Results 14,326 to 14,340 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-02-2012, 16:14 #14326
Originally posted by NADINE
Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!
- 23-02-2012, 16:17 #14327
Αβακι μη στεναχωριέσαι για τη μαμα του παρεακιου γιατί είναι μεγάλη γυναίκα και ο,τι τη βγάζει έξω απ'τα νερά της δεν της αρέσει!!!!!Α,χθες το βράδυ σου έκλεψα τη συνταγή κ έβαλα στο κέικ που έφτιαξα σοκολάτα κ ξύσμα,απλά δεν υπήρχε εξαφανίστηκε σε μηδέν χρόνο!!!!!Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!
23-02-2012, 16:20 #14328
Originally posted by polinaki1983
Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!
23-02-2012, 16:21 #14329
Α, ρε Γιωτάκι, πώς τις καταλαβαίνεις τις μεγάλες γυναίκες.. Έτσι είναι, όπως τα λες. Βρήκα και πώς θα το παρουσιάσω. Θα το δέσω γύρω γύρω με μία φαρδιά, υφασμάτινη κορδέλα, χρώματος φούξια, θα κάνω φιόγκο στην άκρη και στην άκρη του φιόγκου θα καρφιτσώσω ένα μικροσκοπικό μανταλάκι, που έχει πάνω μία ακόμη πιο μικροσκοπική πασχαλίτσα! Θα είναι ανοιξιάτικο!
Όσο για τα υλικά, κατά κοινή ομολογία η σοκολάτα και το πορτοκάλι ταιριάζουν πολύ! Την επόμενη φορά που θα το φτιάξεις, βάλε και μία κούπα χυμό πορτοκαλιού. Ξύνεις που ξύνεις, δεν είναι τίποτα να στίψεις και κανα δυο πορτοκαλάκια..
23-02-2012, 16:27 #14330
Αβακι τέλεια η διακοσμητική σου σκέψη!!!!Αβακι χυμό βάζω πάντα αλλά ως γνήσια καστανόξανθη γιατί δεν βάζω το ξύσμα δεν ξέρω....
23-02-2012, 16:31 #14331
Originally posted by giotaki
άμα δε μαγειρεύεις εσύ Πωλινακι ποιος θα μαγειρεύει?
Αβα μου, έτσι για να ξέρεις δεν είναι τα πολλά υλικά που κάνουν το κέικ να σφύγγει. Το μυστικό είναι πάντα το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και να μπαίνει τελευταίο στο μίξερ για να μην κτυπηθεί πολύ. Οσο πιο πολύ κτυπιέτε το αλεύρι στο μίξερ (ή στο χέρι δεν έχει σημασία) τόσο πιο πολύ σφήγγει η γλουτένη που έχει μέσα.
23-02-2012, 16:31 #14332
Originally posted by break
Μια φορά είχα ανακατέψει χλωρίνη κ οξύ περιτό να σου πω τι είχα πάθει!
ʼλλη μια φορά είχα ξεχάσει τη τοστιέρα κ είχα φύγει!!!!
είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα
Ναταλία μετά τα παραπάνω μήπως να βάφτιζες την Έλενα "Σκουντούφλη"; :lol:
23-02-2012, 16:33 #14333
Ευχαριστώ, Πωλίνα μου! Τώρα ότι έγινε, έγινε και ας ελπίσουμε να είναι καλό και να εισπράξω θετικές κριτικές. Εννοείται πως θα σας ενημερώσω αμέσως μόλις επιστρέψω!
23-02-2012, 16:35 #14334
Να'μαι και εγώ!!!!!
Χουζούρη μου, έεε Γιώτα μου ήθελα να πω, συγχαριτήρια για το 69.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το 69 είναι ο μόνος αριθμός στον οποίο μπορώ να αποδεκτώ το 6!!!
Βρε λες να φτάσω και εγώ κάποτε εκεί? Λίγο χλωμό ε?
23-02-2012, 16:36 #14335
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία μπορείς να είσαι και ο γάτος του Δρακουμέλ, ο ψιψινέλ όπου θα έχεις και κοφτερά νυχάκια και θα βγάζεις και κανένα Τηροματάκι!:lol:
23-02-2012, 16:36 #14336
Κορίτσια, έγινε το θαύμα! Ήρθε το νερό! Βέβαια όχι και πολύ ορμητικό, πάντως ήρθε! Πάω να λουστώ και επιστρέφω..
Τυχερός ο αυριανός διπλανός μου.. :yes:
23-02-2012, 16:37 #14337
Αβα δεν σε πετυχαίνουμε πουθενά, δε φουσκώνει το κέικ - γιατί δε φούσκωσε, φουσκώνει το κέικ - γιατί φούσκωσε!!!!
23-02-2012, 16:39 #14338
Ναταλία μπορείς να είσαι και ο γάτος του Δρακουμέλ, ο ψιψινέλ όπου θα έχεις και κοφτερά νυχάκια και θα βγάζεις και κανένα Τηροματάκι!:lol:
23-02-2012, 16:41 #14339
Το Γιωτάκι δεν είναι ο γκρινιάρης, είναι και η Γιώτα γκρινιάρης που είναι και χουζούρης που μπέρδεψα τα μπούτια μου;:lol:
23-02-2012, 16:43 #14340
Μια φορά είχα ανακατέψει χλωρίνη κ οξύ περιτό να σου πω τι είχα πάθει!
ʼλλη μια φορά είχα ξεχάσει τη τοστιέρα κ είχα φύγει!!!!
είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα
Ναταλία μετά τα παραπάνω μήπως να βάφτιζες την Έλενα "Σκουντούφλη"; :lol:
Εσύ όμως τώρα,έτσι που με βοηθάς,Σπιρτουλίζεις επικίνδυνα,Χαχανούλη!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....