ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 970
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 970 of 2553 FirstFirst ... 4708709209609689699709719729801020107014701970 ... LastLast
Results 14,536 to 14,550 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλά που το κατάλαβες! Κι αύριο μέρα είναι κι αξημέρωτη κιόλας! Σε βρήκα hefty όπου και στο όνομά σου και στο στρουμφοόνομά σου πρέπει να αλλάζω από ελληνικά σε αγγλικά! Μα τι είδε ο σύζυγος και μίλησε έτσι; Τι πρόλαβε εννοώ να δει, πότε πρόλαβε και να νευριάσει και να σκεφτεί να βρίσει;:lol:
    Μάλλον εννοούσε Π@υτάνα μπάλα!
    Δεν πρόλαβε να πει όλη την πρόταση και τον ξαναπήρε ο ύπνος! :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Όχι δεν είναι κανένας ο Προκόπης όμως τελικά είναι ένας ή δύο διαφορετικοί; Σκουντούφλη άσε τα σάπια, δεν κάναμε μία ώρα ιδιαίτερα, για λίγο σου είπα το πως να το κάνεις και μετά λέγαμε τους πόνους μας!

Senior Member
    Κάτι μου λέει ότι ο Χαχανούλης βρήκε το μπελά του με τις μαθήτριές του! Χεχεχεχεχε!!!!!
    Τώρα πάω στ' αλήθεια για ύπνο. Καληνύχτα και πάλι!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλά που το κατάλαβες! Κι αύριο μέρα είναι κι αξημέρωτη κιόλας! Σε βρήκα hefty όπου και στο όνομά σου και στο στρουμφοόνομά σου πρέπει να αλλάζω από ελληνικά σε αγγλικά! Μα τι είδε ο σύζυγος και μίλησε έτσι; Τι πρόλαβε εννοώ να δει, πότε πρόλαβε και να νευριάσει και να σκεφτεί να βρίσει;:lol:
    Μάλλον εννοούσε Π@υτάνα μπάλα!
    Δεν πρόλαβε να πει όλη την πρόταση και τον ξαναπήρε ο ύπνος! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και το γέλιο θα συνεχιστεί αύριο που θα του πεις το σκηνικό και δε θα θυμάται τίποτα! :lol:

Senior Member
    Μπράβο Σκουντούφλη μας! Επιτέλους τα κατάφερες! Εύγε χαχανούλη έκανες ιδιαίτερα σήμερα χιχιχιχι και είχαν και 100% αποτέλεσμα!

Senior Member
    Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω! Για να μην πω είπαν στη γριά να.......Πήγαινε για ύπνο μαρή λιχούδο!!!

Senior Member
    Eli θυμάσαι πως μπαίνει το τικεράκι για να εξηγήσεις σε μία κοπέλα; Δεν τα καταφέρνει διαβάζοντας τις οδηγίες για το τικεράκι. Να της πω να στείλει u2u στη Ναταλία ή μήπως ξέρεις πως μπορεί να βοηθηθεί για να το φτιάξει;

Senior Member
    Φεύγω, εξαφανίζομαι... Τσαφ! και έφυγα....

Senior Member
    Ιδού!

Τα στρουμφάκια: (η λίστα δεν έχει ολοκληρωθεί)
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπαμπαστρούμφ στο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τίτλο "Η μαγική... ρούμπα (The Hundredth Smurf)", τα Στρουμφάκια είναι 100 στο σύνολο. Η λίστα που ακολουθεί αριθμεί τα Στρουμφ με τα ονόματά τους (και σε παρένθεση στα Αγγλικά):
    1. Μπαμπαστρούμφ (Papa Smurf)
    2. Στρουμφίτα (Smurfette)
    3. Σπιρτούλης (Brainy Smurf)
    4. Προκόπης (Hefty Smurf)
    5. Ξεφτέρης (Handy Smurf)
    6. Χαχανούλης (Jokey Smurf)
    7. Γκρινιάρης (Grouchy Smurf)
    8. Χουζούρης (Lazy Smurf / Sleepy Smurf)
    9. Κοιμήσης (Dreamy Smurf)
    10. Λιχούδης (Greedy Smurf /Chef Smurf)
    11. Σκουντούφλης (Clumsy Smurf)
    12. Μελένιος (Vanity Smurf)
    13. Ντορεμί (Harmony Smurf)
    14. Μουσούδης (Tracker Smurf)
    15. Λουλούκος (Painter Smurf)
    16. Μουτζούρης (Sloppy Smurf)
    17. Μπιμπίκος (Poet Smurf)
    18. Μπιζέλης (Farmer Smurf)

πηγή: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...85%CE%BC%CF%86

Senior Member
    ʼντε μαρή ʼβα και έχω και αργή σύνδεση και κάνει μία ώρα να ανοίξει η σελίδα με τις φωτογραφίες σου!!!

Senior Member
    Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω! Για να μην πω είπαν στη γριά να.......Πήγαινε για ύπνο μαρή λιχούδο!!!

Επίσης να συμπληρώσω ...
    έκανε και η μύγα κ@λο και έχεσε τον κόσμο όλο!

Senior Member
    Eli από εκεί τα πήρα κι εγώ αλλά η λίστα του αρχηγού τα λέει αλλιώς.

Senior Member
    Σκουντούφλη η σκυλίτσα είναι δική σου ή μήπως είναι σκυλίτσος;:lol:

Senior Member
    Γεια στο στρουμφοχωριο!Εχουμε κ ενα θεατρο στρουμφακια μου κ ειμαστε στις τελευταιες προβες αφου εχουμε πρεμιερα πρωτη Μαρτιου.Ειναι φοβερη η παρασταση,με τα κοστουμια ολα ζωγραφισμενα στο χερι,ζωντανη μουσικη κ τραγουδι.καποιοι καλοθελητες ομως εκοψαν με μαχαορι ολα τα ταμπλω με αφισα της παραστασης απο πλαστικο σε μεγαλο μεγεθος που ειχαμε βγαλει στην πολη.Ειχαν κοστισει γυρω στα 500 ε κ φυσικα δεν υπαρχουν λεφτα για αλλα,ασε που μπορει να μας τα ξανασκισουν.
    Σημερα ηταν μια πολυ φορτισμενη μερα για μας γιατι πηρε φωτια,μπορει να το ειδατε στην τιβι,το δημοτικο μας θεατρο.Οι ζημιες ειναι μεγαλες,κατασταφηκε ολοσχερως το ξυλουργειο του θεατρου.η σκηνη κ ολη η σκεπη. Φυσικα ακυρωθηκαν ολες οι παραστασεις τους κ στα 2 εργα που θα παιζονταν μεχρι τελος μαρτη.Ευτυχως ομως δεν επιασαν φωτια τα κουστουμια που ειναι κ μεγαλης υλικης αλλα κ ιστορικης αξιας.

Senior Member
    Eli θυμάσαι πως μπαίνει το τικεράκι για να εξηγήσεις σε μία κοπέλα; Δεν τα καταφέρνει διαβάζοντας τις οδηγίες για το τικεράκι. Να της πω να στείλει u2u στη Ναταλία ή μήπως ξέρεις πως μπορεί να βοηθηθεί για να το φτιάξει;
    Τζίνα μου δεν το θυμάμαι πολύ καλά και δεν θα μπορέσω να το εξηγήσω καλά γραπτώς. Είναι λίγο περίπλοκη η διαδικασία και εγώ είχα μπλεχτεί λίγο μέχρι να το κάνω. Μάλλον δεν θα είμαι πολύ καλή στην εξήγηση μου.