Results 1,066 to 1,080 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-06-2009, 19:44 #1066
Μία σειρήνα μόνο δεν έχει δώσει τελευταία σημεία ζωής...η κοκκινομάλλα μας!
Γι'αυτό κι εγώ της βάζω δόλωμα ζηλευτό μπας κι έρθει να το πάρει!Για σένα,Σαμπίνα μου!
Όπου κι αν είσαι ελπίζω να είσαι καλά και σύντομα να επιστρέψεις στην παρέα μας!Φιλάκιαααα
- 12-06-2009, 23:30 #1067
Επειδή κυκλοφόρησαν εντονότατες φήμες ότι επίκεινται διαγραφές... είπα να σας υπενθυμίσω την ύπαρξή μου!
Καλή αρχή παλιόπαιδο, καλή αρχή σε όλους τους καινούριους.. καλή συνέχεια στους παλιούς!
Αν δεν σας κάνει κόπο φυσάτε όλοι μαζί προς Θεσσαλονίκη μεριά.. μήπως και μαζευτεί κανα συννεφάκι πάνω από τη πόλη αύριο.. μήπως και γλυτώσω τη θάλασσα!! Θα σας χρωστάω χάρη! Καλό σ/κ να έχουμε όλοι!
13-06-2009, 01:46 #1068
Κι εμείς,καλέ,τι φταίμε,που δε θέλεις να πας στη θάλασσα;Σήμερα όλη μέρα κυνηγούσα καρέκλες και γλάστρες στο μπαλκόνι μου!
Δε θα το αντέξω έτσι να βγάλω όλο το Σαββατοκύριακο!Πες πως έχεις πονοκέφαλο!Κλασσική δικαιολογία για όλες τις περιστάσεις!
Και στην περίπτωση που την έχεις ξαναχρησιμοποιήσει,(πού,πώ� �,πότε,γιατί,δεν έχω ιδέα καθότι αθώο κι αγνό κορίτσι)
θα σε πιστέψουνε κιόλας με τη μία! ʼντε,βρε! Καλό πονοκέφαλο και με τη νίκη!
13-06-2009, 12:12 #1069
Λέω την επόμενη φορά να ζητήσω από το σύμπαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου! Γιατί δεν χρειάστηκε καν να επικαλεστώ πονοκέφαλο.. μια χαρά με βόλεψε ο βαρδάρης! Ναντινάκι συγνώμη αν το βουντού μου πήρε και σήκωσε γλάστρες και καρέκλες, δεν ξέρω και που μένεις.. μήπως και φταίει καμιά άλλη τεμπέλα σαν και μένα που δεν ήθελε να ξεκουνηθεί σαββατιάτικα και να τρέχει στις παραλίες! Όπως και να 'χει το παίρνω όλο πάνω μου και υπόσχομαι αίθριο καιρό για τη συνέχεια!
Αλήθεια σε νιώθω.. ο Βαρδάρης μου έχει στοιχίσει 2 πλαστικές ντουλάπες, άπειρα φαράσια και σκούπες που δεν βρέθηκαν ποτέ, 3 σετάκια τέντες κουρελιασμένες και σπασμένες και το χειρότερο.. ένα τηγάνι (που το είχα ακουμπήσει έξω να κρυώσει και ήταν και από τα βαριά εκείνα που δεν σηκώνονται με το ένα χέρι) που απογειώθηκε μαζί με το λαδερό περιεχόμενό του και ένας θεός ξέρει τι απέγινε!Όταν αρκετές ώρες αργότερα το θυμήθηκα και το έψαξα.. είχε κάνει φτερά!! Παρηγοριέμαι όμως πως αν είχα σκοτώσει κανέναν.. θα το ήξερα!! :S
13-06-2009, 16:43 #1070
κορίτσια, εδώ και 4 μέρες ξεκίνησα δίαιτα και χάπια ρεντουκτίλ και μπαίνω κάθε μέρα στο φόρουμ και διαβάζω διάφορα θέματα που συζητάτε και μου κάνει πάρα πολύ καλό. είστε όλες πολύ γλυκιές και το ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες φαίνεται ότι δεν είναι ψεύτικο.καλή συνέχεια στις παλιότερες και καλή αρχή σε μας τις καινούργιες στον αγώνα.σε λίγους μήνες θα είμαστε όλες μας κούκλες.όχι ότι τώρα δεν είμαστε.φιλιά σε όλες.
13-06-2009, 21:56 #1071
τσαχπινογαργαλιαρες μου γεια σας!
σημερα επεστρεψα απο την αθηνα..εκανα τις βολτες μου,εφαγα μπολικο καυσαεριο,ειδα τις φιλες μου,ειδα και τον ''καλο μου''...επιτελους!απο διατροφη καλα τα πηγα...δεν γουρουνιασα και θα ζυγιστω αυριο.....
εσεις εδω αλωνισατε βλεπω....η γλωσσου της παρεας...(ολοι ξερουμε ποια ειναι αυτη...) μεχρι και υπονοησε οτι θα ουρησω στην θαλασσα για να την ζεστανω για την barb!η θαλασσα αγαπητη γλωσσοκοπανα θα ζεστανει γιατι θα μπαινει μεσα το θεικο κορμι μου...με αυτες τις ακαταμαχητες καμπυλες (πολυ μετριοφροσυνη εχουμε σημερα στο φορουμ!ΧΑΧΑ) και οχι επειδη θα ουρησω!!!!!
μαλλον ζηλευει που θα πιω καφε και ουζακια με την barb και λεει διαφορα για την θαλασσα μας!
το μαρικακι μου τι κανει?γιατι δεν θα ρθετε τελικα?ελπιζω να ειστε καλα~...
14-06-2009, 19:42 #1072
Originally posted by pennyV
ο Βαρδάρης μου έχει στοιχίσει 2 πλαστικές ντουλάπες, άπειρα φαράσια και σκούπες που δεν βρέθηκαν ποτέ, 3 σετάκια τέντες κουρελιασμένες και σπασμένες και το χειρότερο.. ένα τηγάνι (που το είχα ακουμπήσει έξω να κρυώσει και ήταν και από τα βαριά εκείνα που δεν σηκώνονται με το ένα χέρι) που απογειώθηκε μαζί με το λαδερό περιεχόμενό του και ένας θεός ξέρει τι απέγινε!Όταν αρκετές ώρες αργότερα το θυμήθηκα και το έψαξα.. είχε κάνει φτερά!! Παρηγοριέμαι όμως πως αν είχα σκοτώσει κανέναν.. θα το ήξερα!! :S
Τώρα βέβαια,αν κάποια μέρα που φυσάει δυνατά,ξεχάσεις στο μπαλκόνι αντί για τηγάνι κάναν υπέροχο φίλο σου...ε,τότε...τι να πω...
άμα είμαι τόσο άτυχη,να είμαι περαστική από την όποια γειτονιά σου...να μου΄ρθει ουρανοκατέβατος ο...από μηχανής θεός...
15-06-2009, 00:19 #1073
Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται όταν μόνη σου βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου! Εν μία νυκτί ανακυρήσσεσαι δημόσιος κίνδυνος!! Ε ναι λοιπόν.. το παραδέχομαι! Έχουν πέσει και διάφορα άλλα πράγματα.. αλλά η πόρτα της τζαμαρίας είναι απλή φήμη.. εντάξει;;; :P
Όσο για τον υπέροχο φίλο μου.. χμμμ.. λέω να στον κατεβάσω με το ασανσέρ, γιατί η πτώση από τον 6ο όροφο δεν ευνοεί τα ειδύλλια! Τι σόι από μηχανής θεός χαλκομανία θα είναι αυτός εε;; Δεν σε χαλαλίζω! Πρώτο ραντεβού στην εντατική.. δεν λέει!!
15-06-2009, 00:41 #1074
Ascenseur?
Ascenseur...Τι να κάνουμε!Εδώ θα τα χαλάσουμε;
Κι ό,τι ήμουν έτοιμη κι εγώ επιτέλους ν'αναφωνάξω:
--->It's Raining Men! Hallelujah! - It's Raining Men! Amen!
15-06-2009, 00:59 #1075
Λοιπόν.. θα στον στείλω και με αλεξίπτωτο αν μου πεις πως έχεις την σωστή φωτό για κάθε περίσταση!
15-06-2009, 01:42 #1076
Καλά,αλεξιπτωτιστές εχω πολλούς και μάλιστα και σε σχηματισμό!
Ονομάτισε περίπτωση!Ελπίζω όμως ν'αξίζει το πακέτο μου!Μην μπαίνω άδικα σε τόσο κόπο...
15-06-2009, 01:55 #1077
Κοίτα.. το παιδί είναι καλό! ʼλλοι το μπλέξανε.. εξεπιτούτου!! Πες εσύ το "ναι" και μόλις διαλυθεί η παρεξήγηση με τη δικαιοσύνη, του φοράω εγώ το αλεξίπτωτο και στο στέλνω "πακέτο"! Και τι πακέτο.. μπουκιά και συχώριο!
15-06-2009, 02:49 #1078
Ναι,δε λέω...καλό το παιδί...(δε θ'αρχίσω τα "κάτι έχει το τούτο του "μερικών μερικών...)
κι ούτε κολλάω στις περιπετειούλες με το Νόμο...Από έξω φαίνεται οκ,αλλά από μέσα;
Λυπάμαι,αλλά θα σου το επιστρέψω το πακετάκι καθώς δεν εμπλέκομαι με καπνιστή.
Τσιγάρο και μάλιστα στο κρεβάτι!Και μόνο που το βλέπω,πνίγομαι!
ʼσε που δε θα μπορώ πουθενά να τον κυκλοφορήσώ έτσι καπνιστό σε λίγες μέρες...
15-06-2009, 03:49 #1079
Για ποιά χτυπάει η καμπάνα;ΑΡΑΓΕ;
15-06-2009, 08:01 #1080
Λοιπόν update για το Reductil
Το ξεκίνησα παρασκευή δεν έχω κανένα προφανές σύμπτωμα δεν έχω όμως και την αίσθηση ότι βλέπω το φαγητό και θέλω να του γυρίσω την πλάτη. Αυτό που υποπτεύομαι ότι γίνεται είναι ότι η τρελή αγωνία για φαγητό έγινε απλά μέτρια έως έντονη επιθυμία (και αυτό κέρδος είναι).
Με άλλα λόγια ακόμη χρειάζεται να ασκώ αυτοσυγκράτηση απλά μάλλον τώρα είναι πιο εύκολο. Θα δούμε...
Όπως και να έχει το φάρμακο θα το αξιολογήσω πραγματικά από τον δεύτερο μήνα που θα το παίρνω δεδομένου ότι πάντα στην αρχή έχουμε ενθουσιασμό για ότι ξεκινάμε.
Μέχρι τότε φυσικά ελπίζω το κοτοπουλάκι μου να έχει προχωρήσει λίγο
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία