ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 915
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 915 of 2553 FirstFirst ... 415815865905913914915916917925965101514151915 ... LastLast
Results 13,711 to 13,725 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναταλία καλό ταξίδι κι αφού θα μας αφήσεις να φυλάμε εμείς μία εβδομάδα τον οίκο σου μπορείς να ανησυχείς ελεύθερα χιχιχι.
    Originally posted by Eli

Ναι ναι Τζίνα μου θα του δώσουμε να καταλάβει για να γυρίσει πίσω η οικοδέσποινα μας τρέχοντας να σώσει ότι προλάβει!!! :lol::lol::lol::lol:
    Aκόμα δεν έφυγα καλά καλά και τα μικρά ποντικάκια όχι μόνο χορεύετε,αλλά ως και χορογραφία έχετε βγάλει!

Senior Member
    Μαγική μου αστερόσκονη,το έκανες το θαύμα σου!Μπήκες με το καλό στη δεκάδα του οκτώ!
    Συγχαρητήρια και εις κατώτερα!Αγάλι,αγάλη,μη μασάς!ʼντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες...
    Όσες το βλέπουμε με τηλεσκόπιο,κυάλια,γυαλιά οράσεως ή γυμνό μάτι...Τίποτα δε μας σταματά!

Senior Member
    Και που είσαι ακόμα χιχιχιχι unk:
    Το animation Ναταλία μου τέλειο! Διαλέγω το γκρι ποντικάκι με το καουμπόικο καπέλο! ιιιιιι χαααααααα! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    κορίτσια μου, με ματιάξατε και δεν κοιμήθηκα ακόμη, αντιθέτως το έριξα στη δουλειά, ετοίμασα τα μισά διαγωνίσματα για την βδομάδα που θα έρθει και έκανα το εξής: στις ασκήσεις που έφτιαξα έβαζα μέσα τα ονόματά σας! Δηλαδή, μέσα στα διαγωνίσματα υπάρχει μια Ellie για τον Simple Past, μια Gina για τα παραθετικά των επιθέτων, μια Katie, κτλ. :eureka::eureka:
    Πάλι καλά που δεν ονόμασες και κανέναν χαρακτήρα Lalagi! :lol::lol:

Senior Member
    Αβουλίνι μου,που τα έκανες όλα σωστά ελτός από το βασικό συστατικό,μη μου πτοείσαι!
    Ψημένα σα φρυγανοκεκάκια θα είναι πεντανόστιμα συν του ότι διασκέδασες τους δικούς σου
    κι έκανες τη Τζίνα με τόσες συμβουλές που σου έδωσε να αποκαλύψει άλλο ένα μυστικό επιτυχίας της
    πώς κρατά γερά δεμένους τους λαλαγγοπρώην(εκτός του λαλαγγομασάζ φυσικά!).Αλί και τρισαλί σ'εμάς,
    που καμία από τις τέχνες της δεν κατέχουμε και θέλουμε και να μας λατρεύουν,τρομάρα μας,οι Καραμήτροι!
    Την είδες τη Χουζουρτζίνα σιγουράδα;Στανταράκι τον έχει πως θα της ξανατηλεφωνήσει!ʼσε που θα είναι και ξεκούραστος
    και θα τραβήξει ο άνθρωπος περισσότερο κουπί.Ενώ κατευθείαν από τη δουλειά,κατάκοπος και βρώμικος τι να φτουρήσει;

Senior Member
    Originally posted by Eli

Και που είσαι ακόμα χιχιχιχι unk:
    --->ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!

Senior Member
    Να είμαι εγώ το ποντικάκι δίπλα στην Έλλη; Τώρα έμειναν τα ποντικάκια εξ αριστερών, για διαλέχτε, για διαλέχτε!

Εμείς, Ναταλία μου, μάλλον έχουμε άλλες χάρες... Τώρα γιατί τα λαλάγκια μας αποφεύγουν είναι μια άλλη ιστορία.. Μάλλον δεν θα ανακάλυψαν ακόμη τα κρυμμένα μας χαρτιά! Όσο για σένα, δεσποσύνη, ξέρεις πώς να ρίχνεις έναν άντρα. Φτιάξε του κροκ μεσιέ, που τα πετυχαίνεις με χαρακτηριστική άνεση και είναι δικός σου! Για να μην αναφερθώ σε άλλα σου προσόντα και σε κάνω και κοκκινίσεις.. Το ήξερες ότι υπάρχει και κροκ μαντάμ; Τώρα το έμαθα, αν και δεν ξέρω τι έχει μέσα. Κάνε κι από αυτό και τον έχεις στο πιάτο, ακολουθώντας πάντα το ρητό "ο έρωτας περνάει από το στομάχι". Έλα, να μαγειρεύουμε!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:

εμείς θα τον έχουμε το νου μας εσείς μαντάμ να προσέχετε που αφήνετε τον οίκο σας ξέφραγο αμπέλι και αλωνίζουμε εδώ ανενόχλητες χιχιχιχιιχιχι

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Αβουλίνι μου,που τα έκανες όλα σωστά ελτός από το βασικό συστατικό,μη μου πτοείσαι!
    Ψημένα σα φρυγανοκεκάκια θα είναι πεντανόστιμα συν του ότι διασκέδασες τους δικούς σου
    κι έκανες τη Τζίνα με τόσες συμβουλές που σου έδωσε να αποκαλύψει άλλο ένα μυστικό επιτυχίας της
    πώς κρατά γερά δεμένους τους λαλαγγοπρώην(εκτός του λαλαγγομασάζ φυσικά!).Αλί και τρισαλί σ'εμάς,
    που καμία από τις τέχνες της δεν κατέχουμε και θέλουμε και να μας λατρεύουν,τρομάρα μας,οι Καραμήτροι!
    Την είδες τη Χουζουρτζίνα σιγουράδα;Στανταράκι τον έχει πως θα της ξανατηλεφωνήσει!ʼσε που θα είναι και ξεκούραστος
    και θα τραβήξει ο άνθρωπος περισσότερο κουπί.Ενώ κατευθείαν από τη δουλειά,κατάκοπος και βρώμικος τι να φτουρήσει;
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Οι δικές μου χάρες είναι προφανώς τόσο κρυμμένες,ʼβα μου,που ούτε εγω δεν μπορώ να τις δω!
    Εντωμεταξύ η κροκ μαντάμ σου με έκανε να διαπιστώσω πως ούτε κροκ μεσιέ ξέρω να κάνω...Ιδού:

--->Κροκ μεσιέ & Κροκ μαντάμ

Senior Member
    Ε, αυτό είναι αλλιώς φτιαγμένο. Τι, δηλαδή, όλες με πατέντα μαγειρεύουμε; Μην είσαι τόσο σεμνή, το κροκ μεσιέ σου δεν παίζεται! Χώρια που με εντυπωσίασε η άνεσή σου! Τακ τακ τακ, με σβέλτες, σίγουρες κινήσεις, έτοιμο σε δύο λεπτά και επιπλέον εμφανίσιμο και πεντανόστιμο! Το έκανα κι εγώ, αλλά παιδεύτηκα. Σκεφτόμουν εσένα, με τι άνεση τα έφτιαχνες και έβραζα μέσα στις τηγανίλες, όρθια δέκα ώρες! Έλεγα μέσα μου, ντιπ άχρηστο είσαι παιδάκι μου; Πώς το έκανε η Ναταλία; :love:

Senior Member
    Μου τρέξανε τα σάλια! Τι κολαστήριο είναι τούτο;

Senior Member
    Μαρή ʼβα δε σε πιστεύω ότι δεν έβαλες μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι! Πως περίμενες καλέ να φουσκώσει το κέικ με τρόμπα ποδηλάτου;:lol: Στα παξιμαδάκια να είσαι από πάνω να κοιτάς γιατί αρπάζουν εύκολα.

Senior Member
    Καλέ τι λες;Πρόσεχε τι μου προσάπτεις,σε παρακαλώ!Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε στην άτιμη κΕνωνία!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Μαρή ʼβα δε σε πιστεύω ότι δεν έβαλες μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι! Πως περίμενες καλέ να φουσκώσει το κέικ με τρόμπα ποδηλάτου;:lol:
    Έχει συνηθίσει,Τζίνα μου,με το που τη βλέπουν τα λαλάγγια να βαράνε προσοχές και προφανώς παρασύρθηκε πως έτσι φέρονται και τα κέικς...