ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 949
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 949 of 2553 FirstFirst ... 449849899939947948949950951959999104914491949 ... LastLast
Results 14,221 to 14,235 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Για την Break μου αρέσει και το Μελένια, Μελένιος δηλαδή γιατί είναι μία γλύκα.

:starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    πρώτα η ελλη, τώρα η τζινα, θέλω και εγω να γίνω Θαμώνας! Είμαι και πιο παλιά και από τις δυο σας! Πόσα ποστ χρειάζονται να το παλέψω???

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ο μόνος τρόπος για να μη φαίνεται η χαλάρωσή μου φέτος το καλοκαίρι στην παραλία είναι να εμφανιστώ με ολόσωμη στολή δύτη!:lol::lol:
    Ή με ένα ανάλαφρο φόρεμα.. Θα παριστάνεις τη μελαγχολική δεσποσύνη, που ρεμβάζει, κοιτώντας το μακρυνό ορίζοντα... :yes:
    Μα εγώ δε θέλω να ρεμβάζω, θέλω να κάνω βουτιές στη θάλασσα! Να βουτήξω με το φόρεμα δηλαδή; Θα νομίζουν ότι αυτοκτονώ και θα έρθουν να με σώσουν! Βέβαια αυτό είναι καλύτερο γιατί παλιότερα κινδύνευα να με ξαναρίξει στο νερό η greenpeace! :lol:
    Κανένα πρόβλημα! Και αυτό λύνεται! Θα φροντίσουμε να βρίσκεσαι δίπλα σε κανένα καλό λαλάγκι (προηγουμένως εγώ με το x-ray βλέμμα μου θα έχω ήδη τσεκάρει την κατάσταση) και τότε θα βουτήξεις! Το πολύ πολύ να έρθει να σε σώσει! Σε χαλάει;

Senior Member
    αχα, τσέκαρα , χρειάζομαι 1500 ποστς, ειμαι στα 1411! Σας έρχομαι θαμώνες οσονούπω!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    αχα, τσέκαρα , χρειάζομαι 1500 ποστς, ειμαι στα 1411! Σας έρχομαι θαμώνες οσονούπω!
    Ο κόσμος γράφει, Γιώτα μου, γράφει! Δεν κοιμάται!
    ʼντε να σε δω! :spin:

Senior Member
    Όσον αφορά τα στρουμφοονόματα εμένα μου αρέσει πιο πολύ το ξεφτέρης γιατί η στρουμφίτα φοράει τακούνια που εγώ δεν φοράω ποτέ γιατί πονάνε τα πόδια μου και είναι και κοκέτα ενώ εγώ με το ζόρι περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου φωνάζουν η μητέρα μου και η αδερφή μου συνέχεια γιατί ξεχνάω να βάζω κρέμες και τα σχετικά! Από την άλλη ίσως να μου πήγαινε και το χαχανούλης αφού γελάω κάθε μέρα όλη μέρα. Επειδή γενικώς στα πάντα είμαι αναποφάσιστη λέω να αφήσω τον αρχηγό να διαλέξει για μένα.

Senior Member
    Ωραία! Βρήκαμε δουλειά στην αρχηγό! ʼλλη όρεξη δεν είχε.. Μόλις γυρίσει με το καλό, περιμένουμε βαφτίσια όλες μας!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    πρώτα η ελλη, τώρα η τζινα, θέλω και εγω να γίνω Θαμώνας! Είμαι και πιο παλιά και από τις δυο σας! Πόσα ποστ χρειάζονται να το παλέψω???

ααααααα θέλω κ εγώ!!!!!!!!

Ζήλεψα, τι πω δηλ που είμαι η πιο παλιά κ από τις τρεις ααααα απο εδώ κ πέρα οτι μου ΄ρχεται στο μυαλό θα το γράφω!:yes:

Senior Member
    Α ρε το καλοκαίρι φωτιές που θα ανάψετε!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy:

Senior Member
    Λέτε να μας βαφτίσει ή μήπως θα μας ξεβαφτίσει και θα μας πετάξει και έξω απ'τον οίκο της!!!!!

Senior Member
    Μέσα στις ταινίες που θα πάρω, να δω με τον πατέρα μου, είναι και το Full Monty. Πρόκειται για μία ταινία, που με θλίβει αφάνταστα και με κάνει να χαμογελάω μαζί..
    Σας αφιερώνω την παρακάτω σκηνή: http://www.youtube.com/watch?v=bXK2I...eature=related

Πλάκα δεν θα είχε να πηγαίναμε μαζί να δούμε κάτι τέτοιο;
    (Αλλά με ανθρώπους που τους αρέσει να το κάνουν, όχι σαν τους πρωταγωνιστές της ταινίας, που τα κίνητρά τους είναι τελείως διαφορετικά)..

Senior Member
    Τ'ακούς χαφιεδάκι μας; Πες τον αρχηγό να μπει στη σελίδα 568 που έχει όλα τα στρουμφοονόματα (όχι ότι δεν μπορεί να τα βρει και μόνη της δηλαδή) και να μας βαφτίσει. Για το Γλαυκοχαφιέ μας θα μου άρεσε το Προκόπης.

Senior Member
    Ava καλά εαν πήγαινα να δω με τον πατέρα μου κάτι τέτοιο θα άλλαζε πεντακόσια χρώματα!

Αφού στ τηλεόραση εαν πετύχουμε κάποια σκηνη ακατάλληλη το αλλάζει αμέσως!!!!!!

Senior Member
    Το Στρουμφίτα θα μου άρεσε για την Κατερίνα που τώρα που αδυνάτισε και έγινε μια κούκλα της αρέσει να φοράει συνέχεια τακούνια και για την Eli θα μου άρεσε το Ξεφτέρης ή το Σπιρτούλης. Για την Αστερόσκονη δεν ξέρω, δεν έχει και κανένα όνομα για το άγχος που έχει η Αστερόσκονη για τη δίαιτά της χιχιχιχι.

Senior Member
    Έχω δει και χειρότερα μαζί του. Όπως: http://www.youtube.com/watch?v=s4Ux7...eature=related

Πού είναι ένας τέτοιος τώρα, μου λέτε;