ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 977
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 977 of 2553 FirstFirst ... 4778779279679759769779789799871027107714771977 ... LastLast
Results 14,641 to 14,655 of 38289
    Senior Member
    Γυρνώντας από τη μητέρα μου με την ταραμοσαλάτα υπό μάλης φόρεσα τις.... παρωπίδες μου και μπήκα στο Μαρινόπουλο για να πάρω ένα νοστιμότατο χαλβά με αμύγδαλα που έχει δικής του παραγωγής που είναι και φθηνός και ωραία ψημένος και τίγκα στο αμύγδαλο. Φλέρταρα και με κάτι καλαμαράκια που με γέμισαν υποσχέσεις ότι θα τηγανιστούν για χάρη μου αλλά τελικά δεν τους έκατσα! Από την ώρα που πήρα το χαλβά ψάχνω να βρω τη φειδώ και τη σύνεση αλλά κάπου έχουν πάει μάλλον και δεν τις βρίσκω πουθενά. Ελπίζω να επιστρέψουν πριν αρχίσω να τρώω το χαλβά!:lol: Προκόπη ακόμα τίποτα με την τράπεζα, στο πέρα δώθε κείθε είμαι.

Senior Member
    .....Αν το δεις Τζινάκι και σαν κάψιμο θερμίδων το περά-δώθε-κείθε, έχει και τα υπέρ του....

Senior Member
    Λουλούκο, πες αλεύρι, το 8ακι σε γυρεύει, και σύντομα το 7άκι θα σε γυρέψει! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις αστερόσκονή μου εσύ και θα δεις το βαρος που επιθυμείς σύντομα!
    Σας ευχαριστώ όλες για τα θετικά σχόλια, το φουστανάκι μου και εγώ τα δεχόμεθα όλα ταπεινά!
    Σε λίγο φεύγω , πάω για δουλειά και μετά ............. thai massage, το βράδυ , αν ακόμα ακούω στο όνομά μου και δεν το έχω ξεχάσει από την ευχαρίστηση του μασάζ, θα σας τα πω λεπτομερειακά..

Senior Member
    Κοριτσάκια μου θέλω να βάλω φωτό από το καλοκαίρι π ήμουν 86 να δείτε πως έιμαι...Αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ʼκουσον άκουσον Γιώτα εσύ που είσαι και καθηγήτρια, τέτοια ώρα να παραδίδω μαθήματα. Λοιπόν σκουντούφλη και λιχούδη καθήστε στο θρανίο σας ήσυχα και παρακολουθήστε. Στη σελίδα που βρίσκεστε κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάτε, πάτε και πατάτε το post reply. Στη σελίδα που σας ανοίγει γράφετε το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφετε θα δείτε που λέει browse, πατάτε το browse λοιπόν και σας βγάζει στον υπολογιστή σας όπου πάτε εκεί που έχετε αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σας φυσικά, την κλικάρετε και πατάτε το άνοιγμα. Προσέχετε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σας που σημαίνει ότι την φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάτε ακριβώς από κάτω το post reply και βγαίνει το πουλάκι. Καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κ@κ@;
    Αστερόσκονη δες τις οδηγίες που έδωσα για να ποστάρουν φωτογραφίες χθες στα κορίτσια κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα μου λες. Να θυμάσαι ότι αν οι φωτογραφίες σου είναι πολύ μεγάλες δεν θα στις πάρει. Αν δεν ξέρεις πως μικραίνουν οι φωτογραφίες θα σου πω.

Senior Member
    Ευχαριστώ και επανέρχομαι!!!!:kiss:

Senior Member
    Χουζούρη με την ανεβασμένη ψυχολογία που έχεις (φτου φτου φτου) και με το μασάζ που θα κάνεις αργότερα, προβλέπω να γυρνάς πετώντας το βράδυ στο σπίτι σου και το ωραίο σου φορεματάκι να ανεμίζει στους αιθέρες!:lol:

Senior Member
    Αστερόσκονη και καλοκαιράκι βλέπω και βραδάκι βλέπω και τσαντάκι βλέπω και τακουνάκι βλέπω και ρολογάκι βλέπω και μαλλάκι βλέπω και μινάκι βλέπω και μπουτάκι βλέπω!:lol: Q σου λεβέντημ! Μία κούκλα είσαι!

Senior Member
    Πού θα πάω καλέ χωρίς τσαντάκι??Το τακουνάκι..απλά αγαπώ! Το δε μαλλάκι είναι το κλασσικό μου μαλλάκι μετά το μπάνιο...Μαλλάκι διακοπών ένα στέγνωμα και φύγαμε.... :smilegrin:

Την έβαλα για να γνωριστούμε στρουμφάκια μου!!!!!

Senior Member
    ASTEROSKONI μια ομορφια φτου φτου..

Senior Member
    [quote]Originally posted by monadiki1
    ASTEROSKONI μια ομορφια φτου φτου.. [/quo

Δε βρίσκω το ντροπαλό emoticon....

Senior Member
    Καλά έκανες λουλούκο. Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο τόπικ φωτογραφίες πριν και μετά, εκεί θα γνωρίσεις και αρκετές από εμάς.

Senior Member
    Πωπωπω!Τι Λουλούκος είναι αυτός!Μπουκιά και συγχώριο!
    Αλλά και το κορίτσι μου με το κοινόχρηστο φουστανάκι του,το υπέροχο κραγιόν και το φουντωτό μαλλάκι,
    που θα μου ταϊστεί οσονούπω...Τρελά κέφια η στρουμφοπαρέα!Μετά τα χθεσινά ,9 να'τα και τα 8αράκια!
    Μπράβο σας καλά μου στρουμφάκια!Ο σοφός σας πατέρας όμως έχει έναν στρουμφοκανόνα να σας θέσει:
    ΔΕ ΖΥΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Ξέρω,δε φταίτε εσείς!Ο κακός ο Δρακουμέλ σας έκανε
    μάγια για να σας τρελάνει...Θέλω να βάλετε τα δυνατά σας να του αντισταθείτε επειδή τα δικά μου ξόρκια
    δεν πιάνουν εδώ που βρίσκομαι τόσο πολύ κοντά στη δική του αρνητική ενέργεια...Θα προσπαθήσετε
    να το κάνετε αυτό,φανταστικά μου στρουμφάκια;Ιδίως εσείς τα δύο τα φωτοτσαχπίνικα!Ε;

Senior Member
    Πφφφφφ.....μπαρμπαστρουμφ δε μ'αγαπας καθολου!!!! εγω ειμαι καλλιτεχνικο πνευμα και δεν μπορω να ... περιοριζομαι

Θα μαραθω χωρις τη ζυγαρια μου....θα χασω την εμπνευση μου....θα μεινει ο πολιτιστικος στρουμφόκοσμος χωρίς περιεχόμενο :barfy::barfy::barfy::barfy:

Senior Member
    Τ'ακούς λουλούκο τι λέει ο παπαστρούμφ που ζυγίζεσαι κάθε τέταρτο;!