ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 947
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 947 of 2553 FirstFirst ... 447847897937945946947948949957997104714471947 ... LastLast
Results 14,191 to 14,205 of 38289
    Senior Member
    αχ κορίτσιαα, με πήρατε χαμπάρι και άρχισε το δούλεμα το οποίο είναι ευπρόσδεκτο αφού αποδέχομαι πλήρως το στρουμφοχουζούρη ως το alter ego μου, μόνο που εγω αγαπώ πολύ τον ύπνο όχι το καθισιό, δούλευα πάντα πολύ και από μικρή, η μόνη περίοδος που όντως ήμουν χαλαρή ήταν τα πέντε μου χρόνια στο νησί που την είχα δει και καλά φοιτήτρια και όχι καθηγήτρια!
    Κορίτσια, έφαγα μια σπανακόπιτα από τα χεράκια της θείας μου σήμερα μούρλιαααααααα, έχω καταρρίψει κάθε προγνωστικό, που είναι εκείνες οι προβλέψεις ότι-κατόπιν χολοκυστεκτομής- θα κάνω να φάω συγκεκριμένες τροφές όπως τα πράσινα για πολύυυυ καιρό! Τίποτα, νάδα!
    Επίσης ξαναξεκίνησα σύσφιξη που για ένα μήνα πήγε πίσω, καλά τα μπούτια μου ειναι πλισέ, ευτυχώς κοιλιά και χέρια μια χαρά...

Senior Member
    Σκέφτηκα να παραχωρήσω το Λιχούδη στη σοκολατίτσα.
    Μπορώ να γίνω ο Δρακουμέλ, λόγω και παλαιότερης εμπειρίας.

Για τη Ναταλία δεν το συζητώ, είναι ο Μπαμπαστρούμφ!

Senior Member
    Μπράβο Γιώτα. Πολύ χαίρομαι που μπορείς και τρως κανονικά και ιδιαίτερα για τη σημερινή σπανακόπιτα που απόλαυσες και που την είχες λιγουρευτεί όταν στην έφερε μετά το χειρουργείο και δεν έκανε να φας ακόμα. Τι έγινε με το μασάζ; Το έκανες;

Senior Member
    Γιώτα μου, χαίρομαι που μπορείς και τρως. Το φαγητό είναι χαρά και δεν αστειεύομαι καθόλου, το εννοώ!
    Οι πλισέδες καλύπτονται, μην ανησυχείς.. Το καλοκαίρι μπορείς να φοράς ένα αέρινο φόρεμα, στενό πάνω, εξώπλατο και να δείχνεις εύθραστη θεά!

Senior Member
    Δεν καταλήξαμε ακόμα στο δικό μου όνομα. Μήπως να αποφασίσει ο αρχηγός; Για την Break μου αρέσει και το Μελένια, Μελένιος δηλαδή γιατί είναι μία γλύκα.

Senior Member
    βρε Τζινάκο, τι μνήμη έχεις! Τι θυμάσαι εκείνη τη λιγούρα μου!
    Μασάζ την Παρασκευή και το περιμένω πως και πως!
    Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής προς το παρόν: 1) Ύπνος, 2) Νερό και 3) thai massage!

Senior Member
    Ας κάνουμε λίστα:

Ναταλία Μπαμπαστρούμφ

Σοκολατίτσα Λιχούδης

Γιώτα Χουζούρης

Γιωτάκι Γκρινιάρης

ʼβα Δρακουμέλ

Συμπληρώστε τη λίστα..

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γιώτα μου, χαίρομαι που μπορείς και τρως. Το φαγητό είναι χαρά και δεν αστειεύομαι καθόλου, το εννοώ!
    Οι πλισέδες καλύπτονται, μην ανησυχείς.. Το καλοκαίρι μπορείς να φοράς ένα αέρινο φόρεμα, στενό πάνω, εξώπλατο και να δείχνεις εύθραστη θεά!
    καλά στο μυαλό μου είσαι αβάκι! αυτό το φόρεμα το έχω οραματιστεί και εγώ, αέρινο μακρύ, εξώπλατο!

Senior Member
    Γιώτα μου, αυτό το thai massage, το φαντάζομαι ιδιαίτερα χαλαρωτικό... Πω πω μεγαλεία!

Senior Member
    Με το καλό λοιπόν να μασαζιαστείς μεθαύριο και να μας πεις μετά λεπτομέρειες. Την άλλη μέρα δηλαδή γιατί την Παρασκευή θα έχεις χαλαρώσει τόσο από το μασάζ που δεν θα μπορείς ούτε στο πληκτρολόγιο να γράψεις!

Senior Member
    Έννοια σου και φέτος θα εμφανιστούν πολλές αιθέριες υπάρξεις! :lol:
    Είμαστε πολλές και έχουμε πολλά να κρύψουμε!

Senior Member
    Αυτά τα φορέματα θα μας σώσουν! Έχουν να κρύψουν οι φαρδιές, ανάλαφρες φούστες..
    Σας είπα ότι πήρα ένα καταπληκτικό και -κυρίως- πανάκριβο, από τη Θεσσαλονίκη;
    Μαύρο, μακρύ, εξώπλατο, αιθέριο, στην εκπληκτική τιμή των 10 ευρώ!
    Το πήραμε με τη Ναταλία, πολύ βιαστικά, αφού δε μπήκα καν στο δοκιμαστήριο. Το έβαλα πάνω από τα ρούχα, είδα ότι χωράω και το χτύπησα!

Senior Member
    Ο μόνος τρόπος για να μη φαίνεται η χαλάρωσή μου φέτος το καλοκαίρι στην παραλία είναι να εμφανιστώ με ολόσωμη στολή δύτη!:lol::lol:

Senior Member
    ʼβα μόνο εσύ θα αγόραζες καλοκαιρινό φόρεμα με τιραντάκια μέσα στο καταχείμωνο με -10 βαθμούς Κελσίου!:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ο μόνος τρόπος για να μη φαίνεται η χαλάρωσή μου φέτος το καλοκαίρι στην παραλία είναι να εμφανιστώ με ολόσωμη στολή δύτη!:lol::lol:
    Ή με ένα ανάλαφρο φόρεμα.. Θα παριστάνεις τη μελαγχολική δεσποσύνη, που ρεμβάζει, κοιτώντας το μακρυνό ορίζοντα... :yes: