ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 999
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 999 of 2553 FirstFirst ... 4998999499899979989991000100110091049109914991999 ... LastLast
Results 14,971 to 14,985 of 38289
    Senior Member
    Σκουντούφλη παρασέρνεις και το Μουσούδη στην καζούρα βλέπω!!:lol:

Senior Member
    Πιάσαμε και τις 600 σελίδες, άντε και στις 1.000 βρε!

Senior Member
    Μωρέ κ μέσα κ έξω τα τρώω εγώ :lol::lol::lol::lol:

Ρε συ Eli τι έχω πάθει? Τρώω ασύστολα να τώρα θα πάω να χτυπήσω γλυκό κυδώνι αφου απο αύριο τα κόβω όλα!

Senior Member
    Originally posted by break
    Eli τι εννοείς τριφτή μηλόπιτα?

Η μηλόπιτα είναι το αγαπημένο μου γλυκό!!!!!!!
    Σκουντούφλη μου είναι πιο τραγανή η τριφτή μηλόπιτα γιατί την ζύμη την τρίβεις με τα χέρια σαν ψιχουλάκια κάτω και πάνω από τη γέμιση και έτσι έχει την παρακάτω μορφή:
    Εμένα η δική μου είναι πιο σκούρα μιας και από πάνω έβαλα κανέλα και ζάχαρη και με το ψήσιμο πήρε ένα καστανό χρωματάκι, μετά την πασπάλισα και με άχνη ζάχαρη

Senior Member

Ρε συ Eli τι έχω πάθει? Τρώω ασύστολα να τώρα θα πάω να χτυπήσω γλυκό κυδώνι αφου απο αύριο τα κόβω όλα!
    Τώρα σε πιστέψαμε!! Αλλά κι έτσι να είναι δε χρειάζεται επειδή θα αρχίσεις δίαιτα να φας ότι φαγώσιμο υπάρχει στο σπίτι για να μην το βλέπεις μετά! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Πιάσαμε και τις 600 σελίδες, άντε και στις 1.000 βρε!

Αφού έχουμε θέμα αντιζηλείας εμείς δύο :shocked2:ποια θα είναι το member of the day :lol:κ γράφουμε κ γράφουμε!

Θα ρίξουμε το σύστημα σε λίγο!

Senior Member
    Δεν πειράζει σκουντούφλη γιατί αν πέσει το σύστημα θα πας να φέρεις εδώ το ECDL από εκεί που το πήγες και θα το ξαναφτιάξεις το σύστημα!!:lol::lol:

Senior Member

Τώρα σε πιστέψαμε!! Αλλά κι έτσι να είναι δε χρειάζεται επειδή θα αρχίσεις δίαιτα να φας ότι φαγώσιμο υπάρχει στο σπίτι για να μην το βλέπεις μετά! :lol:
    Έτσι κάνω τα τρώω όλα :lol::lol::lol: καλέ λείπει ο γάτος!!!!!!(η μάνα μου) σήμερα έφαγα ένα μπόλ σκορδαλιά κ μισή φρατζόλα ψωμί, λες γι΄αυτό στο καφέ όλοι ήτανε στο ένα μέτρο? ακόμα κ η φίλη μου απέναντι μου κάθισε :lol::lol::lol:

Senior Member
    Αχ Προκόπη τι μας κάνεις, τι μας κάνεις θέλω μηλόπιτα αλλά οι έτοιμες δεν μου αρέσουν!

Senior Member

Αχ Σκουντούφλη μου μαντάρα τα έχεις κάνει! :lol:
    Σου έχω γράψει και στην βουλιμία και εγώ και το Αγγελάκι. Αυτό που κάνεις λάθος είναι το τρόπος που σκέφτεσαι αγάπη μου γι' αυτό το χάνεις και τρως χαοτικά. Γιατί μέσα στο μυαλό σου έχεις συνδέσει την απώλεια κιλών με στέρηση και έλλειψη απόλαυσης. Γι αυτό σου λέω και σου ξαναλέω ξέχνα τα κιλά και την απώλεια αφού σε κάνει να λειτουργείς αντιδραστικά και ξεκίνα να το σκέφτεσαι αλλιώς το θέμα... Να ισορροπήσεις, να αποκτήσεις την υγιή σχέση με το φαγητό, να εκπαιδευτείς να ετοιμάζεις πιο υγιεινά ελαφριά και νόστιμα γεύματα. Να αρχίσεις να περπατάς, ειδικά τώρα που έχεις χρόνο μισή ώρα κάθε μέρα. Και όλα αυτά όχι για να χάσεις βάρος, αλλά για να είσαι καλά και να νιώθεις ήρεμη, ευτυχισμένη και ισορροπημένη. Και η απώλεια του βάρους θα έρθει αναπόφευκτα. Και αν ζηλέψεις και κάτι παραπάνω όπως ένα γλυκό να το φας αλλά μετά το γεύμα σου. Και αν με την βραδινή σου ταινία θέλεις να φας γαριδάκια να τα φας αλλά αφού έχεις φάει πρώτα βραδινό σου. Έτσι θα απενοχοποιήσεις συμπεριφορές και τροφές και θα μπορέσεις να δώσεις διάρκεια στην προσπάθεια σου. Μία προσπάθεια που ως σκοπό πρωταρχικό θα έχει το να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Σταμάτα να ανεβαίνεις στην ζυγαριά και να φορτώνεσαι με τύψεις και ξεκίνα να περπατάς ʼΙΝΤΕ!

Senior Member
    Δεν πειράζει σκουντούφλη γιατί αν πέσει το σύστημα θα πας να φέρεις εδώ το ECDL από εκεί που το πήγες και θα το ξαναφτιάξεις το σύστημα!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Καλά καλά κορόιδευε εσύ!!!!:sniffle:

Senior Member
    Ωραία φίλη είσαι κι εσύ, τρως σκορδαλιά και μετά πας για καφέ με τη φιλενάδα σου να την ξεπαστρέψεις! Πολύ γενναία τη βρίσκω να καθήσει απέναντί σου, εγώ θα έφευγα τρέχοντας! :lol:

Senior Member
    Ωραία φίλη είσαι κι εσύ, τρως σκορδαλιά και μετά πας για καφέ με τη φιλενάδα σου να την ξεπαστρέψεις! Πολύ γενναία τη βρίσκω να καθήσει απέναντί σου, εγώ θα έφευγα τρέχοντας! :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο Elaki μου,τα έχω κάνει μαντάρα, δεν ξέρω όμως τι παθαίνω, πάνω που λέω πως το ΄χω επιστρέφω στα ίδια κ στα ίδια.............
    Δεν τα διάβασα πετάγομαι δίπλα για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου με τα δικά μου.

Senior Member

Μου είπε πως δεν μύριζα! :yes: