Results 1,411 to 1,425 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-07-2009, 16:26 #1411
Παρούσα!Ποιό είναι το ακριβές αίτημα,παρακαλώ;
Θέλετε κάποιον να σας...μαζέψει;Κάτι τέτοιο έχετε κατά νου;
- 13-07-2009, 19:31 #1412
Σας ευχαριστω και εσας για το καλωσόρισμα. Σήμερα 3η μέρα με το χάπι έχω λίγες ζαλάδες και ταχυπαλμία. Αρχίσαμε ...
13-07-2009, 22:15 #1413
καλη εβδομαδα και καλη επιτυχια στις καινουργιες . Εγω κοριτσια χθες κυλισα ελαφρως , ειχα γεννεθλια και το εριξα λιγο εξω , εφαγα κινεζικο 4 εβδομαδες το ονειρευομουν μην φανταστείτε οτι επεσα με τα μουτρα και μετα ενα μικρο γλυκακι και σημερα εχω τυψεις .. η αληθεια ειναι πως απο τοτε που παιρνω το χαπι ολα τα φαγητα μου φαινονται ανοστα. εσας?nadine τελικα σου μιλησε η ζυγαρια η ακομη σου κραταει μουτρα , δεν μας ενημερωσες.
alalumaki παρε βαθιες αναπνοες και χαλαρωσε το αγχος σκοτωνει την διαιτα ολα θα πανε καλα βαλε ενα μικρο στοχο πρωτα αν δεις οτι ζοριζεσαι και μολις τον πραγματοποιησεις παμε για τον επομενο
14-07-2009, 00:39 #1414
Χρόνια πολλά,Μαράκι,για τα γενέθλια σου!Τα έχεις γραμμένα και στο προφίλ σου,αλλά μας διέφυγαν...
Ελπίζω να είχες μια υπέροχη μέρα,με πολλά τηλεφωνήματα,αγκαλιές,δώρα ,φιλιά κι ευχές,
απαρχή μιας γεμάτης χρονιάς από όσα λαχταράς συν ευχάριστες εκπλήξεις!Να ζήσεις!Να είσαι πάντα γερή!
14-07-2009, 00:45 #1415
Originally posted by MARIARHODES
nadine τελικα σου μιλησε η ζυγαρια η ακομη σου κραταει μουτρα , δεν μας ενημερωσες.
Αλλά εγώ πήγα και την κεράτωσα με αυτήν μιας φίλης μου(αυτό πάω και κάνω κάθε φορά,που μου φέρεται έτσι)
και όσα εκείνη μου είπε με σόκαραν τόσο πολύ!ʼσε που της υποσχέθηκα πως θα μείνουν μεταξύ μας!Σσσσς
14-07-2009, 01:07 #1416
Σ ευχαριστω πολυ πηρα πολλα φιλακια και αγκαλιες απο την μπεμπα και τον αντρα μου ( τα δωρα τα πηρα μερικες ημερες πριν) απο ευχες πολλλλλλες . Nadine ευχομαι να σου μιλήσει συντομα !!!
14-07-2009, 01:35 #1417
Χρονια πολλα Μαρακι, οτι επιθυμεις!
Alalumaki ποιο κουτι ειναι αυτο που θα τελειωσεις? ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα δηλαδη?
Καλα αυτο με το κανει πεινα ή εγω πειναω............... ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!
Αληθεια κανει ή μονο εγω την αισθανομαι?
Γεια σας κοριτσαρες ομορφες!!!
Ειστε φοβερες!!!!!
14-07-2009, 12:49 #1418
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ....
ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΠΡΑΒΟ..... ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.....
Μαρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!! Να'σαι γερή δυνατή, πάντα ....
Μαριλού τα παίρνω 1 χρόνο και 3 μήνες, αλλά όχι συνεχόμενα, σε αυτό το διάστημα έχω σταματήσει τη μία 3 εβδ. περίπου να τα παίρνω, την άλλη για 1 ή 2 εβδομάδες, αλλά όπως και να έχει έχω χάσει το μέτρημα, και πάνω από ένα χρόνο δεν κάνει να τα παίρνεις, οπότε έχω πει ότι αυτό είναι το τελευταίο κουτί και μετά θα τα σταματήσω για 6 μήνες. Μην πάθουμε και τίποτα, έχουμε και παιδάκια?.
14-07-2009, 12:50 #1419
Η Barb78392027 που είναι ???????
15-07-2009, 03:40 #1420
Originally posted by alalumaki
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ....
ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΠΡΑΒΟ..... ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.....
Μόνο πριν φύγεις,πες μας σε ποιά παραλία πας,να ξέρουμε πού μεταφερόμαστε.
15-07-2009, 03:47 #1421
Originally posted by alalumaki
Η Barb78392027 που είναι ???????
Όπως καταλαβαίνεις,με τόσα ανοιχτά μέτωπα και υποχρεώσεις, πού να βρει χρόνο κι ενέργεια και για μας...
Μόνο μην πάθει υπερκόπωση,φοβάμαι,γιατί όταν κάνει κάτι τα δίνει όλα...Ελπίζω να προστατεύεται!
15-07-2009, 09:37 #1422
καλα δεν το πιστευω. ειπα να μπω απο το γραφειο και βλεπω 2 τυπισσες να με κουτσομπολευουν!!!
κοριτσακια, καλα ειμαι. θα εμπαινα απο το σπιτι το σαββατοκυριακο αλλα για κακη μου τυχη δεν μου ανοιγει καμια διαυθυνση. το ιδιο και εχθες που προσπαθησα, και σημερα το πρωι. οποτε εστειλα τον βοηθο για μια εξωτερικη δουλεια και επιασα εγω δουλεια. το κακο ειναι οτι ο τυπος ειναι σοι του διευθυντη οποτε καταλαβαινετε οτι δεν μπορω να τον βαλω στην ομαδα. σας σκεφτομαι παντως καθημερινα και μου λειπει πολυ το φορουμακι και η ομαδαρα μας. οσο για τις κακες γλωσσες που φανταζονται διαφορα με τον βοηθο μου, σας λεω οτι ειναι πιπινι -τα μισα μου χρονια, αλλα μου βγαινει το μητρικο ενστικτο και τον εχω σαν παιδι μου. ειναι και ο θειος του διπλα, που να τον τολμησω να τον δω διαφορετικα?
λοιπον επειδη με ψαχνετε, ειμαι καλα, πολυ μα πολυ πιεσμενη στη δουλεια και αυτο θα συμβαινει μεχρι αρχες σεπτεμβριου. δουλευω και τα σαββατα. τις καθημερινες μεχρι 6-7 το απογευμα.
τα παιδια απο ενα στην καθε γιαγια. ο γιος μονιμα παρκαρισμενος-τονβλεπω σαββατπκυριακο. την κορη την βλεπω καθημερινα τα βραδυα που την παιρνω σπιτι. εχθες καναμε και ενα προγραμμα διαιτας και ειπαμε οτι αν το τηρησει και χασει 20 κιλα θα της παρω υπολογιστη-ροζ λαπτοπ γαι την ακριβεια-σιγα μην τα χασει. ειπαμε πως χανονται οι θερμιδες, με ποσες θερμιδες χανεις ενα κιλο κλπ-το βραδυ θα μαθω ποσα παραπανω εφαγε απο το προγραμμα που αυτη ετοιμασε....
απο κιλακια εγω ειμαι 86,3 σημερα. εχω χασει δηλ ολα οσα ειχα παρει στις διακοπες και κατι παραπανω και συνεχιζω. τα χαπια μια τα παιρνω, μια δεν τα παιρνω. επισης το αυτο και για την σπιρουλινα μου. προσπαθω σχεδον καθημερινα να κανω διαδρομο για να μαζευω-εχω πλαδαριασει πολυ. εχθες χτυπησα 50 λεπτα, 900 θερμιδες, 10 χιλιομετρα.
Οσο για εσας, σας λειπω, το βλεπω. χαιρομαι ιδιαιτερως που επανηλθε το αλαλουμακι και θυμαται καθημερινα σχεδον την ομαδα. Νεες εγγραφες βλεπω, να καλοσορισω τα κοριτσια, να ευχηθω χρονια πολλα στις εορταζουσες, να μαλωσω μερικες που η ζυγαρια τους δεν τις μιλαει-μηπως δεν φταιει η ζυγαρια? μηπως να κανουμε καμια πιο δραστικη κινηση?
να σας δωσω και μια ωραια light συνταγη εξ αλβανιας. (τελικα η καθαριστρια δεν ηταν ρωσιδα, ηταν αλβανιδα-μικρη διαφορα-την δουλεια μας να κανουμε με το μικροτερο κοστος παντα). λοιπον η αρχικη συνταγη ειναι: πιπερια κοκκινη γεμισμενη με μιγμα απο στραγγιστο γιαουρτι-αλατι-πιπερι-ελαιολαδο-σκορδο. η παραλλαγη μου: μπολικες ψητες πιπεριες κοκκινες και πρασινες κομμενες κομματακια, ανακατευουμε με ελαφρυ γιαουρτι, αλατι, πιπερι, σκορδο και καλη ορεξη. εγω βαζω και μπολικο μαρουλι, λαχανο, καροτο και το κανω βραδυνο. δροσερο, καλοκαιρινο, ελαφρυ. το σκορδο ευτυχως αρεσει και στον βοηθο και συμφωνησαμε να τρωμε καθημερινα για να μην ενοχλει ο ενας τον αλλον.
τελος, (οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες δηλ το καμπανακι δηλ θα γυρισει ο βοηθος) να σας ευχηθη καλες αγορες και να σας θυμισω οτι απο σημερα αρχιζουν οι εκπτωσεις. οχι που θα το ξεχνουσα....
λετε να τον στειλω και αυριο για εξωτερικη δουλεια? αν του αρεσει να το εφαρμοσω. θα τον βολιδοσκοπησω και θα πραψω αναλογως
φιλακια σε ολους και au revoir (γαλομαθου μου, τα εγραψα καλα?)
α, για να θιξω και ενα θεμα που με αποσχολει εδω και καιρο. φλεβιτιδα. εχω κατι ωραιες φλεβες στα ποδια που με κοιτανε καθε φορα που κοιταζω τα ποδια μου. πηγα και σε εναν ειδικο την προηγουμενη εβδομαδα και του εκανε εντυπωση που δεν εχω πονο. ειμαι σε προχωρημενο σταδιο μου ειπε και μαλλον μονη λυση ειναι η εγχειρηση εκτος αν το Laser μπορει να βοηθησει. να ξαναπαω οποτε θελω ειπε για να μου κανει τριπλεξ υπερηχο να δουμε λεπτομερειες (αυτο σαν καμπανακι να ξαναπαω με μπολικα χρηματα μου φανηκε και μου την εδωσε γιατι η καθε επισκεψη ειναι 60 ευρω). Δυστυχως ειναι μονοπωλειο στην πολη μου εκτος αν επισκεφτω καποιον στη θεσσαλονικη. ξερει καμια τιποτε να μου προτεινει?
φιλακια
15-07-2009, 12:04 #1423
Originally posted by BARB3
...οσο για τις κακες γλωσσες που φανταζονται διαφορα με τον βοηθο μου, σας λεω οτι ειναι πιπινι -τα μισα μου χρονια, αλλα μου βγαινει το μητρικο ενστικτο και τον εχω σαν παιδι μου. ειναι και ο θειος του διπλα, που να τον τολμησω να τον δω διαφορετικα?
. το σκορδο ευτυχως αρεσει και στον βοηθο και συμφωνησαμε να τρωμε καθημερινα για να μην ενοχλει ο ενας τον αλλον.
15-07-2009, 16:34 #1424
απο κιλακια εγω ειμαι 86,3 σημερα. εχω χασει δηλ ολα οσα ειχα παρει στις διακοπες και κατι παραπανω και συνεχιζω. τα χαπια μια τα παιρνω, μια δεν τα παιρνω. επισης το αυτο και για την σπιρουλινα μου. προσπαθω σχεδον καθημερινα να κανω διαδρομο για να μαζευω-εχω πλαδαριασει πολυ. εχθες χτυπησα 50 λεπτα, 900 θερμιδες, 10 χιλιομετρα.
Μπράβο,μπαρμπούνι μου!Με όποιον τρόπο κι αν ασκείσαι,είσαι αξιέπαινη!
'Αλλωστε...DHI,το αποτέλεσμα μετράει!Όσο για τον γιατρό για τις φλέβες μας
δεν έχω κάποιον υπόψιν μου.Θα το ψάξουμε,μη βιαστείς να δεσμευτείς σ'αυτόν...
15-07-2009, 17:07 #1425
Μπαρμπούλα.. ΜΙΑ είναι η κινητήριος δύναμη κάθε υπονοούμενου που ίπταται σ'αυτό το τόπικ!! Όλοι τα διαβάζουμε καλοπροαίρετα τα των άλλων.. και μετά έρχεται η γνωστή άγνωστη "σίφουνας" και ιδού:
Originally posted by NADINE
...οσο για τις κακες γλωσσες που φανταζονται διαφορα με τον βοηθο μου, σας λεω οτι ειναι πιπινι -τα μισα μου χρονια, αλλα μου βγαινει το μητρικο ενστικτο και τον εχω σαν παιδι μου. ειναι και ο θειος του διπλα, που να τον τολμησω να τον δω διαφορετικα?
. το σκορδο ευτυχως αρεσει και στον βοηθο και συμφωνησαμε να τρωμε καθημερινα για να μην ενοχλει ο ενας τον αλλον.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....