπημένης διατροφής με πάρτι μέσα και εκδρομές και να χάνω.... Αλλά αυτές οι φάσεις κρατάν λίγο... τον περισσότερο καιρό και εγώ στροβιλίζομαι γύρω από τι θεωρία ας φάω σήμερα και από αύριο δίαιτα? Ε, σαραντάρισα και μυαλό δεν έβαλα?. Τι να σου πω, η καλύτερη συμβουλάτορας είναι το Ναντινάκι που δίνει τέλειες συμβουλές «στους άλλους» γιατί τον εαυτούλη της δεν τον σκέφτεται καθόλου!

Λοιπόν τρελοκόριτσο ο πίνακας που μου αφιέρωσες είναι ονειρεμένος?. Το ξέρω ότι η σχέση μας περνάει κρίση αλλά περιμένω να έρθεις Αθήνα, να σε δω από κοντά?.ελπίζω σύντομα.

Πάντως και εμένα τα χάπια τώρα τελευταία με ρίχνουν ψυχολογικά πολύ και με κάνουν να νευριάζω πολύ εύκολα, αυτό με τρομάζει γιατί έχω και μικρά παιδάκια τα οποία δεν μου φταίνε και τίποτα. Βέβαια μια τα παίρνω μια τα σταματάω, παίρνω και xenical στα ενδιάμεσα, αχταρμά τα έχω κάνει?. Ότι κάνω μέχρι τέλος Αυγούστου, μετά θα τα σταματήσω όλα οριστικά γιατί τα παίρνω πολύ καιρό.

Φιλάκια πολλά?.. θα μπαίνω πιο συχνά νομίζω πια, γιατί αρχίζει να αραιώνει η δουλειά.

Member
    θα δειτε που στο τελος θα τα καταφερουμε ολες
    Lidal εχεις δοκιμασει τα φυλλα αλεξανδριας σε κρυο τσαγακι? εγω σημερα το πρωι ανακαλυψα πως ειχα να παω στην τουαλετα 6 μερες τελικα η μεγαλυτερη παρενεργεια των χαπιων ειναι η δυσκοιλιοτητα το τσαγακι ομως εκανε το θαυμα του μετα απο 5-6 ωρες. nadine που κοντα ειναι το παραθαλασιο σας?