ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 952
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 952 of 2553 FirstFirst ... 4528529029429509519529539549621002105214521952 ... LastLast
Results 14,266 to 14,280 of 38289
    Senior Member
    Καλό βράδυ!!!!!

Senior Member
    Να'με κ εγω!θα τιμωρηθειτε παραδειγματικα ολες γιατι με αφησατε χωρις στρουμφονομα!Ο Λιχουδης της παρεας τωρα ειμαι μονο εγω!Οι υπολοιπες τι μπορειτε να φατε?δυο μπουκιες κ κατι.....Εκτος απο την Αβα που τρωει το κατιτις της κ αφου ζυγιστει κ ειναι παραπανω θα παει στην μαμα της με ταμπελα κρεμασμενη στο στηθος με γραμμενο το βαρος.Θα μου δωσεις κ το τηλ χαρα μουμην ψαχω να το βρω απο τον ΟΤΕ να πουμε δυο κουβεντουλες με τη Μερκελ κ θα καλοπερασεις το 4ημερο!Ακου κεικ κ ψιχουλα στο κρεββατι!Κ πως ειναι δυνατον να σου περασε η ιδεα οτι μπορεις να με δεσεις εσυ εμενα?Ξεχνας κ καλα τους 15 ποντους που σου ριχνω,τα60 κιλα δεν τα σκεφτηκες?
    Τζινα,Γιωτακι,αστεροσκονη,� �πρεικ εσεις δεν εισται σημερα στη μπλακ λιστ!Μακ γιωτ κ Ελι Καηκατε!η μια για παραβιαση του ωραριου κοινης ησυχιας κ η αλλη για αδικαιολογητη απουσια!Εκτος αν φερει χαρτι απο τον κηδεμονα της οτι εκανε σεξ!
    Σας παραπλανησα να εκδηλωθειτε αφου μπηκα για λιγο κ βγηκα να παω σινεμα.Βραδια σινεφιλ με την ταινια.γαλλικη Ναταλακι μου,Πες μου τ'ονομα σου.Ενδιαφερουσα ηταν.Αυτα για την ωρα.Γλυκα φιλια αγκαλιες κ καληνυχτες!

Senior Member
    Σεξ με τσιζκέικ πιάνεται; :lol:
    Μία πρόωρη καλημέρα από εμένα! :lol:
    Γλαύκη μου να με συγχωράς αλλά είχα γυμναστήριο και στα καπάκια, σεμινάριο και τραπέζι έξω. Φάγαμε υπέροχα εδέσματα και στο τέλος γλύκανα την παρέα με ένα υπέροχο τσιζκέικ που έκανα με τα χεράκια μου σκέτη μούρλια! Μόλις γύρισα σπίτι και πάω να ξαπλώσω να χουχουλιάσω είμαι ένα πτώμα αλλά χαρούμενη! Γελάσαμε πολύ γνωρίσαμε κόσμο και όλα αυτά γύρω από ένα υπέροχο τραπέζι. Εσείς βλέπω δεν χάσατε χρόνο, 4 σελίδες παρά κάτι γεμίσατε και ούτε να σας διαβάσω δεν προλαβαίνω. Αύριο το πρωί με καφεδάκι θα πιάσω να σας μελετήσω αναλυτικά! Φιλιά πολλά όμορφες κοιμωμένες μου θα τα πούμε σε λίγες ώρες :kiss::kiss:

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μπορεί να μη χωράει η αγελάδα στο σπίτι μου χώρεσα όμως τελικά μία κατσίκα και σηκώθηκα νωρίς να την αρμέξω! :lol: Εσύ κάτι με τα ντραμς κάτι με τα κομφετί χλωμό το βλέπω να σηκώνεσαι νωρίς αυτές τις μέρες!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Να'με κ εγω!θα τιμωρηθειτε παραδειγματικα ολες γιατι με αφησατε χωρις στρουμφονομα!Ο Λιχουδης της παρεας τωρα ειμαι μονο εγω!

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Τ'ακούς χαφιεδάκι μας; Πες τον αρχηγό να μπει στη σελίδα 568 που έχει όλα τα στρουμφοονόματα (όχι ότι δεν μπορεί να τα βρει και μόνη της δηλαδή) και να μας βαφτίσει. Για το Γλαυκοχαφιέ μας θα μου άρεσε το Προκόπης.

Κάνεις λάθος κυρία Χαφιέ μας ότι σε αφήσαμε χωρίς στρουμφόνομα γι'αυτό άλλη φορά να μας ρουφιανεύεις πιο προσεχτικά! :lol: ʼλλο τώρα αν εσύ προτιμάς το Λιχούδης. Η βάφτιση πάντως έγινε! Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι το βαφτιστικό προέκυψε επειδή είσαι προκομένη και μαγειρεύεις πολύ ωραία, καθαρίζεις, βάζεις τρία τρία τα πλυντήρια, σιδερώνεις με τι ώρες, το πρωί είσαι χασάπης, το απόγευμα θεατρική παραγωγός ή κάτι σε θεατρικό τέλος πάντων και το βράδυ στην ταβέρνα η πιο καλή γκαρσόνα είσαι εσύ! :lol:

Senior Member
    Αχ Χαχανουλη μου(είσαι τόσο αδιαμφισβήτητα χαχανουλης όσο η Μακ χουζουρης)
    Με τη συμφωνική ορχήστρα ροχαλητου δίπλα μου τι ύπνος και πολυτελείας μου λες;
    Για να μη βάλω και το είναι το στρώμα μου μόνο,τον πόνο στο πιασμενο σώμα
    και τις αλλαγές επί τόπου!Είχα διπλό κρεβάτι κι ησυχία-ήθελα αγκαλιές και κλπ.
    Αυτοί οι άντρες γιατί δε βγαίνουν σε αθορυβο τουλάχιστον μοντέλο;Ευτυχώς έχω
    το κινητό μου και σερφαρω...Ταχα δε θα σας διάβαζα...Θα σας παρακαλώ να γράφετε
    κι αλλά να βγάζω τις λευκές νύχτες...Αλλά ντραμερ μου ήθελα!Πως να ´ναι ήσυχο
    το αγόρι;Κλαρινετο έπρεπε να επιδιώκω το πολύ!Πατρινο ροχαλητου για πάντα-έλα
    να δεις τι θα πει Πατρινο!Όταν μπω από υπολογιστή θ´ασχοληθει η σοφή γριά γενιάδα μου
    με τα βαφτίσια.Στη hopa μόνο μη με μαρτυρησετε γιατί θα μείνετε αμπαρμπαστρουμφητοι!
    Καλημερουδιαααααααααααα

Senior Member
    Δε σε πιστεύω που είσαι εδώ πρωί πρωί! Αυτό με το αθόρυβο μοντέλο των αντρών ξαναπέστο! Τις προάλλες το πήρε ο ύπνος το λαλάγγι και ροχάλιζε κλασικά οπότε μου υπενθύμισε πόσο πολύ χαίρομαι που κοιμάμαι μόνη μου! Ροχαλίζει και το κόκερ μου καμιά φορά αλλά το σκουντάω και σταματάει αμέσως, οπότε δεν πιάνεται. :lol:

Senior Member
    Κορίτσια δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο αρχηγός μας επέτρεψε για να μην πω μας διέταξε να γράφουμε πολλές σελίδες! Κανονίστε λοιπόν την πορεία σας. ʼντε ΜακΓιώτ ποιός τη χάρη σου, γράψε γράψε με τις ευλογίες του αρχηγού θα γίνεις κι εσύ θαμώνας! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα!!! Βρε κορίτσια, χτες στις 17:00 σας άφησα και σήμερα ο πρωί βρήκα άλλες 5 σελίδες!!! Λυπάμε αλλά δεν θα τις διαβάσω!!!! Θα φάω την μέρα μου για να το κάνω αυτό!!!

Ναταλάκι μου πόσο χαίρομαι που είσαι μέσα!!!!! Είσαι έτοιμη να τσιρίξεις μαζί μου (από χαρά με αυτό που θα δεις και όχι από απόγνωση από αυτό που ακούς) ?????????

Και όποια άλλη θέλει ας το κάνει!!!!! Εγώ πάντος τσίριζα το πρωί και ο μικρός μου νόμιζε πως κάτι έπαθα!!!!!!

Ο λόγος? Δείτε και μόνοι σας!

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι. Συγχαρητήρια για την κατηφόρα σου, πάντα τέτοια!!

Senior Member
    Μα δεν είναι απλά κατηφόρα Τζίνα μου!!!! Δεν μπορείς να καταλάβεις..... Το 8 το έβλεπα μόνο σε τριψίφιους αριθμούς και σινήθως σαν ο τρίτος αριθμός, και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε δυψίφιο, πρώτο πρώτο και περίφανο μετά από 20 χρόνια!!!!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς τί συγκινητική στιγμή είναι αυτή....

Είναι σαν ένα όνειρο που φοβάμαι μην ξυπνήσω... Πέριση τέτια εποχή μετρούσα αντίστοφα τις μέρες για το χειρουργείο, στα 125 κιλά, και ποτέ δεν φανταζόμουνα πως θα έβλεπα τέτιους αριθμούς ανάμεσα στα δικά μου πόδια...

Και τώρα, σχεδόν 1 χρόνο μετά, και όντας και 3μιση μηνών έγκυος, το βλέπω!!!

Senior Member
    καλημέρα Πωλινάκι!

μπράβο σου!! :thumbup:

Senior Member
    Πωλίνα όντως δεν μπορώ να το καταλάβω προσπαθώ όμως να το φανταστώ. Εγώ έχω αδυνατίσει πολλές φορές στα 20 χρόνια που κάνω δίαιτες και πριν 5 χρόνια ήμουνα πάλι 65 κιλά. Οπότε τώρα δεν μου κάνει εντύπωση που έχω αδυνατίσει αλλά ο τρόπος που αδυνάτισα, χωρίς πείνα και στερήσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι όπως τα περιγράφεις μου φαίνονται πολύ λογικές οι τσιρίδες που έβαλες το πρωί! :lol:

Senior Member
    ΄Το ξέρω καλή μου πως έχεις αδυνατίσει αρκετές φορές, γιαυτό είπα πως δεν με καταλαβαίνεις.

Τα λιγότερα κιλά που είχα φτάσει ήταν τα 112 αν εξερέσουμε τα 100 που είχα πέσει στην εγκυμοσύνη μου τότε. Επομένως ..... καταλαβαίνεις τί σημαίνει το 89.9 καθώς και τί θα σημαίνει το 78 που θέλω, άσχετα το ότι και πάλι δεν θα είμαι σε ΒΜΙ25 και κάτω.....

Senior Member
    Κουκλίτσες μου καλημέρα !!!!!!!!!!Τζινάκι πως και ξύπνησες απ'τα αξημερωτα?Καλημέρα Ναταλία!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχεις δεί τα χειρότερα στο θέμα ροχαλιτο γι'αυτο μη γκρίνιαζεις!!!!!Πωλινακι μπράβο και για το δικό σου κατόρθωμα πίστεψεμε έτσι τσιριζα κι εγώ όταν είδα το 89 αλλά κόλλησα εκεί κ δε λέω να κουνιθω!!!!!!!!!! Φιλάκια !!!!!!!!!!