ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 929
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 929 of 2553 FirstFirst ... 429829879919927928929930931939979102914291929 ... LastLast
Results 13,921 to 13,935 of 38289
    Senior Member
    Να ρωτήσω τώρα, σε πρακτικό πλέον επίπεδο, πώς θα αντιμετωπίσω αύριο πάλι τον καραγκιόζη; Σκέφτηκα να του πω ότι δεν του άνοιξα, όχι γιατί δεν τον άκουσα ή ήμουν τουαλέτα ή δικαιολογίες που χρησιμοποιούσα παλιά, αλλά επειδή είχα δουλειά και δεν ήθελα να διακόψω. Εσείς τι με συμβουλεύετε; Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να υπενθυμίσω ότι πρόκειται για άτομο πανέξυπνο, της πιάτσας και επιπλέον θρασύτατο. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει, παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να κόψω τις σεξουαλικού περιεχομένου συζητήσεις. Προσπάθησε να το κάνει κι αυτό και του έδωσα να καταλάβει ότι δε σηκώνω τέτοια. Τι γίνεται, όμως, στις καθημερινές ενοχλήσεις; Βοηθάτε, παιδιά, να ξεφορτωθούμε τον ρεζίλη τον τύπο!

Senior Member
    Αστερόσκονη, κάνοντας παρέα με ʼγγλους έμαθα να αγαπώ δύο πράγματα: Το σέπαρντς πάι και το σάουθερν παρκ! Απόλαυσε τις χαρές εκεί, μη κολλάς σε λεπτομέρειες!

Senior Member
    Επίσης, θέλω πολύ να έρθω Αγγλία, για να επισκεφτώ μία αυθεντική παμπ! Είναι ένα από τα όνειρά μου! Μου την έχουν περιγράψει τόσο καλά, ώστε είναι σα να έχω ήδη πάει.. Μου είπαν για τη μουσική, το ποδόσφαιρο, τις πίντες, τα σημαιάκια, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη, που μεθοκοπάνε και χορεύουν, χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτα, θα ήθελα να το ζήσω από κοντά!

Senior Member
    ʼβα πέστου ότι είχες ένα σημαντικό τηλεφώνημα που δεν μπορούσες να διακόψεις, γιατί υποτίθεται ότι δεν μπορείς να μιλάς για κάτι σημαντικό στο τηλέφωνο και να του ανοίγεις και την πόρτα. Για όση ώρα είναι στο γραφείο σου εσύ να μην τον κοιτάς στα μάτια και να ασχολείσαι συνεχώς με κάτι δείχνοντάς του έτσι ότι έχεις δουλειά και δεν του δίνεις και πολύ σημασία στο τι λέει.

Senior Member
    1. Να του πεις πως δεν άνοιγες ακριβώς για αυτό που σκέφτηκες. Είχες δουλειά και αν διέκοπτες θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Το σπίτι σου δεν είναι ελευθέρας εισόδου να μπαινοβγαίνουν όποτε το θυμούνται οι γείτονες...
    2. Ειλικρινά παλεύω να μην κολλάω σε λεπτομέρειες αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ξέρω να δίνω συμβουλές τύπου μην αγχώνεσαι και μην νομίζεις, τα λέω και στον ίδιο μου τον εαυτό. Κάποτε, με ακούω, Μερικές φορές όμως επειδή έχω ήδη κάνει πάμπολλες αποτυχημένες προσπάθειες που ξεκίνησαν όλες μα όλες από ένα μικρό παραστράτημα, φοβάμια και αγχώνομια πάαααρα πολύ. Θλελω να τα καταφέρω, είναι προσωπική μου επιτυχία ή αποτυχία το αποτέλεσμα και κάποτε πρέπει να αντιμετωπίσω τους φόβους μου και τις δυσκολίες μου...
    3. Μία παμπ έχει να σου προσφέρει πολλά όπως άφθονη μπύρα, καλό φαγητό αν πας σε καλής ποιότητας μαγαζί εννοείται, πολύ κόσμο, ωραία μουσική....Αλλά οι ωραίες παμπ έχουν και ένα μειονέκτημα: γίνεται πανικός!!! Τέλος πάντων, είναι σίγουρα κάτι το οποίο πρέπει να κάνεις, χωρίς να σημαίνει πως θα είναι η αλησμόνητη έξοδος!

Senior Member
    Αστερόσκονη νομίζω ότι είναι πιο πολύ ο φόβος σου και το άγχος σου παρά οι θερμίδες αυτών που τρως. Η 20χρονη πείρα μου σε δίαιτες μου έχει δείξει ότι αν φας μία μέρα πολύ είναι δύσκολο να πάρεις κιλά παρά μόνο αν συνεχίσεις να τρως πολύ και τις επόμενες ημέρες. Κι ότι ατασθαλία κάνεις προσπάθησε να την κάνεις στη διάρκεια της ημέρας και όχι το βράδυ. Επίσης όταν τρως παραπάνω δεν χρειάζεται να ανεβαίνεις την αμέσως επόμενη ημέρα στη ζυγαριά.

Senior Member
    Αλλίμονο, το έχω κάνει κι αυτό..
    Πίστευα ότι θα με σώσει η υποτιθέμενη αξιοπρέπεια που έχουν κάποια άτομα, τάχα μου κοινωνικοί παράγοντες, αλλά έπεσα σε ζονγκ! Όσο σκέφτομαι ότι με ενοχλεί, με μολύνει, με ταράζει και μετά πάει σπίτι του και ... εκτονώνεται, για να είμαι ευγενική, εκεί με πιάνει τρέλα! Σήμερα δεν έφαγα, ούτε κοιμήθηκα για μεσημέρι. Κι αυτό γιατί με τάραξε, ο αχρείος! Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε χτυπήσει την πόρτα μου και του φώναξα ότι μιλάω στο τηλέφωνο, δε μπορώ να ανοίξω και νόμισα ότι θα το πιάσει το υποννοούμενο και θα με αφήσει ήσυχη.. Σήμερα, νάτονα πάλι!
    Δεν σας κρύβω ότι σας έγραψα για το πρόβλημά μου για δύο λόγους: Πρώτον και κυριότερο για να εκτονωθώ και δεύτερον, γιατί ξέρω ότι είναι μανιώδης χρήστης του διαδικτύου. Βλέπει, βέβαια, κυρίως τσόντες (αλλίμονο)!, αλλά έχω μία μικρή ελπίδα ότι θα δει τι γράφω και θα ντραπεί, που τολμώ να τον ξεφτιλίζω δημόσια...

Senior Member
    Από απλή περιέργεια, πώς ξέρουμε τί βλέπει στο διαδίκτυο?Πόσο διεστραμμένος είναι να το διαλαλεί κιόλας?
    ΤΖΙΝΑ μου σε ευχαριστώ πολύ....Ναι το άγχος μου με έχει κατακυριεύσει, νιώθω πως συναισθηματικά δε μπορώ να αντέξω άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια...Ειλικρινά δε θα το αντέξω....

Senior Member
    Ξέρουμε, Αστερόσκονη, δυστυχώς ξέρουμε, γιατί έχει φροντίσει να μας το πει.. Με την ελπίδα ότι θα μας εξιτάρει για να συζητήσουμε για σεξ.. Όταν μία φορά δεν του είχα ανοίξει, είπε με θράσος και μαγκιά, τι έγινε, φιλενάδα, τσόντες έβλεπες; Κι εγώ βλέπω, έλα να σου δείξω τι βλέπω στο ίντνερνετ... Του έβαλα όλον τον πάγο της Σιβηρίας και επιπλέον...
    Επίσης, μου έχει τηλεφωνήσει στο κινητό ακατάλληλη ώρα και επειδή δεν το σήκωσα είπε την επομένη, τι έγινε φιλενάδα, κι εμείς κάνουμε σεξ, αλλά σηκώνουμε και κανένα τηλέφωνο.. Του είπα ότι ήταν ακατάλληλη η ώρα και ότι όπως δεν είναι πρέπον να του τηλεφωνώ εγώ τέτοιες ώρες, έτσι δεν πρέπει να μου τηλεφωνεί κι εκείνος.. Στου κουφού την πόρτα...
    Πού να ήξερε ότι τρέμω κάθε φορά που χτυπάει την πόρτα μου, κάθε φορά που μου τηλεφωνεί.. Μάλλον το ξέρει και αυτό τον φτιάχνει, τον άθλιο!

Senior Member
    Για το δικό σου το καλο, μην του δείχνεις πόσο σε ενοχλεί...Η αδιαφορία σου θα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και όχι η ταραχή ή ο θυμός....Όσο βλέπει τι επίδραση έχει στη διάθεσή σου αυτό το ανδρείκελο, τόσο θα επιμένει μέχρι να σπάσεις (...εκείνος νομίζει ότι θα σπάσεις!!!). Υπομονή και μάσκα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αγέλαστη, ακούνητη....

Senior Member
    Θα προσπαθήσω από αύριο, θα το δοκιμάσω κι αυτό...
    Τι τραβάω, κορίτσια μου... Να με τρομοκρατεί ένας σιχαμένος, σε χώρο που πληρώνω για να βρίσκομαι.. Ένας τύπος, που φαινομενικά έχει λύσει όλα του τα θέματα και έχει αφεθεί στη ρέμβη του πουλιού του.. Την ίδια στιγμή που εγώ παλεύω για την επιβίωση, το μεροκάματο, την καλοζωία μου, το να μην αφεθώ να βουλιάξω στην κατάθλιψη..
    Σκέφτομαι πολλές φορές γιατί παντρεύονται οι άνθρωποι.. Γιατί δεν χωρίζουν, όταν τα έχουν πει όλα μεταξύ τους.. Γιατί αφήνονται να εξευτελιστούν άνθρωποι που έχουν δυναμικό...
    Όσο για το ενδεχόμενο να σπάσω.. ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! Είπαμε, μόνες μας είμαστε, δεν το χάσαμε ακόμη κι εντελώς..

Senior Member
    Το "τρομοκρατεί" είναι λάθος σκέψη και λέξη ʼβα μου...Δεν τον αφήνεις εσύ να σε τρομοκρατήσει!!!Στην τελική, όταν το σκέφτεσαι μόνη σου, γέλα και λίγο με την κατάντια του...Σκέψου πόσο δυστυχής είναι μέσα στο γάμο του ώστε οι τσόντες και τα -χωρίς αποτέλεσμα- πεσίματα δεξιά και αριστερά να είναι η καθημερινότητά του! Γέλα με την κατάντια ενός ανθρώπου που γίνεται γελοίος γιατί είναι ή στερημένος ή ανικανοποίητος....Και κρατήσου όσο μπορείς πιό μακριά, αγνοησέ τον και πλήρως αν μπορείς. Στο επόμενο πρόστυχο υπονοούμενο όμως, δεν εννοώ να τον αγνοήσεις! Ένα ξερό "δε στο επιτρέπω" χωρίς τίποτα άλλο, είναι αρκετό νομίζω για αρχή!

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    χθες το βράδυ πάλι αυτά συζήταγα με μία ασυμβίβαστη γυναικοπαρέα...!

ένα πράγμα θα σου πω Έλλη μου, αυτά τα λόγια, αυτός ο τρόπος σκέψης με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα για τις επιλογές μου....άρα να νιώσω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου και κατέληξα να νιώθω πολύ καλύτερα και με τον άνθρωπό μου....να σκεφτώ πως δεν μου φταίει αυτός και τα μικροελατώμματά του, αλλά εγώ μου φταίω που δεν έχω τινάξει ακόμα εντελώς από πάνω μου τον ιό της τελειομανείας και τελικά όλα τα αυτά τα χρόνια ζητούσα πάντα το τέλειο...γι'αυτό και τίποτα δε με ικανοποιούσε...και σίγουρα αν συνεχίσω έτσι, θα καταλήξω δυστυχισμένη

προσπάθησα χθες να το εξηγήσω στην ασυμβίβαστη γυναικοπαρέα αλλά τζίφος!
    Βρε καλώς την!!! 'Ελα και από εδώ στο παρεάκι μας ζουζούκα
    Ζουζούκα μου αυτή την κουβέντα την έχω κάνει πολλές φορές και με τον εαυτό μου και με φίλες μου. Η αλήθεια είναι πως ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει, όπως και εμείς δεν είμαστε τέλειες. Είναι πολύ εγωιστικό να περιμένουμε να τα βρούμε όλα σε έναν άνθρωπο. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται κιόλας γιατί αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα χρειαζόμασταν ούτε πολλές παρέες ούτε πολλούς φίλους. Θα είχαμε έναν φίλο - σύντροφο για όλα! Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του κριτήρια με βάση τον χαρακτήρα και του και με βάση αυτά που μπορεί να ανεχτεί και αυτά που δεν μπορεί. Απλά αυτά τα κριτήρια δεν θα πρέπει να είναι τόσο υψηλά που να φεύγουν από τη σφαίρα της πραγματικότητας. Το κακό ειδικά με εμάς τις γυναίκες είναι ότι αν μείνουμε πολύ καιρό μόνες μας χωρίς σύντροφο και χωρίς έρωτα καταλήγουμε πολλές φορές να γινόμαστε κυνικές και αρνητικές ως προς το ανδρικό φύλο. Μου έχει συμβεί και προσωπικά αλλά το έχω δει να συμβαίνει και σε φίλες μου. Επειδή δεν βρίσκουμε αυτόν που μας ταιριάζει αποκτάμε μία αρνητική έως σνομπ στάση απέναντι σε όλους τους άντρες προκειμένου να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά με αυτόν τον τρόπο κάνουμε κακό τελικά στον εαυτό μας.

Senior Member
    Αστερόσκονη όταν κάνουμε πολλά βήματα μαζί μπερδεύομαστε και μπορεί να πέσουμε κιόλας. Οπότε ηρέμησε και κάνε ένα βήμα τη φορά. Το πρώτο βήμα ήταν να πάρεις πάλι την απόφαση να κάνεις δίαιτα. ʼσε το παρελθόν στο παρελθόν και μην το αφήνεις να σου επηρεάζει το παρόν και το μέλλον σου. Μην ξεκινάς με το όχι, ξεκίνα με το ναι. Ξέχασε τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειές σου και επικεντρώσου στο τι μπορείς να κάνεις ώστε να πετύχεις αυτή τη φορά. Δεν σε ωφελεί καθόλου το να θεωρείς την προσπάθειά σου αποτυχημένη πριν καν αποτύχει! Έχε υπόψη σου δε ότι το άγχος μπλοκάρει πολλές φορές το μεταβολισμό μας και δεν χάνουμε το βάρος που θα χάναμε αν ήμασταν σε κατάσταση ηρεμίας.

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Το "τρομοκρατεί" είναι λάθος σκέψη και λέξη ʼβα μου...Δεν τον αφήνεις εσύ να σε τρομοκρατήσει!!!Στην τελική, όταν το σκέφτεσαι μόνη σου, γέλα και λίγο με την κατάντια του...Σκέψου πόσο δυστυχής είναι μέσα στο γάμο του ώστε οι τσόντες και τα -χωρίς αποτέλεσμα- πεσίματα δεξιά και αριστερά να είναι η καθημερινότητά του! Γέλα με την κατάντια ενός ανθρώπου που γίνεται γελοίος γιατί είναι ή στερημένος ή ανικανοποίητος....Και κρατήσου όσο μπορείς πιό μακριά, αγνοησέ τον και πλήρως αν μπορείς. Στο επόμενο πρόστυχο υπονοούμενο όμως, δεν εννοώ να τον αγνοήσεις! Ένα ξερό "δε στο επιτρέπω" χωρίς τίποτα άλλο, είναι αρκετό νομίζω για αρχή!
    Και αυτό το έχω κάνει! Σας προειδοποίησα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν έχω ήδη δοκιμάσει. Το μόνο που δεν έκανα είναι να εμφανιστώ με έναν παιδαρά να με προστατεύει ή να εξαφανιστώ από εδώ. Κάποτε, μου είχε πει ότι είχε δει ένα ντοκιμαντέρ (έτσι ξεκινά τις συζητήσεις του, για να μη με τρομάξει, ο ελεεινός), που αφορούσε στην πορνεία. Κορίτσια και γυναίκες το έκαναν παρά φύσει. Αν είναι δυνατόν, έφριττε... Εσύ, αλήθεια, το έχεις κάνει; Εκεί δεν άντεξα, του είπα το "δεν σου επιτρέπω" και τον πέταξα έξω. Του είπα επίσης ότι οι γονείς μου (που τους φοβάται και τους σέβεται) έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά. Ξέχασα να σας πω ότι είναι οικογενειακός φίλος, από εκεί αντλεί το θράσος του! Τρομάρα του!