ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 2553 FirstFirst ... 15232425262735751255251025 ... LastLast
Results 361 to 375 of 38289
    Senior Member
    δεν χαθηκα
    εχω επιθεωρηση απο καποια εταιρεια. μολις τα διαβασα ολα!!! αλλά δεν προλαβαινω να γραψω. παντως επειδη η προεδρος γκρινιαζει, να το κανουμε το τοπικ nadine. τοτε μαλλον θα καταργησουμε το τοπικ Reductil. δεν νομιζω να γραφει κανεις εδω πλεον. ποιος νοιαζεται για τοπικ χωρις Nadine? Ασε που νομιζω οτι θα πρεπει να εισηγηθουμε διεθνως για εναν νεο ορο : nadinolic. τι, μονο chocoholic Να υπαρχει?
    nadine καταλαβε το,ε σενα θελουμε. εσυ κρατας το τοπικ. οπου κι ανα πας, εμεις μαζι σου. αντε και προεδρος δημοκρατιας στα 69 (χρονια σου) με 69 (κιλα). οσο για τωρα, σου αρκει η εδω προεδρια αρκει να πιασεις τα 69 (κιλα) σε 6,9 (αν οχι μηνες, τουλαχιστον τριμηνιες ή εστω τετραμηνιες)
    φιλακια κουκλες. με περιμενουν και γω φλυαρω εδω

Senior Member
    τοκ-τοκ (καποια σας χτυπαει την πόρτα χωρις R) να μπω?

Senior Member
    Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
    ʼντε να μπει κι εδώ μέσα λίγος ήλιος!
    Καλώς ήρθες,porki!Τι καλό μας έφερες;

Senior Member
    dare-xxx,για να καταλάβεις τι σπουδαίο εργαλείο(μην πω όπλο)είναι η γυάλινη σφαίρα μου
    σήμερα μου έδειξε πως η Ντορέτα(ή αλλιώς "κύριος πρέσβης",που επιφυλάσσεται πως θα μας κακομάθει)
    θέλει να κατοχυρώσει για ολόδικους της τον Γιάννη Χαρούλη και την Αλκυόνη Παπαδάκη!
    Αλλά φιλενάδα(και τώρα απευθύνομαι στον σοκολατοπειρασμό lostdora)το χοντραίνουμε έτσι το παιχνίδι!
    Εγώ στις κατοχυρώσεις μου προσπάθησα να είμαι μετριοπαθής και ν'αποκλείσω σημερινούς μύθους.
    ʼμα είναι έτσι να πιάσω κι εγώ τον Αλκίνοο κι ένα σωρό άλλους και να τα κάνουμε γης μαδιάμ όλα τα fun clubs...
    ʼχ!Βρε,Αλαλουμένια...Τι μας έκανες με μια σου κτητική αντωνυμία!Και μετά γιατί λέω πως εσύ φταίς για όλα!Εσύ,θεία Λόλα!
    ʼλλοι πάνε σε συμβολαιογράφο για κατοχύρωση των πνευματικών τους δικαιωμάτων κι εμείς εδώ μέσα τώρα
    θα σκοτωθούμε για το ποιά θα έχει την αποκλειστικότητα του προϊόντος της δικής τους πνευματικής διανοίας!
    Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!Όχι πως πρωταγωνιστεί κανένας γάιδαρος στην περίπτωση μας,μην παρεξηγηθώ!

Senior Member
    thanxxxxxx president...Διαβασα σημερα ολη τη θεματικη ενοτητα της OMAΔΑΣ R και ζήλεψα την παρεα σας.......Ειπα να λάμψει ο ήλιος μου εδω μέσα και να μην ειναι μονος του!!!!!!!
    Η αλήθεια ειναι οτι εχω πάρει και εγω για λίγο απο αυτό το χαπάκι αλλα δεν.. τες πα εγω ήρθα στην παρέα σας και αλλα κάνω μόνο διαιτα εδω και 16 ημέρες ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω σε κάτι..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Senior Member
    Σαμπίνα μου,περιποιητική κι αγχωμένη μανούλα εσύ!Να γίνει καλά το μωράκι σου,να κατέβει και το έρμο το τοστάκι κάτω...
    Πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται από αρρώστιες αυτήν την περίοδο,πραγματικά!Οι σχολικές αίθουσες έχουν ψιλοαδειάσει,ακούω...
    Αλαλουμένια,Μπάρμπυ,klm,lostdora ,dare,Μαρικάκι,όλες οι φορουμανούλες τα έχετε γερά τα παιδάκια σας;Το ελπίζω...Πάντα σιδερένια
    και χαμογελαστά να είναι τα καμάρια σας!Κι εσείς ασφαλώς για να τα χαίρεστε!Είστε πολύ τυχερές και χαίρομαι,που το εκτιμάτε!

Μπάρμπυ μου,δε σε παρεξηγώ που αποπειράθηκες να ξεγελάσεις το προεδρικό διάταγμα...Έχεις πήξει απ'το άγχος και την πολλή δουλειά!
    Στο τόπικ της συνάντησης έχω θίξει το θέμα μας για την Παρασκευή.Αν θέλεις ρίχνε κι εκεί μια ματιά να οργανωθούμε οι ενδιαφερόμενοι.

Νεφελοδεύτερη,σαν κάτι ν'άλλαξε στον αέρα της πόλης μου απ'τη Δευτέρα...'Εχεις καμιά ιδέα πού να οφείλεται;Σαν πιο φωτεινή,
    πιο ερωτική,πιο παιχνιδιάρικη,πιο ανοιξιάτικη,πιο...απροσδιόρ ιστα θετική να τη βλέπω...Love is in the air...

Χανελίτσα μου,πώς πάει το "ʼλλαξε το!";Ξενιαφέντρα,ανησυχητικ ή ησυχία σαν να έπεσε...Για ν'ακούμε τα νέα σας κοριτσάκια μου!
    Μαριλενάκι,ακόμα υπερωρίες στη φάμπρικα της ξενιτιάς κάνεις;Για απευθύνσου λίγο στο εργατικό συνδικάτο!
    Κι ένα Μαλλινάκι κάποτε είχαμε...τι έγινε;Μαζί με το χειμώνα μας άφησε κι αυτό;Ανέβηκε με το αντισκορικό του παρέα στο πάνω μέρος της ντουλάπας;

Όσο για το ζύγισμα της Παρασκευής,τι άλλαξε και αναρρωτιόμαστε αν ισχύει,Σαμπίνα μου;
    Μετά την Πέμπτη συνήθως,μη σου πω πάντα,έπεται η Παρασκευή!ʼκουσες τίποτα για δευτέρα παρουσία γι'αύριο,Πέμπτη;
    Δε νομίζω να υπαινίσσεσαι πως καταπιέζουμε τα μέλη μας εδώ μέσα,στο τόσο δημοκρατικό και φιλελεύθερο παρεάκι μας...
    Και μη μου ξεσηκώνεις το Αλαλουμίνιο,γιατί πάνω που δήλωσε καλό κορίτσι θα του ξυπνήσεις το κακό πάλι μέσα του κι άδικα το χαπακώσαμε να ναρκωθεί...
    Και τώρα που μίλησα για την παλιά αδυναμία μου,σαν να πέρασαν πολλές ώρες από την τελευταία μου δόση...Ποιός αντέχει μέχρι αύριο;

Θέλω επίσης να θυμίσω σε όλα τα υπέροχα πλάσματα πως πέρα από την προσπάθεια για μία φορά την εβδομάδα ζύγισμα
    θέλουμε να συντονιστούμε λίγο στην αύξηση(οκ,θα το πω με τ'όνομα του),στην έναρξη μάλλον της σωματικής μας δραστηριότητας!
    Εγώ έχω ακόμα ένα θέμα με το γόνατο μου κι ελπίζω σύντομα ν'ανέβω και πάλι στο διάδρομο μου...Μόλις ξεκινήσω θα γράφω καθημερινά τι κάνω.
    Ελπίζω και με λαχτάρα περιμένω τη διάκριση της τάξης μας και στο μάθημα της γυμναστικής,γιατί προς το παρόν κυρίως
    στην ώρα του παιδιού αριστεύουμε (με την αφεντιά μου φυσικά σημαιοφόρο).Επίσης το τελευταίο που ζητώ είναι να μπαίνουμε εδώ
    την κρίσιμη στιγμή του υποτροπιασμού!Όταν αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας πως πάει ν'αφεθεί στα παλιά και γνώριμα αυτοκαταστροφικά του,
    τότε να μπαίνουμε λίγο εδώ,να μας υπενθυμίζουμε το στόχο,να γράφουμε ό,τι μας ταλαιπωρεί,ό,τι μας λυγίζει,
    να συγκαλέσουμε τσατ υποστήριξης,να κάνουμε τα πάντα να αντισταθούμε στο διαβολάκι στον ώμο μας,που θέλει να μας κρατά εκεί πίσω.

Να κλείσω κι αυτό το Α3 μου,υπενθυμίζοντας πως προσωπικά μου είναι αδιάφορη η εβδομαδιαία απώλεια(κι ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ)
    αλλά επιμένω στο ομαδικό ζύγισμα της Παρασκευής σε μια προσπάθεια να σταματήσουμε τη σχιζοφρένεια του καθημερινού ζυγίσματος.
    Μου δίνει μεγάλη χαρά,που με το ελαφρύ διασκεδαστικό κλίμα μας,πετυχαίνουμε ενεργή συμμετοχή και προσέλευση,αλλά αυτό είναι το δέλεαρ
    για να είμαστε παρούσες και συντονισμένες στην κοινή μας προσπάθεια!Και τέλος,δε θα είχε καμία ουσία η λέξη υποστήριξη
    αν δεν τη ζητούμε τη δύσκολη ώρα του ο καθένας!Ό,τι περνάμε,ό,τι τυχόν απειλεί την καλή μας ψυχολογία και ύλοποίηση των στόχων μας,
    είναι κρίμα να το περνάμε μόνοι μας,όταν τόσες αγκαλιές αραχνιάζουν ανοιχτές,όταν τόσα χέρια ενώνουν τις δυνάμεις τους
    σ΄ένα διασωστικό σχοινί,που δεν αποκλείεται να καταφέρει να μας γλυτώσει από κει που ετοιμαζόμαστε για άλλη μια φορά στα μουλωχτά να πέσουμε...
    Προσωπικά,δε θεωρώ έκθεση το μοίρασμα,αλλά η αλήθεια είναι πως είναι λυτρωτικό μόνο όταν το έχει πραγματικά εσωτερική ολόδικη του ανάγκη κανείς.
    Αν δε θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά εδώ σε όλους μας,στείλ'τε προσωπικό μήνυμα σε όποιον περισσότερο σας εμπνέει,όμως σπάστε τη σιωπή!

Συγνώμη γι'άλλη μια φορά αναφορικά με την έκταση του ποστ μου,αλλά είχα την ανάγκη να επαναπροσδιορίσω κοινούς,ελπίζω,στόχους.
    Φιλάκια σφυριχτά στο μαγουλάκι της καθεμίας σας χωριστά!Να προσέχουμε τα παιδάκια μας,όλους τους δικούς μας,αλλά και τον εαυτό μας!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Και μη μου ξεσηκώνεις το Αλαλουμίνιο,γιατί πάνω που δήλωσε καλό κορίτσι θα του ξυπνήσεις το κακό πάλι μέσα του κι άδικα το χαπακώσαμε να ναρκωθεί...
    Και τώρα που μίλησα για την παλιά αδυναμία μου,σαν να πέρασαν πολλές ώρες από την τελευταία μου δόση...Ποιός αντέχει μέχρι αύριο;
    Ε, έλειψα και εγώ μια μέρα λόγω πολύ δουλειάς, μπαίνω στο αγαπημένο μου φόρουμ να διαβάσω τις αγαπημένες μου και τι διαβάζω "την παλιά αδυναμία μου", δηλαδή τέλος η πρόεδρος μου δηλώνει ότι έχει πλέον νέες αδυναμίες.......... "ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ' όμως να το ξέρεις....... Πάω να φάω 4 kit-kat, 1 twix, 2 σοκολ.αμυγδάλου ΙΟΝ και μία υγείας..... για να πνίξω τον πόνο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    [quote]Originally posted by NADINE
    [quote]Originally posted by alalumaki
    Επίσης προς αποφυγή τυχόν επόμενων περαξηγήσεων και το Παρίσι και το φεγγάρι και τ'αγγελάκια και ο Van Gogh και το 27 είναι ολόδικα μου![quote]

Συγνώμη για το Παρίσι το ζητάμε..... τα υπόλοιπα ΟΚ το 27 μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις τι είναι??????

Senior Member
    Καλωσήρθες porki...... σε θέλουμε στην παρέα μας και χωρίς R.......

Sabe, Barb και εγώ έχω πολύ δουλειά και σπίτι χαμός και βλέπεις ε, μία μέρα λείπω και με ξεχνάνε, τι να πεις....έχω καλή καρδιά....σνιφ, σνιφ!!!!
    Να μη χανόμαστε όμως εμείς οι μαμάδες, να μπαίνουμε να λέμε έστω ένα γεια......

Λοιπόν πρόεδρε αν και δεν είμαι πλέον η αγαπημένη σας...... (όχι δεν είμαι ζηλιάρα) θέλω να σας πω ότι οι προσπάθειες σας να μας βάλετε στον ίσιο δρόμο είναι εξαιρετικές..... Είμαστε ανοιχτές και σε άλλες προτάσεις για να ισιώσουμε...... Θέλει όμως πολύ δουλειά από μέρους σας, νομίζω ότι έχετε όλα τα εφόδια να τα καταφέρετε.

Νεφελάκι μου πήγες 82, πάει το 79 μας.... λοιπόν θα κάνω και εγώ νέο τικερ με το νέο μου βάρος.... γιατί κάνω τα στραβά μάτια...... Δεν πειράζει 3 κιλάκια είναι θα φύγουν γρήγορα, εμένα να δω που είναι πάνω από 3!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα!Εχω ενα πλατυ χαμογελο γιατι ειμαι78.500!!!!!!!Φιλακια πολλα πολλα,τωρα παω να επθβλεψω τα πλακακια!θα ξαναγραψ και μετα!

Senior Member
    αλαλουμακι ειδες τι ακαρδη που ειναι? μολις πεις οτι εχεις δουλεια, κατσουφιαζει και δεν σε πιστευει κιολας. τελος παντων.
    ξερετε τι επαθα σημερα? πηγα να δω τι γραφει η φιλη μας Nadine και επεσα στο τοπικ με τα τραγουδια. ακουσα ξυλουρη, χαρουλη, κλπ. συνεχιζω με σπασμενο καραβι, και για μετα λιγουρευομαι την χαρουλα με "ανθρωπους μοναχους" και "θεος αν ειναι" και αν θελει (ο θεος εννοω) εχω στοχο τα "τρενα που φυγαν" και ...και ολα τα αλλα και μετα παλι στον αγαπημενο μου ξυλουρη και αργοτερα λιγο σερ μπιθ για να αλλαξω διαθεση (βασικα τωρα μου ερχεται "το ενα αλογο να ειναι ασπρο κλπ" αλλά ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μεινω μονο εκει.
    τες πα
    επειδη τα Α3 καταχωρουνται στην κυρια president, σας αφηνω να απολαυσω τα τραγουδια και λεω να κατεβασω και το τηλεφωνο για να μην με ξενερωσουν για τα υπερεπειγοντα που για σημερα τα εχω γραμμενα (ξερετε που)
    hanelle, μου δανειζεις λιγο χασιμο κιλων γιατι δεν το βλεπω ουτε αυτην την εβδομαδα?
    τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια απορια: παρασκευη ειναι σημερα ή στην φιλανδια η εβδομαδα δεν εχει πεμπτη? αντε σε συγχωρω (αν μου επιτρεπει η προεδρος) γιατι δινεις το καλο παραδειγμα στο χασιμο κιλων. αλλά αν την αλλη εδβομαδα το ξανακανεις, η κυρια προεδρος θα αποφασισει για τις ποινικες κυρωσεις που θα σε επιβληθουν
    By the way προσεξατε το σε αντι για σου που εγραψα? για να καταλαβετε οτι εμεις στη βορεια ελλαδα και μιλαμε και γραφουμε με τον ιδιο τροπο και δεν μας ενοχλει τι λετε
    φιλακια κοριτσαρες και μη με παρεξηγητε διοτι με επιασε το πατριωτικο γενικως γιατι ακουω ξυλουρη....

Senior Member
    Μας αρέσει ο Ξυλούρης ΠΟΛΥ, μας αρέσει η Βόρεια Ελλάδα ακόμα πιο πολύ, μας αρέσεις και εσύ που έχεις μερακλώσει, αλλά πιο πολύ μας αρέσει το Χανελάκι, που κρατάει την ομάδα ψιλά..... MΠΡΑΒΟ όμορφη φιλανδέζα σύντομα θα γίνεις η παλιά κορμάρα έτσι όπως πας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς που υπάρχει εσύ και η sabe γιατί οι υπόλοιπες θέλουμε ξύλο..... εκτός και αν ξεχνάω καμία.....

Πρόεδρε πρέπει να κρατάς σημειωματάριο με τα κιλά.... δεν γίνεται αλλιώς!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλα τωρα συνειδητοποιησα οτι ειναι Πεμπτη!!!!!!!Και ετοιμαζομουν να εξηγησω διαφορα...Παντως στη Αθηνα μενω τωρα.Βεβαια ειχα κανει μια μικρη κλεψια προχτες και ειχα ζυγιστει,το απογευμα ελεγε 79 και κατι.Ομολογω κυρια Προεδρος δεν αντισταθηκα!!!Και ημουν σιγουρη πως ειναι Παρασκευη!!Αλαλουμακι με πεταξες στα υψη,σ'ευχαριστω!!Περιμενω και τις υπολοιπες μηπως και τα πουμε στο chat.Καλο απογευμα πανεμορφα κοριτσια μου!!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Originally posted by NADINE
    Ε, έλειψα και εγώ μια μέρα λόγω πολύ δουλειάς, μπαίνω στο αγαπημένο μου φόρουμ να διαβάσω τις αγαπημένες μου και τι διαβάζω "την παλιά αδυναμία μου", δηλαδή τέλος η πρόεδρος μου δηλώνει ότι έχει πλέον νέες αδυναμίες.......... "ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ' όμως να το ξέρεις....... Πάω να φάω 4 kit-kat, 1 twix, 2 σοκολ.αμυγδάλου ΙΟΝ και μία υγείας..... για να πνίξω τον πόνο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γυναίκες!(NAG...NAG...NAG...)Γκρίνι� �...γκρίνια...γκρίνια...
    Τους λες πως σου έλειψαν,τις κάνεις να νιώσουν ξεχωριστές κι αυτές πάλι κάτι θα βρουν να σου προσάψουν!
    Καλημέρα λέμε,το μπελά μας βρίσκουμε!Τι την είπαμε τάχα;"Παλιά αδυναμία"!Προσπερνά το "αδυναμία" και κολλά στο "παλιά"...
    "-Δηλαδή έχεις κι άλλες;Κάποτε ήμουν η μοναδική σου...Τώρα μας βαρέθηκες,δε σου είμαστε πλέον αρκετές...να πας σ'αυτές που είναι καλύτερες..."κλπ,κλπ...
    Κι "οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο" και δε συμμαζεύεται!Πάνω στη ζήλεια τους,ξεχνούν και τα ελληνικά τους...Τι το τόσο κακό είπα η καψερή τάχα;
    "παλιός"= που υπάρχει από πολύ καιρό
    "πρώην"= ο άλλοτε
    "τέως"= ο μέχρι πριν λίγο
    Πώς τα καταφέρνετε όμως και στο τέλος πάλι μας κάνετε ό,τι θέλετε!Έχετε/δεν έχετε δίκιο!Αααααχ!

Αφιερωμένο (άκου καλά τον στίχο!)---> ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ : ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ

Senior Member
    Originally posted by BARB

αλαλουμακι ειδες τι ακαρδη που ειναι? μολις πεις οτι εχεις δουλεια, κατσουφιαζει και δεν σε πιστευει κιολας. τελος παντων.
    ξερετε τι επαθα σημερα? πηγα να δω τι γραφει η φιλη μας Nadine και επεσα στο τοπικ με τα τραγουδια. ακουσα ξυλουρη, χαρουλη, κλπ. συνεχιζω με σπασμενο καραβι, και για μετα λιγουρευομαι την χαρουλα με "ανθρωπους μοναχους" και "θεος αν ειναι" και αν θελει (ο θεος εννοω) εχω στοχο τα "τρενα που φυγαν" και ...και ολα τα αλλα και μετα παλι στον αγαπημενο μου ξυλουρη και αργοτερα λιγο σερ μπιθ για να αλλαξω διαθεση (βασικα τωρα μου ερχεται "το ενα αλογο να ειναι ασπρο κλπ" αλλά ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μεινω μονο εκει.
    τες πα
    επειδη τα Α3 καταχωρουνται στην κυρια president, σας αφηνω να απολαυσω τα τραγουδια και λεω να κατεβασω και το τηλεφωνο για να μην με ξενερωσουν για τα υπερεπειγοντα που για σημερα τα εχω γραμμενα (ξερετε που)
    Ναι,Μπάρμπυ μου...Ζητώ ταπεινά συγνώμη κι ανακαλώ!!Η αλήθεια είναι πως δε μου έδωσες δικαίωμα να πιστέψω ποτέ κάτι τέτοιο!
    Πάντως,βλέπω πως κι εσύ είσαι δικιά μας!Μου φαίνεται πως εμείς δεν πρέπει να συναντηθούμε απόγευμα για καφέ,αλλά βράδυ για άλλα...
    Αυτό το τραγούδι του σερ Μπίθι κι εμένα είναι από τ'αγαπημένα μου!Ποτέ όμως δεν κατάλαβα πώς συνάδει ο λυπημένος στίχος με την ντιρι ντάχτα μουσική!
    "Τες πα",που λεν και μερικές μερικές...ʼντε βρε!Να πάνε κάτω τα φαρμάκια!Δώσεεεεεεεε!