Results 721 to 735 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
07-04-2009, 21:14 #721
...να μαι και εγω...
γυρισα σημερα απο την βολτα μου στην αθηνα..εφαγα..κατι γλυκοξινα.....ηπια...(πολλες μπυρες!!!)
δεν εχω παρει κιλο...ετσι ελπιζω! δεν ακολουθουσα το προγραμμα αλλα δεν το παρακανα...μαλλον δεν εχασα κατι αυτες τις μερες αλλα ουτε και πηρα...συνεχιζουμε λοιπον ακαθεκτες αυριο!
την σαμπε δεν την ειδα....φοβηθηκε σιγουρα το σπανκινγκ!την πληροφορησε η ναταλια για τις ''αβυσσαλεες'' μου τασεις και η καημενη η σαμπε που να εμφανιστει!?
μπαρμπ θα σαι μαζι μας στην πρωτη συναντηση!οκ?.......αρκει να σου αρεσει βεβαια το σπανκινγκ!(χαχα)
ευτυχως μεχρι την παρασκευη που θα ζυγιστω θα εχω ξεπρηστει και θα εχω αποβαλλει ολα τα ''μπιρονια'' που ηπια!
χικ! χικ!
φιλακια!!!!!!!!!!!!
- 08-04-2009, 09:45 #722
καλημερουδια στην διαλυμενη ομαδα.
Ξενια, ενα μικρο και αβγαλτο κοριτσακι ειμαι, δεν ξερω τιποτε εγω, δεν εκανα τιποτε, μη με τιμωρησετε.....
και τον μαυρο ισα που τον ειδα...
Αλαλουμ μου εγω δεν τα σταματησα. παρατηρησα μαλιστα οτι μου δινουν κι ενεργεια και δεν χρειαζομαι πολυ υπνο οποτε τα προλαβαινω ολα. σχεδον ολα δηλ, οπως παντα
Αχ, τωρα θυμηθηκα οτι εχθες εψαχνα στην αγορα ηλεκτρονικη ζυγαρια κουζινας (την προηγουμενη την ειχα μεχρι το σαββατο που την εκανα λιωμα ...στο ματι της κουζινας...δεν φευγει με τιποτε αυτη η μυρωδια γαμωτο....) και δεν μπορεσα να βρω τιποτε εκτος απο μια philips που ειχε 59 γιουρω...αμ δε...καπου θα βρω καμια προσφορα....αν ξερετε τιποτε κατα λαθος....Οχι τρικιλη ομως, πεντοκιλη θελω
Προεδρινα μας μας καταδεχεσαι τωρα που το αλαλουμακι ανακαλεσε? ή εβαλες πλωρη για αλλα λιμανια? και αλλα γαλονια? εμεις παντως πιστοι ψηφοφοροι ειμαστε...
ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ανασκουμπωθητε και αρχιζετε να γραφετε. Αυριο ειναι παρασκευη υπενθυμιζω, μεγαλη ημερα για την ομαδα μας (καλα, θα με γραψετε, το ξερω....)
08-04-2009, 10:19 #723
Καλέ έχεις χάσει τις μέρες από τις πολλές προσφορές ??? Αύριο είναι Πέμπτη.... Πάντως το lidl τις προηγούμενες εβδομάδες είσε ζυγαριά κουζίνας, πως δεν το πήρες χαμπάρι... Εγώ έχω μία tefal χρόνια και είναι πολύ καλή....
Αυτό που λες με τα χάπια ότι σου δίνουν ενέργεια το έχω προσέξει και εγώ, λες να οφείλεται στα χάπια ή είναι ιδέα μας ??
Καλημερούδια, ξυπνήστε, Ναταλάκι μου, κοιμήθηκες χθες ? Αν όχι σου στέλνω με DHL τον μικρό μου τον γιό να σου κάνει παρέα, ούτε αυτός κοιμάται.....
08-04-2009, 10:29 #724
το lidl ειχε ζυγαρια αλλά εκεινη στερεωνεται σε τοιχο. (μη μου πεις οτι κανω λαθος και εχασα τετοια προσφορα.....παντως μεχρι σαββατο μεσημερι ειχα ζυγαρια και μεχρι σαββατο βραδυ καθαριζα τα λιωμενα... μετα σκεφτηκα οτι πρεπει να βρω νεα ζυγαρια)
οσο για τα χαπια, κι εγω ετσι νομιζα (οτι ειναι ιδεα μου) αλλά οταν ξεχναω να τα παρω, ριχνω ξεγυρισμενους υπνους και το πρωι δεν μπορω να ξυπνησω ενω σημερα πχ κοιμηθηκα στις 2 και ξυπνησα 6 ανετα, και οταν κοιμαμαι νωρις, βρυκολακιαζω κατα τις 4...δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου. H Νadine το εχει προσεξει κι αυτη. μου το ειπε και μου εβαλε την ιδεα.
και μια που μιλαμε για αγορες, θελω να ρωτησω και κατι αλλο σε οποιον εχει αποψη: φριτεζα μαμαλακη για τηγανητες πατατες με λιγο λαδι....μου ειπαν οτι τηγανιζεις οτι θελεις με ελαχιστο λαδι. εχει δοκιμασει κανεις? εχουν ιδια γευση? αυτον τον καιρο ειναι σε προσφορα απο 249 ευρω στα 200 ευρω και το σκεφτομαι....
08-04-2009, 10:42 #725
καλημερα κοριτσαρες...εχασα 1.100gr...Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! οσο για τη συναντηση δεν θα μπορεσω γιατι ειμαι αρρωστη στο κρεβατι.......
08-04-2009, 10:50 #726
Bonjour!
Αν και πόσο καλή να είναι,που δεν είναι η πρώτη της ημέρας πριγκιπική...
Καλώς ήρθες Ξενιαφέντρα στη βάση σου!Βλέπω ξεσαλώσαμε μια χαρά στην πρωτεύουσα!Κοριτσάκι πήγαμε,αλκοολικός γυρίσαμε...
Μπαρμπαρέλα μου,κάτι μου θυμίζει η μέρα που είπες,αλλά δεν είμαι κι απόλυτα σίγουρη...Πώς την είπες;Παρ..Πουρ...Πιρ..Εεεε..Δ εν το'χω...
Αλαλουμένια μου,τα χάπια τα έκοψα μήπως βοηθήσω εκείνες τις λευκές νύχτες να γίνουν λίγο γκρι έστω...Τώρα κάπως έγιναν,
αν και ακόμα ούτε σωστές ώρες κοιμάμαι ούτε ξεκουράζομαι καθώς ταλαιπωρούμαι σ'εναν καναπέ...Έχω έναν καφενέ,στου λιμανιού την άρκη...ʼσχετο...
Θα τα ξαναρχίσω καθώς έχω πολλά στο συρτάρι μου,αλλά εγώ κορίτσια ούτε ενέργεια έξτρα έχω ούτε πείνα λιγότερη...μάλλον άχρηστα μου είναι...
Κι όχι τίποτ'άλλο φοβάμαι πως θα έχουμε δεύτερο γύρο στις αρχικές παρενέργειες και δε θα το αντέξω ΚΑΙ αυτό!Τέλος πάντων...θα δείξει...
Να πω την καλημέρα μου και σε όσες μπαίνουν κι ένα γειά δε λένε...Κάτι Χανελέλια,κάτι Μαρικάκια...Καλά η Σαμπίνα δεν παίζει,απλά απέχει...σεβαστό.
Πάντως αν εμείς,ο σκληρός πυρήνας,δεν είμαστε σφιχτή γροθιά(για τους επισκέπτες δε μιλάω,τους περιφερειακούς)να τον αλλάξω τον τίτλο του τόπικ...
Μπορεί απλά να συνέπεσε ο αποσυντονισμός μας...Θα μου πείτε κι αυτό ομαδικότητα δεν εκφράζει;Κατά μία έννοια,ναι.
Αλλά από την άλλη,δεν έχουμε συνέπεια,δεν έχουμε προσήλωση στο στόχο,μην πω πως δεν έχουμε καν στόχο,στα δύσκολα απλά εξαφανιζόμαστε,
καμία δεν μπήκε εδώ να ζητήσει βοήθεια να μην ξεφύγει την δύσκολη ώρα της κρίσης,εκτός από την πριγκίπισσα καμία μας δεν κουνιέται,
να μη μιλήσω για τις Παρασκευές...κι επειδή βιάζομαι θα σταματήσω εδώ λέγοντας πως αυτό δεν είναι ομάδα,δε λειτουργεί βοηθητικά
και είτε επαναδεσμευόμαστε και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο είτε απλά χαβαλεδιάζουμε και κάνουμε παρεούλα(όχι πως το υποτιμώ ασφαλώς)
και μετονομάζω το "OMAΔA R" σε "ΚΕΦΕ ΧΑΒΑΛΕ"!Εγώ δε σας πιέζω άλλη φορά,να το ξέρετε-εξάλλου δεν με παίρνει πλέον μετά την παραίτηση μου-
και περιμένω τις θέσεις σας να δούμε πώς θα κινηθούμε...Ας ελπισουμε πως όπως όλες οι σχέσεις έτσι κι εμείς περάσαμε μια κρίση...Ας ελπίσουμε...
Λοιπόν ξεκινά ψηφοφορία με δέσμευση δήλωσης όμως.Η ερώτηση είναι η εξής:"OMAΔA R" ή "ΚΕΦΕ ΧΑΒΑΛΕ";
ψήφος Νadine--->OMAΔA R
08-04-2009, 10:50 #727
porki, περαστικα σου και ελπιζω συντομα να εισαι παλι καλα. μπραβο για το χασιμο. καλο νουμερο το 1100. μακαρι να το δω κι ολη η ομαδα, κι εγω...
σημερα ομως ειναι πεμπτη
δεν ειναι ουτε μερα ζυγισματος, ουτε μερα συναντησης. Μπορει αυριο να εισαι καλα....
08-04-2009, 10:53 #728
Originally posted by porki
καλημερα κοριτσαρες...εχασα 1.100gr...Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! οσο για τη συναντηση δεν θα μπορεσω γιατι ειμαι αρρωστη στο κρεβατι.......
Περαστικούλια σου!Ελπίζω να περάσει σύντομα...Το τραπέζι μας θα είναι λίγο πιο σκοτεινό...τι να κάνουμε;Next time!
08-04-2009, 10:53 #729
ψηφος barb----> OMAΔΑ R
08-04-2009, 11:00 #730
OMAΔA R
08-04-2009, 13:59 #731
xenia---> OMADA R
08-04-2009, 15:24 #732
barb τι έχεις πάθει ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ......
PORKI ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ
ΨΗΦΙΖΩ
ΟΜΑΔΑ RAINBOW - ΠΡΟΕΔΡΟ NADINE
08-04-2009, 15:48 #733
Originally posted by alalumaki
barb τι έχεις πάθει ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ......
μου αρεσει που επεμενα κιολας....
καλα που εισαι κι εσυ....
08-04-2009, 15:53 #734
ουτε να ψηφισουν δεν ερχονται....
Λοιπον αν η προεδραρα μας συμφωνει, μεχρι δευτερα οποιο μελος δεν εμφανιστει, το διαγραφουμε οριστικα, παιρνουμε και τα παρασημα πισω....
Πενθουμε και μια εβδομαδα (μεγαλη βδομαδα βλεπετε, δεν ειμαστε για φανταχτερες εκδηλωσεις) και απο Δευτερα του πασχα παρασημοφορουμε νεα μελη πανηγυρικα....
08-04-2009, 17:08 #735
ΟΜΑΔΑ R φυσικά
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....