ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 2553 FirstFirst ... 26667475767778861261765761076 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by pennyV
    Κορίτσια.. κορίτσια... κορίτσια!!! Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω παρ'όλο που συμμερίζομαι απόλυτα τις άγριες διαθέσεις σας, αλλά το παιδί ΚΑΙ το τσιγάρο έκοψε, ΚΑΙ tattoo έκανε για να μας δηλώσει την απόφασή του!!
    φημες φημες φημες..................
    πεννυ μη μας χαλας την μοιρασια.
    ναντιν τι ντρεπεσαι τωρα? αφου δεν τον ηθελες......

Senior Member
    Καλε τι βλεπουν τα ματια μου? βιαζομαι κιολας και δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα. basia, που εισαι? μας τον πηραν. και ειχαμε συμφωνησει δευτερα-τεταρτη- παρασκευη εγω, τριτη-πεμπτη-σαββατο Basia. την κυριακη του δωσαμε ρεπο να ξεκουραζεται γιατι εκτος απο τα δεδομενα του καθηκοντα (στο κρεβατι) του αναθεσαμε σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, πλυσιμο πιατων κ ρουχων μετα σιδερωματος κλπ και στον ελευθερο χρονο του τα μπαλκονια....

anyway, xenia τι ειναι η πορτοκαλοπιτα? καμια συνταγουλα? τοπικο ειδος? αχ μετραω μερουλες. σαββατο μησιμερι θα ειμαι εκει θεου θελοντος. εχω κινητα απο xenia και σπαρτιατισσα. μαρακι 172 αν θελεις να βρεθουμε, στειλε μου u2u. θα κανονισω μια καλη συναντηση.
    θα εχω και την σφραγιδα του κομματος (αν μπορεσω να παω στην αρχηγο να την παρω αλλιως θα χρησιμοποιησω δακτυλικο αποτυπωμα μου) και θα εχουμε και τελετη ορκωμοσιας

πεννυ μου να σε υπολογισω υποψηφια? η ομαδα cysters να αδελφοποιηθει με την ομαδα R?εξαλλου ειναι και το μαρικακι που αμφιταλαντευεται. να ναι καλα εκει που ειναι. ποιος ξερει τι προβλημα να εχει αραγε και δεν θα το δω τελικα

μπράβο .Έχεις χάσει 17 κιλά βλέπω. Καλή συνέχεια!Σε πόσο καιρό τα έχασες?διατροφή μόνο ή και ρεντουκτίλ???

Senior Member
    ....η πορτοκαλοπιτα ειναι ενα γλυκο που γινεται με φυλλο κρουστας αυγα,ζαχαρη..κλπ..στην οψη μοιαζει με ραβανι αλλα εχει μια καταπληκτικη γευση και αρωμα πορτοκαλιου....ειναι απιστευτο!δεν ξερω αν ειναι ντοπια συνταγη αλλα μονο εδω το εχω φαει ...αφηστε με να μην το σκεφτομαι γιατι υπαρχουν ακομα 2 κομματια στο ψυγειο και τα ακουω να με καλουν...
    barb σε περιμενω...το σαβ.κο θα δουλευω αλλα απο δευτερα καποιο βραδακι καλυτερα να κανονισουμε να συναντηθουμε...maraki 172 εγω ειμαι στην καλαματα οπως καταλαβες...ισως συναντηθουμε ολες μαζι τελικα..το μαρικακι δεν απαντησε στο τηλ οταν την καλεσα πριν 2 ωρες .ελπιζω να ναι καλα και να μας ενημερωσει μολις μπορει να μιλησει...
    να σας συμβουλεψω επισης να μην ασχολειοστε αλλο με τον κυριο της φωτογραφιας γιατι η nadine θα κανει τα μαγικα της και η μαχη ειναι ανιση και χαμενη απο χερι!
    φανταστειτε ποση επιρροη εχει πανω του.που τον εκανε να κοψει το τσιγαρο και να χτυπησει τατουαζ με το ονομα της ,και ολα αυτα μεσα σε ενα βραδυ!ατιμη γυναικα!
    φιλακια!!!!!!!

Υ.Γ..συνεχιζω την διαιτα ,περιμενω περιοδο ,θα ζυγιστω την αλλη βδομαδα!

Senior Member
    Ευχαρίστως να συναντηθούμε, αλλά εγώ τώρα είμαι Αθήνα μέχρι τον Ιούλιο. Δεν πειράζει, να συναντηθούμε και μόνες μας, και όποτε έρχεται η Barb3, έρχεται

Senior Member
    Μπαρμπ δεν τα λυπάσαι αυτά τα μπράτσα να τα βάλουμε να κάνουν μπαλκόνια;; Θα γυρίσει το μάτι το πράσινο, θα τσιτώσει το νεύρο και θα μας αφήσει όλες μπουκάλα!! Με την όρεξη θα μείνουμε!! Τον έχω και σε έκδοση με τους κοιλιακούς φάτσα φόρα.. ΔΕΝ θες να τους δεις!!
    Για την αδερφοποίηση... που υπογράφω;; Να μην νιώθει και το Μαρικάκι διχασμένο και δεν ξέρει κατά που να πάει.. όταν γυρίσει με το καλό. Ελπίζω να είναι καλά..
    Με πρόλαβες για την πορτοκαλόπιτα.. είχα σκοπό να ρωτήσω.. από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον! Λέμε τώρα.. Ξένια μου ήρθε μία cyber-λιγούρα τώρα.. και καταβρέχομαι να μου περάσει!!
    Ακούω και για κάτι συναντήσεις.. και ζηλεύω τα μάλλα! Ας μην έπεφτε κοματάκι μακριά η Καλαμάτα.. και δεν με γλυτώνατε! Να περάσετε πολύ καλά σας εύχομαι!! Φιλιά σε όλες!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

την κυριακη του δωσαμε ρεπο να ξεκουραζεται γιατι εκτος απο τα δεδομενα του καθηκοντα (στο κρεβατι) του αναθεσαμε σκουπισμα, ξεσκονισμα, σφουγγαρισμα, πλυσιμο πιατων κ ρουχων μετα σιδερωματος κλπ και στον ελευθερο χρονο του τα μπαλκονια....
    --->Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...

το γιαπί,το πιλοφόρι,το μυστρί...

Κι όχι το σφουγγαρόπανο,το φαράσι και το ξεσκονόπανο

Senior Member
    Originally posted by XENIA!

να σας συμβουλεψω επισης να μην ασχολειοστε αλλο με τον κυριο της φωτογραφιας γιατι η nadine θα κανει τα μαγικα της και η μαχη ειναι ανιση και χαμενη απο χερι!
    φανταστειτε ποση επιρροη εχει πανω του.που τον εκανε να κοψει το τσιγαρο και να χτυπησει τατουαζ με το ονομα της ,και ολα αυτα μεσα σε ενα βραδυ!ατιμη γυναικα!
    Λα λα λα λα λα ..
    Ειλικρινά δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς!

Senior Member

Originally posted by placebo
    μπράβο .Έχεις χάσει 17 κιλά βλέπω. Καλή συνέχεια!Σε πόσο καιρό τα έχασες?διατροφή μόνο ή και ρεντουκτίλ???
    placebo,τα συγχαρητήρια μου!Αυτό θα πει αφοσίωση!
    Εν μέσω σαλιών από αντρολιγούρες και πορτοκαλοσιρόπια
    εσύ ακέθεκτη στο στόχο και πιστή στη θεματολογία του τόπικ αυτού,
    αγωνίζεσαι μέσα στην καταιγίδα του χαβαλέ να κρατήσεις την ομάδα εντός θέματος!
    Εύγε,παιδί μου!Να τα βλέπουνε αυτά μερικές μερικές αποπροσανατολίστρες!
    Σα δε ντρέπεστε!...Κατάπτυστες!place bo,μη μασάς!Θα'ρθει άσπρη μέρα και για μας!
    Κλείνουμε μάτια,εστιάζουμε στον στόχο και δεν παρασυρόμαστε από φθοροποιά στοιχεία...

amin glikia mou nadine!mou exei kopei arketa i oreksi kai genika den skeftomai to fagito...kai xairomai poli!!!mouts!

Senior Member
    Κορίτσια πάλι πρόβλημα με το μαγικό χάπι. Ενώ είμαι υποτασική (στα κανονικά μου 10 με 6 πίεση) χτες δεν αισθανόμουν καλά και πήγα να μετρηθώ στο φαρμακείο: 15 με 8!!!!!!! Έπαθα εγκεφαλικό! Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Και φανταστείτε ότι επειδή φοβόμουν το έπαιρνα μέρα παρά μέρα.... Τι να κάνω?

Senior Member
    Η τύχη μου το'χει ρε γμτ? Όλα εγώ θα τα πάθω? Μια η δυσκοιλιότητα, τώρα και πίεση? Τα έχω πάρει στο κρανίο!

Senior Member
    NADINE και Κλεάνθη που είστε μέσα, δώστε μια απάντηση γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!!!!!!!!!!!!!!!αααα ααααααααααααααααααααααα

Senior Member
    Έλα,Λινταλένια μου!Μην ξεκινάς τη μέρα σου με αρνητική ενέργεια!
    Η αύξηση της πίεσης είναι από τις κλασσικές κι αναμενόμενες παρενέργειες του σκευάσματος,
    γι'αυτό και δε συνίσταται η χορήγηση του σε υπερτασικούς ενώ επιβάλεται η παρακολούθηση της πίεσης
    κατά τη διάρκεια λήψης του.Να επικοινωνήσεις αμέσως με τον γιατρό σου και να συζητήσετε σχετικά.
    Υποτίθεται πως περνάμε από όλες αυτές τις ιστορίες για να βρούμε την υγειά μας κι όχι να την αποτελειώσουμε!
    Μη μου χαντακώνεσαι,σε παρακαλώ!Ακόμα κι αν χρειαστεί να σταματήσεις το χάπι,που για κατά κει σε κόβω,
    μην το συνδέεις αυτό με σταμάτημα της προσπάθειας σου για αδυνάτισμα.ʼλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
    Συνεχίζουμε ακάθεκτες με ή χωρίς τη συνδρομή του reductil.Δεν έχομε ανάγκη τίποτα και κανέναν
    πέρα από την υγειά μας και την καλή μας διάθεση!Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας!
    Σιγά μη σκάσουμε για ένα χάπι!Λες και το ξέραμε κι από παλιά...Έλα μου,χαμογέλα μου,να σε χαρώ!
    Και πάρε αμέσως το γιατρό! Δε μπορώ μανούλα μ'δε μπορώ!

Senior Member
    Originally posted by lidal

Η τύχη μου το'χει ρε γμτ? Όλα εγώ θα τα πάθω? Μια η δυσκοιλιότητα, τώρα και πίεση? Τα έχω πάρει στο κρανίο!
    Originally posted by NADINE

Αλαλούμ,Αλαλούμ μου!
    Σεβόμενη την επιθυμία σου,ανοίγω αυτό το τόπικ και ευθαρσώς αναφέρω τις κάτωθι παρενέργειες,πάντα εν αναμονή της ενέργειας...:

1η μέρα: ελαφρύ ανακάτωμα,πονόκοιλος το απόγευμα
    2η μέρα: μικρή αναγούλα,μία πρωινή εκβολή αφρώδους σάλιου,έντονο κάψιμο στον οισοφάγο από το πρωί,διάρροια το απόγευμα
    3η μέρα: αϋπνία 8 βασανιστικών ωρών παρά τις μόνο 2 ώρες ύπνου της προηγουμένης,έντονος πονοκέφαλος το βράδυ
    4η μέρα: εμμηνόρροια στις δύο εβδομάδες ενώ κανονικά μου έρχεται κάθε πέντε.

Σε λίγο ξημερώνει 5η μέρα...Ερώτηση-κουιζ προς όλους:Τι λέτε θα μου συμβεί;
    Ο νικητής παίρνει ένα κουτί reductil να δει κι αυτός τη γλύκα!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reductil (σιμπουτραμίνη)

Οι σπουδαιότερες παρενέργειες του φαρμάκου είναι η δημιουργία άγχους, νευρικότητας, αϋπνίας, ταχυκαρδίας, υπέρτασης, πονοκεφάλων και ξηροστομίας.
    Πρέπει πάντα να χορηγείται μετά από ιατρική εξέταση. Αντενδείκνυται σε ασθενείς με καρδιακή νόσο και υπέρταση, ενώ χρειάζεται προσοχή και παρακολούθηση
    όταν χορηγείται σε άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά λόγω αυξημένης πιθανότητας παρενεργειών."

Πιθανές παρενέργειες:
    Oι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη ουσία είναι η μικρή αύξηση της αρτηριακής πίεσης και η ταχυπαλμία.
    Επίσης, έχουν αναφερθεί σε μικρό ποσοστό υπερένταση, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, ξηροστομία και εφίδρωση.

[/b]