ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 2553 FirstFirst ... 8161718192028681185181018 ... LastLast
Results 256 to 270 of 38289
    Senior Member
    Μπαρμπαρομπαρμπούνι μου!Όλα εν σοφία εποίησε η πρόεδρος!(τελικά η εξουσία φέρνει έπαρση κι αλλοτρίωση,τ'ομολογώ!)
    Ήταν πολύ καλά μελετημένη η επιλογή της Παρασκευής ως μέρας ζυγίσματος,απλά εσύ τώρα το διαπίστωσες...
    Μια χαρά πάμε λοιπόν παρά τα κρεπαλιάσματα...ʼντε και εις κατώτερα!
    Σε συγχωρούμε για την απουσία σου!Όντως ο σκοπός ήταν ιερός κι ελπίζω να είχε θετική έκβαση η κουβέντα!
    Βέβαια,στην πράξη όλα κρίνονται,αλλά πολλές φορές χρειάζονται και τη θεωρία τους για ώθηση!
    Περιμένω ευχάριστες εξελίξεις και ειλικρινά σας σκέφτομαι όλους πολύ σ'αυτή σας την προσπάθεια...
    Βοήθησε με αν θέλεις όμως να καταλάβω το παρακάτω:

Originally posted by BARB

δυστυχως Nadine μου, αν και θα ερθω θεσσαλονικη, δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε. θα ειμαι με 6 αντρες, διαφορων ηλικιων και γουστων, αλλά ολοι δεσμευμενοι και τιποτε της προκοπης εκτος απο ενα νιοπαντρο με νεογεννητο παιδι που δεν κοιταζει αλλη (προς στο παρων....). θα το κανονισω ομως σιγουρα αργα ή γρηγορα.
    Τι θα κανονίσεις σίγουρα,αργά ή γρήγορα;

α) να συναντηθούμε εμείς οι δύο ;
    β) να με "συναντήσεις" με τους 6 άντρες ,διαφόρων ηλικιών και γούστων,αλλά δεσμευμένους και τίποτα της προκοπής ;
    γ) να κοιτάξει καμιά άλλη ο μόνος της προκοπής,ωστόσο νιόπαντρος,ώστε να έχω μετά ελπίδες κι εγώ ;
    δ) να με συμπεριλάβεις κι εμένα στο επόμενο σου όργιο με τους 6 ,γιατί αυτήν την περίοδο περνάς κρίση μοναχοφαγίας ;
    ε) να μου βρεις άντρα καθότι εγώ γνωστή μόνη και λυσσάρα ;

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Ζυγίστηκα σήμερα δεν θυμάμαι.................................. α, θυμήθηκα ζυγίστηκα και επειδή δεν έδειξε τίποτα συγχύσθηκα, λοιπόν θέλω 10 μέρες άδεια να μην ζυγίζομαι με παίρνει από κάτω.....
    Γουατ???????????
    Καλή προσπάθεια,αλλά για να το πάμε άλλη μία!
    Πάσχουμε από αμνησία,αλτσχάϊμερ,κρανιοε γκεφαλικές κακώσεις κι όλα αυτά μας πιάνουν κάθε Παρασκευή;
    Δε δείχνει η ζυγαριά στα 85 κιλάκια;Όταν τα λέμε εμείς αυτά έχουμε περάσει τα 140 και όντως δε δείχνει!
    Μήπως ένα σύννεφο σου θόλωσε το τοπίο κι αυτός είναι ο αλά παλιάς ελληνικής ταινίας τρόπος σου να μου πεις να ασημώσω;
    Κοπελιά,που όλο σε μαλώνουμε κιόλας,ή μας υποτιμάς τη νοημοσύνη ή θέλεις παρακάλια και ιδιαίτερη προσοχή!
    Το πρώτο,εγκεφαλικό με πιάνει και να το σκεφτώ!Πες με ό,τι θέλεις θα το δεχτώ ,αλλά όχι ηλίθια!
    Το δεύτερο...αχ!...χαλάλι σου αδυναμία μου μεγάλη,σαν εσένα δεν έχει άλλη,θα σε νταχτιρντίσω άμα λάχει!
    Έλα,αλαλουμένια μου,νεραϊδα της καρδιάς μου εσύ,καλό μου κοριτσάκι και ομορφούλικο,με τις τόσες χάρες,
    έλα,καρδούλα μου,σε παρακαλώ,τώρα που είμαστε όλες μαζί εδώ ενωμένες,να κάνουμε μια τελευταία καλή προσπάθεια,
    να μη σέρνουμε στα καλοκαίρια και στα γενέθλια τα ρημάδια αυτά τα παλιοκιλά και μας σέρνουν κι εμάς την ψυχολογία...

Senior Member
    Ν' αναφέρω τώρα τα δικά μου χαΐρια!
    Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ζύγισμα της Παρασκευής έχω χάσει 100 ολόκληρα γραμμάρια!
    Είμαι σε πολύ καλό δρόμο,θεωρώ!Με 50 γραμμάρια την εβδομάδα 78 περίπου κιλά θα φύγουν σε...
    μισό λίγο να υπολογίσω...52 εβδομάδες ο χρόνος και για μένα,οπότε έχουμε και λέμε...εμμμμμμ...
    78κιλά(78000γραμμάρια):50 γραμμάρια την εβδομάδα=1560εβδομάδες : 52εβδομάδες= 30 χρόνια!Μάλιστα!
    Είμαι 37 χρονών τώρα+30= 67 και να υπολογίσουμε και καναδυό χρονάκια για τις επανορθωτικές πλαστικές που μου χρειάζονται...
    67+2=69 Ναι!Θρίαμβος!Στα 69 μου χρόνια,λοιπόν,θα είμαι θεογκόμενα!Δεν είναι τυχαίο και το σέξυ υπονοούμενο του 69 άλλωστε!
    Α,ρε Σύμπαν σοφό εσύ!Θα σας τους φάω όλους τους άντρες στα ΚΑΠΗ καημένες μου,αλίμονο σας!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!

Junior Member
    Αφού δεν έρχεστε στο chat αναφέρω ότι έχασα ένα κιλό και είμαι στα 77, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αντιπροσωπευτικό γιατί είμαι μετά την περίοδο, οπότε πάντα ξεπρήζομαι. Καλή μας συνέχεια.

Senior Member
    Ποιές λείπουν;Ποιές λείπουν;Για ποιές χτυπάει ακόμα η καμπάνα;'Εχετε ακόμα 6 ώρες και 56 λεπτά υπόψιν!
    Νεφελάκι μου τώρα είδα την πρόσκληση σου,αλλά θα μπω μόνο για ένα γειά,άμα σε πετύχω ακόμα μέσα,
    γιατί κάθε μέρα λέω να μπω πρώτα εδώ λίγο και μετά να πιάσω τα δικά μου και τελικά με τόσες υπερωρίες εδώ
    όλα έχουν μείνει πίσω...Ακόμα και το φαγητό!Πριν τις 6 ποτέ δεν τρώω για μέρα...Mε καταστρέψατε,πειρασμοί!
    Πρέπει να σας κόψω λίγο έως πολύ...Είμαι η Νadine και είμαι forumholic (αν το έγραψα καλά)

Senior Member
    nadine θα σε μαλωσω εγω τωρα!!!!!!!!!!
    την βρισκεις πολυ με το να μας μαλλωνεις και εχεις ξεχασει την προσπαθεια σου!!!!!!!!!!!
    λοιπον αν και καινουρια εδω..σου ανακοινωνω οτι θα σου αρχισω ασχημο κυνηγημα...!!!!!!!!!!!
    εξαλλου ειμαι και εγω σαδιστρια ,αυταρχικη και τσαμπουκαλου σαν και σενα!!!!!,
    αν την επομενη παρασκευη δεν εχεις χασει 1 κιλακι τουλαχιστον θα ερθω θεσσσαλονικη ,θα σου ξηλωσω τα γαλονια και θα αχρηστευσω τον υπολογιστη σου!να μην αναφερω και τις βουρδουλιες,τις ξυλιες που θα φας..!!!spanking που λεει και η σαμπε!
    εντωμεταξυ θα χω σκεφτει και κατι αλλο.....πιστεψε με ,,,εχω μεγαλη και αρρωστη φαντασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φιλακια ναντινακι!!!!!

κοριτσια συμφωνειτε μαζι μου????????????

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ν' αναφέρω τώρα τα δικά μου χαΐρια!
    Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ζύγισμα της Παρασκευής έχω χάσει 100 ολόκληρα γραμμάρια!
    Είμαι σε πολύ καλό δρόμο,θεωρώ!Με 50 γραμμάρια την εβδομάδα 78 περίπου κιλά θα φύγουν σε...
    μισό λίγο να υπολογίσω...52 εβδομάδες ο χρόνος και για μένα,οπότε έχουμε και λέμε...εμμμμμμ...
    78κιλά(78000γραμμάρια):50 γραμμάρια την εβδομάδα=1560εβδομάδες : 52εβδομάδες= 30 χρόνια!Μάλιστα!
    Είμαι 37 χρονών τώρα+30= 67 και να υπολογίσουμε και καναδυό χρονάκια για τις επανορθωτικές πλαστικές που μου χρειάζονται...
    67+2=67 Ναι!Θρίαμβος!Στα 69 μου χρόνια,λοιπόν,θα είμαι θεογκόμενα!Δεν είναι τυχαίο και το σέξυ υπονοούμενο του 69 άλλωστε!
    Α,ρε Σύμπαν σοφό εσύ!Θα σας τους φάω όλους τους άντρες στα ΚΑΠΗ καημένες μου,αλίμονο σας!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!
    Α, ρε Ναντινάκι με έκανες και λέγασα πολύ.... είσαι καταπληκτική.... ξανακάνε στην πρόσθετη αλλά αντι για 100 γρ. υπολόγισε 700, νομίζω ότι μπορείς (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).......

Senior Member
    Ολο κάνετε τσατ χωρίς εμένα..... θα φύγω από το φόρουμ..... μου έδωσαν αλλού περισσότερα....ας μπει κάποιος μέσα επιτέλους

Senior Member
    καλά φύγατε όλοι......σνιφ, σνιφ.... καλό ΣΚ, ελπίζω να πάω θέατρο (να μας λυθεί και η απορία)

Φιλιά........

Senior Member
    είστε τρελές για δέσιμο.....χα !χα!

μου φαίνεται ότι θα γράφω στο δικό σας τόπικ, διότι στο τόπικ των ww γράφουμε τους πόντους και όποιος ξεφεύγει έχει δύο αυτομαστιγώματα...το ένα χιαστί!

να είστε όλοι κάλα.

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    nadine θα σε μαλωσω εγω τωρα!!!!!!!!!!
    την βρισκεις πολυ με το να μας μαλλωνεις και εχεις ξεχασει την προσπαθεια σου!!!!!!!!!!!
    λοιπον αν και καινουρια εδω..σου ανακοινωνω οτι θα σου αρχισω ασχημο κυνηγημα...!!!!!!!!!!!
    εξαλλου ειμαι και εγω σαδιστρια ,αυταρχικη και τσαμπουκαλου σαν και σενα!!!!!,
    αν την επομενη παρασκευη δεν εχεις χασει 1 κιλακι τουλαχιστον θα ερθω θεσσσαλονικη ,θα σου ξηλωσω τα γαλονια και θα αχρηστευσω τον υπολογιστη σου!να μην αναφερω και τις βουρδουλιες,τις ξυλιες που θα φας..!!!spanking που λεει και η σαμπε!
    εντωμεταξυ θα χω σκεφτει και κατι αλλο.....πιστεψε με ,,,εχω μεγαλη και αρρωστη φαντασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    φιλακια ναντινακι!!!!!

κοριτσια συμφωνειτε μαζι μου????????????
    MOI? Μoi,σαδίστρια; Moi,αυταρχική; Moi,τσαμπουκαλού; ΜΟΙ? Μάλλον με μπερδεύεις με καμιά άλλη...Τι μάλλον; Σίγουρα!
    Έχει γίνει πλέον κλισέ,αλλά εγώ δεν ξέρω τιποτα!Είμαι αθώα!Εγώ είμαι ένας δημοκρατικός,ήπιος,νήνεμος ,πράος,χαμηλόφωνος,
    ειρηνικός,ενάντια στη βία,καλοκάγαθος άνθρωπος!Μη σου πω πως ο Γκάντι και ο Martin Luther King μπροστά μου ήταν hooligans!
    Tην πρακτική της μη βίαιης αντίστασης μαζί την επεξεργαστήκαμε,εφαρμόσαμ� � και μεταδώσαμε στον κόσμο!
    Η φωνή μου μετά βίας βγαίνει,όλοι με καταπατούν και με κάνουν ό,τι θέλουν,"ΟΧΙ" δεν ξέρω τι θα πει...ένα θύμα είμαι!
    ʼμα μαζέψω όλο το ψυχικό μου απόθεμα το πολύ πολύ να πω : "Α..αα...ααα..χ...άσου,μυυυρμηγ κκάακι!"
    Εσύ όμως,σαν πολύ μεγάλη σαδίστρια και με φαντασία βεβαίως βεβαίως δεν εξελίσσεσαι;Ή απλά πέσανε τώρα οι βινίλ μάσκες;
    Το κολπάκι αυτό βέβαια τύπου "πρώτα ξεχέζουμε και μετά αρχίζουμε γλύκες και μαλαγανιές" είναι όντως χαρακτηριστική sabe!
    Αλλά κι εσύ,βρε παιδάκι μου,μ'ένα μόνο μάθημα πώς τα πιάνεις έτσι αμέσως;
    Λες και το κατέχεις από καιρό το άθλημα και μάλιστα σ'επίπεδο πρωταθλητισμού!
    Και τώρα με συγχωρείς,πρέπει να σε αφήσω να πάω ν'αλλάξω,γιατί κατουρήθηκα επάνω μου από το φόβο μου(κι όχι από τίποτ'άλλο!)

Senior Member
    NADINE εγω ειμαι nadineholic!!! που εισαι κοριτσαρα? Απο Τριτη θα τα ακουω κι εγω!!!

Senior Member
    Χαχαχαχα!Ααααα..δεν πάμε καθόλου καλά!Καλέ,τι έχετε πάθει όλες με τη βία,το μάλωμα,την τιμωρία και τα συναφή;
    Ανησυχώ...κάτι τέτοια ακούνε κι οι άντρες και τη βλέπουνε δυνάστες και λένε μετά πως το ζητάει κι ο οργανισμός μας!
    Μην το παίξω Μαρία Πολενάκη τώρα!Ο φεμινισμός πέθανε υποτίθεται...Για ανασκουμπωθείτε και επαναστατήστε!
    Υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας να κάνετε ό,τι θέλετε και να μη σας τη λέει κανένας!ʼμα γουστράρουμε κάνουμε δίαιτα,
    άμα γουστάρουμε ζυγιζόμαστε τις Παρασκευές,κι άμα γουστάρουμε τ'αντίθετα,τότε κάνουμε τ'αντίθετα και δε δίνουμε λογαριασμό!
    Oυπς!...Μα τι γίνεται τώρα;Πραξικόπημα που θα ρίξει την κυβέρνηση,του οποίου μάλιστα πρωτοστατεί ο ίδιος ο δικτάτορας;Αϊνταααααααα

Senior Member
    nandine ελα στο chat

Senior Member
    Θα έρθω μόνο και μόνο γιατί δε μου το ζήτησες ευγενικά ή παρακλητικά,
    αλλά μου το ανακοίνωσες ως διαταγή!Αυτό θα πει άμεση συμμόρφωση!Εύγε!

ʼσχετο,αλλά πάντα ήθελα να ρωτήσω...ποιός είναι ο fotis,εκεί στην υπογραφή σου?
    Το Μαρικάκι άλλαξε σε Φώτης ή ο Φώτης έγινε Μαρικάκι;