ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 933
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 933 of 2553 FirstFirst ... 433833883923931932933934935943983103314331933 ... LastLast
Results 13,981 to 13,995 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli

Καταλήξαμε στο πλάι του δρόμου με εμένα να κλαίω με λυγμούς από την απελπισία μου για τα ζόρια που τραβάει και όλα αυτά για 1200?. Και του λέω δεν αξίζει τον κόπο για τόσα χρήματα να τρως τόσα σκατά και εκεί ήταν μου με εξέπληξε γιατί μου απάντησε "εννοείται ότι αξίζει, το κάνω για μας!" ε εκεί δεν άντεξα και τα έμπηξα τα κλάματα και δεν μπορούσα να συνέλθω. Ρε παιδιά κάποτε ήμουν πιο σκληρή και πιο αναίσθητη πως έχω γίνει τόσο ευάλωτη και κλαψιάρα τελευταία δεν μπορώ να το καταλάβω! Ήμουν πάντα ευαίσθητη αλλά τώρα το έχω παρακάνει, έεεεε άμα πια!!!

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις βρει έναν άντρα με α#%^&δια !!!!

Γιατί όλοι τι παίζουνε άντρες αλλά στα δύσκολα λακίζουνε!

Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά αυτό το θέμα με πονάει......

Senior Member
    Σοβαρά???Εγώ ρώτησα πριν τα χριστούγεννα στην aegean και μου είπαν πως δεν μπορώ...Θα ξαναρωτήσω πάντως, ευχαριστώ!

Senior Member
    Αστερόσκονη η κοπέλα αυτή μας είπε την ημερομηνία που καταργήθηκε αυτός ο νόμος αλλά δεν θυμάμαι, ήταν πάντως τώρα το 2012. Οπότε ξαναρώτησε τώρα.

Senior Member
    Τζινάκι δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε σώθηκε ο δικός μου ,ο κτηνίατρος είπε ότι μάλλον ήταν φυτοφάρμακο κ πήγε ακαριαία . Απορώ τι στο καλό του έκανε,ούτε καν γάβγιζε,τελικά όλοι εκεί έχουν καλο στο κεφάλι.Έχει δίκιο η Αβα είναι κουτοπονηροι και....

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    τζινα στην αγγλια χρειαζοταν η καραντινα μεχρι το...2011! ομως αλλαξε ο νομος και μπορουμε να τη φερουμε....
    αλλα το αεροδρομιο (χιθροου) δεν δεχετε σκυλια και μας μενει μονο η λυση του αλλου αεροδρομιου που ομως θα μας κοστισει πανω απο1000 ευρω, και οπως καταλαβαινετε μας προβληματιζει το ποσο!!!
    ετσι μαλλον θα παμε στο αμστερνταμ με το αεροπλανο και απο κει καραβι για αγγλια!
    πολυταξιδεμενο θα γινει το κοκερ μας!!!
    Αστερόσκονη αυτό είναι το ποστ της κοπέλας που λέει για τα σκυλιά στην Αγγλία.

Senior Member
    Originally posted by break

Αχ Ελενάκι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις τον άνθρωπο που θα έχει τα @ρχίδια να σταθεί στο πλάι σου και να νιώθεις ευτυχισμένη και ασφαλής. Είσαι μία δυναμική γυναίκα με ευγενικό χαρακτήρα και καλή ψυχή και σου αξίζει ένας άντρας να σε λατρεύει και να είναι βράχος στα δύσκολα! Ειλικρινά στο εύχομαι να ξεστραβωθεί όπου και αν βρίσκεται και να μπει στην ζωή σου σύντομα! :starhit:

Senior Member
    Τζινάκο είσαι μεγάλος Ντέτεκτιβ!!!! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by break

Αχ Ελενάκι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις τον άνθρωπο που θα έχει τα @ρχίδια να σταθεί στο πλάι σου και να νιώθεις ευτυχισμένη και ασφαλής. Είσαι μία δυναμική γυναίκα με ευγενικό χαρακτήρα και καλή ψυχή και σου αξίζει ένας άντρας να σε λατρεύει και να είναι βράχος στα δύσκολα! Ειλικρινά στο εύχομαι να ξεστραβωθεί όπου και αν βρίσκεται και να μπει στην ζωή σου σύντομα! :starhit:

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια μα κ για την ευχή σου κ ελπίζω σήμερα να είναι ανοιχτοί οι ουρανοί κ να εις ακουστεί!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τζινάκο είσαι μεγάλος Ντέτεκτιβ!!!! :lol:
    Η πείρα, η εχεμύθεια, η διακριτικότητα και ο επαγγελματισμός μου εγγυώνται τα αποτελέσματα μου σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις.

Υπηρεσίες
    Επιχειρηματικές υποθέσεις
    Οικογενειακές υποθέσεις
    Προσωπικές / Συζυγικές υποθέσεις
    Ασφάλεια και προστασία
    Δικαστικές διαμάχες
    Ιδιωτικές Έρευνες

Εξοπλισμός
    Ο εξοπλισμός μου είναι υπερσύγχρονος και περιλαμβάνει:
    Καταγραφές Ήχου και Εικόνας
    Κρυφές Κάμερες
    Jammers
    Anti-GPS Systems
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Ωραία τα κατάφερα, μόλις μάλωσα με το παρεάκι..
    Μου είπε ότι φταίω, γιατί δεν το χειρίζομαι σωστά. Του είπα να διώξει πρώτα τους ηλίθιους, που τον εκμεταλλεύονται και πως αν ήταν στη θέση μου θα είχε χ%στεί πάνω του.. Να έχει κάθε μέρα έναν γελοίο και να μη μπορεί να τον κάνει καλά.. Πως αν θέλει να με βοηθήσει, να πάει να τον βρει τον ξεφτίλα και να του δώσει τα δόντια του να τα μετρήσει.. Απάντησε πως δεν έχει δικαιοδοσία πάνω μου και έχει δίκιο. Είμαι μόνη μου εδώ και πρέπει εγώ να κάνω κουμάντο και να διώχνω τα σκουπίδια από δίπλα μου. Δεν καταλάβαινε, επέμενε πως εγώ φταίω και τελικά ούρλιαξα, φώναξα, έβρισα, αλλά δεν εκτονώθηκα αρκετά. Μόλις άκουσα στην τηλεόραση αυτό το τραγούδι και με εκφράζει απόλυτα αυτή τη στιγμή:
    http://www.youtube.com/watch?v=pR30knJs4Xk

Senior Member
    Ava μου είσαι αρκετά φορτισμένη σήμερα!

Senior Member
    ʼβα σταμάτα να ουρλιάζεις γιατί το παρεάκι έχει απόλυτο δίκιο!! Και το γεγονός ότι έχει ανθρώπους γύρω του που τον εκμεταλλεύονται δε σημαίνει ότι εσύ χειρίζεσαι σωστά το θέμα του σεξομανή!

Senior Member
    Πάω στο παρεάκι, να του ζητήσω συγνώμη, γιατί το έβρισα και του φώναξα. Δεν ήταν δίκαιο, αλλά με έφερε στα όριά μου. Ζω μία κατάσταση, που είναι μεν παράλογη, αλλά δε φταίω στο ελάχιστο. Δεν την προκάλεσα, δεν τη συντηρώ. Το μόνο που θέλω, το ελάχιστο που μπορώ να έχω εδώ είναι η ησυχία μου. Δε νομίζω ότι ζητάω και πολλά. Εγώ δεν πήγα στο χώρο κανενός να τον παρενοχλήσω. Τα καταλαβαίνει αυτά, απλά νιώθει ότι πρέπει να έχει αντίλογο, ίσως ότι πρέπει να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες του, δεν ξέρω...
    Δεν θέλω να είμαι άδικη, γι' αυτό και πάω να αποδώσω δικαιοσύνη, να ζητήσω συγνώμη. Από τη μια τρέμω για τη μέρα που θα ξημερώσει, από την άλλη, όμως, νιώθω ότι θα γίνω θηρίο, προκειμένου να υπερασπιστώ το δίκιο μου. Θα τον λιανίσω, τον άθλιο, δεν θα του επιτρέψω να μου καταστρέψει μία ακόμη μέρα.

Senior Member
    Έχεις δίκιο σε ότι λες ʼβα αλλά ξεχνάς ότι μιλάς για τον εαυτό σου κι όχι για τους άλλους. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας, μπορούμε όμως να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να ορθώσουμε το ανάστημά μας όταν χρειαστεί.

Senior Member
    Αβακι ηρέμησε κοριτσάκι μου και δε φταίει το παρεακι δεν είπαμε πως δε θα δίνεις σημασία στον τρελό και θα κοιτάς μόνο εσένα?Ξέρω έχεις δίκιο αλλά που να το βρεις ...