Results 346 to 360 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-03-2009, 11:13 #346
Δεν γινεται να ειμαστε παντα πειθαρχημενες,πολυ απλα γιατι δεν ειμαστε ρομποτ.Ειμαστε ανθρωπινα οντα(ετσι λενε ολοι,εγω παλι πιστευω οτι ειμαι allien!),αρα οι συνθηκες,το περιβαλλον,τα αγχη,οι αγωνιες,τα λαθη καποιες φορες,ειναι αναποσπαστο κομματι μας.Και κατι αλλο,θα ητανε αφανταστα πληκτικη η ζωη μας,αν αισθανομασταν παντα τελεια,το μετρο συγκρισης θα χανοταν,θα παυαμε να εκτιμαμε την ευτυχια.Alalumini μου,ειχα διακρινει την-παροδικη-ειμαι σιγουρη,φαση σου,μπορει να με βλεπετε τρελιαρα,αλλα παρατηρω τα συναισθηματα που απαλα θροιζουν η βιαια κυματιζουν μεσα στο λογο σας,θελω να ξερετε οτι μπορειτε να με θεωρειτε στηριγμα,αν καποτε πεφτετε(δεν εγγυωμαι στηριξη,αλλα καλλιστα μπορουμε να πεσουμε μαζι,τωρα εχω αδυνατισει λιγο,σας υποσχομαι να μη σας μελανιασω πολυ,lol).
Kαντε υπομονη,το κλικ ειναι πισω απο τη γωνιτσα στο δρομο,δεν φαινεται ακομη,θελει λιγα βηματακια για να το δει η καθεμια μας.Σε φιλω,εσενα,τη Νadine μας,ολες σας,αααχ πρεπει να σας παω για οινομελα, να τραγουδαμε στη μεση του δρομου μεθυσμενες και αλληθωρες...Να βρισκετε χρονο για τον εαυτο σας,ειδικα οι μαναδες,γιατι η πιεση των υποχρεωσεων ειναι ισχυρη και απαιτει αντισταθμισμα.
- 10-03-2009, 15:02 #347
Τι να πω κι εγω τωρα,μετα απο ολα αυτα τα υπεροχα λογια που ειπατε ολες!!!Η Nadine ειναι για μενα απο τους καλυτερους ανθρωπους,με φοβερη ψυχη και πολλα χαρισματα.Και πρωτη πρωτη εκεινη με εβγαλε απο το βουρκο που ειχα αρχισει να βυθιζομαι λογω των τελευταιων γεγονοτων.Ειναι ο αγγελος μου.Και η Αλαλουμενια η πιο γλυκια μανουλα!Οσο για την Sabe...ε,εκεινη ξερει καλυτερα!!Στα υπολοιπα μελη που δεν εχω γνωρισει προσωπικα,θα ηθελα να σας πω να γραφετε συχνα εδω,ειναι μεγαλη ανακουφιση,και δυναμη και υποστηριξη!!Σας ευχομαι να μεινετε σταθερες στην προσπαθεια σας,το Α3 ποστ της Ναντιν αλλωστε ειναι εξαιρετικος οδηγος!!
Θα το σκεφτω για το σοκολατι..μερικες πινελιες ισως(μαξιλαρακια..)
Sabe, τι υπεροχη ταινια η ζωη του Μontigliani...
Σας φιλω ολες!!
Τωρα αφηνω το pc για να παιξει ο μπαμπας μου παιχνιδακι!!
10-03-2009, 15:17 #348
πολλά σιρόπια εδώ μέσα... κι ήρθα να δω τι γίνεται... έφερα και ταπεράκι χμμμ μάλλον ταψί!
πολλές Α3!!!! αφήνει η μία συνεχίζει η άλλη...
φιλάκια κοριτσάρες
χχχχ
10-03-2009, 15:24 #349
klm η πρόεδρος είναι δυνατή, και θα τα καταφέρει σίγουρα...... εξάλλου είναι πρόεδρος δεν την παίρνει και αλλιώς !!! το καλό που της θέλω....
Κοκκινομάλλα μου σε έχουμε ανάγκη και ας είσαι 69 κιλών (ναι, ναι ζηλεύω τρελά), μακάρι να είχαμε τον μισό από τον ενθουσιασμό σου!!!!
Α! κι άλλο νέο όνομα Alalumini με είπες νομίζω....
Χανελάκι να βγάλεις φώτο να μας στείλεις όταν τελειώνεις, το να φτιάχνεις το δωμάτιο σου με νέα πράγματα είναι μια διαδικασία που τι λατρεύω...
Αλήθεια η πρόεδρος εμφανίστηκε καθόλου σήμερα ????? Που είναι?
10-03-2009, 15:26 #350
Τι λες, μεγάλη μας τιμή κα Νεφέλη.....
Δεν μας είπες ότι θα έρθεις να στρώσουμε κόκκινο χαλί......
Καλά δεν ντρέπεσαι, σε βλέπουμε από εδώ και από εκεί και σε μας τίποτα....
Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη...............
10-03-2009, 15:47 #351
μμμμ καλά!!! έχετε το τρελλό παρεάκι και μας αφήνεται στην απ'έξω...
που να σας φτάσω εγώ με τις Α3 ;
ούτε να τα διαβάσω δεν προλαβαίνω!!!!
φυσικά μπορεί να είναι κι αυτή μια μέθοδος αδυνατίσματος... μέχρι να γράψεις μέχρι να διαβάσεις... αντε να βρεις χρόνο να φας μετά!!! μπορεί και να κατουριέσαι και να σκάσεις ... μέχρι να τα προλάβεις...!!!! μην λέμε και ονόματα...
10-03-2009, 15:48 #352
Ελατε στο chat!
10-03-2009, 17:28 #353
Originally posted by Nefeli-
μμμμ καλά!!! έχετε το τρελλό παρεάκι και μας αφήνεται στην απ'έξω...
που να σας φτάσω εγώ με τις Α3 ;
ούτε να τα διαβάσω δεν προλαβαίνω!!!!
φυσικά μπορεί να είναι κι αυτή μια μέθοδος αδυνατίσματος... μέχρι να γράψεις μέχρι να διαβάσεις... αντε να βρεις χρόνο να φας μετά!!! μπορεί και να κατουριέσαι και να σκάσεις ... μέχρι να τα προλάβεις...!!!! μην λέμε και ονόματα...
Λοιπόν,άσε τα σάπια...Σε τα μας;Αλλού,μια χαρά ξέρεις και γράφεις!Μη βγάλουμε τ'άπλυτα σου στη φόρα τώρα!
Κάνε μας και κανά γλυκάκι του ταψιού μια που το'φερες ήδη,να μας κεράσεις και τίποτα για το καλωσόρισμα σου στην ομάδα μας!
Πραλινάκια κατά προτίμηση!Ήταν ο τελευταίος οργασμός μου,υπόψιν!Και μην ακούσω καμιά αηδία τύπου"ο οργασμός της αγελάδας"ε;ʼϊντε!
10-03-2009, 17:40 #354
Originally posted by alalumaki
τη Βαμβουνάκη μου
Η Βαμβουνάκη είναι δική μου! Ολόδικη μου! Και μη μετανιώσω τη γενναιοδωρία μου να σας αφήνω να την διαβάζετε,ε;
Επίσης προς αποφυγή τυχόν επόμενων περαξηγήσεων και το Παρίσι και το φεγγάρι και τ'αγγελάκια και ο Van Gogh και το 27 είναι ολόδικα μου!
Ωχ!Ωχ!Ωχ! Τι θυμήθηκα τώρα! Εκείνον τον τρελό στην ταινία "Σινεμά ο παράδεισος"που έδιωχνε τον κόσμο από την πλατεία του χωριού,
φωνάζοντας "η πλατεία είναι δική μου!"...Ουπς! Μπα...δεν μπορεί! Απλή σύμπτωση θα'ναι...Δεν εξηγείται αλλιώς...
10-03-2009, 18:09 #355
klm μου,γλυκύτατη μου γαλαζοαίματη,πριγκίπισσα της καρδιάς,εσύ!
Στο εξής θα είσαι η lady D μου,να ξέρεις!Έτσι θα σε λέω...(εξαιρείται το άδικο τέλος της φυσικά)
Όπως βλέπεις κι από τα παραπάνω,γύρισα στο γνωστό μου ύφος...Αλίμονο σας δηλαδή...
Μια μέρα ρεπό κι αυτή δεν την προλάβατε να τη χαρείτε με το ν'ασχολείστε τόσο μαζί μου!
Μα ούτε μια μέρα δεν μπορεί να νιώσει χάλια κανείς,εδώ μέσα,που μπλέξαμε;Αααααα...
Και να τα τάγματα και να τα κοπλιμέντα και να οι υπερβολές και τα εγκώμια...Ανησυχώ για σας τώρα εγώ μ'αυτά,που διαβάζω!
Χανελίτσα μου,τι πήγες κι έγραψες πάλι;Αχ!Τι θα κάνω μ'όλες σας;Και μετά σου λένε γι'απρόσωπες διαδικτυακές σχέσεις...
Πάντως,είστε όλες οι καλύτερες εκβιάστριες χαμόγελου και οι πιο ανελέητες διώκτριες των δόλιων των δακρίων!
Φιλάκια ζουμερά σε όλες σας!Επιφυλάσσομαι,γιατί μου ασκούνται αυτή τη στιγμή έντονες πιέσεις από στομάχι γουργουρένιο,
ουροδόχο κύστη,κίτρινο παπάκι στη μπανιέρα μου και κυρίως από κολλητή μου να τρέξω σε διπλανή πόλη για βραδινή έξοδο...
Τόλμη και γοητεία(dare-xxx),πάρε μια γυάλινη σφαίρα,να δεις τι καλά που θα τους βλέπεις όλους κι εσύ μετά!Πώς νομίζεις σας μάγεψα άραγε;
10-03-2009, 20:33 #356
Ακόμα ένα σημάδι,φοβάμαι...
Μόλις έκανα μπάνιο...κι ενώ τραγουδούσα τα στρουμφάκια,(δε θέλω γέλια...)τι διαπιστώνω;
"Δευτέρα κάτι έχω
την Τρίτη δεν αντέχω
Τετάρτη πώς βαριέμαι
την Πέμπτη δεν κρατιέμαι
Παρασκευή πρωί λα,λα,λα,λα,λα,λα,λα
(μουσική)
Απ'όλες τις ημέρες η Κυριακή μ'αρέσει!"
Κι εγώ είμαι αυτή,που ζυγίζομαι κάθε Παρασκευή και πήρα κι εσάς στο λαιμό μου!
Εσείς τώρα προσπερνάτε τη σημειολογία για τα στρουμφάκια...
Σταματήστε να γελάτε!Τραγούδησα και το "πώς να σωπάσω μέσα μου"του Ξυλούρη,εντάξει;
Εκτός αν πάλι είναι κι αυτό κάποιο υπονοούμενο πως όπου να'ναι θ'αρχίσω ν'ακούω μέσα μου και φωνές...
10-03-2009, 20:52 #357
σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες!!!
10-03-2009, 23:52 #358
Αχ Ναντινακι εισαι σουπερ ατομο και μου αρεσει που προτιμας τους Κρητικους πολλυ!!!!(βλεπε Χαρουλη, Μαρω, Ξυλουρη, klm.... ελπιζω κι εκενα!!!)
Εισαι η ψυχη μας εδω μεσα και θελουμε πολλες δοσεις Ναντιν καθε μερα....
Το Καλοκαιρι παμε μαζι Κρητη(Νοτια ειμαι εγω) και θα το καψουμε το νησι ( που λεει ο λογος)και θα σου γνωρισω εγω κατι Κρητικαρους...
Μεινε οπως εισαι μονο και απο εμας οτι θελεις ( εγω προσωπικα αρχιζω απο αυριο να πινω στη υγεια σου... χαπακια φυσικα)
11-03-2009, 00:51 #359
Αχ!Θεέ μου!Καλέ,συμμαζευτείτε,καλ� �!Το topic λέγεται reductil(λέω εγώ τώρα...) κι όχι Nadine...
Νέο προεδρικό διάταγμα : Απαγορεύεται στο εξής κάθε θετικό σχόλιο,αναφερόμενο στη Nadine (ή πρόερδο κλπ)
Κρητίκαρους μουστακαλήδες με μασσσαίρα θα μου γνωρίσεις,Μαρικάκι μου;Φοβάμαι λιγάκι...
Καλή πρώτη κατάποση κι επίσημη πλέον ένταξη στην ομάδα μας αύριο πρωί,κρητικοπατρινή!
Κοίτα μη μερακλώσεις κι αρχίσεις να πίνεις πολλά χαπάκια στην υγειά μου και πάμε γι'άλλα μετά,ε;
Κι άμα δεις τίποτα ύποπτο στην ψυχική σου υγεία κι εσύ,πες μου να το αποδώσω στα χάπια κι εγώ,να ησυχάσω...
11-03-2009, 11:15 #360
Kαλημερα τοπικ Nadine,χαχα,δεν μπορουσα να μη σε πειραξω κοπελια!Πανικος στη δουλεια πρωι πρωι και αγχος γενικα απο ολους,πηξιμο.Δεν εφαγα καλα χτες και σημερα με δυσκολευει λιγο το πρωινο να το φαω το τοστακι,δεν ξερω γιατι.Δεν παει κατω,ισως να φταιει και το αγχος που εχω και τον μικρο σπιτι μονο του με πυρετο,κοριτσια,αυτο με σκοτωνει.Χτες το εσκασα απο τη δουλεια σε ενα κενο,να παω σπιτι σκοτωτη,να του δωσω φαρμακα,να του φτιαξω ενα τσαγακι,να δω εαν εφαγε.Οσο χρονων και να ειναι τα παιδια μας,δε φευγει η εγνοια,να ξερετε.Ουφ,θα προσπαθησω να φαω κατι οταν ρηλαξαρω λιγο,αργοτερα,θα μου κατσει στο λαιμο αν το φαω ετσι.Η ξηροστομια επεστρεψε,επισης η δυσκοιλιοτητα εμμενει,ισως παρω καποιο φυτικο σκευασμα,αλλα προσπαθω να μην προσθεσω αλλες"βοηθειες"στον οργανισμο μου.
Ολα καλα εσεις?Η Barb μας που χαθηκε?Φιλακια σε ολες σας,καλη σας ημερα,ενημερωστε μας για τον αγωνα σας,KLM,εσενα νομιζω τωρα αρχιζει να δειχνει.Σε φιλω.Δεν καταλαβα,ισχυει η δεν ισχυει το Παρασκευιατικο ζυγισμα?Να το συνεχισουμε οσες θελουμε,προτεινω οσες το βιωνουν καταναγκαστικα και κανει κακο στην ψυχολογια τους να το σταματησουν.Θα αποφορτιστουν απο το αγχος λιγακι,μετα συνεχιζουν.(αλαλουμ για σενα το λεω).Ας αποφευγουμε την επιβαρυνση μας οταν ειμαστε καπως!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία