ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 963
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 963 of 2553 FirstFirst ... 4638639139539619629639649659731013106314631963 ... LastLast
Results 14,431 to 14,445 of 38289
    Senior Member
    Σκουντούφλη μου είχε κάνει εντύπωση που μετά από όλα αυτά κατοικείς ακόμα σε διαμέρισμα και όχι σε αντίσκηνο (που μπορείς να πεταχτείς γρήγορα έξω δηλαδή) γι'αυτό και τα θυμάμαι!:lol: Ελπίζω να σου αρέσει το βαφτιστικό σου, αν όχι διάλεξε κάποιο άλλο.

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Τέλεια....Προς αναζήτηση μπιμπίκου...Εγώ θα μουτζουρώνω κι εκείνος θα απαγγέλει "άσπρα κοράκια...μαύρα κοράκια..." και θα μας πιάνει ο καλλιτεχνικός μας οίστρος....:thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλέ ηρεμιστε!!!!!!!!!!Μια ώρα έχω που διαβάζω!!!!!!!!!!Καλώς ήρθατε νέα στρουμφ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Λουλούκο, θα μπορούσες, μέχρι να βρεθεί ο Μπιμπίκος σου, να βολευτείς προσωρινά με τον Σπιρτούλη - Γλαύκη!

Senior Member
    Ποιόν ʼβα τον κομμουνιστή!:lol:

Senior Member
    Αυτόν, ναι! Έχει καλλιτεχνική φύση ο Αρτεμάκος μου!:grin:

Senior Member
    Αααχ, παιδιά, βάλσαμο! Μόλις έφαγα και έβαλα και ένα ποτήρι κόκα κόλα.. Αρχοντιά!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλέ κορίτσια, κάτι το αξημέρωτο που σηκώθηκα, κάτι με το στρουμφοχωριό ξέχασα σήμερα να σας πω το σπουδαιότερο! Το διπλανό διαμέρισμα από μένα, (όχι αυτό που κάηκε το άλλο διπλανό) ξέρω ότι το έχει κάποιος που έρχεται σπάνια, τον χαιρετάω κιόλας όταν τον δω, είναι και γλυκούλης! Χθες το βράδυ λοιπόν φαίνεται ότι ο γλυκούλης έφερε κάποια γλυκούλα και λαλαγγωνόντουσαν γιατί άκουγα τα επιφωνήματα!!! Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αλλά χαμήλωσα την τηλεόραση, έστησα αυτί και έτσι σιγουρεύτηκα. Το μεγάλο γέλιο όμως είναι ότι όσο τους άκουγα μου ήρθε στο μυαλό η φάση που συζητούσαμε στη Γιώτα με το κάθισμα στην τουαλέτα και τους ήχους που ακούγονται στο φωταγωγό και μοιάζουν κάπως, αν θυμάστε, και άρχισα να σκέφτομαι το κάθομαι, κάθομαι, κάθομαι, κάθομαι, έκατσα!:lol::lol:

Καλέ στη πολυκατοικία των οργίων ζείς?

Πρόσεχε όταν έρχεται το λαλάγγι μη τυχόν στείνουν αυτί οι γείτονες!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Βρε κορίτσια αυτό το κέντρο υγείας που πήγε η Γιώτα για τον υπέρηχο μήπως είναι after; Πως και δεν έχει γυρίσει ακόμα τέτοια ώρα;

Senior Member
    Σοκολατίτσα δεν ήσουν εκεί όταν έγινε το θέμα με το κάθομαι;

Senior Member
    Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Μπορεί να είχε πολύ κόσμο.. Κέντρο υγείας είναι, μπορεί να πήγαν πολλοί, με διάφορα προβλήματα.. :borg:
    ʼστα, Χαχανούλη μου, αργεί η ξεκούρασή σου... :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σκουντούφλη μου είχε κάνει εντύπωση που μετά από όλα αυτά κατοικείς ακόμα σε διαμέρισμα και όχι σε αντίσκηνο (που μπορείς να πεταχτείς γρήγορα έξω δηλαδή) γι'αυτό και τα θυμάμαι!:lol: Ελπίζω να σου αρέσει το βαφτιστικό σου, αν όχι διάλεξε κάποιο άλλο.

κ αυτά που είπα λίγα είναι:shocked2: έχω κάνει κ άλλα :smilegrin:

Senior Member
    Πάντως εμένα με έχουν ακούσει οι γείτονες. Αλλά αυτοί ακούνε τα πάντα, ακόμη και τον ψίθυρο. Με τον πρώην, που λέτε, επειδή ήξερα το ποιόν των γειτόνων μου, προσπαθούσα να είμαι μουγκαφόν, αλλά ο πρώην δεν το ήξερε. Τον άφησα να εκφραστεί ελεύθερα, δεν ήθελα να τον ξενερώσω.. Την επόμενη κιόλας μέρα, εμφανίστηκαν μπροστά μου οι γείτονες, κάπως έτσι: :bigsmile: χαζογελώντας, δηλαδή, ηλίθια!

Senior Member
    στρουμφάκια μου, ο χουζούρης σας χαίρει άκρας υγείας! Οι ωοθήκες και όλα τριγύρω είναι σούπερ οπότε το αίμα είναι περίοδος μεγάλης διάρκειας! Λάλησα τόσο από τη χαρά μου που πήγα και ξόδεψα μέρος από τα κοινόχρηστα μου για να αγοράσω ένα καταπληκτικό φορεματάκι! τραλαλαλαλα

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Λουλούκο, θα μπορούσες, μέχρι να βρεθεί ο Μπιμπίκος σου, να βολευτείς προσωρινά με τον Σπιρτούλη - Γλαύκη!

Εντάξει...Προσωρινώς αν το επιθυμεί και ο σύντροφος (Ava να μην ξεχνιόμαστε) Σπιρτούλης, θα συναναπτύξουμε τις καλλιτεχνικές μας ιδέες...και θα σας εντυπωσιάσουμε!!!:tumble::tumble::tu mble::tumble: