ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 974
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 974 of 2553 FirstFirst ... 4748749249649729739749759769841024107414741974 ... LastLast
Results 14,596 to 14,610 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by polinaki1983

Σας δειλώνω λοιπον πως Τρίτη αποκλείετε να διαβάσω όλα όσα θα γράψετε από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ!!!!! Αμμα μεσα σε 14 ώρες πήγαν 10 σελιδες, δεν θέλω να σκεφτώ πόσες θα πάνε σε 3 μιση μέρες!!!!
    Έχουμε άπειρες σελίδες λοιπόν να σε θάψουμε!Χεχεχε!
    Τρίτη κατά τι ώρα περίπου υπολογίζεις;
    Μπα δεν με βοφίζεις παπαστρουμφ!!! Ξέρω πως με αγαπάτε πολύ και δεν πρόκειτε να με θάψετε για τίποτα!!! Αλλωστε δεν έχετε και τίποτα εναντίον μου για να με θάψετε!!!

χαχαχαχα

Τρίτη 8μιση ερχομαι δουλιά, γύρω στια 9 θα είμαι εδώ!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα γκρινιαροΓιωτάκι να έχεις κι εσύ μία υπέροχη μέρα χωρίς.........γκρίνια!
    εύκολο το'χεις χαχανουλη να μη γκρινιάζω,είναι η δεύτερη φύση μου!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι επειδή η δική σου γκρίνια είναι δεδομένη με το "χωρίς γκρίνια" εννοούσα να μη σε γκρινιάζουν οι άλλοι!:lol:

Senior Member
    Για αστήρικτο κεφάλι,μια χαρά δουλεύει,Χαχανούλη!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου!!
    διαβάζω διαβάζω και έχω φτάσει στην 573 σελίδα μονο. Αυτά παθαίνει όποιος τρέχει τα βράδυα στα γυμναστήρια!! Εγκρίνω το Στρουμφοχωριό με χίλια και αν δεν έχει κανείς αντίρρηση μπορώ να αυτοβαφτιστώ ως "Hefty" . Παω να συνεχίζω το διάβασμα και τα λέμε σύντομα μακια!!!

Senior Member
    Στρουμφοκαλημέρα και από εμένα!!!

Τζινάκο μου πάλι πήγαινε έλα στην τράπεζα είσαι;

ΜακΓιωτ τι έγινε; Ξυπνάμε προυνό προυνό και πρώτη κίνηση να ανοίξουμε το laptop να δώσουμε παρουσία; :lol: Μήπως θέλεις να μας ρίξεις σκόνη στα μάτια για τα πολλά ζζζζζΖζζζζζζΖζζζζζζ; Δεν μασάμε κυρία μου! Εσύ είσαι ικανή να έβαλες ξυπνητήρι να ξύπνησες να έγραψες και μετά από 1 λεπτό να ξανακοιμήθηκες! Αφού τον ύπνο τον έχεις στο τσεπάκι .

Ναταλία μου πως είναι το αυτάκι σου καλή μου; Ελπίζω καλύτερα, σήμερα πήγαινε μία βόλτα σε ένα φαρμακείο και αγόρασε ωτοασπίδες. Θα αποφύγεις έτσι και την κώφωση! Αχ πάντα το έλεγα.... κρίμα που οι άντρες δεν βγαίνουν με κουμπάκι αύξησης - μείωσης της έντασης του ήχου, πολύ κρίμα, θα ήταν τόσο χρήσιμο! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Καλημέρα κορίτσια μου!!
    διαβάζω διαβάζω και έχω φτάσει στην 573 σελίδα μονο. Αυτά παθαίνει όποιος τρέχει τα βράδυα στα γυμναστήρια!! Εγκρίνω το Στρουμφοχωριό με χίλια και αν δεν έχει κανείς αντίρρηση μπορώ να αυτοβαφτιστώ ως "Hefty" . Παω να συνεχίζω το διάβασμα και τα λέμε σύντομα μακια!!!
    Δεν σας τα είπανε καλά Στρουμφίτα μου! Εγώ είμαι ο Hefty-Προκόπης βαπτιζόμενη από την νονά μας Ναταλία - Μπαμπαστρουμφ! Εσύ βαπτίστηκες ήδη Στρουμφίτα καθώς έχεις αποκτήσει καλλίγραμμη σιλουέτα και φοράς και τα τακουνάκια σου ! :P

Senior Member
    Καλημέρα Κατερίνα και Eli. Ναι, προκόπη μου πάλι πέρα δώθε στην τράπεζα είμαι. Το γέλιο βέβαια είναι με τα ζώα μου που έχουν τρελαθεί από εχθές να μου κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι που γυρίζω σπίτι τις κλασικές χαρές της υποδοχής! Σίγουρα αναρωτιούνται αν τους κάνω τεστ για να δω πόση ώρα συνεχόμενα μπορούν να κουνάνε την ουρά τους! ʼσε που όταν φεύγω από το σπίτι αλλά και όταν γυρίζω σπίτι τους δίνω πάντα από ένα μπισκοτάκι. Χθες βέβαια σταμάτησα να τους δίνω γιατί τόσες φορές που έφυγα και ξαναγύρισα θα έπρεπε να έχω δύο κουτιά μπισκότα για να τους δώσω!

Senior Member
    Καλημερούδια σε όλο το στρουμφοχωριό!

Χαχανούλη,δεν ξέρω πώς να σου το φέρω,αλλά έχω την απειροελάχιστη υποψία πως οι χαρές είναι για αυτό που δίνει το χέρι κι όχι το χέρι αυτό καθ'εαυτό...

Senior Member
    Αχ, Ναταλία μου λες να μην το ξέρω τι λιχούδικα αλά Αβα style είναι τα βρωμόζωά μου;!:lol: Αλλά τι να κάνω; Τα δουλεύω για να δουλεύουν. Δηλαδή τους δίνω χαρά για να μου δίνουν χαρά!

Senior Member
    Ένα πράγμα σαν το λαλαγγομασάζ για το λαλάγγιασμα...Κατάλαβα...

Senior Member
    Μέσα στο αστήρικτο μυαλό μου είσαι!:lol: By the way είδες πως φανερώθηκαν τα απωθημένα της ʼβας όταν έμαθε να ποστάρει φωτογραφίες; Δεν άφησε λαλάγγι για λαλάγγι!

Senior Member
    :lol: πράγματι Χαχανούλη μου! Δεν άφησε λαλάγγι για λαλάγγι! Πάω να κάνω καμιά δουλειά η προκομμένη καθότι και Προκόπης να τιμήσω και το όνομα που μου έδωσε η νονά μου! Έχω παρατήσει τις δουλειές μου και το σπίτι μου με τις βόλτες και τα φορουμίσματα! ʼσε που αποφάσισα να πάρω καινούρια Χρυσή Ευκαιρία και να αρχίσω τα τηλέφωνα αδιακρίτως μπας και μου κάτσει και καμιά δουλειά γιατί δεν μας βλέπω να την βγάζουμε καθαρή! Αυτό μάλλον από Τρίτη βέβαια γιατί σήμερα μάλλον δεν προλαβαίνω... Σας φιλώ στρουμφάκια μου πολυαγαπημένα! Τα λέμε later.

Senior Member
    Eli δε λες που συγκρατήθηκε κιόλας και δε μας έβαλε πραγματικά λαλαγγοόργανα; Εγώ μπαίνω στη χρυσή ευκαιρία από το ίντερνετ και αν βρω αγγελίες που με ενδιαφέρουν στέλνω μήνυμα και παίρνω τον κωδικό για να δω τα τηλέφωνα, άσε που μερικές φορές φαίνονται τα τηλέφωνα ή τα e-mails και δε χρεώνομαι τα 2,50 ευρώ για τον κωδικό που ισχύει για 24 ώρες. Μην ανησυχείς, κάνε τις δουλειές σου με ηρεμία και έλα αργότερα που θα έχουμε γράψει άλλες 10 σελίδες για να διαβάσεις!