ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 996
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 996 of 2553 FirstFirst ... 49689694698699499599699799810061046109614961996 ... LastLast
Results 14,926 to 14,940 of 38289
    Senior Member
    Αλινακι παρε τα πανω σου τωρα που χανεις κ τα παλιοκιλα κ θα ξαναγινεις μια κουκλαρα!Καλα εκανες κ το εριξες εξω με το φαι αλλα προσεξε να μην το κανεις συνεχεια.Το ξερεις οτι αυτη δεν ειναι λυση κ γυριζει μπουμεραγκ.Ξεκαθαρισες τη ντουλαπα σου?Περιμενω πως κ πως κ εγω εκεινη τη στιγμη που θα κατεβασω να δοκιμασω παλια ρουχα.Εχω σε ολες τις εκδοχες.Απο 50 νο ως.....Αν κ σε μια κριση βλακειας εδωσα πολλα ρουχα μου.
    Να σου πω κ μια ιστορια γνωστης που ο αντρας της δε δουλευε κ αυτη επερνε 800 ε.Αρχισε στην αρχη να μην του παιρνει πραγματα γι αυτον,μετα ουτε ξυριστικα κλπ κ μετα καποιες φορες ουτε φαγητο.Του ελεγε δεν ειχα λεφτα να ψωνισω γιατι πληρωσα το ρευμα ας πουμε κ εμεις φαγαμε στην μαμα μου η στην κουμπαρα ενω ειχε κρυψει την κατσαρολα στο παταρι.Ειχε κ δυο παιδια.Στο τελος τον εκανε να βρει δουλεια αφου μιλησε με τα πεθερικα της ,του εκοψαν την επιχορηγηση κ εδιναν σε αυτη χρηματα οταν καποια στιγμη ειχε μεγαλη αναγκη.

Senior Member
    Ελενη μου γι'αυτο δεν ανοιγω σχεδον ποτε τηλεοραση κ μαλιστα οταν εχει σηριαλ,ουτε χαζοχαρουμενες ταινιες,αν εξαιρεσεις το πριτι γουμαν που το ξαναβλεπω ευχαριστα λογω Ριτσαρντ.Γι'αυτο διαφωνω κ με τη λεγομενη γυναικεια λογοτεχνια (Μαντα,Δημουλιδου,Καλιοτζη κλπ)που δεν εχει τιποτα να σου προσφερει αλλα σε αποβλακωνει.

Senior Member
    συγνωμη που αργω αλλα με επιασε προκοπη κ εφτιαξα σχεδον ολα τα συρταρια με τα ρουχα κ τις ντουλαπες κ των 3 μας .του μικρου εχουν μεινει καποια αλλα αυριο! κουραστηκα να πω την αληθεια. γλαυκη μου με το σουβλακι το χαρηκα που καταφερα να φαω πρωτεινη κ δε με νοιαζει αν ειχε μερικες θερμιδουλες παραπανω.εξαλου καλυτερα απο εκει απο οτι τα μπισκοτακια που ειχα ταραξει τις προαλες :P με τα ρουχα χαρηκα γιατι μου κανουν αυτα που φοραγα το 2000 πιο μικρα δεν εχω ομως κ το καλοκαιρι αν δεν εχω βρει δουλεια βλεπω να κυκλοφορω γυμνη χιχιχιχ
    ελενη ευχαριστω για τη μεταφραση κ συμφωνω με τα ενιαμερα!
    οσο για τον καλο μου τον αντρουλη σκεφτομαι αλλιως.λιγο ισως υπερβολικα αλλα αν παω καλα απο θεμα δουλειας θα ειναι πιο ευκολο να τον πισω να φυγει... η αληθεια ειναι οτι κανει προσπαθειες κ μου φερεται καλυτερα απο παλια,ομως δε μου φτανει η προσπαθεια του κ με τη συμπεριφορα του στο θεμα δουλειας μου δειχνει αλλη μια φορα ποσο δικιο εχω. αν θελει να δουλευω εγω με χαρα μου να το κανω ομως οταν δε θα τον χρειζομαι αλλο αυτος θα χασει....

Senior Member
    Γειά σας κορίτσια. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την αδερφή μου. Είναι καλά, ξάπλα και ξεκουράζεται, της πήρα τα αντιπυρετικά, της έστυψα 2 πορτοκαλάδες, της έκανα μασάζ με οινόπνευμα και λάδι ευκάλυπτου, της έφτιαξε η μητέρα μου κρεατόσουπα, ξενοδοχείο 5 αστέρων δηλαδή! Έκανε κι ένα μπανάκι γιατί ιδρώνει και ξεϊδρώνει συνέχεια και όλα καλά. Ένα κρυωματάκι είναι και θα περάσει. Μετά την περιποίηση της ασθενούς, επέστρεψα σπίτι, έφαγα, πέταξα τον χαρταετό και τώρα τρώω κάσιους, αμύγδαλα και φυστίκια αιγίνης που μου έδωσε η μητέρα μου και σας διαβάζω.
    Eli μου, θα σε μαλώσω, το καταλαβαίνω απόλυτα ότι βιαζόσουν να φύγεις το πρωϊ αλλά δεν μπορούσες να κάνεις ένα copy-paste στην πρωϊνή καλημέρα, ή μήπως πονούσε πάλι το enter σου; :lol: Έννοια σου και η ποδηλατοβόλτα σου θα συνεχιστεί και εδώ μέσα αφού θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο! :lol:

Senior Member
    Σκουντούφλη τώρα που έμαθα τα στατιστικά από το Χουζούρη είπα να ρίξω μία ματιά και ναι, το member of the day είσαι εσύ!!! Οπότε σου παραχωρώ με χαρά και συγκίνηση το "τίποτα" που κέρδισα εγώ εχθές!!:lol:

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by Γλαύκη
    Ο Προκοπης θα τιμωρηθει γιατι αλλου ξερει να λεει τις καλημερες του πριν παει ποδηλαταδα.Εδω γρμμενες μας εχει.....
    Αλλού τρώει αλλού πίνει αλλού πάει κ το δίνει :lol::lol::lol::lol:
    Στρουμφοκαλησπέρες!!!
    Να μην γράψω κάπου αλλού σας πιάσανε οι ζήλιες σας κατευθείαν στρουμφάκια μου; :starhit:
    Τι να πουν και τα κορίτσια στην βουλιμία που τόσες φορές τις έχω αμελήσει για πάρτη σας, αλλά εσείς εκεί να μην αναγνωρίζετε τίποτα με το πρώτο μου παραστράτημα να με σταυρώσετε!!! Φτου σας! :lol:
    Εγώ πάντως σας αγαπώ και επιφυλάσσομαι να αναπληρώσω το κενό που άφησα από το πρωί χιχιχιχι, ίσως βέβαια όχι σήμερα αλλά προσεχώς. Έχω και έναν άντρα που τον έχω παραμελήσει ταμάλα σήμερις... όχι ότι χαλάστηκε τέζα είναι στον καναπέ και έχει βάλει μπροστά το κομπρεσέρ :lol: να δούμε πως θα κοιμηθεί το βράδυ!
    Πέρασα πολυ όμορφα σήμερα . Πήρα το ποδήλατο μου και βρέθηκα με μία φίλη μου και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο πάρκο το Πάρκο Τρίτση. Εκεί κάναμε τις ποδηλατάδες μας, καθίσαμε σε έναν πανέμορφο λόφο και χαζεύαμε το πάρκο και μετά κάναμε ξανά ποδηλατοβόλτες και καταλήξαμε σε ένα πολυ γλυκό καφέ όπου κάναμε την βίζιτα αρμένικη!! :lol: Στο πάρκο γινόταν της Πόπης! Είχε τόσο κόσμο που την ποδηλατοβόλτα δεν την χαρήκαμε όσο θα θέλαμε αλλά ήταν τόσο όμορφο και μεγάλο το πάρκο που μου άρεσε όπως και να χει. Πιτσιρίκια να τρέχουν, κόσμος να πίνει καφέ, περιπάτους, με τα σκυλάκια τους πολλοί να κάνουν βόλτα ΧΑΜΟΣ! Γύρισα πολύ γεμάτη και ευτυχισμένη από την 6ωρη βόλτα μου και ένιωσα πραγματικά άλλος άνθρωπος! Αυτά τα δικά μου νέα
    Εσείς τσούπρες μου τι μου κάνετε;

Χαχανούλη μου περαστικά στην αδερφούλα σου!

Σκουντούφλη μου καλή σπιτική χαλάρωση αλλά με προσοχή ε; Για ξεκίνα και πάλι τα τρίωρα και τις τριάδες σου και ας τρως και τα μπινελίκια σου! Απλά κάνε και τα δύο! Καλύτερα από το να τρως μόνο σοκολατίτσες ναι; Και εγώ τρώω σχεδόν κάθε βράδυ βλακιούλες αλλά το γυμναστήριο μου το πηγαίνω κανονικά και την διατροφή μου την κάνω. Δεν πειράζει όμως θα μου περάσει λέω... Μην νιώθεις ότι επειδή δεν τρως υποδειγματικά ας τρως ότι να ναι. Τρώγε κανονικά και τρώγε και το παραπάνω σου που έχεις ανάγκη θα νιώθεις καλύτερα έτσι .

Alina μου δύσκολη η φάση που περνάτε, δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, εκτός του ότι όλοι λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Και εγώ άνεργη είμαι εδώ και καιρό και ζορίζομαι και εκτός αυτού νιώθω ότι δεν προσπαθώ και αρκετά για να βρω και δουλειά και με τρώνε και οι τύψεις. Η μόνος τρόπος για να το ξεπεράσετε είναι να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον άνθρωπό σου και να προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί και να σου εξηγήσει την συμπεριφορά του και τους φόβους του. Διαφορετικά θα συνεχίσετε να έχετε τα ίδια και τα ίδια. Η επικοινωνία και η κατανόηση είναι το κλειδί. Προσπάθησε προς αυτή την κατεύθυνση με ψυχραιμία και αγάπη και ελπίζω να ακολουθήσει και ο άντρας σου και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Πάντως δεν το βρίσκω σοφό να ξεκινήσεις εσύ δουλειά από τη στιγμή που ο άντρας σου κάθεται. Θα συμφωνήσω και με την Γλαύκη γιατί τελικά τείνω να πιστέψω ότι αυτός ο φεμινισμός μας έχει φάει! Η υπερβολή είναι που κάνει κακό και ο φεμινισμός πλέον αν και μέχρι ένα σημείο μας έκανε καλό από ένα σημείο και μετά μας φόρτωσε με τόσους ρόλους που έχουμε τρελαθεί! Δεν είμαστε superwomen! Τα παιδιά έχουν ανάγκη την μάνα τους περισσότερο όταν είναι μικρά και εκείνα τα χρόνια θα πρέπει να κάνουμε πίσω λίγο και να αφήσουμε τους άντρες μας να τραβήξουν μπροστά. Αυτός είναι ο ρόλος τους και δικός μας είναι της τροφού της οικογένειας πάνω από όλα και μετά της επαγγελματία.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli μου, θα σε μαλώσω, το καταλαβαίνω απόλυτα ότι βιαζόσουν να φύγεις το πρωϊ αλλά δεν μπορούσες να κάνεις ένα copy-paste στην πρωϊνή καλημέρα, ή μήπως πονούσε πάλι το enter σου; :lol: Έννοια σου και η ποδηλατοβόλτα σου θα συνεχιστεί και εδώ μέσα αφού θα σου κάνω τη ζωή ποδήλατο! :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Γελάω γιατί ειλικρινά το σκέφτηκα αλλά δεν το έκανα! :lol:
    E λέω ντροπή να γράφω τα ίδια και στα δύο παρεάκια! :lol:

Senior Member
    Έλεος είστε ρε στρουμφ!!! Πάλι τα πάντα όλα γράψατε όσο έλειπα....

Χαχανούλη μόνο τώρα που έφυγα από το σπίτι και εδώ δεν έχω κανέναν συγγενή κατάλαβα την αξία της σπιτικής φροντίδας όταν είμαι άρρωστη!!!Μόνο και μόνο από τη φροντίδα και χωρίς φάρμακα μπορεί να γίνει κάποιος με ένα κρυωματάκι, μια χαρά!!!!

Βρε παίδες, επειδή δε μπορω΄να διαβάσω όλα τα προηγούμενα η Πωλίνα μας είπε πως είναι? Μας ανησύχησε χτες

Βρε Προκόπη μη μας τη λες κιόλας επειδή μας έλειψες!!!!

Ας πάω να μαγειρέψω τις γαρίδες μου τώρα που έκανα το καθιερωμένο προσκύνημα στα συντρόφια!!!!

Senior Member
    Τζινακο ολα καλα βλεπω!Τον πεταξαμε κ το χαρταετο μας!Ηταν καλο το πεταγμα?Ανεβηκε ψηλα?

Senior Member
    τωρα διαβασα τις προηγουμενες σελιδες κ ειδα για τη πωλινα κ ανησυχω κ εγω ευχομαι να ειναι καλα θα προσπαθησω να τη παρω τηλ. αν εχω νεα θα μπω να σας πω.παω να παιξω με το μικρο μου εχει φτιαξει καραβι κ εγω θ ειμαι ο επιβατης του,χιχιχ να δω που θα με παει! φιλακια σε ολες σας κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας θα προσπαθησω για αλλη μια φορα να κουβεντιασω μαζι του αν κ δε βλεπω πια να βγαινει ακρη.

Senior Member
    μιλησα με τη πωλινα κ καλα την ακουσα εχει ακομα λιγο αιμα αλλα ελαχιστο κ προσεχει οσο μπορει.το γιατρο δε καταφερε να τον βρει αλλα πιστευει οτι τη τριτη θα τα καταφερει.

Senior Member
    Μπράβο , όλα καλά λοιπόν.....Ή έστω όσο καλά γίνεται!!!!!!Alina, να'σαι καλά που μας ενημέρωσες!!!!!

Senior Member
    αστεροσκονη ειχα καιρο να της μιλησω κ χαρηκα πολυ που την ακουσα , ηταν και μια καλη αφορμη ηταν ηρεμη κ αυτο μετραει.ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα.

Senior Member
    Originally posted by Alina
    αστεροσκονη ειχα καιρο να της μιλησω κ χαρηκα πολυ που την ακουσα , ηταν και μια καλη αφορμη ηταν ηρεμη κ αυτο μετραει.ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα.
    Κι εγώ το ίδιο!!!! Πολλές ευχές για την συμφορουμίτσα μας και όλα καλά θα πάνε!!!!

Senior Member
    Σημερα με εχει πιασει μια σιχαμερη νοσταλγια απο περασμενα καρναβαλια τοτε που ειχα γκομενο και προσωπικη ζωη και δεν κοιταγα τηλεοραση τετοια ωρα.