ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 965
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 965 of 2553 FirstFirst ... 4658659159559639649659669679751015106514651965 ... LastLast
Results 14,461 to 14,475 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σοκολατίτσα δεν ήσουν εκεί όταν έγινε το θέμα με το κάθομαι;

οχι πότε έγινε?
    Σκουντούφλη μου σε βρίσκω αδιάβαστο και θα σε μαλώσω!!! Έχασες μία από τις πολύ καλές μας σελίδες :lol:

Senior Member
    Μπράβο Γιώτα, είδες που ανησυχούσες πριν πας στο γιατρό; Γι'αυτό πρώτα πάμε στο γιατρό κι αναλόγως τι θα μας πει τότε ανησυχούμε ή όχι. Αυτό είναι μάθημα στρουμφοαισιοδοξίας! Καλοφόρετο το φορεματάκι σου, γι'αυτό άργησες χουζούρη; Είπα κι εγώ τέτοια ώρα υπέρηχο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    είναι τόσα τα χρώματα όσα και τα όνειρα που βλέπω κάθε μέρα στους απανωτούς ύπνους!
    Δεν έχεις καταλάβει ότι μετριέμαι κάθε μέρα σχεδόν και αλλάζω κάθε 100 γρ. που χάνω! :P:P

Senior Member
    Χουζούρη οι ωοθήκες σου απο το πολύ χουζούρι τώρα κάνουν πάρτι!
    :bouncy::bouncy:

Καλοφόρετο κ το φορεματάκι, θέλουμε φωτο μη ξεχνιόμαστε!

Λιχούδη να σε ρωτήσω? Απο που πήρες στη καλοπέρασει στο φαγητό αφού οι γονείς σου είναι της υγιεινής?
    Εγώ απο τη γιαγιά μου!

Senior Member
    Κορίτσια, μόλις το σκέφτηκα! Σήμερα, ως Στρουμφοχωριό, έχουμε γεννέθλια! Ας το γιορτάσουμε:
    http://www.youtube.com/watch?v=T_lne...eature=related

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by break
    Σοκολατίτσα δεν ήσουν εκεί όταν έγινε το θέμα με το κάθομαι;

οχι πότε έγινε?
    Σκουντούφλη μου σε βρίσκω αδιάβαστο και θα σε μαλώσω!!! Έχασες μία από τις πολύ καλές μας σελίδες :lol:

Χαχανούλη βάλε σελ!!!

Senior Member
    Σοκολατίτσα θα σου στείλω αύριο με u2u το σκηνικό που έγινε γιατί περιλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να τους εκθέσω, καταλαβαίνεις.
    Eli αν σου αρέσει καλύτερα το ξεφτέρης διάλεξε αυτό. Δε νομίζω η νονά μας να έχει αντίρρηση, εξάλλου με το ζόρι παντρειά συγνώμη βάφτιση ήθελα να πω δε γίνεται!

Senior Member
    Σκουντούφλη μου, η καλοπέραση στο φαγητό είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Μου αρέσουν πολύ όλα τα επίγεια, όλες οι ηδονές! Αγαπώ τις μυρωδιές, τις γεύσεις, όλα! Ο παππούς μου ήταν της καλοπέρασης, αλλά είχε μέτρο. Χωρίς μέτρο, όλο και κάποιος πρόγονος θα υπήρξε..

Senior Member
    Σκουντούφλη σε σπίτι έγινε αυτό το σκηνικό όχι σε σελίδα.

Senior Member
    Χαχανούλη θέλω κ τη σελίδα με το μάθημα πως ποστάρεις φωτογραφίες!!

Senior Member
    Αυτό το μάθημα με τις φωτογραφίες το θέλω κι εγώ!

Senior Member
    Μπαααα αφού μου το έδωσε η νονά μου θα το κρατήσω μπας και με το όνομα έρθει και η χάρη :lol::lol::lol:

Senior Member
    Σκουντούφλη σε σπίτι έγινε αυτό το σκηνικό όχι σε σελίδα.

Σαν να θυμάμαι κάτι!!!

Μάλλον θα μιλούσα με κάποια ή θα ήμουνα στη κουζίνα ή θα το έχω ξεχάσει, ολές οι φίλες μου, μου λένε τα μυστικά τους γιατί μετά τα ξαχνάω!

Αμάν τα καλύτερα χάνω!

Senior Member
    Γιώτακι -χουζουρη πολυ χαίρομαι με τα καταπληκτικά σου νέα,μπράβο!!!!!Καληνύχτα κουκλίτσες μου

Senior Member
    ʼκουσον άκουσον Γιώτα εσύ που είσαι και καθηγήτρια, τέτοια ώρα να παραδίδω μαθήματα. Λοιπόν σκουντούφλη και λιχούδη καθήστε στο θρανίο σας ήσυχα και παρακολουθήστε. Στη σελίδα που βρίσκεστε κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάτε, πάτε και πατάτε το post reply. Στη σελίδα που σας ανοίγει γράφετε το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφετε θα δείτε που λέει browse, πατάτε το browse λοιπόν και σας βγάζει στον υπολογιστή σας όπου πάτε εκεί που έχετε αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σας φυσικά, την κλικάρετε και πατάτε το άνοιγμα. Προσέχετε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σας που σημαίνει ότι την φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάτε ακριβώς από κάτω το post reply και βγαίνει το πουλάκι. Καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κ@κ@;