ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 995
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 995 of 2553 FirstFirst ... 49589594598599399499599699710051045109514951995 ... LastLast
Results 14,911 to 14,925 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ο Προκοπης θα τιμωρηθει γιατι αλλου ξερει να λεει τις καλημερες του πριν παει ποδηλαταδα.Εδω γρμμενες μας εχει.....
    Καλημερα κ καλη βολτα Λουλουκο!Λονδινο κ ηλιος,ειναι να μη βγεις να το χαρεις?

Αυτό είπα κι εγώ, και για σήμερα το διάβασμα πάει και αυτό...περίπατο!!!!!

Senior Member
    Σήμερα η τελευταία Κυριακή των αποκριών κ απο Σέρρες εως το Ρέθυμνο έχουμε παραλάσεις!!!!!!!!
    Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε!!!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη μου απόλαυσε τη ηρεμία, έστι θα κάνω κ εγώ οι δικοί έφυγαν κ μου έλεγαν έλα μαζί μας αλλά δεν πήγα μπορεί να πάω αύριο ανάλογα με τα κέφια!!!

Αlina έχει ωραίο καρναβάλι στο Ρέθυμνο, θα χαρεί πολύ ο γιόκας σου εαν πάτε, εγώ μετάνιωσα που δεν ήρθα!!!!

Τζίνα περαστικά στην αδελφή σου!

Αστερόσκονη βγες να απολαύσεις τον ήλιο εκεί στη ξενιτιά!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Ο Προκοπης θα τιμωρηθει γιατι αλλου ξερει να λεει τις καλημερες του πριν παει ποδηλαταδα.Εδω γρμμενες μας εχει.....

Αλλού τρώει αλλού πίνει αλλού πάει κ το δίνει :lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Πρεπει να απαγορευτουν οι ταινιες και οι σειρες συναισθηματικου περιεχομενου.μενουμε σαν τους μ@λ@κες εμεις να βλεπουμε τον πρωταγωνιστη να λεει ολα αυτα τα υπεροχα στην πρωταγωνιστρια ομως ποτε κανενα ζωον δεν τα λεει στην πραγματικη ζωη.

Senior Member
    γλαυκη μου ψαχνω συνεχεια να του βρω δουλεια κ δε παει καν να φτιαξει βιογραφικα.πριν λιγο καιρο του βρηκα κ στο αντικειμενο που λεει οτι του αρεσει κ παλι δε πηγε καν να ρωτησει γιατι λεει τα 600 ηταν λιγα.τωρα με το 0 ειναι καλυτερα? δε θελω να γινω κακια τετοιες μερες που ειναι θα προσπαθησω κ εγω να τα μη τα σκεφτομαι.

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    Πρεπει να απαγορευτουν οι ταινιες και οι σειρες συναισθηματικου περιεχομενου.μενουμε σαν τους μ@λ@κες εμεις να βλεπουμε τον πρωταγωνιστη να λεει ολα αυτα τα υπεροχα στην πρωταγωνιστρια ομως ποτε κανενα ζωον δεν τα λεει στην πραγματικη ζωη.

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

κ εγώ άργησα να καταλάβω τη πραγματικότητα, περίμενα το πριγκιπόπουλο!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    γλαυκη μου ψαχνω συνεχεια να του βρω δουλεια κ δε παει καν να φτιαξει βιογραφικα.πριν λιγο καιρο του βρηκα κ στο αντικειμενο που λεει οτι του αρεσει κ παλι δε πηγε καν να ρωτησει γιατι λεει τα 600 ηταν λιγα.τωρα με το 0 ειναι καλυτερα? δε θελω να γινω κακια τετοιες μερες που ειναι θα προσπαθησω κ εγω να τα μη τα σκεφτομαι.

Alina μου τώρα κατάλαβα τα χθεσινά σου λόγια...............κ έχεις απόλυτο δίκιο!

Senior Member
    ααααα ξέχασα, κοίτα μόνο το γιο σου, τον εαυτό σου κ κανέναν άλλον.............

Senior Member
    Μπουρδες μπουρδες και παλι μπουρδες.
    ´´yes I love her inspite of myself and most times inspite of her´´ του κ*λου τα εννιαμερα.

Senior Member
    Πες τα Ελένη!!!!

Senior Member
    ναι break αυτο θα κανω! τωρα αρχιζω κ ξαναβρισκω τον εαυτο μου,θα πιασω μια οποιαδηποτε δουλεια ,θα παει κ το παιδακι μου σχολειο κ ολα θα ειναι καλυτερα.
    σημερα κρεπαλιασα! εφαγα σουβλακι με ξυλακι κοτοπουλο κ πιτα αλαδωτη. καταφερα σε 4 δοσεις να το φαω σχεδον ολο βοηθησε κ ο μικρος λιγο. το κρεατακι ετσι ανακταμενο δε με πειραξε μονο που νιωθω τοσο χορτασμενη που δε θελω να ξαναφαω μεχρι αυριο :P
    ελενη κανεις μια μεταφραση χιχιχ αν μπορεις γιατι μονο του κωλου τα εννιαμερα καταλαβα :P τα αγγλικα οσο περναει ο καιρος τα ξεχναω κ πιο πολυ :/

Senior Member
    Ελευθερη μεταφραση ομως.λεει οτι την αγαπαει παρα τον εαυτο του και πολλες φορες παρολο που ειναι αυτη που ειναι.

Senior Member
    Έτσι μπράβο Alinaki μου γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά ούτε ο γιος σου θα είναι!

Σε βοηθάει κ η απώλεια κιλών στο να ξαναβρείς τον εαυτό σου κ είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρες γιατί έχεις ισχυρό κίνητρο: τον γιο σου!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου σας αφήνω να ετοιμαστώ μιας κ θα πάω για καφεδάκι με μια φίλη, θα τα πούμε αργότερα.
    Φιλάκια :kiss: