ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 935
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 935 of 2553 FirstFirst ... 435835885925933934935936937945985103514351935 ... LastLast
Results 14,011 to 14,025 of 38289
    Senior Member
    Εγώ βάζω να με ξεματιάζουν από το τηλέφωνο ... δεν ξέρω να το κάνω και πιάνει έστω κι έτσι :spin:

Senior Member
    Ποια θα γίνει η επίσημη ξεματιάστρα μας; Έλα, τώρα που γυρίζει, γιατί είμαστε πολλές οι όμορφες εδώ μέσα και μας ματιάζουν πολύ! :tumble:

Senior Member
    Ιωάννα η πεθερά μου λέει πως είναι πολλές φορές η βουη δηλαδή η σκέψη.Ειλικρινα δεν περίμενα να πιάσει μέσα από το internet αλλά τι να πεις!!!!!!!!!!Να είσαι καλά κοπέλα μου οποτε ξεμένεις κάνε ένα post και εγώ εδώ είμαι!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αβάκι μου όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι χαρά μου και οι κακοκεφιές και τα προβλήματα μας και οι χαρές μας! Όλα τα μοιραζόμαστε και καμία μας δεν κουράζεται! Ίσα ίσα που η μία παίρνει και δύναμη από την άλλη, αυτό είναι το μαγικό με αυτό το φόρουμ, μπαίνεις και έχεις τα χάλια σου και βγαίνεις άλλος άνθρωπος!!! ʼντε να μην σου κοτσάρω καμία "έξαψης" πάλι και την κάνουμε λαχείο! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Eli μου αυτή τη στιγμή το λαγωνικό καλικαντζαράκι είναι στα πόδια μου που έχω και το αερόθερμο, το κουφό λαγωνικό κοιμάται στο κρεβάτι μου και ο κασκαντέρ κοιμάται ανάσκελα στο πυργάκι του που είναι κάτω από το air condition. Τι να σου πω; Και τα τρία διψάνε για νέες περιπέτειες! :lol:

Senior Member
    Έχουν κρυφές χάρες αυτά τα ζωντανά!!! :lol::lol::lol:

Senior Member
    ʼβα για να νοιώσεις καλύτερα θυμήσου το επίθετο που μου είπες τις προάλλες!!

Senior Member
    Eli είναι τόσο κρυφές οι χάρες των ζώων μου που ούτε κι εγώ δεν μπορώ να τις βρω που είμαι και ντεντέκτιβ!:lol:

Senior Member
    Πάντως σε ότι έχει να κάνει με το ξεμάτιασμα ο πατέρας μου τις περισσότερες φορές μας ξεματιάζει εξ αποστάσεως και μια χαρά μας το παίρνει το μάτι.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli είναι τόσο κρυφές οι χάρες των ζώων μου που ούτε κι εγώ δεν μπορώ να τις βρω που είμαι και ντεντέκτιβ!:lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Αβακι κι εσύ χάλια είσαι αλλά σ'εσένα ξέρουμε και τον ηθικό αυτουργο

Senior Member
    Του ρου του του του του!! Μα, πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, να γλιτώσω την κατάθλιψη; :lol: :lol: :lol:
    Να'στε καλά, κοριτσάκια μου, με τούτο και με κείνο μου φτιάξατε το κέφι!
    Πάω να την πέσω, να διαβάσω, να χαλαρώσω..
    Αύριο σας υπόσχομαι ότι θα είμαι κεφάτη (εκτός αν μου ροκανίσει πάλι τα νεύρα, το κάθαρμα).
    Προς το παρόν λάβετε ένα: http://www.youtube.com/watch?v=nF10YNYCTSI
    Το είχα ξεχάσει... Ευχαριστώ που μου το θυμίσατε! Φιλάκια!!

Senior Member
    Ευχαριστώ, Γιωτάκι μου για το ξεμάτιασμα! Κάτσε τώρα, να βάλω ένα "έξαψης" και στον ηθικό αυτουργό! Τουλάχιστον εκείνου του αξίζει! Εσείς τι φταίτε, πουλάκια μου, που σας τυραννάω με τις μουσικές μου... :bigsmile:

Senior Member
    ʼβα καλό βράδυ και καλή ήρεμη ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Θα στο θυμίζω κάθε φορά που σε πιάνει κατάθλιψη να ανεβαίνεις!!! Αχ Ναταλία μου να με συγχωρέσεις αλλά έπρεπε να βάλω τα μεγάλα μέσα! :lol:!!! Για σκέψου και το άλλο, εκεί που είστε στην δουλειά να του βάλεις αφιέρωση το ΕΞΑΨΗΣ και να ανέβεις στην καρέκλα αγκαλιά και με τον πλαστικό αλιγάτορα (από άλλο κλιπ αλλά σχετικός ) και να φωνάζεις ΕΞΑΨΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΗΗΗΗ!!!! :lol: Θα τρομάξει και θα κόψει πέρα όπως λεν και στο χωριό μου! :lol::lol::lol: