ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 981
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 981 of 2553 FirstFirst ... 4818819319719799809819829839911031108114811981 ... LastLast
Results 14,701 to 14,715 of 38289
    Senior Member
    Κορίτσια θα κάνω την ανατροπή σήμερα και θα σας καληνυχτίσω πριν από το Χουζούρη γιατί άρχισε να κάνει νύστα. Πάω να σπρώξω την Κέλλυ που κοιμάται στο μαξιλάρι μου για να πάει πιο κει και να στρωθώ εγώ. Καλό βράδυ σε όλες μας και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Νωρίς σήμερα επισκέπτεται ο Μορφέας το στρουμφοχωριό, ας είναι!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά Χαχανούλη!

Senior Member
    Καληνύχτα κοπέλες μου!!!!!Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα όσα γράψατε,μόνο κάτι για Ταυτλανδεζους πήρε το μάτι μου,αλλά θα το κάνω αύριο !!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!

Senior Member
    Nighty ομορφιές μου!!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σας στρουφοσυντροφια!Διαβασα τις πολλες σελιδες το απογευμα κ ηθελα να σχολιασω αλλα τα εχω ξεχασει....
    Θυμαμαι ομως μια ομορφη κ λαμπερη Αστεροσκονη!Μπραβο για αυτα που εχασες,κουραγιο κ δυναμη για τα υπολοιπα γλυκεια μου. Μια απαστραπτουσα Μακ Γιωτ με καινουριο φουστανακι σε αλλη μερια του καφε σπιτιου που δεν ξεραμε.Γιωτα μου χαιρομαι με τα χαρα σου!Μου αρεσει που το εκπεμπεις!Μεγαλη η διαφορα σου απο τοτε που ειχαμε βρεθει.Παντα ετσι να εισαι κοπελλα μου! συμφωνω για το μασαζ Χουζουρη οτι ειναι το κατι αλλο!εχω κανει μονο μια φορα οταν ειχα παει στην Κινα.Ολοι ειχαν παρει γυναικες κ εγω ζητησα αντρα.Εκανε θυμαμαι τα 50 λεπτα 18 ε.Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα αλλα επειδη δεν μιλουσε αγγλικα πηρε τηλ τη φιλη του να μου μιλησει αυτη.Κινεζικα αγγλικα αυτη,μισοαγγλοελληνικα εγω,μου εκανε σκηνη γιατι ζητησα αντρα κ γιατι εκανε παραπανω ωρα!Πληρωσα τα παραπανω αλλα επεσε το γελιο της αρκουδας μετα στην παρεα!Αν ισχυει αυτο που λενε για τους κινεζους.Αλλα εγω δεν ηξερα....

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Γεια σας στρουφοσυντροφια!Διαβασα τις πολλες σελιδες το απογευμα κ ηθελα να σχολιασω αλλα τα εχω ξεχασει....
    Θυμαμαι ομως μια ομορφη κ λαμπερη Αστεροσκονη!Μπραβο για αυτα που εχασες,κουραγιο κ δυναμη για τα υπολοιπα γλυκεια μου. Μια απαστραπτουσα Μακ Γιωτ με καινουριο φουστανακι σε αλλη μερια του καφε σπιτιου που δεν ξεραμε.Γιωτα μου χαιρομαι με τα χαρα σου!Μου αρεσει που το εκπεμπεις!Μεγαλη η διαφορα σου απο τοτε που ειχαμε βρεθει.Παντα ετσι να εισαι κοπελλα μου! συμφωνω για το μασαζ Χουζουρη οτι ειναι το κατι αλλο!εχω κανει μονο μια φορα οταν ειχα παει στην Κινα.Ολοι ειχαν παρει γυναικες κ εγω ζητησα αντρα.Εκανε θυμαμαι τα 50 λεπτα 18 ε.Ομως αυτος εκανε παραπανω να τελειωσει(δεν θελω κρυφα γελακια,τοτε ημουν 78 κιλα αν κ εκανα πλακα οτι ειμαι ενα στρεμμα γυναικα γι'αυτο αργησε)κ ζητησε παραπανω χρηματα αλλα επειδη δεν μιλουσε αγγλικα πηρε τηλ τη φιλη του να μου μιλησει αυτη.Κινεζικα αγγλικα αυτη,μισοαγγλοελληνικα εγω,μου εκανε σκηνη γιατι ζητησα αντρα κ γιατι εκανε παραπανω ωρα!Πληρωσα τα παραπανω αλλα επεσε το γελιο της αρκουδας μετα στην παρεα!Αν ισχυει αυτο που λενε για τους κινεζους.Αλλα εγω δεν ηξερα....

Γλαύκη κάτι ήξερες εσύ που επέλεξες άντρα!!!!!!!!
    Για τους κινέζους δεν υπάρχει κ η καλύτερη φήμη!!
    Τι εννοείς όταν λες δεν ήξερα...............τι δεν ήξερες Γλαύκη? ομολόγα τώρα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Δεν ηξερα αν ισχυει η φημη η οχι πονηρω.....Παιρνουμε τα κλειδια καθε βραδυ μου φαινεται σκουντουφλη!Ολες πανε νωρις για υπνο στο στρουμφοχωριο....

Senior Member
    Είδες της στέλνω νωρίς για ύπνο:lol::lol:

Τι έγινε τελικά με τη φωτιά?

Senior Member
    Καλο ξημερωμα.....

Senior Member
    Καληνύχτα πρασινομάτα !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Την εσβησαν αλλα εχει πολλες ζημιες.Επισκευες αλλαγη σκεπης,καθαρισμα ....καλη σου νυχτα ομορφη σοκολατενια ......
    Τωρα μου το ανοιξε!Δεν εχω δα κ τετοια ματια!Ευχαριστω παντως!

Senior Member
    Τι;Μόνο δυο ψωροσελιδες;Αυτή είναι η συμπαράσταση σας στις ροχαλητοβολημενες μου νύχτες;
    Εμ έφυγε ο Λιχουδης εμ ο Προκοπης ξεπερνά τον εαυτό του,να Χουζουρευει κι ο Χαχανουλης
    αυτό παραπαει!Μαύρο γιδι,μαύρο φίδι που σ´ έφαγε,που θεωρείς πως έχεις λόγο για το αντικείμενο
    στ´αριστερα της πόρτας του υπνοδωματιου σου!Ζήσαμε να τ´ακουσουμε κι αυτό!Θα τιμωρηθεί
    παραδειγματικά για την αναίδεια σου!Τσιροτα στα ματιά και μασάζ από λιγδιασμενα χέρια γκαραζιερη
    για αρχή,ώστε να σου δώσω την ευκαιρία έγκαιρης μετανοίας.Μετά χοντραινει το παιχνίδι!
    Καλο μας ξημέρωμα προς το παρόν!Η συνέχεια από τον υπολογιστή του κομπρεσερ όταν
    με το καλό παύσει εργασία.Στρουμφοφιλακιααα� �α!

Senior Member
    Καλημερα....... Ελπιζω να μην ισχυει το 'η ιστορια επαναλαμβανετε' στην δικια μου περιπτωση..... Ξυπνησα σημερα και στο εσωρουχο μου ειχα αιμα.....

Senior Member
    KALA KSEFANTOMATA SE OLOUS !!!! AFIEROMENO ME AGAPI TO AGAPIMENO MOU
    http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw

Senior Member
    sorry gia ta agglika grafo apo netbook. Polinaki poli aima koritsaki mou, mipos allazeis mina? pires ton giatro?