ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 953
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 953 of 2553 FirstFirst ... 4538539039439519529539549559631003105314531953 ... LastLast
Results 14,281 to 14,295 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα Γιωτάκι. Με έχουνε χώσει με μία δουλειά γι'αυτό και ξύπνησα αξημέρωτα. Πρέπει να πηγαίνω κάθε μία με δύο ώρες στην τράπεζα να δω αν μπήκαν κάτι χρήματα και να τα πάρω. Οπότε κάθε τόσο κάνω δρομολόγια κι αν δεν μπουν σήμερα τα λεφτά θα συνεχιστούν τα δρομολόγια και αύριο κι άλλο αξημέρωτο δηλαδή!!

Senior Member
    Καλημέρα τσούπρες μου πολυλογούδες!!!!
    Ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα χθεσινοβραδινά σας καμώματα! Κάτι για στρουμφονόματα διάβασα και θα πάω και εγώ στην γνωστή σελίδα να δω τι με βαφτίσατε :lol:...

Senior Member
    Καλημέρα Eli. Στη γνωστή σελίδα είναι μόνο τα στρουφμοονόματα. Δεν σε έχουμε βαφτίσει ακόμα γιατί είπαμε να γίνει νονά μας η Ναταλία. Βέβαια για να σε διευκολύνω αν πας στη σελίδα 570 θα δεις την πρότασή μου για στρουμφοόνομα δικό σου και της Κατερίνας. ʼντε διάβαζε, πιο γρήγορα!:lol:

Senior Member
    Καλημέρα Ελλάκι!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ουυυυυυφ μόλις τελείωσα!!!
    Βρε αθεόφοβες δεν μας λυπάστε καθόλου τις απουσιάζουσες!!!!! Λοιπόν θα προτιμήσω το Ξεφτέρης καθότι και μηχανικός στο επάγγελμα αν και δεν με ιντριγκάρει πολύ αλλά σίγουρα το προτιμώ από τον σπαστικό Σπιρτούλη τον ξερόλα που ποτέ δεν χώνευα!!

Senior Member
    Πωλινάκι μου συγχαρητήρια για τις πρωτόγνωρες κατηφόρες σου! Εγώ σου εύχομαι να δεις και το 7 μπροστά στον διψήφιο μετά την γέννα ! Να πω την αλήθεια αν και υπήρξα πολλές φορές 70 -75 - 85 έχω τόσα χρόνια να δω αυτά τα νούμερα που πραγματικά θα κάνω τρελές χαρές μόλις τα ξαναδώ!!! ʼντε και στα δικά μου ελπίζω μετά την Αστερόσκονη και την Πωλίνα να είμαι εγώ που θα τριτώσω το κακό με το 8 μπροστα!! χιιχιχιχι

Ναταλία μου πόσο σε καταλαβαίνω! Ο άντρας μου έχει διάφραγμα και όταν κοιμάται δεν κοιμάται κανείς άλλος! Αν δεν τον αγαπούσα τόσο πολύ σίγουρα θα είχαμε χωριστές κρεβατοκάμαρες!!! Κοιμάται και ροχαλίζει σα κομπρεσέρ! Πάλι καλά που το έχω συνηθίσει και την παλεύω, προσπαθώ να κοιμάμαι πρώτη γιατί αν κοιμηθεί αυτός πρώτος και αρχίσει την έχω βάψει. Καλή ώρα χθες είχα υπερένταση και δεν με έπαιρνε ο ύπνος, ο πασάς από δίπλα μου άρχισε να ροχαλίζει του καλού καιρού... τι μαξιλάρια του έπαιρνα, τι τον σκουντούσα, τι τα μούτρα του πείραζα εκεί αυτός τον χαβά του! :lol: To καλύτερο που έχω κάνει είναι την ώρα που κοιμόταν είχα απελπιστεί τόσο πολύ που πήρα μια αυτοκόλητη ταινία Breathe right (αυτές που μειώνουν το ροχαλιτό...) και του την κότσαρα στην μύτη ενώ κοιμόταν! :lol::lol::lol: Τελικά σταμάτησε να ροχαλίζει γιατί τρόμαξε με την τρελή που είχε κάτσει πάνω από τα μούτρα του να του κολλήσει την ταινία!:lol:

Senior Member
    Eli δεν έχω ιδέα από στρουμφάκια γιατί τα έχω δει λίγες φορές και τώρα είδα τη νέα τους ταινία. Τον Σπιρτούλη τον σκέφτηκα επειδή είσαι σπίρτο αναμμένο που λένε χιχιχιχι. Ο Ξεφτέρης έχει σχέση με το επάγγελμα του μηχανικού;

Senior Member
    Ναι ο Ξεφτέρης είναι ο πολυμήχανος της παρέας! Είναι ο μηχανικός τους που κάνει όλες τις κατασκευές!

http://www.youtube.com/watch?v=U9xA3...F6B3E76697E843

Τα λάτρευα τα στρουμφάκια όταν ήμουν μικρή! Ο μπαμπάς μας καθότι γκατζετάκιας είχε αγοράσει βίντεο στην δεκαετία του ογδόντα που ήμασταν πιτσιρίκια με την αδερφή μου και τα είχαμε γράψει όλα σε κασέτες και τα βλέπαμε όλη την ώρα!

Senior Member
    Λαλα λαλαλαλα λαλαλαλαλα. Επειδή κουτουλάω από το πρωί σας ενημερώνω ότι εκτάκτως και μόνο για σήμερα δε θα είμαι ο χαχανούλης αλλά ο κοιμήσης!:lol:

Senior Member
    Καλημερούδια όμορφες!!!!

Πωπωπω τι οίστρος γραψιματος, δεν αντέχω να διαβάσω όσα γράψατε χθες βράδυ :no::no::no::no::no::no:

Πωλινάκι μου σε νιώθω!!!!!Είχα λυσσάξει να δω επιτέλους το 8 μπροστά, τόσο που με μάλωσαν οι συντοπικιότισσές μας, αλλά το είδα και πανηγύρισα, και ησύχασα, και μετά από καναδυό μέρες το βούλωσα κι έβαλα πλώρη για τα 85.....

Κοριτσάρες βρήκα κάτι πολύ ωραία γλυκά WeightWatchers στο σούπερ μάρκετ και πήρα μία δυάδα γιατί περίοδος έρχεται πάλι θα με τρελάνουν οι υπογλυκαιμίες μου!!!!Τρώω ολοκληρη τη λευκοσοκολατοπαραγωγή Ελβετίας τότε οπότε καλύτερα οι 190 θερμίδες των WW....

Κατά τα άλλα πώς είναι η Ελλαδίτσα μας???Περιέργως εδώ σήμερα έχει ήλιο...μάλλον πρέπει να βγω να φωτοσυνθέσω αλλά βαριέμαι....

Senior Member
    ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ:

Μπαμπαστρούμφ Ο Μπαμπαστρούμφ είναι ο μόνος χαρακτήρας ανάμεσα στα Στρουμφάκια που είναι ντυμένος με κόκκινα ρούχα και κόκκινο σκούφο. Είναι ο αρχηγός της κοινότητας και πατρική φιγούρα για τα υπόλοιπα Στρουμφάκια. Γνωρίζει να φτιάχνει μαγικά φίλτρα, αλλά δεν παρουσιάζεται ως μάγος.

Στρουμφίτα Η Στρουμφίτα είναι το μόνο ενήλικο θηλυκό Στρουμφάκι. Δημιουργήθηκε από τον μάγο Δρακουμέλ με σκοπό να διεισδύσει στο Στρουμφοχωριό και να οδηγήσει τον Δρακουμέλ εκεί. Όταν ήταν υποχείριο του Δρακουμέλ ήταν μελαχρινή, άσχημη και ύπουλη, αλλά ο Μπαμπαστρούμφ έλυσε τα μάγια και η Στρουμφίτα μετατράπηκε σε γοητευτική ξανθιά.

Δρακουμέλ Είναι ένας κακός μάγος που έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τα Στρουμφάκια για να φτιάξει χρυσό με ένα παλιό μαγικό ξόρκι. Συνοδεύεται πάντα από τη γάτα του, Ψιψινέλ.

Ξεφτέρης Ο Ξεφτέρης είναι ο εφευρέτης του χωριού. Έχει φτιαξει εφευρέσεις που εχουν βοηθήσει τα Στρουμφάκια αλλα και εφευρέσεις που τους έφεραν μπελαδες. Μια από της εφευρέσεις του είναι το Ρολόι των εποχών, ένα ρολόι με το οποίο μπορεί όποιος θέλει να έχει ό,τι εποχή θέλει.

Σπιρτούλης Ένας παντογνώστης που όλο και προσπαθεί να βοηθάει τον Μπαρμπαστρούμφ, αλλά ελάχιστες τα καταφέρνει. Απαγγέλλει συνέχεια ποιήματα, αλλά και με αυτό προκαλεί μπελάδες.

Γκρινιάρης Είναι το μοναδικό στρουμφάκι που γκρινιάζει και παραπονιέται για τα πάντα που συμβαίνουν στα υπόλοιπα στρουμφάκια, στο ίδιο αλλά και στο υπόλοιπο στρουμφοχωριό.

Χουζούρης Θα το χαρακτηρίζαμε ως το πιο τεμπέλικο στρουμφάκι. Νυστάζει συνεχώς και βαριέται να κάνει το οτιδήποτε.

Μελένιος Είναι το στρουμφάκι με τη πιο πολύ αυτοπεποίθηση.Κοιτάζεται συνεχώς στο καθρέφτη και περιποιείται ίσως σε υπερβολικό βαθμό τον εαυτό του.

Σκουντούφλης Είναι ο απρόσεχτος του στρουμφοχωριού.Σκοντάφτει συνέχεια πάνω σε πράγματα, προκαλεί καταστροφές και σύγχυση στα άλλα στρουμφάκια.

Μάγειρας-Στρουμφ Ένας εξαιρετικός ζαχαροπλάστης. Αρέσκεται στο να φτιάχνει κάθε είδους λιχουδιές και να τις μοιράζει στο στρουμφοχωριό.

Χαχανούλης Το αστείο στρουμφάκι, που του αρέσει να πειράζει τους φίλους του κάνοντάς τους πλάκες όλη την ώρα. Σπαταλά όλο του το χρόνο ετοιμάζοντας σκανταλιές και δωράκια που ανατινάζονται όταν τα ανοίγεις.

Λιχούδης Είναι το πιο φαγανό στρουμφάκι. Καταβροχθίζει γλυκά, στρουμφόμουρα, πίτες και άλλες λιχουδιές αμέσως και όπου τις βρει κάνει επιδρομές στην κουζίνα του Μάγειρα και αφανίζει ότι υπάρχει εκεί.

Ντορεμί Είναι ο ατάλαντος καλλιτέχνης του χωριού. Οι ήχοι που καταφέρνει και βγάζει από την τρομπέτα του είναι πραγματικά φάλτσοι και εις βάρος των αυτιών των άλλων στρουμφ.

Προκόπης Είναι το στρουμφάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα στο χωριό. Όχι μόνο μπορεί να διορθώσει τα πάντα, αλλά μπορεί και να σκαρφιστεί δεκάδες διαφορετικές χρήσιμες εφευρέσεις. Ενα ρομποτ, ενα μικρό τρένο, ακόμα και ένα αεροπλάνο!! Καθώς είναι πάντα απασχολημένος, θα τον βρείτε με την μπλε φόρμα του κι ένα μολύβι στο αυτί του.

Λουλούκος Γυρνάει όλη μέρα στο χωριό και στο δάσος μ΄ενα μολύβι στο ένα χέρι κι ένα χαρτί στο άλλο, ψάχνοντας για έμπνευση. Όλη τη μέρα προσπαθεί να βρει ρίμες με το μυαλό του στα σύννεφα. Η Στρουμφίτα είναι γι΄αυτόν η κυριότερη πηγή έμπνευσης.

Hefty Ξεχωρίζει από το τατουάζ με την καρδιά που έχει στο μπράτσο του. Ειναι πάντα σε φόρμα, αφού ασχολείται σχεδόν με όλα τα σπορ! Αν υπάρχει κάποια δυσκολία μπορείς πάντα να βασιστείς σ΄αυτον. Αν και είναι λίγο αξεστος, πάντα θα έχει τη διάθεση να δώσει ένα χεράκι βοηθείας.

Κηπουρός Αναγνωρίζεται εύκολα απο το αχυρένιο καπέλο και τα πράσινα ρούχα του. Γενικά δεν συμμετέχει πολύ με τη ζωή του χωριού και προτιμάει να ασχολείται με τα φυτά και τα λαχανικά του.

Μωρό-Στρουμφ Ενα βράδυ, κι ενώ το φεγγάρι ήταν μπλε, ένας πελαργός έφερε το Μωρό-Στρουμφ στο χωριό. Κανένας δεν ξέρει από που προήλθε αλλά υιοθετήθηκε αμεσως απ΄όλο το χωριό και άλλαξε τις ήσυχες ζωές τους, αλλά κανείς δεν παραπονιέται γι΄αυτό. Όλοι το αγαπάνε παρόλες τις σκανταλιές του!

Senior Member
    Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
    για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
    Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
    δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
    Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
    ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
    σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
    Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Έχω λίγα νεύρα, τα οποία είναι θέμα χρόνου να περάσουν.. Γύρισα από τη δουλειά, ανασκουμπώθηκα για λουσίματα, κέικ και ολοκλήρωση προετοιμασιών και βρήκα, αντί για άφθονο νερό, μία κλωστή να τρέχει στις βρύσες.. Τι να κάνω με αυτή την κατάσταση; Βρωμότοπος! Με το που βλέπουν μία καλή μέρα, το κόβουν, δήθεν για εργασίες, τις οποίες και ποτέ δε βλέπουμε... Τέλος πάντων, το κέικ Νο3 ψήνεται, ευχηθείτε να είναι καλό! Για να πλύνω τα σκεύη έκανα τρεις ώρες!
    Όσο για μένα, μπορεί και να ταξιδέψω άπλυτη.. Ποιος θα έχει τη χαρά να καθήσει δίπλα μου;
    Ναταλία, δε μου είπες.. Εγώ ποιο στρουμφάκι θα είμαι τελικά; Ε; :wow:

Senior Member
    Καλύφθηκα.. Με πρόλαβες, άτιμο! Ναι, νομίζω ότι ο Λιχούδης είναι το δικό μου στρουμφάκι!

Senior Member
    Πωλινάκιιιιιιιιιιι, συγχαρητήρια! Τέλειο το 8 σου! Αλλά σου εύχομαι να φύγει γρήγορα και να μην κατσικωθεί σαν το 9!
    Σήμερα εκτός από το Πωλινάκι, γιορτάζουμε και τα δικά μου, 23/2 σήμερα, κλείνω 9 μήνες από το χειρουργείο και η ζυγαριά μου έδειξε 69.9!
    Επειδή είμαι τιμωρημένη που δεν τήρησα χτες το βράδυ τις ώρες κοινής ησυχίας και το παράκανα, σας αφήνω να τα πείτε στο στρουμφοχωριό (να ονομασία για το τόπικ: Το Στρουμφοχωριό) και την πέφτω για ύπνο, το απόγευμα θα πάω για υπέρηχο μήτρας/εξαρτημάτων καθώς τα πανηγύρια που κάναμε αρχές του μήνα ότι και καλά είδα περίοδο, μάλλον τσάμπα τα κάναμε, γιατί το αιματάκι το βλέπω ακόμη , 24 μέρες μετά, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει...