Results 691 to 705 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-04-2009, 20:35 #691
Originally posted by marikaki
Μαγισσακι μου που εισαι? θελω μαγικη σκονη, αυριο ειναι μερα ζυγαριας, ριξε λιγη σκονη(οχι φαγουροσκονη)
- 03-04-2009, 20:58 #692
Εισαι το Μαγισσακι μου!!! αυριο δεν φοβαμαι τιποτα...
http://www.youtube.com/watch?v=m4wDWm_AgUo
04-04-2009, 12:49 #693
ειναι μερα ζυγαριας
05-04-2009, 01:59 #694
Καλησπέρα κοριτσια, τι κανετε καλε? τους ψοφιους κοριους?
Εκτος απο Barb, klm οι υπολοιπες? αντε η Ναντινουλα μας την εχει δει σημερα απεργια και μαλλον μας στελνει απλα τους αγωνιστικους της χαιρετισμους, εν ολιγης μας την εκανε, η Ξενουλα μας ζυγηστικε απο χθες και ειναι δικαιολογημενη σημερα η απουσια της, εγω θα ζυγηστω αυριο, οι υπολοιπες?
05-04-2009, 11:00 #695
Καλημερα!!!!!! δεν μπορεσα να γραψω χθες γιατι πηγαμε εκδρομουλα και γυρισαμε στις 12 το βραδυ, ελπιζω η απουσια να ηταν δικαιολογημενη....
Λοιπον, χθες η ζυγαρια μου εδειξε - 1 κιλακι και ειμαι κατω απο τα 94 αλλα δεν βαζω δεκαδικα στο τικερακι μου, βεβαια χθες στην Ζακυνθο εφαγα τα παντα... αλλα δεν πειραζει, σημερα ξεκιναω απο την αρχη, αλλωστε το εχω δηλωσει οτι θελω και μια μερα την βδομαδα η το δεκαημερο ελευθερη. Τι αναγκη εχω εγω αλλωστε? εχω ενα μαγισσακι που με προσεχει και με την μαγικη του σκονη κανει θαυματα!!!
Καλη συνεχεια σε ολες μας και αυτη τη βδομαδα να εχουμε καλα αποτελεσματα!!!
05-04-2009, 18:06 #696
Συγχαρητήρια για τα 1.600 γρ.που χάσαμε ως ομάδα αυτήν την εβδομάδα...(100 ο ήλιος,200 η πριγκίπισσα,400 η Barbie,1 κιλό το Μαρικάκι,
η Ξένια δεν κατάλαβα τι έκανε...όλο αυτό το θέμα με τα βυζάκια μου θόλωσε το νου...)Ας μη βάλω αυτά που βάλαμε και πάμε αντί για μείον σε συν...
Τέλος πάντων...Να΄ναι καλά τα κορίτσια,που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες,γιατί ως ομάδα βαράμε διάλυση,μου φαίνεται...
Η άνοιξη μπαίνει,η νύχτα φεύγει,ο Jonny Walker έρχεται κι εμείς;Πού πάμε εμείς;Quo vadum?Mου λέτε;Δεν ξέρω...Προβληματίζομαι...
05-04-2009, 18:27 #697
Ρίχνω μαγική χρυσόσκονη στην ομάδα του Ουράνιου Τόξου:
-Αστέρια για να πιάσουν οι ευχές μας
-Καρδούλες για να μας αγαπάμε και να μας φροντίζουμε
-Νότες για μελωδική κι ευχάριστη διαδρομή μας!
Για να δούμε πώς θα τα πάμε αυτήν την εβδομάδα;ʼμπρα κατάμπρα!
06-04-2009, 11:35 #698
Καλημερα κοριτσια ομορφα.Ειχα να μπω τοσες μερες που ξεχασα τον κωδικο μου?Ποσο απαραδεκτη ειμαι!Δεν ειναι οτι δεν σας θυμαμαι ομως,ε?Εχει παρα πολλη δουλεια,γυρναω σπιτι κουρασμενη,ισα που τρωω και νανι.Συν οτι οι Καρκινοι το ξερετε οτι περνανε φασεις απομονωσης,η οχι?Δεν θελετε να γνωριζετε,πιστεψτε με!Διαβασα πως ειστε ολες,βλεπω θετικες σκεψεις και μ'αρεσει.Παω να δω τι γινονται και τα αλλα μας κοριτσακια,αν ειναι καλα κι εκεινα.Θα επανελθω αγαπες μου.Α,τα κιλα δεν κατεβηκαν,ουτε ανεβηκαν ομως.Σταθερη η κατασταση,στα 67,8.Δεν ειν'κακο,δεν ειν'κακο(ουτε καλο ε?)χμ,να δουμε,καμια γνωμη για το τι μπορει να φταιει και κολλησα?Υπαρχει περιπτωση σημερα να δω το Ξενακι,Ναντιν μου καλη ευχαριστω ματακια μου.I'm such a scum these days...
06-04-2009, 11:54 #699
Η απουσία σου αισθητότατη και δυσβάσταχτη!
Ας είσαι καλά ή ας κάνεις ό,τι χρειάζεσαι κι αντέχουμε εμείς...
ʼμα δεις την Ξενιαφέντρα,ένα σπάνκινγκ κι από μένα,που τόσο της αρέσει...
Μία απορία μόνο:Πώς προλαβαίνεις μέσα σε λίγα λεπτά να διαβάζεις τόσα ποστ και ν'απαντάς κιόλας;
06-04-2009, 12:01 #700
Εξασκηση χρονων.Μου λειψατε.Ευχαριστω μωρο μου εσυ γλυκο,τρελοναντινακι μου,αχ και να'σουνα κοντα μου,να μου δωσεις μια αγκαλιτσα.Τελοσπαντων,θα την παρω απο την Ξενια ελπιζω.
06-04-2009, 12:04 #701
Ίδια η αγκαλιά της Ξένιας,ίδια κι η δική μου;
Τζάμπα έτρωγα τόσα χρόνια να την κάνω αφράτη και θελκτική για χαλάρωμα;Καλάαααα
06-04-2009, 12:53 #702
αχ, ζηλευω....sabe αν την δεις να της δωσεις φιλακια κι απο εμενα και χαρηκα που εισαι καλα. σε χασαμε βρε. κι εσενα και πολλες αλλες. ατιμη ανοιξη ή ατιμη ζωη?
nadinaki μου θελω εγω αγκαλιτσα αλλά δεν θα την παρω την παρασκευη και ειμαι πολυ στεναχωρημενη....
06-04-2009, 15:14 #703
Γεια σας κοριτσακια μου!!Πολυ αμελησα την ομαδα μας τον τελευταιο καιρο,αλλα κατι οι επισκεψεις,κατι τρεχαματα και αγωνιες με τα αλογα της αδερφης μου...και να τωρα γραφω.Σας διαβαζα ομως στα πεταχτα,να βλεπω τι κανετε.Μου λειψατε πολυ!!Τελευταια φορα θυμαμαι σας ελεγα οτι ειχα κολλησει στα 76.500.Δεν παρουσιαστηκα την Παρασκευη,σημερα ομως ζυγιστηκα και ειμαι 76.Αν και μου ερχονται κατι ορεξουλες περιεργες,σε σοκολατα πιο πολυ.Ενταξει ομολογω την αμαρτια μου,χθες και σημερα εφαγα απο ενα τρουφακι.Περιμενα παντως πως με τοση δουλεια και λιγο φαγητο ειναι η αληθεια οτι θα ημουν τωρα τουλαχιστον 74.Τελοσπαντων σταματαω με τα κιλα γιατι το παω για εμμονη ιδεα,πανω που ειχα ξεχαστει.Απο οτι βλεπω καλα τα παει η ομαδα μας σε γενικες γραμμες,με απουσιες,επιστροφες,μουτρα κια και μαγικα....That's how life goes on...!!!Σας φιλω πολυ πολυ!!
06-04-2009, 17:43 #704
Χαλόοοοοοου!!!!!!!!! Βλέπω την ομάδα σε μεγάλα κέφια και με αρχηγό το τρελοκόριτσο έχετε ξεσαλώσει όλες.... Χάθηκα γιατί είχα τρεχάματα... όλα καλά τώρα.... από διατροφή ζω με την ελπίδα ότι σήμερα θα σταματήσω τις βλακείες και θα μπω στον ίσιο δρόμο.... αυτό το σήμερα βέβαια δεν είναι και πολύ καθορισμένο....
Η Χάνελ και η Σάμπε νομίζω ότι μας έχουν βάλει τα γυαλιά.... οι υπόλοιπες μας βλέπω πολύ επιρρεπείς... για στρωθείτε για να στρώσετε και εμένα... πρόεδρε εκτός από απεργία τι άλλο κάνεις, τι μέτρα έχεις πάρει, άντε γιατί δεν θα σε ξαναψηφίσουμε!!!!!!!!!!!!!!
06-04-2009, 21:07 #705
Originally posted by alalumaki
πρόεδρε εκτός από απεργία τι άλλο κάνεις, τι μέτρα έχεις πάρει, άντε γιατί δεν θα σε ξαναψηφίσουμε!!!!!!!!!!!!!!
Μη σώσετε και με ξαναβγάλετε!Θα ησυχάσει και το κεφάλι μου!Δύο άσπρες τρίχες έχω!ʼντε,μην τα πάρω κι αρχίσω να κόβω κεφάλια εδώ μέσα,ε;
Ορίστε!Τι κατάλαβες;Πάλι κατάφερες να μου ανεβάσεις την πίεση!Δε μπαίνεις που δε μπαίνεις,μας έχεις γραμμένες και καλά λόγω φόρτου εργασίας
(κοινώς,έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου από το να τον ξοδεύω μ'εσάς)μας τη λες κι από πάνω!Λοιπόν!Αυτό ήταν!Το αποφάσισα!
Παραιτούμαι!Η θέση του προέδρου είναι πλέον κενή κι όποια θέλει ας την αναλάβει να δει τη γλύκα και να μ'αδυνατίσει κι εμένα,παρακαλώ!Α μα πιάαααα
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία