Results 13,696 to 13,710 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-02-2012, 13:41 #13696
Καλά ψώνια Eli μου. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σήμερα μόνο αν πάρεις ναρκωτικά γυρίζεις κεφάτη από το σούπερ μάρκετ!:lol:
- 18-02-2012, 14:02 #13697
Πω, πω, τόσο αίσχος δεν το περίμενα! :shocked2: Μέσα είναι βαρύ, συμπαγές και έκανα και ένα πείραμα:Καθώς το έτρωγα ανόρεκτα (ποιος, εγώ) άφησα ένα κομματάκι να πέσει στο πιάτο. Δεν θα το πιστέψετε, έκανε γκελ!! :bouncing: :bouncing: :bouncing:
18-02-2012, 14:11 #13698
Δεν πειράζει ʼβα μου για πρώτη φορά καλά είναι. Την επόμενη φορά θα πάρεις αλεύρι για κέικ και θα γίνει μια χαρά. Ρακέτες δεν έχεις; Αν όντως κάνει γκελ μπορείς να παίξεις και μόνη σου σκουώς!:lol:
18-02-2012, 14:18 #13699
Σκέφτομαι να στο στείλω, να παίζεις με τα ζώα σου! θα το πετάς στον αέρα και αυτά θα το κυνηγάνε! Πρώτη φορά θα δουν, τα χρυσά μου, φαγώσιμο παιχνιδάκι!
Πάω να την πέσω τώρα, έφαγα μισό κομμάτι και μου κατσε στο στομάχι.. Γιατί άραγε;uzzled: Τα λέμε μετά, με τον (σκέτο, χωρίς κέικ) καφέ. Αφού πρώτα δηλώσω συμμετοχή σε διαγωνισμό μαγειρικής! Φιλάκια!!
18-02-2012, 14:21 #13700
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλά ψώνια Eli μου. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σήμερα μόνο αν πάρεις ναρκωτικά γυρίζεις κεφάτη από το σούπερ μάρκετ!:lol:
18-02-2012, 14:26 #13701
Αβα, τη ζαχαροπλαστική δεν την κατέχω, ό,τι γλυκό κι αν έχω φτιάξει , την πρώτη φορά πετυχαίνει σούπερ, και οι επαναλήψεις είναι μάπα! Εσένα ίσως να δουλεύει το αντίστροφο, η πρώτη να είναι μάπα και οι επαναλήψεις αποθέωση, να ξαναδοκιμάσεις το επόμενο σ/κ!
Ελάκιον, θα το δεις το 8αράκι όπως το είδε και το αστεροκόριτσό μας, it's a matter of time!
Tzina, δίνουμε και χυλόπιτες εε? Τρέλεια!
Εγώ παιδιά μου αγαπημένα, άφησα το daydreaming για αργότερα και πήγα τη μάνα μου μια βόλτα με το αυτοκίνητο , να δει λίγο κι άλλες εικόνες εκτός από το σπιτι μου γιατί είχε ψιλοφρικάρει η γυναίκα τόσο καιρό μέσα. Τώρα θα φάμε και μετά θα κοιμηθώ ...ζζζζζζζζζ....
Φιλιά!
18-02-2012, 14:33 #13702
Γιατί βρε ʼβα, τι σου φταίνε τα ζωάκια μου; Κρίμα δεν είναι αφού τα έσωσα από βέβαιο θάνατο μαζεύοντάς τα από το δρόμο να φύγουν τώρα άδοξα από το κέικ σου;:lol:
18-02-2012, 14:35 #13703
Originally posted by monahoiot
Tzina, δίνουμε και χυλόπιτες εε? Τρέλεια!
Τώρα θα φάμε και μετά θα κοιμηθώ ...ζζζζζζζζζ....
18-02-2012, 14:50 #13704
Μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ αλαφρωμένη κατά 50 ?!!! Έφυγα από το σπίτι και χασμουριόμουν και μετά το οικονομικό ξεβράκωμα ξύπνησα για τα καλά! :lol:
Έφτιαξα ένα σάντουιτς για τον άντρα μου με φρέσκο χωριάτικο ψωμί, ντομάτα, τυρί, παριζάκι και βούτυρο όπως αυτά που τρώγαμε μικρά και μου τρέξανε τα σάλια! Κρατάω χαρακτήρα όμως γιατί εγώ το πρωινό μου το έφαγα αν και πιο λιτό... Εγώ σπάνια ασχολούμαι με την ζαχαροπλαστική γιατί συνήθως ότι κάνω είναι πολύ ωραίο, μάλλον το έχω το άθλημα, και το αποφεύγω γιατί θα καταστραφώ! Όχι το 8 δεν θα δω μετά στην ζυγαριά αλλά το 108! Ομολογώ πάντως ότι η ʼβα με τσίτωσε με το έστω και αποτυχημένο κέικ της και θέλω να κάνω και εγώ τώρα ένα να δω πως θα είναι, έχω να κάνω χρόνια! Αβάκι μου δεν πειράζει, το άλλο ΣΚ θα δοκιμάσεις ξανά και θα το πετύχεις! Προς το παρόν πάρε ένα ιντερνετικό κέικ...
18-02-2012, 14:52 #13705
ΜακΓιωτάκι μου ωραία ιδέα είχες με την μανούλα σου να την πας βόλτα, την επόμενη φορά δεν πάτε και για ένα καφέ έτσι για να εμπεδώσετε την αλλαγή παραστάσεων; Καλά νανάκια ωραία κοιμωμένη μου!
Τζινάκι μου τώρα που απαρνήθηκες το λαλάγγι τι θα κάνεις όλο το απόγευμα; :lol:
Χόρτασε η γριά τα σύκα μου φαίνεται! :lol::lol: Γεμίσαμε τις μπαταρίες και πάμε για άλλα τώρα!
18-02-2012, 16:00 #13706
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Eli μου προς το παρόν θα πάω στη μητέρα μου που μαγειρεύει και σουτζουκάκια! Κι επειδή όλες ξέρουμε με ποιό μυαλό σκέφτονται οι άντρες, έτσι κι αυτός δεν πτοείται και θα πάρει τηλ. αργότερα ή αύριο! Θα έλεγα να το ξανασκεφτείς για το κέικ γιατί τρώγεται και εύκολα το άτιμο!
18-02-2012, 16:15 #13707
Λέω να το κάνω και να το στείλω πακέτο στη δουλειά του άντρα μου ;. Έτσι θα φάω και εγώ ένα κομματάκι έτσι για να γλυκαθώ και θα μου φύγει και το άχτι για την ζαχαροπλαστική χωρίς να χρειαστεί μετά κάνω εκστρατεία εξολόθρευσης του! :lol:
Καλή όρεξη καλή μου! Μμμμμμ σουτζουκάκια ε; Μια χαράααααα!!
18-02-2012, 16:21 #13708
Πριν λίγο καιρό έφτιαξα τη μισή δόση κέικ. Έγινε νόστιμο και μπορούσα άνετα να φάω ένα κανονικό κομμάτι τη φορά. Επειδή είχα συνέχεια το μυαλό μου στο κέικ το έκοψα τελικά μικρά κομματάκια και το έψησα πάλι στο φούρνο κάνοντάς το ξερό σαν παξιμαδάκια. Έτσι έτρωγα δύο μικρά κομματάκια την ημέρα με τον καφέ και φυσικά δεν ξαναφτιάχνω τουλάχιστον μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω.
ʼβα μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ να το κάνεις παξιμαδάκια, ίσως έτσι τρώγεται καλύτερα και δεν σου κάθεται στο στομάχι!
18-02-2012, 16:22 #13709
κορίτσια μου, με ματιάξατε και δεν κοιμήθηκα ακόμη, αντιθέτως το έριξα στη δουλειά, ετοίμασα τα μισά διαγωνίσματα για την βδομάδα που θα έρθει και έκανα το εξής: στις ασκήσεις που έφτιαξα έβαζα μέσα τα ονόματά σας! Δηλαδή, μέσα στα διαγωνίσματα υπάρχει μια Ellie για τον Simple Past, μια Gina για τα παραθετικά των επιθέτων, μια Katie, κτλ. :eureka::eureka:
18-02-2012, 19:16 #13710
Γεια σας και πάλι!
Καταρχήν, Μακ Γιωτ, να σου πω πως ζηλεύω τη σχέση σου με τον ύπνο. Δείχνει ότι δεν έχεις σκοτούρες, άγχη, ότι είσαι χαλαρή. That's the spirit!, για να μιλήσω στη γλώσσα σου! Δυστυχώς έχω αρκετά ψυχαναγκαστικά, με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι όπως και όσο θα ήθελα...
Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην αποτυχία μου, η οποία ήταν μεγαλειωδώς παταγώδης! :crazy: Ευχαριστώ και για το ιντερνετικό κέικ (το τσάκισα νοερά) και για την ιδέα με τα παξιμαδάκια και για όλα! Αύριο το μενού έχει παξιμαδάκια. Ε, τι στο καλό πια, δε μπορεί να αποτύχω και εκεί.. Το είπα στη μαμά μου και χάρηκα πολύ με την αντίδρασή της. Ρωτάνε τη μαμά, είπε γελώντας. Πλάκα μου κάνει! Παλιότερα, αν τολμούσα να της πω ότι φτιάχνω γλυκό, θα ούρλιαζε, για γλυκά είσαι τώρα εσύ, τι θέλεις δηλαδή, να γίνεις χειρότερη, μπλα, μπλα, ίου ίου, η σειρήνα... Τώρα απλά μου είπε ότι έφταιγε το αλεύρι, γιατί χωρίς μπαίκιν κέικ δε γίνεται και με συμβούλευσε να ψήσω τα παξιμαδάκια μόνο για δέκα λεπτά, ίσα ίσα να ροδίσουν, για να μη σπάσω κανένα δόντι! Γενικώς διασκέδασα σήμερα την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου γέλασε πάρα πολύ με το γκελ! Τέτοια παθήματα δεν τα γνωρίζει, μιας και η γυναικούλα του είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Έτσι, για να δει πόσο τυχερός στάθηκε στη ζωή του.. Ας βρισκόταν στη ζωή του καμία καλομαγείρισσα σαν και του λόγου μου και θα καλοπερνούσε!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....