ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 2553 FirstFirst ... 478795969798991071471975971097 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    το μπαμπουνι και το μαρικακι θα σας πουν ποσο ωραια ειναι εδω και σας προκαλω να ερθετε
    Δε μας προσκαλείς!Μας προκαλείς!Κατάλαβα πόσο ωραία είναι...Κλείνουμε όλες αμέσως εισιτήρια,μη χάσουμε!

Senior Member
    Originally posted by MARIARHODES
    Κοριτσια σας χρειαζομαι το απογευματακι μαζευτήκαμε καποιες φιλες με τα παιδια τους και ηπιαμε στον κηπο καφεδακι και μια κοπελα που δεν ηξερε εφερε γλυκα και οταν λεμε γλυκα εδω ειναι ολα ημερας , παρα λιγο να κυλισω εφαγα μονο ενα κουταλακι του γλυκου ετσι για να δοκιμασω ενα πολιτικο ραβανι ξερετε αυτο με την κρεμα και την κανελα απο πανω ηταν δροσερη κολαση . εκλεισα το κουτι και αλλαξα δωματιο , πειτε μου κατι για να μην τα ακουμπησω και εχουμε ζυγισμα αυριο. βοηθειααααα
    υγ. λετε να δωσω το κουτι στην γειτονισσα?
    Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με τη γειτόνισσα...πόσο τη συμπαθείς κλπ...
    Αλλά για κάθε ενδεχόμενο,σκέψου πως πάνω στο γλυκό ρεμβάζει η πορφυρά κυρία:

Μάλλον κάτι καταφέραμε...ε;

Member
    πριν λιγο σκοτωσα στην αυλη μια τετοια τις εχω συνηθισει ! thanks για την βοηθεια!!!

Senior Member
    Originally posted by MARIARHODES
    επισης ξεχασα να αναφερω πως σημερα κλεινω ενα μηνα στην ομαδα και ενα μηνα με τα reductil
    ʼντε,βρε!Καλό δεύτερο τώρα...Να μας χαίρεσαι,να σε χαιρόμαστε...Κάλό μας υπόλοιπο χαπακοπαρέωμα!

Senior Member
    Αν ήταν ακρίδα θα βοηθούσε;Ή πρέπει πραγματικά να το χοντρύνω;

Member
    με την κατσαριδα κατι πηγε να γινει την τουρτα τη την ηθελες με τον πονο μου παιζεις ??? :-) η ακριδα ειναι συμπαθεστατη και δεν την σιχαινομαι καθολου

Senior Member
    Εμ..πλένεις και με ESSEX εσύ!Πώς να σε ικανοποιήσω;
    Λογικά τώρα κοιμάσαι,κι ό,τι έγινε,έγινε...
    Δώσ'το αύριο στη γειτόνισσα να τελειώνουμε!
    Αλλά μην πας το απόγευμα επίσκεψη σπίτι της,ε;

Senior Member
    εγω παντως θα προτεινα στο ροδομαρακι να τα πεταξει τα γλυκα οσο κρατιεται. γιατι αμα δεν αντεξει, ξερουμε τι θα κανει. επισκεψη στον καδο λοιπον, η εστω στην γειτονισσα-αμεσα. α, εγω μια φορα που μου εφεραν ενα κουτι γλυκα, το κρεμασα με την σακουλα στην πορτα μιας αλβανιδας. φανταζομαι να τα εφαγαν.

καλως ηρθες βασια μου , καλα να περασεις ξενια μου
    βασια, η ρωσιδα γυρισε απο τις διακοπες της (ενα μηνα οι διακοπες της -το θυμαμαι γιατι μου την ειχε δωσει πολυ) ή εχεις τρελαθει στις δουλειες? υπομονη και ολα θα τα κανεις. τουλαχιστον δεν θα ψηθεις πολυ με τον καυσωνα που ερχεται-εισαι αρκετα ψηλα και θα δροσιζεσαι
    ξενια, με ποιον θα πας σεριφο? δεν μας ειπες και αναρωτιεμαι. ε, κοιτα να το ριξεις στο κολυμπι να καις οτι τρως γιατι αν θα καθισεις καμια βδομαδα, δεν σε βλεπω καλα.

οσο για τις καλες γλωσσες, τι να πω? ολο κακιες και πονηρα υπονοουμενα ειναι. για να δουμε, τι θα μας αναφερουν ημερα παρασκευη?

γιατι εγω αναφερω- 85,7 και ηθικο ακμαιοτατον.

Εχθες βγηκα αγορα για αλλη μια φορα (καλ, τωρα στις εκπτωσεις καθε μερα αγορα θα ειμαι) πηγα σε ενα μαγαζι που καποτε με χωρουσαν δεν με χωρουσαν ενα-δυο μπλουζακια του, δοκιμασα καμια δεκαρια, ολα ηταν ωραια και τελικα δεν πηρα κανενα γιατι δεν ηξερα ποιο να διαλεξω!!!! εγω που αν με χωρουσε μπλουζακι το επαιρνα χωρις να το πολυσκεφτω. τωρα, ειχα τοση επιλογη που δεν μου εκανε καρδια να αφησω κανενα και τα φησα ολα-τετοιο συναισθημα- να φορας και να σε χωρουν τοσα ρουχα, ειχα χρονια να το ζησω-μονο μια φορα θεσσαλονικη στο γνωστο ulla popkin το ειχα ξανανιωσει αλλά ηταν διαφορετικο γιατι εκεινα ηταν αλλο στυλ ρουχα.
    αχ, ανεβασμενη ειμαι. σημερα εχει κινεζικα. οχι φαγητα. ρουχα. οχι τιποτε αλλο δηλαδη. αλλά να μου κανουν και τα κινεζικα που ειναι για χχχσμαλ γυναικες (ασχετο αν τωρα πια εχουν και μερικα χχχλαρτζ για 100 κιλα- μεχρι και παντελονια). εχθες που περνουσα απο ενα κινεζικο μαγαζι, εγραφε 80% εκπτωσεις. να δω τι εχουν. θα σας ενημερωσω. αν ειναι σαβουρες, μην κανετε τον κοπο. παντως αστεια-αστεια κατι παντελονια που ειχα παρει τον χειμωνα, μια χαρα ηταν.

Senior Member
    Originally posted by BARB3

οσο για τις καλες γλωσσες, τι να πω? ολο κακιες και πονηρα υπονοουμενα ειναι. για να δουμε, τι θα μας αναφερουν ημερα παρασκευη?
    Οι καλές γλώσσες έχουν ν'αναφέρουν πως
    σήμερα 17 Ιουλίου 2009(14:20 Τοπική ώρα Θεσσαλονίκης)
    ο καιρός στη Θεσσαλονίκη,σύμφωνα με την αναφορά
    του σταθμού στα 14.6 Km από Θεσσαλονίκη. (Υψόμετρο: 4m)
    είναι 33 βαθμοί Κελσίου με αραιή συννεφιά
    (το επιβεβαιώνω,αλλά συμπληρώνω και με ζέστη αφόρητη!)
    Σχ. Υγρασία: 47%
    ʼνεμος: Δ με 13 km/h
    Ορατότητα: > 10000m
    Πίεση: 1012.9 mb
    λίγα σύννεφα στα 760m

Ελπίζω να σας κάλυψα!
    Ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε το σταθμό μας για την ενημέρωση σας!

Senior Member
    βασια, η ρωσιδα γυρισε απο τις διακοπες της (ενα μηνα οι διακοπες της -το θυμαμαι γιατι μου την ειχε δωσει πολυ) ή εχεις τρελαθει στις δουλειες? υπομονη και ολα θα τα κανεις. τουλαχιστον δεν θα ψηθεις πολυ με τον καυσωνα που ερχεται-εισαι αρκετα ψηλα και θα δροσιζεσαι

ασε την ειπα να με παρει τηλ οταν γυρισει και ακομα περιμενω, καλο Σεπτεμβρη μου φαινεται και αυτη, με τα σχολεια.
    το καλο ειναι οτι κατεβαινει ο αντρας μου με την μικρη κατω στην αυλη και με αφηνουν λιγο μονη να κανω δουλειες, τα πανω πανω μη νομιζεις, σιδερο μονο τα εντελως απαραιτητα, σεντονια εσωρουχα και καποια ρουχα διπλωνονται καλα καλα και μπαινουν στο συρταρι.
    κατα τα αλλα ειμαι και εγω πολυ ανεβασμενη, δεν εχω παει βεβαια στην αγορα μιας και εχω παρααααααααα πολλααααα ρουχα, για ολα τα κιλα μεχρι τα 70. αρχισα να φοραω καποια ρουχα που ειχα να τα βαλω απο τοτε που παντρευτηκα, και μια φουστιτσα τζην που ειχα και μου αρεζε πολυ την δοκιμασα, μου ειναι τσιτα αλλα το θεμα ειναι πως κουμπωνει, σε κανενα μηνα θα ειναι μια χαρα για να την βαλω.
    συνεχιζω να ξοδευω τα λεφτα μου σε κρεμες και τωρα πηρα και κατι χαπακια της Murad για κυτταριτιδα και ραγαδες, και αρα μπορω και εγω να συμπεριλαμβανομαι στις χαπακωμενες........
    ειδωμεν , οτι κανω μεχρι τον Σεπτεμβριο, μετα θα αρχισω να ξοδευω τα λεφτα μου σε ρουχα......
    περιμενω πως και πως να παω στην αγορα και να φωνισω πραγματα που μου αρεσουν και να μη σκεφτομαι αυτο κρεμαει απο εδω και το αλλο απο εκει. περιμενω γιατι δεν θελω να φαω καμμια φρικη γιατι τα ρουχα μου τωρα ολα μου μπαινουν ανετα και δεν νιωθω χαλια.......
    αυτα και απο μενα, απο βδομαδα θα ειμαι πιο ανετα γιατι και στο γραφειο θα λειπουν πολλοι και θα μπορω να μπαινω πιο ανετα, να διαβασω και τα παλια ποστ..
    φιλια σε ολες, καλη ξεκουραση σε οσες ειναι διακοπες, καλη αναμονη σε οσες ετοιμαζονται για διακοπες, οσο για αυτες που μας στιβουν τα ωραια μας ροδακινακια υπομονη και θα κατακτισουμε και την Κινα.....

Member
    ημερα ζυγισματος να μην ξεχνιομαστε μειον 600 γραμ αυτη την εβδομαδα με το τσιγκελι φευγουν αλλα μαζευε κι ας ειναι και ρωγες λεει ο λαος. τελιακ τα γλυκα τα εστειλα στην πεθερα μπας και ανεβασει κανενα ζαχαρο και ησυχασω :-) βλεπετε η δικια μου ειναι ιστορια απο τις 7 θανασιμες η πιο.. θανασιμη . αν εχιε τιτλο θα ηταν το φιδι η πεθερα :-).
    nadine πλενω με Planet αγαπω το περιβαλλον :-))))

basia oles aytes Oi kremes και τα χαπια για την κυτταριτιδα και τις ραγαδες δεν κανουν τιποτα..

Senior Member
    Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ...
    Απολαύστε τις διακοπές σας όσο διαρκέσουν!
    Όχι μόνο τις εργασιακές,αλλά και τις Ναντινικές...
    Επιτέλους,ησυχία από σχολιομπουρδελώματα
    και σοκολατογκομενοπειρασμούς ...
    Παίρνω τις αδερφές μου και πάω στη Μόσχα!
    Ραντεβού κάποια στιγμή τον Αύγουστο...
    Να περνάτε καλά και να σας προσέχετε!
    Φιλάκια πολλά πολλά!

Claude Monet (1840-1926)
    Red Boats. Argenteuil. 1875. Oil on canvas.
    Harvard University, Fogg Art Museum, Cambridge, MA, USA.

Senior Member
    Γεια σου Ναντινάκι!
    Καλό σου ταξίδι!
    Ραντεβού μάλλον τον Σεπτέμβρη!

Senior Member
    και τι θα κανουμε εμεις χωρις σοκολατογκομενους?
    γαμωτο θα πρεπει τωρα να πασαλειβω τον αντρα μου?
    οχι τιποτα αλλο αλλα οπως εχουμε πει η ρωσιδα θα γυρισει το Σεπτεμβριο και ποιος θα μαζευει τις σοκολατες απο το πατωμα?
    καλα να περασεις
    βγαλε φωτογραφιες να δουμε και μεις λιγη Ρωσια μιας που δεν προβλεπεται τωρα στα κοντα

Γεια σου nadine
    Να περάσεις πολύ όμορφα....
    Ραντεβού τον Σεπτέμβρη...