Results 676 to 690 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-04-2009, 16:07 #676
Originally posted by BARB
Μου φαινεται οτι κατα τα 69 μου κι εγω θα γινω 69 κιλα.
Για πλακώσου στο διάδρομο κι όλα εκείνα τα τηλεμαρκετόργανα που πρόσφατα κατέβασες από τη ντουλάπα και ξέχασε αυτά που ήξερες!
ʼσε που στα κιλά,που τώρα είσαι και με εβδομαδιαία απώλεια 300-400 γρ,καθόλου δε με απειλείς,αλλά λέμε τώρα...Κουβέντα να γίνεται...
Όμως,τόσα χρόνια δε μιλάω,δε μιλάω...Σας επιτρέπω να γκομενιάζετε με τον έναν και τον άλλον,να παντρεύεστε,να κάνετε παιδιά...
Ακούσατε άχνα από το στόμα μου; ΟΧΙ! Αλλά τα 69 είναι η δική μου χρονιά και ούτε το διαπραγματεύομαι! 2041 σου'ρχομαι!!!!
- 02-04-2009, 17:17 #677
Originally posted by NADINE
Ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,δε θέλω αχαριστίες...Τρέχα στην κουζίνα σου και κοψε 100 γρ. βούτυρο και πες μου άμα το θέλεις μέσα σου κι αυτό!
ʼσε που ακόμα και μ'αυτήν την εβδομαδιαία απώλεια,είμαστε στα 25 κιλά ετησίως!Δε μας χαλάει νομίζω,ε;Όχι πως εκεί θα περιοριστείς
και τις επόμενες εβδομάδες,αλλά αναλογίσου τα χρόνια που πέρασαν,που τα παρατούσες,που έπαιρνες κι άλλα κιλά...Ακόμα χαλιέσαι με τα 100 γρ;
Και μην τρελαινόμαστε με τα νούμερα και το ζύγισμα...Οκ,όλοι έχουμε ανάγκη να το βλέπουμε για να πέρνουμε κουράγιο να συνεχίζουμε,
αλλά μην υποτιμάμε εντωμεταξύ την όλη προσπάθεια...Εγώ σε συγχαίρω που συνεχίζεις να είσαι συνεπής στο στόχο σου και το αποτέλεσμα έρχεται στο ρυθμό του!
Αυτά είναι στο πρόγραμμα και το ξέρουμε όλοι καλά!'Αντε,να σε χαρώ,λάμψε μου και πάλι!
02-04-2009, 17:23 #678
Mα δεν ήμουν μέσα το μεσημέρι που έκανες την πρόσκληση...Το σώζω κάπως άμα μπω τώρα;
02-04-2009, 17:49 #679
Τώρα να σου θυμώσω εγώ,που μπαστακώθηκα στο τσατοδωμάτιο να σε περιμένω και δεν έρχεσαι;
Καλά,ήλιε μου,ήλιε μου,που δεν είσαι πια ο βασιλιάς μου!Κι εγώ σ'έβγαλα από το τοπίο μου,να μάθεις!
02-04-2009, 22:14 #680
Καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Ολες καλα? Φυσικα... μα τι ρωταω? Ανοιξη μπηκε που λεει και το Ξενακι μας και θα αρχισει να ανοιγει η ψυχουλα μας!!! Εγω τις τελευταιες μερες τυγχανω μεγαλης ψυχολογικης πιεσεως στη δουλεια απο κατι κομπλεξικους που ουτε το ονομα τους δεν ειναι ικανοι να πουν αλλα ξερουν να κανουν την ζωη των αλλων ΚΟΛΑΣΗ...
Τους γραφω λοιπον κι εγω κανονικα(οσο μπορω τουλαχιστον) και συνεχιζω να φροντιζω τον εαυτο μου, τον γιο μου και τον πασα μου!
Συνεχιζω να μετραω ποντους και παω αρκετα καλα απο θεμα διατροφης, ξεκινησα και περπατημα, περιπου για 2 ωρες την ημερα και ελπιζω να εχω αποτελεσματα.
Αυριο ειναι ημερα ζυγαριας για πολλα κοριτσια απο την ομαδα μας και ειμαι σιγουρη πως θα τα παμε σουπερ!!!!! γιατι ειμαστε η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ R
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
03-04-2009, 08:57 #681
Καλημέρα κορίτσια.... αχ άτιμες υποσχέσεις πόσο εύκολα δίδονται και πόσο δύσκολα πραγματοποιούνται. Ορίστε πουρνό- πουρνό το 8:30.... αχ που είναι εκείνα τα ωραία πρωινά των 6:00 - 6:30. Έκλεισα το ρολόι και τα αποτελέσματα ήταν να τρέχω πανικόβλητη στις 7:15. Πάντως μέσα στο πανικό μου πρόλαβα και ανέβηκα στη ζυγαρια. Απώλεια 200 γραμ. .... πάλι καλά γιατί από την προηγουμενη Παρασκευή που έπεσα ψυχολογικά έτρωγα συνεχώς μέχρι και την Τρίτη. Από τη Τετάρτη ευτυχώς άρχισα πάλι να προσέχω. Πάλι καλά με έδειξε, τουλάχιστον δεν ανέβηκα με τόσα που έφαγα. Λοιπόν Ναντίν γράψε: Κλμ 80.300. Ανεξάρτητα από το βάρος και τη ζυγαριά..... εγώ προσπαθώ (από Τετάρτη) να ανέβω λιγάκι και νομίζω κάτι γίνεται, έστω σε ρυθμούς χελώνας. Τη καλημέρα μου σ'όλες!!!!
03-04-2009, 09:06 #682
Barb, χθές πήγα στο lidl για ψώνια μετά από πάρα πολλούς μήνες. Σε πληροφορώ ότι ήσουν συνεχώς στο μυαλό μου. Καθ΄όλη τη διαρκεια των αγορών μου εκει σε σκεφτόμουν. Συνδύασα τα ψώνια, τις προσφορές και τα φυλλάδια με σένα. Έτσι σε είχα νοερά συντροφιά και εκτός φόρουμ.. Να'σαι καλα!
03-04-2009, 09:49 #683
καλημερα και καλη ανοιξη!!!!!
βεβαια εδω που ειμαι εγω ο καιρος ειναι ακριβως οπως η φωτο της ναντιν παραπανω. Ναντιν, please ξεθυμωσε με τον porki-ηλιο μπας και ξεκρυφτει και ο κανονικος.... ψηλοβρεξε κιολας και μου εκανε τα χαλιά και τα μπαλκονια που επλυνα χθες χάλια. τα πηρα πολυ ασχημα πρωι-πρωι.
ευτυχως που τελευταια στιγμη θυμηθηκα να ζυγιστω και χαρηκα. εχασα 100γρ ακομη απο εχθες. οποτε απο το γνωστο 91,8 (ή και παραπανω) που εβλεπα τον τελευταιο μηνα, σημερα ειδα 91,4. δεν θα ζυγιστω αλλο. κατευθειαν την επομενη παρασκευη για μεγαλεια... Εκτος αν κανω τσουρεκακι μεσα στην εβδομαδα και "δοκιμασω"....
οποια θελει να δοκιμασει το τσουρεκι μου, ας στειλει την διευθυνση στο u2u (οχι να την διαβαζουν ολοι Katherine.....).....
Καλε τι λεω...ολο στα τσουρεκια και τα φαγητα ειναι ο νους μου. μηπως φταιει ο αρτοπαρασκευαστης που αγορασα προσφατα απο carefour που τον ειχε προσφορα (μην σχολιασετε παρακαλω....) και καθε μερα δοκιμαζω κι αλλη συνταγη ψωμιου?
και για οσες ανεφεραν τον διαδρομο μου και τα διαφορα αλλα που εχω στην ντουλαπα μου, αναφερω οτι διστυχως δεν προλαβαινω διοτι καθε μερα εκτος απο την κλασικη επισκεψη σε ενα σουπερ, κανω και καμια καλη δουλεια οπως πλενω χαλια, κανω γενικη σε μπαλκονια, πλενω κουρτινες κλπ. Αχ, τι την ηθελα την παντρεια?
χαμενη δωρα που εισαι? εχθες εκανες να μας τιμησεις στο Chat αλλα τελικα χαθηκες και με αφησες μονη με την ξενια και τα τσουρεκια της που ειχε και την απορια αν ειχα κανει ολικη ή μερικη αποτριχωση οταν πηγα να βρω τη ναντιν στην θεσσαλονικη....
Κυριε ηλιε, δεν σε προλαβαμε, κριμα. εμεις μπηκαμε μετα....
Μαρικακι, δυο ωρες πολλες δεν ειναι? οσο για τη δουλεια, αυτο προσπαθω να κανω κι εγω...
klm, καλα, με τοσες υποκλισεις που μας κανεις συνεχεια, δεν κουραζεσαι πολυ? Παντως και τα 200 καλα ειναι. μην απογοητευεσαι
Λοιπον, και τελευταιο για τωρα αυτο: το 2041 ειναι κοντα...ολες ραντεβου σε μια μεγαλη συναντηση. εγω θα ειμαι 70 τοτε. αυτες που θα ειναι 69 θα κερασουν κι εμεις οι αλλες θα τραγουδησουμε .... http://www.youtube.com/watch?v=ZTMkORLqqas για ολους τους ερωτες της συγκεκριμενης χρονιας...
03-04-2009, 10:13 #684
klm, με συγκινησες....ειδες? αρα, καλα με πληρωνουν να μπαινω στα φορουμ, να σας κανω τη φιλη και να σας στελνω εκει για ψωνια μεσω αυθυποβολης...
και για οσους δεν το πιστευουν, δειτε τι σας εχω, προσφορα απο την εταιρια
http://www.youtube.com/watch?v=orlE_PUlxjM
και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=Gp09Sdrw2W4
03-04-2009, 15:22 #685
καλα, πηγε μεσημερι και ακομη δεν γραψατε καμια τα κιλα σας? μαστιγιο εδω και τωρα...
(εξαιρουνται οι klm, σκληρα εργαζομενες, σκληρα κοιμομενες και οποιες εχουν σοβαρη δικαιολογια αλλου ειδους)
03-04-2009, 15:26 #686
Originally posted by marikaki
...... συνεχιζω να φροντιζω τον εαυτο μου, τον γιο μου και τον πασα μου!
θα τα παμε σουπερ!!!!! γιατι ειμαστε η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ R
Καλη συνεχεια σε ολες μας!
03-04-2009, 16:59 #687
03-04-2009, 18:16 #688
Δε μου λέτε; Η Barb και εγώ θα γραφουμε στο τοπικ; Που είστε καλέ; Περάστε να πειτε μια κουβέντα!!!! Ναντίν, απεργία είχαμε χθες ....εσύ σήμερα αποφάσισες να κάνεις;
03-04-2009, 19:14 #689
03-04-2009, 20:30 #690
Καλησπέρα κοριτσια, τι κανετε καλε? τους ψοφιους κοριους?
Εκτος απο Barb, klm οι υπολοιπες? αντε η Ναντινουλα μας την εχει δει σημερα απεργια και μαλλον μας στελνει απλα τους αγωνιστικους της χαιρετισμους, εν ολιγης μας την εκανε, η Ξενουλα μας ζυγηστικε απο χθες και ειναι δικαιολογημενη σημερα η απουσια της, εγω θα ζυγηστω αυριο, οι υπολοιπες?
BARB μου δεν καταλαβες τον τονο μου, παρ ολα αυτα ο χαρακτηρισμος ' κυρα φροσυνη' δεν θα με χαλαγε καθολου, ειδες πως τον καταντησε τελικα τον πασουκο της??? επισης μπραβο σου και για το ξεκολημα... την αλλη βδομαδα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα, ασε τα τσουρεκια για Μ Βδομαδα που θα ειναι και νηστεια και δεν θα μπορεις να ξεφυγεις!
klm μου, η απωλεια εστω και μικρη δεν παυει να ειναι απωλεια, φαντασου να σε εδειχνε +200, χαλια...την αλλη βδομαδα θα τα παμε καλυτερα! χαιρετισμους στην ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ!
Μαγισσακι μου που εισαι? θελω μαγικη σκονη, αυριο ειναι μερα ζυγαριας, ριξε λιγη σκονη(οχι φαγουροσκονη)
Καλη συνεχεια κοριτσια μου και καλο ΣΚ
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....