ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 979
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 979 of 2553 FirstFirst ... 4798799299699779789799809819891029107914791979 ... LastLast
Results 14,671 to 14,685 of 38289
    Senior Member
    Οπότε Λουλούκο μου και τώρα είσαι λίγο πολύ το ίδιο, εννοώ δεν έχεις μεγάλη διαφορά από τη φωτογραφία. Γιατί είδες τα ύψη και τα βάθη στις δικές μας φωτογραφίες!!! Και είσαι γύρω στο 1,70; Αν ρωτάω πολλά πες μου να σταματήσω γιατί σε λίγο θα σε ρωτήσω και για τη φορολογική σου δήλωση και το Ε9!:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Βρε Σκουντούφλη είπαμε ότι μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα αλλά να είμαι και τόσο ικανή πια;!!!!:lol:

Το κορίτσι Χαχανουλόλάστιχο :lol:

Senior Member
    Όχι καλέ, συντροφάκια στο ίδιο χωριό είμαστε, σε διπλανά μανιτάρια μένουμε!!!! Είμαι 1.70 στην ταυτότητα αλλά μάλλον η αλήθεια είναι 1.69 (χάθηκε να ήμουν 1.74 τουλάχιστον???):smirk::smirk::smirk:

Έχω μία σχετική διαφορά αλλά όχι κάτι το τρομερό, ισχύει :bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Το ίδιο αναρωτιέμαι για το 1.74 κι εγώ Αστερόσκονη γιατί είμαι μεν 1.70 αλλά δε φοράω τακούνια γιατί δεν τα έχω συνηθίσει και πονάνε τα πόδια μου.

Senior Member
    Χαχανούλη το καλοκαιράκι οι πλατφόρμες είναι πολύ πιό άνετες...Ειδικά αν βρεις καλη μλαρκα, ελαφριές είναι τέλειες...

Επειδή κι εγώ έχω ιστορικό διαστρεμμάτων στον αστράγαλο δεν επιτρέπεται το πολύ τακούνι και ειδικά το λεπτό...Εγώ τα φοράω βέβαια...Η όδα όμως όσο πάει δουλεύει για εμάς όλο και περισσότερο μιας και τα τακούνια πιο χοντρά άρα και πιό άνετα κι ευκολοφόρετα :saint:

Senior Member
    * μόδα

Senior Member
    Originally posted by break

Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχετε μαζευτεί?
    Ξύπνησε η κακιά δασκάλα μέσα μου breakaki! Λάθος διατύπωση χρυσό μου παιδί, η σωστή είναι Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχουμε μαζευτεί? , γιατί βγάζεις την ουρά σου απέξω καλέ? Μήπως δεν έχεις ένα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό πρόσωπο, μήπως δεν έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever? Έλα να αφήνουμε τις μετριοφροσύνες!

Senior Member
    Λουλούκο μου εσύ, είσαι ένα ζουμερό, γλυκό και σέξι κοριτσάκι! Φτου να μη σε ματιάσω, καλό γονίδιο στην οικογένειά σου, να προσέχεις εκεί στα ξένα, μη σε κλέψει κανένας ξενέρωτος Βρετανός!

Senior Member
    Αρχηγέ, δυστυχώς το γίδι ετούτο που σου γράφει τώρα, είναι το αναιδές και ανυπάκουο γίδι και μάλλον δεν θα σου κάνει το χατήρι με τη ζυγαριά, αλλά δεν σου φτάνει που δεν επηρεάζει την ψυχολογία μου καθόλου ό,τι και να δείξει, δεν σου φτάνει που μόνο στις μεγάλες χαρές, όταν αλλάζω δεκάδα δλδ το κάνω θέμα με φωτό και ποστς, θέλεις να επέμβεις και στο ζύγισμά μου... εεε, όχι!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Λουλούκο μου εσύ, είσαι ένα ζουμερό, γλυκό και σέξι κοριτσάκι! Φτου να μη σε ματιάσω, καλό γονίδιο στην οικογένειά σου, να προσέχεις εκεί στα ξένα, μη σε κλέψει κανένας ξενέρωτος Βρετανός!

Μπα, τον έχω βρει τον ελληνάκο μου εγώ χιχιχι.Σε ευχαριστώόμορφο συστρουμφάκι μου

Senior Member
    Χουζούρη άσε τον αρχηγό στην ησυχία του, ανησυχία του δηλαδή με τόσο ροχαλητό και πες μας για τα μασάζια!

Senior Member
    Λοιπόν, είχα 14 μήνες να πάω για thai massage, δεν είναι χαλαρωτικό μασάζ, είναι βασικά θεραπευτικό, όχι βέβαια ότι σου λύνει τα ορθοπεδικά σου προβλήματα, αλλά σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά για καμιά βδομάδα. Με έπιασε η Ταϋλανδέζα από τα νύχια των ποδιών και έφτασε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, μου άλλαξε τα φώτα πλάτη και αυχένα που έχω και πόνους, γενικά & ειδικά υ π έ ρ ο χ α! Το κρεβάτι του μασάζ είχε και ηλεκτρική κουβέρτα οπότε η θερμότητα με γλάρωνε και χαλάρωνε όσο η κοπελιά πάλευε την κορμάρα μου την έρμη, αρωματικά έλαια, πορτοκαλόφλουδες, μουσική ασιατική, όλο το πακέτο! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες, νά'ναι καλά η κουμπάρα μου που μου τα παρέχει!

Senior Member
    Originally posted by break

Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχετε μαζευτεί?
    Ξύπνησε η κακιά δασκάλα μέσα μου breakaki! Λάθος διατύπωση χρυσό μου παιδί, η σωστή είναι Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχουμε μαζευτεί? , γιατί βγάζεις την ουρά σου απέξω καλέ? Μήπως δεν έχεις ένα κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό πρόσωπο, μήπως δεν έχεις τα ωραιότερα μαλλιά ever? Έλα να αφήνουμε τις μετριοφροσύνες!

Προς στιγμήν τρόμαξα :lol: ωχ λέω όλο κ κάποιο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος θα έχω κάνει!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :starhit:

Senior Member
    Ωραιότατα! ʼρα Χουζούρη όντως γύρισες πετώντας πίσω. Ξέρεις πόσο στοιχίζει κανονικά αυτό το μασάζ;

Senior Member
    Λοιπόν, είχα 14 μήνες να πάω για thai massage, δεν είναι χαλαρωτικό μασάζ, είναι βασικά θεραπευτικό, όχι βέβαια ότι σου λύνει τα ορθοπεδικά σου προβλήματα, αλλά σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά για καμιά βδομάδα. Με έπιασε η Ταϋλανδέζα από τα νύχια των ποδιών και έφτασε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, μου άλλαξε τα φώτα πλάτη και αυχένα που έχω και πόνους, γενικά & ειδικά υ π έ ρ ο χ α! Το κρεβάτι του μασάζ είχε και ηλεκτρική κουβέρτα οπότε η θερμότητα με γλάρωνε και χαλάρωνε όσο η κοπελιά πάλευε την κορμάρα μου την έρμη, αρωματικά έλαια, πορτοκαλόφλουδες, μουσική ασιατική, όλο το πακέτο! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες, νά'ναι καλά η κουμπάρα μου που μου τα παρέχει!

Ακόμα καλύτερα αν ήτανε Ταϊλανδέζος :lol: