ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 2553 FirstFirst ... 24323334353644841345341034 ... LastLast
Results 496 to 510 of 38289
    Senior Member
    Ναντίν μου τώρα προσεξα τι έγινε με το τικερ. Λάθος κορίτσι μου...μάλλον λάθος γραμμή μάρκαρα . Πάω να το διορθώσω.....αν και νομίζω ότι βαλαμε μεγαλο μπελα....τεσπα. Θα ειμαι ον μεχρι να επιστρεψεις και να γραψεις

Senior Member
    --->Σ'ΑΓΑΠΩ-Μ'ΑΓΑΠΑΣ (ΤΕΛΟΣ)

Μόλις διαπίστωσα πως ακόμα και η Δήμητρα έγινε μάνα!Δεν το είχα δει αυτό το επεισόδιο...
    Φαντάζομαι θα έμειναν και μαζί...Σ'αντίθεση με κάποιους άλλους,που αγαπιούνται κι όμως χωρίζουν...
    Ωραία...πρωί πρωί...πάω να ζυγιστώ...

Senior Member
    Μάλλον πρέπει οπωσδήποτε να πάρω καινούρια ζυγαριά κι εγώ...Barbie,μάλλον σύμβαση έχεις με το Lidl...
    Τρεις μετρήσεις τρία διαφορετικά αποτελέσματα και μάλιστα με μέγιστη απόκλιση ολόκληρου κιλού!
    Οπότε βάζω τον μέσο όρο,που είναι 135.Ήμουν 135,5 ,οπότε μισό κιλό λιγότερο από την προηγούμενη Παρασκευή...
    Έτσι που έγινα τώρα με αυτό που είδα...πολύ που με νοιάζει...Α,ρε πριγκίπισσα τι μου έκανες με το λαθάκι σου...
    ʼντε,καλή δύναμη στο σημερινό σου τρέξιμο!Φιλάκια πολλά πολλά και σ'όλες τις ομορφιές μου!Να έχουμε μια όμορφη μέρα!

Senior Member
    Nadine μου, συγχαρητήρια και σε σένα για την απώλεια ... Γιατί τέτοια απόκλιση με τις μετρήσεις;;; Εγώ είχα απόκλιση 3,5 κιλών μεταξύ όμως μιας ξεχαρβαλωμένης ζυγαριας και μιας νέας ηλεκτρονικής. Τουλάχιστον με την καινουργια, όσες φορές και αν ανέβω την ίδια ωρα, με δείχνει το ίδιο. Μου φαίνεται ότι όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο lidl την ερχόμενη εβδομάδα. Οι υπόλοιπες κορίτσια, που είστε;;;

Senior Member
    Είδες Ναντινάκι που αμέσως έφυγε ο αχνός μπέμπης και μπήκαν οι ροζ καρδούλες....

Senior Member
    Ροχαλίζουν προφανώς
    ή κάνουν τον ψόφιο
    κοριό λόγω μέρας...

--->ΞΥΠΝΑ! ΣΗΚΩ! ΞΥΠΝΑ!

Ξυπνήστεεεεεεεεεεε
    Ζυγιστείτεεεεεεεεεεε
    Αναφέρατεεεεεεεεεε
    Κουνηθείτεεεεεεεεεε
    Χάϊντεεεεεεεεεεεεεεε

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια,

85,5 απώλεια από προηγούμενη Παρασκευή -1,5 , αλλά είναι από αυτά που είχα πάρει την προ προηγούμενη εβδομάδα, οπότε μετράει λιγουλάκι. klm μπράβο για την απώλεια, είδες που είναι γουρλούδικη τελικά η νέα σου ζυγαριά...

Senior Member
    Ναντινάκι, μπράβο και σε σένα κάλιο μισό μείων παρά 1 συν....

Senior Member
    Τι θα πει μετράει λιγουλάκι;;;;;;; Μετράει πολύ!!!!!!!!!!! Ακου εκεί, 1,5 σε μια εβδομάδα και μετράει λιγουλάκι. Δηλαδή θα έπρεπε να τα αφήσεις να σταθεροποιηθούν για κάποιους μήνες αυτά συν καμπόσα επιλέον κιλά.... για να μετρήσουν πολύ ε; Μπράβο Αλαλουμάκι μου, μπράβο. Αντε, νομίζω το γύρισες και εσύ το τροχό. Ναι, βρε είδες με τη νέα μου ζυγαρια. Σε μια μέρα μέσα -900. Συντέλεσαν πολλά, (τουαέλλετα, πολύ νερό, πολύ εντονο περπάτημα και τρεξιμο χθες), πάντως εγώ πήρα τα πάνω μου. Αντε να δούμε.....

Senior Member
    Μπράβο,Αλαλουμένια μου,για την απώλεια από αυτά της προ προηγούμενης εβδομάδας,που είχες πάρει ενώ τα είχες χάσει πριν ένα μήνα,
    αλλά ένα μέρος τους το είχες πάρει τα Χριστούγεννα του '08,αλλά τα είχες χάσει μέσα στο φθινόπωρο,αφού βέβεια γύρισες
    από τις διακοπές του καλοκαιριού συν κάποια κιλάκια,που με κόπο είχες χάσει την άνοιξη κι ιδιαίτερα μετά το Πάσχα,
    ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αποχής,που είχες κουραστεί να χάνεις και να παίρνεις ενώ ξεκινούσες κι άφηνες και τα χάπια,
    που σου είχε γράψει η ενδοκρινολόγος της συνυφάδας σου,που είναι μπαντζανάκης του περιπτερά της γωνίας του σπιτιού της πεθεράς σου!

απώλεια από προηγούμενη Παρασκευή -1,5 STOP! BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Senior Member
    να σας ρωτήσω...

τα reductil πόσο κόστος έχουν? Χρειάζεται συνταγή ιατρού?

Senior Member
    mtsek85, ναι χρειάζεται συνταγή γιατρού (ενδοκρινολόγου, παθολόγου και κάποιων αλλων ειδικοτήτων που δε θυμάμαι). Νομίζω συνταγογραφούνται με ΔΜΣ >30 ή =27 συνοδευόμενο όμως με κάποια νοσήματα. Το κόστος ενός κουτιού θεραπείας 4 εβδομάδων είναι περίπου 100 ευρώ, αν θυμάμαι καλά (ίσως και λίγο παραπάνω). Εγώ πάντως πήρα ένα κουτί αλλα χθες είπα στην ενδοκρινολόγο μου να μη μου γραψει αλλα. Σε εμένα δε λειτουργησε. Νομίζω καλύτερα θα τα είχα καταφέρει χωρις αυτά, όπως έκανα τοσα χρόνια. Αλλα άτομα όμως τα έχει βοηθήσει σημαντικά.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ klm!
    Ψάνω γενικά βοήθεια πάνω στο θέμα μας.... Είχα πάρει τα lipotox για 20 μέρες, αλλά κρίνω πως δεν είχαν αποτέλεσμα, οπότε ψαχνω να πειραματιστώ σε άλλο κομμάτι....

Για ότι νεότερο θα ενημερώνω!!!

Senior Member
    μπραβο σε ολα τα κοριτσακια

Senior Member
    porki απότι βλέπω κάναμε την ίδια αρχη (από κιλα) και είμαστε στα ίδια πάλι... Με reductil κάνεις την προσπάθεια εσυ...?