ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 988
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 988 of 2553 FirstFirst ... 4888889389789869879889899909981038108814881988 ... LastLast
Results 14,806 to 14,820 of 38289
    Senior Member
    breakaki, ξέρω στο πετσί μου πως είναι να μην έχεις στήριξη από εκεί που θα έπρεπε πρωτίστως να έχεις, ξέρω τι σημαίνει να σε "κρεμάνε" συναισθηματικά, ξέρω πως εύκολα παίρνεις 30 κιλά μετά από τέτοια απογοήτευση, ξέρω κι άλλα που ελπίζω εσύ να μη χρειαστείς να μάθεις, είσαι μια δυνατή κοπέλα, έχεις ήθος, έχεις προσωπικότητα, έχεις χιούμορ, έχεις καλοσύνη, σύντομα θα έχεις και όλα τα υπόλοιπα καλά που σου χρωστά η ζωή!

Senior Member
    Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους είναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!

Senior Member
    κερδίζεις την αμέριστη εκτίμησή μας, το θαυμασμό και τη σφοδρή επιθυμία κάποτε να αξιωθούμε και εμείς τέτοια μεγαλεία!:lol::lol:

Senior Member
    Δυστυχώς όλοι έχουμε περάσει πράγματα στα οποια θέλαμε στήριξη κ αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας μας έγραψαν κανονικά . Συμφωνω απόλυτα μ'αυτο που έγραψε πριν η break ,μπράβο που μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις ,θέλει μεγάλα @ για να το κάνεις

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εφόσον μου έχετε δείξει την εκτίμησή σας καιρό τώρα, τότε γιατί να πληκτρολογώ όλη μέρα;:lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    breakaki, ξέρω στο πετσί μου πως είναι να μην έχεις στήριξη από εκεί που θα έπρεπε πρωτίστως να έχεις, ξέρω τι σημαίνει να σε "κρεμάνε" συναισθηματικά, ξέρω πως εύκολα παίρνεις 30 κιλά μετά από τέτοια απογοήτευση, ξέρω κι άλλα που ελπίζω εσύ να μη χρειαστείς να μάθεις, είσαι μια δυνατή κοπέλα, έχεις ήθος, έχεις προσωπικότητα, έχεις χιούμορ, έχεις καλοσύνη, σύντομα θα έχεις και όλα τα υπόλοιπα καλά που σου χρωστά η ζωή!

Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ανταποδίδω!

Δεν ξέρω εάν η ζωή δεν μου φέρθηκε καλά ή εάν εγώ δεν μπορούσα να δω χωρίς παρωπίδες ή εάν ήτανε οι καταστάσεις που τελικά έβλεπα ότι ήθελα να δω!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους είναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!

Σιγά σιγά ανεβαίνεις στην ιεραρχία!!!!!!
    Είσαι εγγεγραμμένη απο τον Ιούλιο κ είσαι θαμώνας κ εμείς εγγεγραμμένες εδώ κ τρία χρόνια κ τι ήμαστε?

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Δυστυχώς όλοι έχουμε περάσει πράγματα στα οποια θέλαμε στήριξη κ αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας μας έγραψαν κανονικά . Συμφωνω απόλυτα μ'αυτο που έγραψε πριν η break ,μπράβο που μπόρεσες να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις ,θέλει μεγάλα @ για να το κάνεις

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Γεια σας και πάλι!
    Μία κρίση με το πλήκτρο του "Enter" με άφησε εκτός συναγωνισμού για τόση ώρα. Κόλλησε ένα πετραδάκι ή μάλλον ψιχουλάκι :lol: κάτω από το πλήκτρο του netbook και έκανα ολόκληρη επιχείρηση με τσιμπιδάκια για να ξαναβάλω το πλήκτρο στην θέση του! Ουφ κουράστηκα!! :lol:
    Να μας ζήσει το κουμπαρομωράκι !!!!
    ΜακΓιωτ μου καλά τα λές με το θέμα μωρό και να συμπληρώσω ότι καμιά φορά κάποια πράγματα μπορεί να μην τα καταλαβαίνουμε όταν συμβαίνουν ή γιατί κάποια άλλα δεν συμβαίνουν αλλά όλα έχουν τον λόγο τους... Η ζωή είναι περίεργη και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει... και επειδή είμαστε καλά παιδιά και αισιόδοξα είμαι σίγουρη ότι μας επιφυλάσσει καλά πράγματα για το μέλλον έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν διαφαίνονται! Αυτό ισχύει για όλους μας και για σένα σοκολατένια μου! :love:

Senior Member
    Γεια σου ρε χαχανούλη με τα ρεκόρ σου!! Από εμένα πάντως έχεις κερδίσει ένα γενναίο κομμάτι φρέσκο υγιεινό κέικ! Έλα να το πάρεις χιχιχιχι:tumble:

Senior Member
    ΜακΓιωτ άλλα 28 ποστ και έχεις γίνει θαμωνάκι και εσύ! :bigsmile:

Senior Member
    Κερδίζω κάτι ή είναι σαν τους ξεπεσμένους βαρώνους που έχουν τον τίτλο αλλά η τσέπη τους ειναι άδεια; Μία σαμπάνια, ένα κόκκινο χαλί, μία τιάρα βρε αδερφέ!
    προς ώρας πάρε ένα φιλί μμμουτς κ όταν έρθεις από εδώ κ μια βολτα με τη μηχανή που επιτέλους φτιάχτηκε ,ας είναι καλά ο αντρουλης που δε μ'άφησε ξεκρέμαστη μέρες που είναι!!!!!

Senior Member
    Τζίνα μήπως η Kelly μετά το μπάνιο της είναι κάπως έτσι;;; :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by break

Σιγά σιγά ανεβαίνεις στην ιεραρχία!!!!!!
    Είσαι εγγεγραμμένη απο τον Ιούλιο κ είσαι θαμώνας κ εμείς εγγεγραμμένες εδώ κ τρία χρόνια κ τι ήμαστε?
    Και σκέψου ότι τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και τον μισό Οκτώβριο ήμουν στο εξοχικό χωρίς ίντερνετ και ανακάλυψα και τον οίκο σας το Νοέμβριο!! Δηλαδή να σου έρχεται τρέλλα! :lol: :lol:

Senior Member
    ή μήπως κάπως έτσι: :lol::lol: