Results 286 to 300 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-03-2009, 16:18 #286
Σαμπε τωρα που αλλαξαμε δεκαδα και γιναμε φυσιολογικες πεταμεεεεεεεε ε? Μπραβο σου κοριτσαρα μου και σου ευχομαι ολα καλα να πανε στην ζωη σου!!!
Οσο για το αν θα πρεπει να ξεφευγουμε που και που απο την διαιτα, εγω αυτο κανω. Ειναι πολλα τα κιλα για να το παω μονοκοματα.... ειμαι και παλιολιχουδο, οποτε 2-3 φορες τον μηνα τρωω οτι θελω. Δεν θελω να κουραστω και να πεσω με τα μουτρα μετα.Προς το παρον εχει αποτελεσμα, ο πρωτος μηνας πηγε καλα, για να δουμε και τον επομενο...
klm μενεις Κρητη???????? Αν ναι φιλησε μου την πατριδα μου.... μου λειπει!!!!! και το κρητικο και το λυβικο πελαγος.... θελω να ερθω ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!
Ξενακι μου ξυπνησες???? σε ξενυχτησα χθες βραδυ.... ηταν ομως ωραια!!! σαν να εκανα 10 ωρες ψυχοθεραπεια.... εισαι σουπερ παρεα!!!
NADINE ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???? μου λειπεις!!!!
- 08-03-2009, 17:02 #287
γειά σας....βρήκα το τόπικ τυχαία ψάχνοντας για χάπια αδυνατίσματος γιατί δεν αντέχω άλλω να με βλέπω έτσι...ούτε να σφίγγομαι από κορσέδες ούτε να ντρέπομαι να εμφανιστώ όπου με ήξεραν από παλιότερα....
έχω 3 παιδιά και τα τελευταία 8 χρόνια (όσο και ο μεγάλος μου γιός) κουβαλάω έξτρα κιλά....μέχρι πέρισυ τέτοια εποχή ήταν περίπου 15-17 παραπάνω και τώρα είμαι αισίως 26 κιλά παραπάνω (ήμουν πάντα γύρω στα 56-60 κιλά και κόλλησα μετά την πρώτη εγκυμοσύνη στα 75-79 και τώρα μόνιμα στα 86)...
η βλακεία είναι όλη δική μου...αφού τον ξέρω τον οργανισμό μου ότι δεν χάνει πια εύκολα....και παρόλο που στις 40 μέρες μετά την τρίτη γέννα είχα κατέβει στα 69 κιλά και χοροπήδαγα από την χαρά μου...μετά αφέθηκα....κάτι το πήξιμο με τα παιδιά....κάτι ο θηλασμός και το μικρό που δεν έφτανε σε επιδόσεις ανάπτυξης τα δύο πρώτα αδελφάκια του και έτρωγα για να έχω γάλα....μέχρι το καλοκαίρι είχα γίνει γουρούνα....
παλαιότερα όταν δούλευα στο γραφείο, κάτι με μικροτσιμπολογήματα και φαγητό μόνο το βράδυ κατάφερνα να χάσω μερικά κιλά αλλά ποτέ κάτω από τα 75....τώρα δεν μπορώ....αφε'νός λιγουρεύομαι συνέχεια, αφ'ετέρου ακόμη κι αν στερηθώ δεν χάνω....και η έρμη δεν τρώω ούτε γλυκά....
παλαιότερα (το περσινό καλοκαίρι) είχα πάρει τα lipotox αλλά η επίδρασή τους αν υπήρχε δεν ήταν φανερή.....τώρα πήρα της power health το bodytox και τις κάψουλες control appetite....οι κάψουλε δείχνουν όντως να κόβουν την πείνα.....το άλλο δέν ξέρω αν δουλεύει....
Από ότι διαβάζω φαίνεται τα reductil να δουλεύουν....(σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο)....μπορώ να τα πάρω μόνη μου?......γιατί με τα τρεχάματα των 3 και την δουλειά από το σπίτι χρόνο για γιατρό δεν έχω πολύ....
εσείς τι θα μου λέγατε....?
σαμπέ συγχαρητήρια!.....σε ζηλεύω.... ;-)
08-03-2009, 17:55 #288
Γειά σου,dare-xxx ( να υποθέσω ότι κάθε x αντιπροσωπεύει κι ένα σου δημιούργημα; )
Αντιλαμβάνομαι την κούραση και την απογοήτευση σου,ακόμα και το θυμό που σου έχεις μαζεμένο,
αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ότι ήταν βλακεία που έδωσες έμφαση στο παιδί σου και το θηλασμό
εις βάρος της εικόνας και του σώματος σου που είχε φτάσει μετά το σαράντισμα στα 69 κιλά...Βέβαια,μετά έχασες τη μπάλα,
αλλά προσπάθησε να σε αντιμετωπίσεις με λίγη χαλαρότητα και κατανόηση παραπάνω...Δεν είναι όλα ένας αριθμός στη ζυγαριά!
Μεγαλώνεις τρία παιδιά με διαφορετικές ανάγκες κι ακόμα κι αν δεν εργάζεσαι πλέον δεν είναι λίγα όσα καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις
καθημερινά και ως μητέρα και ως σύζυγος και ό,τι άλλο είσαι(κόρη,φίλη,αδερφή...),εν ώ σίγουρα έχεις ελάχιστο χρόνο
για τις πολύπλευρες ανάγκες μίας νέας γυναίκας,που υποψιάζομαι πως μάλιστα μένει τελευταία στις προτεραιότητες σου...
Την ώρα της κούρασης,της κρίσης,του πανικού,της εξάντλησης,της ανάγκης επιβράβευσης,της μοναξιάς,όλων των ανεκπλήρωτων αναγκών
και συναισθημάτων σου,όταν πιθανόν είσαι μέσα με τις μέρες κλεισμένη και σου λείπει η δημιουργική κι εκτονωτική διέξοδος της εργασίας,
το πιο εύκολο,πρόχειρο,γρήγορο,αν� �δυνο που μπορείς-ή πιθανόν σου επιτρέπεις-να σου δώσεις για ενέργεια και λίγη απόλαυση είναι το φαγητό!
Μπορεί να προχώρησα σε αυθαιρεσίες(δε σε γνωρίζω άλλωστε)αλλά αν η εικόνα αυτή με τις δικές σου συμπληρώσεις δε σου είναι τόσο άγνωστη,
τότε σε παρακαλώ,συμφιλιώσου λίγο με τον εαυτό σου,κατανόησε και "συγχώρε" τον,γιατί,αν μη τι άλλο,τον χρειάζεσαι με το μέρος σου!
Τώρα όμως είμαστε εδώ που είμαστε κι έχουμε ν'αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα απώλειας βάρους.Πιστεύω πως είναι αρκετά πιθανόν
να σε βοηθήσουν τα reductil(δε χάνεις άλλωστε τίποτα να τα δοκιμάσεις)αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει να βρεις χρόνο πριν για κάποιες εξετάσεις.
Τα χάπια αυτά αντενδείκνυνται σε κάποιες περιπτώσεις(π.χ.υπέρταση)κι έχουν κι αρκετές παρανέργειες.Δεν είμαστε να τρέχουμε για άλλα τώρα
εκεί που λέμε να μειώσουμε τα προβλήματα μας...Εξάλλου είναι μια καλή ευκαιρία να δεις τη γενικότερη κατάσταση του σώματος σου.
Κι είμαι σίγουρη πως το θέμα έλλειψης χρόνου δεν είναι τόσο πρακτικό όσο παραμέλησης του εαυτού σου,παρασυρόμενη από τα των άλλων...
Αν κάτι άσχημο(χτύπα ξύλο)σου συνέβαινε δε θα έβρισκες χρόνο για μία ιατρική επίσκεψη και μία εξέταση;Εξάλλου,αν αυτό είναι τελικά
η λύση σου στο θέμα του βάρους,που τόσο πολύ σε ταλαιπωρεί και σε στεναχωρεί,αυτό δεν είναι σημαντικό;Ούτε αυτό δε δικαιούσαι;
Να μη ζηλεύεις τη sabe,γιατί κι εσύ ήσουν πρόσφατα εκεί και μπορείς να ξαναβρεθείς και μάλιστα σχετικά σύντομα,αρκεί λίγο να σε προσέξεις!
Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά και οι υπερβολικές νηπιακές απαιτήσεις θα ξαναβρίσκεις τη σειρά σου και τον εαυτό σου όπως τον θέλεις.
Πες πως η χώρα ήταν σε κατάσταση εκτάκτου πολέμου κι έριξε εκεί που απαιτούσαν οι συγκυρίες το βάρος τα τελευταία 8 χρόνια
και τώρα που σιγά σιγά η κατάσταση αποκαθίσταται,ανασυγκροτε� �ται,επαναθέτει προτεραιότητες,καταστρώνε� � σχέδια και ισορροπεί και πάλι!
Μια βαθειά ανάσα(ίσως και κανα δυό παραπάνω)να στανιάρουμε κι όλα είναι στο χέρι μας να τα φτιάξουμε όπως τα θέλουμε!
Ειδικά η sabe,της οποίας ζήλεψες το βάρος,και μόνο να ήξερες τι έχει κληθεί και ακόμα καλείται ν'αντιμετωπίσει στη ζωή της,
τι υπερπροσπάθεια ανατροπής ζωής κι επανατοποθέτησης προτεραιοτήτων έχει περάσει!Τίποτα μη αναστρέψιμο δε μας συνέβη!
Πάμε για τα καλύτερα μας με τις σωστές αυτή τη φορά κινήσεις!Κι ό,τι χρεαστείς,εμείς εδώ είμαστε!Να προσέχεις!Φιλάκια!
08-03-2009, 18:18 #289
αχ βρε ναντινάκι.......να υποθέσω ότι (δεν) ΕΙΣΑΙ μέντιουμ...(δεν) ΕΧΕΙΣ σπουδάσει ψυχολογία....(δεν) ΕΧΕΙΣ πολλή εμπειρία...ε?....μάλλον εγώ (ΔΕΝ) είμαι ανοιχτό βιβλίο.....
έχεις δίκιο....δεν ξέρω σίγουρα τον "σταυρό" που κουβαλάει ο καθένας εδώ....και η αλήθεια είναι ότι παρ'όλα τα αρνητικά μου συναισθήματα νιώθω τυχερή για τα πράγματα που έχω γύρω μου......(ναι τα Χ αφορούν τα ζαβολάκια μου 8-6 και 1,5 ετών αντιστοίχως)...
άρα όπως λέει κι η λογική πρέπει να βρω ενδοκρινολόγο...υπέρταση δεν έχω...αλλά μια προδιάθεση για διαβήτη πρέπει να έχω....
την δευτέρα ξαναζυγίζομαι (έχουμε βάλει πρόγραμμα ζυγίσματος οι δυό μας 3 φορές την εβδομάδα...και μέχρι τώρα από 9/1 που ξεκινήσαμε αυτός έχει χάσει 2 κιλά και εγώ τίποτα) και θα δω αν δουλεύουν καθόλου αυτά της power health...
σ'ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα πάντως!
08-03-2009, 18:33 #290
Originally posted by marikaki
Ξενακι μου ξυπνησες???? σε ξενυχτησα χθες βραδυ.... ηταν ομως ωραια!!! σαν να εκανα 10 ωρες ψυχοθεραπεια.... εισαι σουπερ παρεα!!!
Αλλά τι επεισόδια μεταμεσονύχτια έχω χάσει;Τι συνέβη χθες βράδυ ανάμεσα στην Ξένια και σ'εσένα;
Το οποίο μάλιστα ήταν σαν ψυχοθεραπεία;Τι άλλο ευφραίνει κι ανακουφίζει ισάξια;
Και μάλιστα με το μέλος Ξένια,που είναι τελευταία γνωστό για το πάθος και...τις άγριες διαθέσεις της...
08-03-2009, 18:55 #291
Kαλησπερα!!Τα συγχαρητηρια μου σε ολες,γιατι βλεπω οτι η καθεμια με το δικο της τροπο κανει βηματα!Sabe μου γλυκια φανταζομαι τι ωραια θα ηταν η μακαροναδα,πανω στο ομορφο μαξιλαρακι του 6 πλεον!!Αυτα ειναι!!Εμεις εδω στο σπιτι ειμαστε σε κατασταση πανικου,ξηλωμενα παρκε,μπετα,σκονη,φασαρια,ο λα τα επιπλα στοιβαγμενα λες και μολις μετακομισαμε.Εντωμεταξυ ο μπαμπας μου εχει αφηνιασει με το σπιτακι που φταιχνει στην ταρατσα για την αγαπημενη του (τη μαμα μου δηλαδη) και εγω περιμενω να εγκατασταθω στο νεο ανακαινισμενο δωματιο..ξερετε τωρα..ονειρευομαι κουρτινες και κορνιζες με μπαλαρινες...Αλλα οχι δεν θα ειναι ροζ το δωματιο...Θα εχει απαλα μπεζ και χρωματα της αμμου και.....καλα σταματαω εδω,το παρακανα.Απλως ειναι κατι που μου αποσπαει την προσοχη απο αυτη την χαλια φαση που ειμαι..ε και οσο να ναι χαιρονται και οι γονεις μου.Πολυ γελασα με την προηγουμενη σελιδα,τι κεφια ηταν αυτα!!
08-03-2009, 19:01 #292
Originally posted by dare-xxx
...άρα όπως λέει κι η λογική πρέπει να βρω ενδοκρινολόγο...υπέρταση δεν έχω...αλλά μια προδιάθεση για διαβήτη πρέπει να έχω....
την δευτέρα ξαναζυγίζομαι (έχουμε βάλει πρόγραμμα ζυγίσματος οι δυό μας 3 φορές την εβδομάδα...και μέχρι τώρα από 9/1 που ξεκινήσαμε αυτός έχει χάσει 2 κιλά και εγώ τίποτα) και θα δω αν δουλεύουν καθόλου αυτά της power health...
άμα τίθεται και θέμα προδιάθεσης διαβήτη,αλλά το ζητούμενο είναι να το πει και πάνω απ'όλα να το πράξει η daredevil μας!
Αναμένουμε τα σχετικά της νέα εμείς πάντως εδώ και την παρεούλα της όποτε έχει χρόνο και διάθεση!
Κι αν και την ακούω πιο χαλαρή στο δεύτερο ποστ της συνεχίζω να βλέπω το κομμάτι της κατάκρισης της,
που τη βγάζει σε υποδεέστερη θέση(για να μην αγγίξω τη λέξη "αποτυχία")από τον άντρα της,που έχασε ήδη 2 ολόκληρα κιλά,
κάνοντας την ίδια προσπάθεια για το ίδιο χρονικό διάστημα μ'εκείνη(ομολογώ πολύ βοηθητικά λειτουργεί η σύγκριση αυτή)!
Τώρα το ότι οι άντρες έχουν άλλες ενεργειακές ανάγκες και γενικά χάνουν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα βάρος από τις γυναίκες
είναι κάτι που δεν το λαμβάνουμε καθόλου υπόψιν μας! Δεν μπορεί να ευθύνεται κάτι άλλο για τη δική μας αδυναμία τελειότητας!
08-03-2009, 19:15 #293
Originally posted by marikaki
Νεφελακι μας ευγες ξαφνικα χθες απο το chat, σεν πειραζει, αρκει να σε εχουμε εδω!
Σαν παλια εσυ, εχουμε αναγκη τις συμβουλες σου...
Χασαμε και τον p_k και εχει ορφανεψει η ομαδα...
θα την κανουμε σιγα σιγα για την R....
ΘΑ (μέλλοντας) την κάνετε για μια ομάδα,στην οποία μάλιστα ήδη ψευδώς αυτοχαρακτηρίζεστε μέλος της
και μάλιστα τη δήλωση αυτή τη χρησιμοποιείτε ως απειλητική προειδοποίηση στους...άλλους(να μην πω τίποτ'άλλο)
για να μη σας εγκαταλείψουν στην άλλη ομάδα όπου (ενεστώτας) είστε ήδη,ώστε να μη σας χάσουν από μέλη τους;
Κι εμείς τι είμαστε υποκατάστατο;Λύση ανάγκης;Μέσο πιέσεων;Στέγη αστέγων;Τελευταία τρύπα του ζουρνά;
08-03-2009, 19:19 #294
καλησπερα nadine!!!!!!!!!!
χθες το βραδυ ειμασταν στο chat αρχικα το marikaki και η nefeli. και εγω..στην συνεχεια μειναμε οι δυο μας με το μαρικακι
και το τι ειπαμε δεν περιγραφεται!!!!!(δεν καταλαβα ποιον νικο εννουσες?)
φυσικα και δεν θα σου πω....επρεπε να ησουν εκει....αλλα τριγυρναγες φαινεται σουρτουκο το σαββατοβραδο..!!!!!
μαρικακι ξυπνησα κατα τις 9 και 30(παρα πολυ πρωι για μενα....μετα απο τετοιο ξενυχτι!) αλλα μετα τις 2 και το μεσημεριανο φαγητο κοιμηθηκα μεχρι τις 6 και 45!τι να πεις?πρεπει να φροντιζω και την επιδερμιδα μου!!!!!
τωρα παω για καφεδακι στην ξαδελφη μου...φιλακια..!!!!!!!!!!
τα λεμε ισως αργοτερα.....
08-03-2009, 19:27 #295
Originally posted by Nefeli-
ομάδα R συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας! και στα κιλά αλλά πάνω απ'ολα στην τρέλλα στην ενέργεια και στην ζωντάνια !!! ντοπάρετε με ενέσεις αισιοδοξίας και ενότητας το φόρουμ! μπράβο και πάλι μπράβο...
θα'ναι σαν να μπαίνει η άννοιξη...!!!
φιλάααακιααα
χχχχχχχ
Με παρατεταμένα φιλάκια,7 χ (αγάπης και καλά...),ένα επαινετικό γλυψιματάκι και μούγκα στη στρούγγα
για τις επαναλαμβανόμενες προσκλήσεις μας να ενσωματωθείτε στην παρέα μας,μάλλον διπλωμάτης είστε
ή αφελώς ελπίζετε πως το όνομα σας (Νεφέλη=σύννεφο)θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της περίστασης
και θα νεφελώσει(νεφέλωμα=μτφ. κάθετι συγκεχυμένο και ασαφές)για μας τους αδαείς το τοπίο...
08-03-2009, 19:29 #296
Ναντιν μου... οπου πας θα παω, οπου ζεις θα ζω...
Αφου μωρε θα τα κανω και τα 2 γιατι να μην το χω διπορτο???
Ας μου κανει εμενα το ρεντ και .... δεν παω πουθενα, πουθενα.... εδω θα μεινω!!
Χθες το ξενυχτισαμε με ξενια και λιγο με νεφελη αλλα εγω σε εψαχνα συνεχεια... αλλα που εσυ... ολο γυρνας!!! Γυριστρουλα...
Τελικα εγω θα ειμαι στο chat μονιμα... στο τελος θα μιλαω και μονη μου!!!
08-03-2009, 19:30 #297
Και φυσικα Ξυλουρη... ενοειτε!!!
08-03-2009, 19:50 #298
Originally posted by XENIA!
δεν καταλαβα ποιον νικο εννουσες?)
Μαρικάκι : το χρονικό μιας υπογραφής: fotis-->babis-->"ʼιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς",
που το τραγούδησε ο Ξυλούρης(αλλά τελευταία και ο Σφακιανάκης,οπότε έτσι εξηγείται ο Νότης).Κι επειδή τα λόγια μου είναι φτωχά μπροστά σ'αυτά του Βάρναλη(στίχος) και στη θεϊκή φωνή του Νίκου σου το παραθέτω για να καταλάβεις,αφιερώνοντας το ωστόσο στο Μαρικάκι,που φαντάζομαι θα το απολαύσει κάτι παραπάνω...
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ
Σημείωση:Αυτό που κάποια στιγμή στην αρχή ακούς "κάπως" ,μη γουρλώνεις τα μάτια...
Είναι ο εξής στίχος :"κούτσα μια και κούτσα δυο στης ζωής το ρημαδιό"
08-03-2009, 20:28 #299
Koritsia, ti kefia einai ayta? Sas psekazoun me kati sthn Ellada? Edw exoume synnefiasmenes Kyriakes...
Akousa Sabe me 69 kila kai lew suuuper! Na pou ginetai pragmatikothta!
Akousa klm me krhtiko pelagos kai egina kitrinh apo th zhlia mou: edw den exw kathrefth gia thn psyxh mou...
Akousa Nadine pou paei koutsa koutsa (psemata, h Nadine eipame: einai xeimarros!)
Egw exasa mexri twra 3 kila gi ' ayto eipa na mhn ta arxisw akoma ta lipotox- na ta parw otan tha kollhsei o deikths ths zygarias gia sprwksimo. An eywdwsei h diaita mexri telous kai thn thelei kapoios eyxaristws na thn grapsw- ki egw pantws ekana merikes paraspondies...
Sorry gia ta greeklish, eimai kleidwmenh sth douleia 24 wres- den yparxei ellhniko plhktrologio edw...
08-03-2009, 21:15 #300
Ta asteria katw apo to onoma mas ti einai? Galonia?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή