ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 983
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 983 of 2553 FirstFirst ... 4838839339739819829839849859931033108314831983 ... LastLast
Results 14,731 to 14,745 of 38289
    Senior Member
    Να περάσεις όμορφα Μπαμπαστρούμφ μας!!! Και εύχομαι χωρίς άλλες δυσάρεστες γευστικές εκπλήξεις! Φιλιάααααα

Senior Member
    Πωλινάκι μου τι έγινε πήρες τον γιατρό σου τηλέφωνο;;; Όταν μπορέσεις γράψε μας νέα και εμάς που ανησυχούμε ε;

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Όλα μου την έδιναν
    κι όσο μου την έδιναν τόσο στράβωναν.
    Βάση του νόμου της έλξης μου ακούγεται πολύ λογικό. Τυχαίο είναι νομίζεις που εγώ χαχανίζω όλη την ώρα;

Senior Member
    Προκόπη ως νούμερο που είμαι επιδιώκω να είναι νούμερα και όλοι γύρω μου! Η κουμπαριά μας προκύπτει επειδή του έχω βαφτίσει την κόρη και είμασταν από παλιά φίλοι. Οπότε δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι! Τα ζωάκια μου έρχονται κάθε τόσο να τα χαϊδέψω και καίει το τρίχωμά τους λες και βγήκαν από το φούρνο.

Senior Member
    Καλημέρα όμορφες!!!!

Πωλινάκι μου μην ανησυχείς καρδούλα μου μέχρι να βρεις το γιατρό!!!Το άγχος δε βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις!!!Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά κοριτσάκι μου!!!!

Χαχανούλη ο κουμπάρος σου στέλνει ψαράκια Λονδίνο???Να μυρίσει λίγο Ελλάα γιατί όλο κάτι σολωμούς και τόνους τρώμε εδώ...

Μπαμπαστρούμφ, τσιζκεικ με γιαούρτι???Ε, έλεος, ούτε ιερό ούτε όσιο!!!!!!Συγχίστηκα και μόνο που το σκέφτηκα :bouncing:

Ελάκι, πόσο σε ζηλεύω που βλέπεις τις αμυγδαλιές!!!Είναι το αγαπημένο μου δέντρο...το αγαπώ πολύ!!!

Κατά τα άλλα, πέσαμε άλλο ένα κιλό από χτες!!!! 87!!!!! ( Ναι μπαμπαστρούμφ, ζυγίστηκα ΚΑΙ σήμερα!!!!) Χαχαχαχα χοροπηδάω!!!!

Δεν πήγε άδικα το 30' ελλειπτικού χτες!!!! Καλημέρα να'χουμε συντρόφισσές μου όμορφες!!!!

Senior Member
    Αστερόσκονη μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοο!!!!!!!!! Έδωσες ρέστα που λέμε εντώ στο Ελλάντα! Γλαύκη με την Αστερόσκονη εδώ μέσα σε βλέπω να περπατάς συνεχώς σκυφτή!

Senior Member
    Πω πω Αστερόσκονη τι κάνεις κορίτσι μου; Μπράβο σου κοπελάρα μου! Να μας προσέχεις όμως ε; Επικεντρώσου λίγο παραπάνω στην άσκησή σου και πρόσεχε την διατροφή σου να μην είναι ελλιπής σε θρεπτικά συστατικά για να μην ζοριστείς στην συνέχεια. Ουφ εγώ έχω μία ακατάσχετη όρεξη αυτές τις μέρες και παλεύω να την ελέγξω. Αλλά δεν με ρίχνει. Έρχεται η άνοιξη χιχιχι θα φύγουν τα κρύα και θα νιώσω καλύτερα!

Senior Member
    Χαχαχα ούτε κι εγώ ξέρω τι κάνω!!! Μάλλον επειδή είχα 2 χρόνια να κάνω δίαιτα και ο οργανισμός μου είχε συνηθίσει στο πολύ φαγητό, τώρα με το λίγο ανταποκρίνεται! Είμαι ευτυχισμένη!!!Είπα να διορθώσω αρχικά τη διατροφή μου και η απώλεια θα έρθει και να που έρχεται... Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω αυτό όμως!!!!

Senior Member
    Βρε καλώς το και το λαλάγγι που με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν το τριήμερο θα........πετάξουμε χαρταετό!! Τι κούλουμα τι κουκούλωμα! :lol: :lol:

Senior Member
    ναταλια εγω το τσιζκεηκ το κανω μισο κρεμα τυρι μισο γιαουρτι για λιγοτερα λιπαρα και λιγοτερες θερμιδες.ωραιο ειναι ομως.

Senior Member
    Cheesecake ακούω και μου πέφτουν τα σάλια, είναι το αγαπημένο μου γλυκό! Πριν 5 χρόνια είχα πάει Αμερική και εκεί υπάρχει μια αλυσίδα ζαχαροπλαστείων που λέγεται Cheesecake Factory, και έχει , όπως καταλαβαίνετε, όλες τις πιθανές εκδοχές του γλυκού, τι με κεράσι, τι με βύσσινο, τι με καραμέλα, τι με σοκολάτα, κόλαση! Τα δοκίμασα όλα!

Πωλίνα, μίλα με το γιατρό σου και ενημέρωσέ μας, έχουμε όλες την έννοια σου..
    Τζινάκο, το γλύκανες το λαλλάγγι και θέλει επαναληπτικούς αγώνες για να πάρει τη ρεβάνς! αχα! Καλό πέταγμα του χαρταετού μπρε!
    Λουλούκο μ' , χρυσό μου κοριτσάκι, τι καλά μαντάτα είναι αυτά, άντε να ανεβαίνει η ομάδα!
    Ελένη, σε 800 γραμμαριάκια, χτυπάμε πενηντάρα! Βουρ μετά να κόψουμε και το τριψήφιο!

Μόλις έφαγα τα μπιφτεκάκια με πατάτες στο φούρνο που έφτιαξα, πέτυχαν, +λίγα βραστά λαχανικά και όλα ΟΚ, την πήραμε και τη σημερινή πρωτεϊνη, τα θρεπτικά μας συστατικά, εεε το βράδυ θα κάνω καμία κραιπαλίτσα!

Senior Member
    γιωτα δεν μπορεις να φανταστεις πως περιμενω να φυγουν αυτα τα 800γρ.οταν δω και το 99,9 θα πεσω ξερη.και εμενα το cheesecake ειναι το αγαπημενο μου.

Senior Member
    Ναιαιαιαι να ανεβαίνουμε!!!Φτου μας μη μας ματιάσω!!!!

Μπιφτεκάκια ε????Αχ....τί μου θύμισες τώρα....κάτι κεφτέδες στη μπιφτεκούπολη στη Γλυφάδα άλλο πράγμα!!! Ο πεινασμένος...μπιφτέκια ονειρεύεται!!!

Senior Member
    Ελενάκι, θα φύγουν και τα γραμμάρια και τα κιλάκια, και το διψήφιο πολύ σύντομα θα είναι η καινούρια πραγματικότητα σου! Φαντάζομαι πριν το Πάσχα να έχουμε 9άκι στο τίκερ σου!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ελενάκι, θα φύγουν και τα γραμμάρια και τα κιλάκια, και το διψήφιο πολύ σύντομα θα είναι η καινούρια πραγματικότητα σου! Φαντάζομαι πριν το Πάσχα να έχουμε 9άκι στο τίκερ σου!
    keep your fingers crossed