Results 13,771 to 13,785 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-02-2012, 00:17 #13771
Originally posted by Eli
Επιτέλους βρήκα την δίαιτα που μου ταιριάζει!!! :lol:!!!
ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΔΊΑΙΤΑ! ΧΑΣΤΕ 36 ΚΙΛʼ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ!!!
κ εγώ τη θέλω!!!!!!!!!!
Ξεκινάμε από Δευτέρα ?
Μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να συνηδειτοποιήσω πως όλα τα ωραία παχαίνουν κ έλεγα γιατί η σοκολάτα ρε γαμώτο μου να έχει τόσες θερμίδες κ να σας πω ακόμα δεν το έχω πολυσυνηδειτοποιήσει :starhit:
- 19-02-2012, 00:21 #13772
Όλα καλά κ πανεύκολα σε ενα σουπερ μαρκετ να παω τα βρισκω...Απλώς αναρωτιέμαι πού θα βρω τη λουκουμόσκονη.....γμτ....
Ασχέτως αυτού, πιστεύετε πως με την υποθερμιδική διατροφή που ακολουθώ μέσα στις μέρες της εβδομάδας μία μεσαία μερίδα λαζάνια με κιμά, ομολογουμένως παχυντικά,μπορούν να μου χαλάσουν την προσπάθεια και να ξαναβάλω κανένα κιλό?
19-02-2012, 00:30 #13773
κοράσια μου, καλησπέρα και καληνύχτα!
Τελείωσαν και οι αποψινοί χοροί και τα πανηγύρια, ντύθηκα , στολίστηκα, είδα κόσμο, έφαγα έξω και τώρα την πέφτω!
Ελάκιον μου, η δίαιτα που προτείνεις, εγγυημένη και κυρίως δεν παιδεύεσαι να ψάχνεσαι τι να τρως κάθε μερα, απλά πράγματα:lol::lol:
αστεροκόριτσο, ιδέα δεν έχω για το τι μπορεί να κάνει μια μεσαία μερίδα λαζάνια με κιμά, φαντάζομαι όχι τραγικές επιπτώσεις..
Giotaki, αύριο θα είναι μια καινούρια, καλύτερη μέρα...
Φιλιά σε όλες, εις αύριον τα καλύτερα!
19-02-2012, 00:30 #13774
Τελείωσε και η δική μου η ταινία και με άφησε με το χαμόγελο. Ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει, έλεγε συνέχεια... Ας το ξανασκεφτούμε λιγάκι αυτό...
Eli μου, αυτή τη δίαιτα την έχω κάνει παλιότερα με μεγάλη επιτυχία! Τι μου θύμισες τώρα, μου έτρεξαν τα σάλια... Μια μερίδα πόδια από κουτσές αράχνες, μιαμ, μιαμ, το καλύτερό μου! :lol:
19-02-2012, 00:36 #13775
Θα σε ακολουθήσω, Μακγιωτ, στην αγκαλιά του Μορφέα..
Η Τζίνα μάλλον βρίσκεται στην αγκαλιά του λαλαγίου της.. Αύριο σε περιμένει το διψασμένο κοινό σου για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
Η Αστερόσκονη δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι χωνεύει ένα πεντανόστιμο φαγητό.. Κακώς!
Το Γιωτάκι βασανίζεται στη Σιβηρία.. Τελειώνουν τα βάσανα, κουράγιο!
Η Eli μας δίνει καινούριες ιδέες για δίαιτα... Πάντα τέτοια!
ʼλλη μία όμορφη μέρα τελειώνει.. Παίρνω αγκαλιά το βιβλιαράκι μου και σας καληνυχτίζω! Φιλάκια! :love:
19-02-2012, 00:38 #13776
ΜακΓιώτακι καλό βράδυ,μπράβο σου που πέρασες όμορφα απόψε !!!!!
Αστεροσκονη δε νομίζω να συμβεί κάτι με τα αποψινά λαζανία ,μη στεναχωριέσαι όλα οκ!!!!!
Όσο για τη δίαιτα της Έλλης απλά δεν έχω λόγια είναι αυτο που περίμενα στη ζωή μου(να'σαι καλά κοπέλα μου που μου φτιάχνεις έστω και λίγο τη διάθεση ,είσαι άπαιχτη)
19-02-2012, 00:38 #13777
Εγώ πάλι δυσκολεύτηκα με τις 24 σταγόνες νερού από λίμνη που βρίσκεται σε οροπέδιο των Βολιβιανών ʼνδεων! Μόλις όμως γύρισα από τις Βολιβιανές ʼνδεις και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω!!!
Αστερόσκονη μου αν φας μία φορά ένα φαγητό με παραπάνω θερμίδες εννοείται πως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρόκειται να βάλεις κιλά ή για την ακρίβεια λίπος! Αφού όμως κάνεις υποθερμιδική δίαιτα υπάρχει περίπτωση να δείξει παραπάνω η ζυγαριά που δεν έχει να κάνει με λίπος αλλά με υγρά. Όταν κάνουμε υποθερμιδικές δίαιτες, απελευθερώνεται το γλυκογόνο που έχει αποθηκευμένο στο σώμα μας για περιπτώσεις ανάγκης σε περίοδο πείνας, σε αυτή την περίπτωση επειδή το γλυκογόνο δεσμεύεται στον οργανισμό μας με νερό όταν απελευθερώνεται, απελευθερώνεται μαζί και το νερό το οποίο βγαίνει από την κλασσική οδό. Έτσι έχουμε την ψευδαίσθηση ότι έχουμε χάσει παραπάνω κιλά αλλά συνήθως είναι περισσότερα υγρά παρά λίπος. Έτσι όταν ξαναφάμε ελεύθερα και ειδικά σύνθετους υδατάνθρακες όπως γλυκά, ψωμί, ζυμαρικά το σώμα μας αποθηκεύει ξανά γλυκογόνο και έτσι και νερό...οπότε και στην ζυγαριά μπορεί να φανεί μία άνοδος στα κιλά μας που οφείλεται στα υγρά μας. Δεν ξέρω αν το έχω εξηγήσει αρκετά σωστά το είδα πρόσφατα σε ένα ντοκυμαντέρ στο the body story.
Από προσωπική εμπειρία πάντως όταν ξεφύγω αρκετά από την διατροφή μου αν επανέλθω σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχω επιπτώσεις στο βάρος μου. Ή αν έχω είναι για λίγες μέρες και μετά επανέρχομαι.
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχει καθόλου επιπτώσεις στο βάρος σου , απλά μπορεί να σου φέρει μία παροδική ανισορροπία. Μην πτοείσαι και αφήσεις τις τύψεις να σε οδηγήσουν σε ένα αναπόφευκτο υπερφαγικό επεισόδιο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε μία τέτοια περίπτωση είναι να απολαμβάνεις και να συνεχίζεις με την διατροφή σου χωρίς τύψεις
.
19-02-2012, 00:39 #13778
Καληνύχτα :kiss:
19-02-2012, 00:41 #13779
Φιλάκια Αβουλίνι και καλό βράδυ!!!!!Τι τραβάτε κι εσείς εδώ πάνω ,χαρά στο κουράγιο σας!!!!!
19-02-2012, 00:45 #13780
Καληνύχτα ΜακΓιωτάκι, καληνύχτα Αβουλίνα!!! Όνειρα γλυκά και ζεστά!
19-02-2012, 00:47 #13781
Έλη μου σε ευχαριστώ πολύ...Το εξήγησες τέλεια....Υποθερμιδική τη λέω εγώ, δεν ξέρω...Πρώτη φορά αποφάσισα να μην πάω σε διαιτολόγο αλλά να περιορίσω τις ποσότητες, τα λιπαρά , τα γλυκά και να αυξήσω φρούτα, σαλάτες, πρωτείνη και κανονικούς υδατάνθρακες...Τρώω κοινώς και λιγότερο και καλύτερης ποιότητας φαγητό ψητό ή βραστό αλλά όχι τηγανιτό. Και φυσικά δε με έχω αποκλείσει και από πιό σύνθετα φαγητά πχ γιουβαρλάκια της μαμάς!!!!Οι ποσότητες όμως είναι αρκετά μικρότερες!!!! Παίρνοντας αρκετά λιγότερες θερμίδες σε σχέση με πρίν κ λιοτερες σε σχέση με αυτές που καίω , αυτοτιτλοφορώ τη διατροφή μου υποθερμιδική κ ουδεμίαν ευθύνη έχω!!!Ελπίζω να μην έκανα τρελή πατάτα σήμερα αλλά είπα να κάνω διατροφή όχι να στερηθώ τα πάντα και να ξαναγυρίσω μετά στα παλιά λόγω στέρησης...
19-02-2012, 00:57 #13782
Έλα βρε Αστερόσκονη σιγά τι έκανες πια! Έφαγες ένα βράδυ ένα φαγητό που το είχες στο μυαλό σου ως "απαγορευμένο" και κάτι τρέχει στα γύφτικα! :lol:
Μια χαρά μου ακούγεται αυτό που κάνεις κούκλα μου συνέχισε και μην πτοείσαι από μία βραδιά που στο κάτω κάτω πέρασες καλά με την παρέα σου! Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις και μια χαρά θα τα πας
19-02-2012, 00:57 #13783
Γλυκιες μου καλό βράδυ !!!!! Φιλία πολλά και όνειρα γλυκά!!!!!
19-02-2012, 01:00 #13784
Καληνύχτα και από εμένα κοριτσάκια μου λέω να ξαπλώσω ναι κοιμηθώ και εγώ σιγά σιγά. Φιλιά πολλααααα
19-02-2012, 01:25 #13785
Αχ!βρε κοριτσια δεν σας προλαβα!Αλλα κ εσεις ειχατε γεμισει 4 σελιδες!μεχρι να τις διαβασω.....Να ξεκινησω με την καταπληκτικη διαιτα της Ελις.Ευχαριστω πολυ.Θα την ξεκινησω απο αυριο!θα γλυτωσω το χειρουργειο!
Αβουλινι μου υπαρχουν κ χειροτερα!Θυμασαι καποια,ονοματα δε λεμε,που πηγε ναφτιαξει ζελε κ δεν τα καταφερε?κ εσυ καλο μου δεν εκανες τελοιο το κεικ που για πρωτη φορα εφτιαχνες?Σιγα....Παρε με ομως ενα τηλ κ ρωτα.Στα γλυκα γενικα βαζουμε αλευρι για ολες τις χρησεις η μαλακο.το σκληρο ειναι για ψωμι κ για πιττες μονο.Για κεικ παιρνεις παντα φαρινα,Γιωτης καλυτερα κ οχι φαριν απ την κοκκινη η την πορτοκαλι.κανεις τη συνταγη κατα γραμμα,μονο που κρατας ενα δαχτυλο αλευρι απο το πακετο.Βαζεις ξυσμα πορτοκαλιου η σοκολατα νιφαδες η καρυδια η οτι αλλο θες αν θες.Το αποτελεσμα ειναι εγγυημενο!Μου εβαλες ιδεα τωρα!ναφτιαξω κεικ.Ο νικος κανει διατροφη,ο αντρας μου θαπαει χωριο,μονη μου θα το φαω!
Μακ πολυ χαιρομαι οταν περνας καλα κ σε ακουω ανεβασμενη.Καλο υπνο τωρα!
Αστεροσκονη τα κιλα δεν μπαινουν με μια κ 2 φορες να φας κατι πιο παχυντικο αλλα με συνεχομενες ατασθαλιες.Το απολαυσες?Μη νιωθεις τυψεις λοιπον.
Για τη Τζινα που λαλαγκονεται ουδεν σχολιο!να περασει υπεροχα κ εγω εχω βγαλει το φτυαρι να το εχω ετοιμο για αυριο.
σοκολατενια καλο υπνο κ σε σενα!
Γιωτακι κατσε μεσα στη ζεστασια με τους γονεις κ τον καλο σου!Να περασεις ομορφα στη μινι αποδραση στα πατρια εδαφη!
Ναταλακι μου να πανε ολα καλα εκει κ σ'εσενα κ στους δικους σου.Να ειστε καλα κ να θυμαστε με πολλη αγαπη την υπεροχη μαμα σας.Αλλα μην αφηνεις τον οικο σου ετσι.Θα στον διαλυσουν!ενα ετσι κανεις κ γινεται το ελα να δεις!αν παρουν κ θαρρος....
καλη νυχτα να εχουμε με ομορφα ονειρα,καλο ξημερωμα κ με μια υπεροχη κυριακη.πολλα φιλια σε ολες σας
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή