Results 481 to 495 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-03-2009, 15:02 #481
γεια σας κοριτσια και απο εμενα
ενα γρηγορο μυνηματακι λογω πολλης δουλειας
Τρεχω, τρεχω (για την ακριβεια βαδιζω). εχθες 30 λεπτα, 550 θερμιδες εκαψα
οι ζυγαριες οι παλιες ειναι για κλαματα. την αλλη εβδομαδα εχει το Lidl με 14 ευρω ηλεκτρονικες. ηδη επεισα την Ξενια να την παρει (!!!!!)
μην απογοητευομαστε καμια. παμε σιγα-σιγα προς την δοξα. Βλεπετε τα βηματα σαλιγκαριου στο tikeraki μου? δεν ειναι τυχαιο. Ειναι η αποφαση ζωης που εχω παρει να χασω. και ας γουρουνιαζω ποτε-ποτε. και ας μην χανω. καποτε θα φυγουν τα γ@#$%%^ενα....
Εγω ψηφιζω to rainbow. ειναι ελπιδοφορο και μου αρεσει. Αν μου επιτρεπετε, θα συνεχισω τα χαπια (των 15 για καποια που ειχε ρωτησει καποτε) και τον διαδρομο.
dare xxx το τικερ σου φοβερο αν και σε παχαινει λιγο. δεν εχω ακουσει για curves. τι οργανο ειναι για 30 λεπτα?
αληθεια, οποια παει γυμναστηριο, θελω να μαθω για το power plate (προεδραρα μου, ειδα μια προσφορα και το σκεφτομαι) κανει τιποτε?
Ξενια, ποτε τα εγραψες αυτα τα ευτραπελα? την ωρα που chatarame? γι'αυτο τοσο αστεια?
φιλακια κοριτσακια?
- 19-03-2009, 16:15 #482
klm, να το δεις σαν νέο ξεκίνημα... ξέχνα τα παλιά, νέα ζυγαριά νέα αρχή.
sabe, barb παιδιά αν δεν το πει η πρόεδρος όνομα δεν αλλάζουμε, μία πρόταση ήταν.
sambaki σε έριξε για τα καλά ε ??? Αντε να αναρρώσεις γρήγορα γιατί μπήκε και η άνοιξη.
Επειδή ακούω ότι κάποιες θέλουν να σταματήσουν τα χάπια, ήθελα να σας πω για όσες δεν το ξέρουν, ότι τα χάπια πρέπει να κόβονται σταδιακά και όχι απότομα. Δηλαδή τα παίρνεις για περίπου 15 μέρες μέρα παρά μέρα και μετά για άλλες 15 μέρες κάθε 3 μέρες. Αυτό μου είχε πει τουλάχιστον εμένα ο γιατρός μου. Τώρα εσείς ρωτήστε το δικό σας, σας το λέω σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε.
Barb επειδή το έχω ψάξει πολύ με τα μηχανήματα δόνησης, μην αγοράσεις σπίτι σου, γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά. Πρέπει να έχεις δίπλα σου το γυμναστή να σε διορθώνει συνεχώς. Εκτός και αν εκπαιδευτείς πρώτα. Και αν πας να κάνεις έξω να βρεις μηχάνημα με αμφίπλευρη δόνηση γιατί η κάθετη είναι καταστροφική για τον οργανισμό και έχει απαγορευτεί από τους γιατρούς.
19-03-2009, 16:35 #483
τα curves δεν είναι μηχάνημα...είναι ένα είδους γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, χωρίς καθρέπτες και με έναν κύκλο από όργανα/ασκήσεις.....έκανα μια γύρα στα γυμναστήρια της περιοχής μου γιατί το ρημαδοποδήλατο που έχω εδώ κάθε βράδυ βαριέμαι να το ανέβω και πέφτω στο κρεβάτι λιώμα.....μπαίνοντας λοιπόν στα γυμναστήρια η πρώτη μου κίνηση ήταν...."ΜΕΤʼΑΑΒΟΛΉΗΗ!"......κα� � τρεχάτε ποδαράκια μου (τουλάχιστον στα 2 νοητικά)....σε εκείνο όμως δεν αισθάνθηκα πολύ άσχημα....και είναι μόνο για γυναίκες...απλά μου φάνηκε ψιλοαλμυρούτσικο....και είπα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κάτι....
ευχαριστώ πολύ για το τίκερ....αλλά έχω και ένα πρόβλημα...άντε το έφτιαξα...πως το αλλάζω?
ψηλά το ηθικό παιδιά!!! τι στο διάκο?!....θα μας ρίξουν λίγα λίπη και υδατάνθρακες???
.................πεινάωωωωωωωωωω... .................
19-03-2009, 17:15 #484
Μία φίλη μου πάει στα contour που είναι παρόμοια με τα curves, και είναι πολύ ευχαριστημένη.
Εγώ περιμένω να έρθουν στην περιοχή μου και θα πάω, τα βρίσκω πολύ καλή ιδέα, σε 30 λεπτά γυμνάζεις όλο το σώμα, δεν χάνεις χρόνο να περιμένεις τη σειρά σου, ούτε χρειάζεται να πας συγκεκριμένη ώρα....
Για όσους δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο νομίζω ότι είναι καλή ιδέα..
19-03-2009, 20:08 #485
Αχ!Συγνώμη...Μάλλον σε λάθος σύλλογο μπήκα...Ήθελα την ομάδα Reductil ,αλλά βλέπω πως εσείς είστε η Rainbow...
Δεν καταλαβαίνω πώς μπερδεύτηκα...Αυτή ήταν η διέυθυνση...Τέλος πάντων,να μη σας κουράζω με τα δικά μου...Συνεχίστε...
19-03-2009, 23:58 #486
εγω ειχα παει σε παρομοιο γυμναστηριο για ενα μηνα περιπου πηγα αλλα δν ειδα καμια μα καμια διαφορα....κ τοτε ημουν 100 κιλα..κανονικα με την ελαχιστη ασκηση θα'πρεπε να χασω!!! μπορει να'χω αργο μεταβολισμο τι να πω???
Μακαρι για εσας να ειναι διαφορετικα κ να δειτε αποτελεσματα....
οσο για το τικερ σου dare-xxx κ για οποιον αλλο ενδιαφερεται...εχω αλλη διευθυνση www.tickerfactory.com εκει θα βαζετε κ με κομμα τα κιλα κ σε καποιο σταδιο εχει ενα κουτακι που λεει πως πατας εκει οταν θελεις να αλλαξεις κατι...δν ειναι δυσκολο.....
Φιλακια....
Υ.Γ Αφου το reductil ειναι τοσο επικινδυνο κ χωρις σιγουρα αποτελεσματα γιατι το παιρνετε??? Μια φορα ειχα διαβασει τις παρενεργειες κ φοβηθηκα!!!Πιστευω οτι αν ραψουμε το στοματακι θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα(καλα σας μιλαω εγω τωρα που διαλεξα την ευκολη λυση του δακτυλιου!!___μη μου δινετε σημασια ειμαι αδυναμη εγω κ τα θελω ολα να γινονται γρηγορα κ ευκολα!!)---συνεχιστε απτοητες!!!!!!!!
20-03-2009, 06:03 #487
Έχει πόσες ώρες,που ψάχνω την ομάδα μου και δεν υπάρχει πουθενά!Ως και στην Ανορεξία έψαξα,μπας και...
Τελικά καταλήγω πως μεσολάβησε πραξικόπημα!Δυό μέρες ψιλοχάθηκε ο δικτάτορας και ιδού τα χαμπάρια!
Κι όχι τίποτ'άλλο άμα δείξω ανοχή στην αρχή κι αρχίζω ν'αποδέχομαι αβασάνιστα ένα ένα τα αιτήματα σας,
ποιός ξέρει τι θα μου ζητήσετε μετά!Ήδη ο καθένας ζυγίζεται όπου του κατέβει κι όχι μόνο μία φορά...
Τέλος πάντων...δε θα μου ανεβάσετε την πίεση νυχτοπρωινιάτικα...Ας πάει το παλιάμπελο!Rainbow it is!
Τώρα που το σκέφτομαι,εφτά τα χρώματα του,εφτά και τα γράμματα της λέξης...Οκ!Δεύτερη ονομασία,δηλ. 2 κι 7 χρώματα=27
Και για να δείτε το μεγαλείο του δικτάτορα σας,δείτε τη νέα σημαία του βασιλείου μας,που συμβολίζει το πριν στ'αριστερά του τόξου
και το μετά στα δεξιά του με τον ούριο πεχλιβάνη άνεμο και κάποιας ακατάδεκτης,καθώς και τον ύμνο μας στο εξής!Με γειά μας!
Rainbow
--->Connie Talbot : "Over The Rainbow"
20-03-2009, 06:08 #488
Originally posted by marikaki
Και κατι αλλο... το 1993 ημουνα και εγω Θεσσαλονικη και συχναζα κι εγω στα λημερια σας κυριες μου... το μονο που εχω να πω ειναι οτι τους δικους μας αντρες(συμφοιτητες ενοω) τους χαναμε, ολο εκει που συχναζανε οι Νομικαριες τους βρισκαμε... απο τοτε ειχατε ζητηση κυριες ομορφες Δικηγορινες μου!
Κι εγω θελω να ανεβω , θελω να δω την υπεροχη Θεσσαλονικη μας που δεν περναει μερα της ζωης μου που να μην την σκεφτω, που μου χαρισε τα ωραιοτερα χρονια μου! τα φοιτητικα!
Τωρα εχω κι ενα λογο παραπανω να ανεβω, για να γνωρισω την Ναντιν μου, αν και αυτη θελει φυσικα...
Ώστε στη Νομική Θεσσαλονίκης ήταν το 1993 όλοι οι άντρες,ε;Τι κρίμα που το έμαθα 16 χρόνια μετά αυτό...
Αλήθεια,μήπως έχεις καμία ιδέα το 2009 πού συχνάζουν;Γιατί στέκι σίγουρα έχουν από χρόνια αλλάξει...
ʼμα μάθεις πού θα είναι και το 2010 ακόμα καλύτερα!Αλλά μην το πεις στον αέρα...Στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Μην πάνω που τους βρω με φάνε οι άλλες στη στροφή...Δεν είμαι και σε φόρμα για κατοστάρι πια...Περιμένω,υπόψιν!
Πολύ χαίρομαι που πέρασες ωραία φοιτητικά χρόνια,αν και με λυπεί που τα αναφέρεις ως τα ωραιότερα της ζωής σου...
Θα ήθελα να είναι κάθε χρονιά η ωραιότερη της ζωής μας και μόνο η επόμενη να την ξεπερνά!Θα μου πεις πολλά θέλω εγώ...
Εννοείται πως η πόλη κι εγώ σε περιμένουμε κι εσένα με ανοιχτές αγκάλες!Όποτε σε βολεύει το κανονίζουμε,Μαρικάκι μου.
Είτε εδώ πάνω,είτε στην Αθήνα,είτε στην Πάτρα,είτε στην Κρήτη,κάποια στιγμή θ'ανταμώσουνε τα βλέμματα μας,τα χείλη μου θ'αγγίξουν τα μάγουλα σου
(ελπίζω να μην έχεις τηγανίσει ψαράκια εκείνη τη μέρα),στην αρχή το χέρι σου στο μπράτσο μου,στο τέλος τα κορμιά μας θ'αγκαλιαστούν
(ελπίζω να μη βγουν και μαχαίρια...ή μάλλον μασσαίρες καθότι είμαστε και από τη λεβεντομάνα Κρήτη...)και η συνέχεια από κοντά...
Ενώ όσο συμβαίνουν όλα τα παραπάνω ακούγεται στο βάθος :--->ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ...
20-03-2009, 06:24 #489
Originally posted by XENIA!
ωραια τωρα που θα εχεις καινουρια αιθουσα χορου ..θα αρχισω επιτελους το μπαλετο!!!!θα μαι η πιο ''τροφαντη'' μπαλαρινα του κοσμου!!!χαχαχα
στο πιο αγαπημένο μου έργο του,που το έχω και στο δωμάτιο του διαδρόμου γυμναστικής(γιατί άραγε;)
20-03-2009, 06:50 #490
Α,ρε Barbie!Πώς μας φροντίζεις έτσι!Αλλά κι εγώ...ό,τι θέλεις σου βρίσκω...Δε νομίζω να έχεις παράπονο;
Μήπως τώρα θα ήθελες ν'ανακαλέσεις τα βαριά λόγια που είπες για την πρόεδρο σου;Mήπως;
Ξένια,αυτό σου προτείνει η αρχιπροσφορού μας...Τώρα που το σκέφτομαι γιατί να μην την πάρω κι εγώ για καβάντζα;
--->LIDL : Ψηφιακή γυάλινη ζυγαριά
Και μιά που μιλάμε για ζυγαριές και κιλά...
Πριγκίπισσα της καρδιάς μου,δε θέλω να μου στεναχωριέσαι για ψιλικατζιδιές...
Αρχικά τόσο καιρό δεν είχες μιά αξιόπιστη ζυγαριά για να δικαιούσαι να ομιλείς για το πόσο έχασες.
Έπειτα κάθε ζυγαριά συχνά έχει απόκλιση από κάποια άλλη.Υπολόγισες τη διαφορά των δικών σου;
Και τέλος σημασία έχει να ζυγιζόμαστε σε μία μόνο ζυγαριά,την ίδια περίπου ώρα της ημέρας
(πρωί κατά προτίμηση)και με εσώρουχα ή γυμνοί(ουουυυ άμπντουλ!)για να έχουμε ακριβή συγκριτικά μεγέθη.
Όπως και να'χει αυτό είναι για τον τύπο...Η ουσία είναι πως το σώμα μας αλλάζει όσο τρεφόμαστε σωστότερα και λιγότερο από πριν,
περπατούμε 6 χλμ την ημέρα κι έχουμε και καλή παρέα,που συνεπάγονται καλύτερη ψυχολογία,καλύτερη ποιότητα ζωής!
Και μετά από όλα αυτά,εσύ κάθεσαι και αναλώνεσαι σε 5 γραμμάρια πάνω και 5 κάτω...Ήμαρτον!Να μην επαναληφθεί,σε παρακαλώ!
20-03-2009, 06:54 #491
Καλά,καλέ!Τι ώρα ξυπνάς;Ήμαρτον!Τι να πω...Μας ξεφτυλίζεις όλους!Καλημέρα και καλή σου δύναμη,πριγκίπισσα μου!
20-03-2009, 06:57 #492
Τη καλημέρα μου να έχετε!!! Καλημέρα και σε σένα Πρόεδρε και καλώς ήρθρες. Παρασκευή σήμερα και αναφέρω: 80,5 απώλεια από χθές (1ο ζύγισμα με την ηλεκτρονική ζυγαρια )-900γραμ. Κορίτσια δε το πιστευα, πέντε φορές ανέβηκα και όλο 80,5 με έδειχνε. Ναντίν μου, πιθανολογώ ότι διάβασες τι έπαθα με την ηλεκτρονική νέα ζυγαρια μου. Όχι τιποτα άλλο, αλλα μη νομιζεις κιολας ότι έφυγες δυο μερες και το έριξα έξω και πηρα κιλα. Σας φιλώωωωωωωωωω. Τρεχω να αλλάξω και το τικεράκι μου. Καλά αποτελέσματα και σε σας.
20-03-2009, 07:05 #493
Παρασκευή σήμερα;Ααααα...Καλά που έχουμε κι εσένα,σημαιοφόρε...
Τι να πω; Τι κορίτσι είναι αυτό! Μπράβο,καρδιά μου για το κιλάκι,αλλά κυρίως για τα κέφια σου!
ʼντε,πάω κι εγώ να δω τα χαμπάρια μου...Αχ!Έτσι είχε γίνει και την προηγούμενη Παρασκευή...
Εγώ ξενύχτισσα κι εσύ εργαζόμενος σίφουνας...Ωχ!Έχουμε και το βραχνά με το τικεράκι,ναι...
Τέλος πάντων...Μην ξεκινήσω τη μέρα μου με γκρίνια!Εξάλλου δε μου ταιριάζει εμένα της μελιστάλαχτης...
ʼσε που κάνει και ρυτίδες και δεν είμαστε για τέτοια στην ηλικία και στο ράφι,που βρίσκομαι...ʼντε πάω...Μάκια!
20-03-2009, 07:06 #494
ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Θέλω τις καρδιές!Τις καρδιές!Τις καρδιές!
Κι όχι τον αχνό μπέμπη...ΚΑΡΔΙΕΣ! ΚΑΡΔΙΕΣ!
Αλλιώς θα είσαι η πριγκίπισσα του μπέμπη μου κι εγώ είμαι άτεκνη!
Κι όχι τίποτ'άλλο,ακούω τη Δημητρούλα μέσα μου να λέει:"ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;"
20-03-2009, 07:10 #495
Ναντινάκι μου, όταν εγραφα το κειμενό μου η σελίδα δεν είχε ανανεωθεί και δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες σου καταχωρήσεις... Στις 6:30 σηκώνομαι ... σ'ευχαριστώ για τις ευχές και τώρα σας αφήνω να αρχισω το τρέξιμο.... τα λέμε πιο μετα απο τη δουλειά . Φιλιά
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία